Uitvaart Nieuweroord

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken dingen graag draaglijker voor je. Ben jij opzoek naar een top uitvaartondernemer in Nieuweroord die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Nieuweroord verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Nieuweroord – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Nieuweroord gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Nieuweroord vinden

Uitvaart Nieuweroord
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Nieuweroord aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Nieuweroord, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Tiendeveen, Nieuw Balinge en Hollandscheveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Nieuweroord

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Nieuweroord is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Nieuweroord. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Nieuweroord

Een heengaan is iedere keer een ingrijpende gebeurtenis. Denk aan de schok bij een onverwacht overlijden en het daaruit voortkomende leed. Het is tevens een periode waarin er zeer veel op je afkomt. Er moet veel besloten worden bij een begrafenis. Allereerst moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Nieuweroord gebracht worden. Vervolgens moet er over belangrijke zaken een beslissing worden genomen, zoals over:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemen
  • Berichtgeving naar nabestaanden
  • Het vervoer van de overledene
  • Zelf verzorgen of laten verzorgen
  • De koffietafel
  • De uitvoering van het testament

Als de overledene zelf al wensen over de invulling heeft gedocumenteerd, dan is het gemakkelijker om beslissingen te maken. Wanneer dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo goed mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer ruimte voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Nieuweroord.

Zeker zul je in deze drukke tijd een aantal zaken missen. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Nieuweroord

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Nieuweroord te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Nieuweroord contacteren

Voor een uitvaart in Nieuweroord heb je de opties uit diverse verschillende uitvaartcentra die door de hele stad vindbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een indrukwekkende invloed op alle zaken voor en na de uitvaart. In elk uitvaartcentra in Nieuweroord zijn er goede faciliteiten om de overledene bekwaam en met aanzien te behouden tot de dag van de uitvaart. Ook is daar alles in paraatheid om je geliefde keurig te laten verzorgen.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Nieuweroord zijn de ruimtes waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Zonder twijfel mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een ogenblik kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor louter familieleden.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Nieuweroord hebben een gehoorzaal waar de uitvaart georganiseerd kan worden. Als nabestaanden van de overledene kun je het vertrek erg passend maken. Er is de ruimte voor persoonlijk geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is gelegenheid voor alle soorten religies. In menig uitvaartcentrum Nieuweroord zijn er ook opties voor video- of foto voorstellingen tijdens de uitvaartdienst.

Wanneer het afscheid is geweest kun je vervolgens vaak nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit mag een simpele koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Vergelijk daarom de andere uitvaartcentra in Nieuweroord met elkaar en maak een bewuste keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Nieuweroord

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Nieuweroord

Een van de eerste keuzes die nabestaanden moeten maken is de keuze tussen een begrafenis of een crematie. Meestal heeft de overledene aan familie of via een wilsbeschikking laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Daarnaast kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Wat het onderscheid tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is het effect op de uitvaart op zichzelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in vrijwel alle uitvaartcentra in Nieuweroord gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de overledene na de dienst naar een begraafplaats getransporteerd worden. Sommige uitvaartcentra zijn gelegen meteen behalve een kerkhof. Anders moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Als er voor een crematie wordt gekozen, is het gebruikelijk om te kiezen voor een uitvaartcentrum waar tevens gecremeerd kan worden. Dat is uiteraard niet noodzakelijk. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een extern crematorium te rijden.

Zorg er daarnaast voor dat je de prijzen van een begrafenis of crematie in Nieuweroord in de gaten houdt. Een begrafenis zal kostbaarder zijn dan een crematie. Dit heeft vooral te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en extra kosten voor een grafsteen of monument op de rustplaats. overigens is de wil van de gestorvene over het algemeen leidend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Nieuweroord

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Nieuweroord

Bij persoonlijke wensen bij een uitvaart in Nieuweroord kan dit aanzienlijk in de kosten lopen. We kunnen lastig een prijs vermelden aangezien een uitvaart zeer persoonlijk is. Wanneer je een uitvaartverzorger inhuurt kun je denken aan ongeveer 1.500,- euro, dit wordt grofweg gedekt door een uitvaartverzekering. Door een uitvaartondernemer te regelen hoef je zelf aan weinig zaken meer te denken. Dit maakt het een optie om op de dag van het laatste vertrek de werkzaamheden uit handen te geven. De manier van afscheid nemen kun je zelfstandig inrichten afhankelijk van je voorkeuren. Als je dit op een uitvaart locatie laat uitvoeren kun je rekening houden met minimaal 500,-. Het tarief voor het transporteren van je dierbare is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Vaak kun je op de internetpagina van de betreffende aanbieder wel zien wat de prijzen zijn die gepaard gaan met het transport.

Logischerwijs kunnen er bijkomende kosten ontstaan bij een uitvaart in Nieuweroord. Denk aan onder andere bloemen of kaarten. Afhankelijk van de extra kosten van een begrafenis of een crematie lopen de kosten op. Als je bij voorkeur een teraardebestelling wilt regelen dan zal er zeker een bedrag moeten worden besteed aan het graf, aan een kist en aan een steen. Bij een crematie zijn de tarieven grofweg minder hoog maar hier dien je ook te denken aan een (as)urn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Nieuwsgierig naar de gemiddelde uitgaven die bij uitvaarten komen kijken? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Nieuweroord en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Nieuweroord inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Nieuweroord inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Nieuweroord

Een uitvaartverzekering in Nieuweroord is de voornaamste selectie van je uitvaart. Wanneer je in Nieuweroord een uitvaartverzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een flink gedeelte van de uitgaven zijn afgedekt. De allermeeste uitvaartverzekeringen vergoeden de meest voorkomende kosten die komen kijken bij een uitvaartdienst. Bij deze versie spaar je als het ware een bedrag bij elkaar. Het is natuurlijk niet verplicht om zo’n verzekering af te sluiten. Maar, aangezien het omstandigheden zoveel makkelijker maakt bij een uitvaart organiseren, is het absoluut aan te raden.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Nieuweroord zal altijd afhankelijk zijn van een aantal factoren. Dat is dan ook de reden dat de verzekeringspremie voor elk persoon zal variëren. Een jonger mens betaalt gemiddeld genomen minder verzekeringspremie dan een mens op oudere leeftijd. Dit is logisch, de verzekeraar loopt anders te veel risico. Tevens zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt afsluiten en van jouw gezondheid. Een aanbieder is niet geforceerd om je te accepteren voor een verzekering. Als een uitvaartverzekeraar in Nieuweroord je een te groot gevaar vindt, zullen ze je afslaan. Het regelen van een uitvaartverzekering gaat dan ook veelal samen met het meezenden van een gezondheidsverklaring en in sommige gevallen het meesturen van een medisch dossier. Je kunt er logischerwijs daarnaast voor kiezen om zelf een geldbedrag opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit wordt gerealiseerd, anders komen je nabestaanden straks een bedrag tekort bij het bekostigen van jouw uitvaartdienst. Bij een gebrek zal de gemeente misschien jouw familie aansprakelijk stellen om de overige kosten te dekken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Nieuweroord

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Nieuweroord verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Nieuweroord

Het is slim om een uitvaartverzorger in Nieuweroord in te huren voor een afscheidsdienst in Nieuweroord. Even beknopt weer stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Het organiseren van het afscheid is een hoop werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij zorgen gelijk voor een schitterend persoonlijke uitvaart waarin alles gesmeerd verloopt.

Alle plechtigheden en de strakke planning wordt geregeld door hen. Alvorens je ervoor kiest om meteen in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Nieuweroord is het altijd goed om moeiteloos via onze webpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even kort in contact komen en heb je al snel een fatsoenlijk beeld door wie jij graag de allerlaatste dag van jouw geliefde laat regelen. Tevens is het een slim idee om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Horen bloemen en kaarten bijvoorbeeld ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Deze persoonlijke voorkeuren kun je meenemen in je zoektocht naar de passende uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze lastige periode, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste uitvaartverzorger zodat alles net even iets simpeler voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Nieuweroord

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Nieuweroord

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Nieuweroord. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Nieuweroordse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Nieuweroord. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Nieuweroord bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Nieuweroord die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Nieuweroord

Het afscheid was geweldig geregeld

25 februari 2024

Ik heb eigenlijk niet de passende woorden om te beschrijven hoe bijpassend het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. We hadden vlug de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie ultieme groet mogen houden aan onze beste grootpapa.

- Jan van de Berg

Een fijne uitvaartdienst

23 februari 2024

We hebben een zeer waardige ondersteuner kunnen vinden. Alleen de nazorg kon misschien wat netter.

- Daniëlle de Bruijn

Persoonlijke steun en toeverlaat

16 februari 2024

Deze uitvaart is memorabel, de uitvaartverzorger was flink ervaren. Deze was geweldig nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Monique Janssen

Respectvol en sober afscheid

6 februari 2024

We hebben mijn broer een eerbiedige en mooie teraardebestelling kunnen geven. De koffie was wat minder lekker maar verder alles goed geweest.

- Stefan van de Berg

Enorm meelevend

26 januari 2024

We waren absoluut radeloos toen we geconfronteerd werden met een overlijden. Dankzij uitvaartplek.nl kwamen we heel vlot in aanraking met een persoon die ons verder kon helpen. Ze nam snel contact met ons op en heeft ons geweldig aangenaam geholpen.

- Janneke Schipper

Vlug geregelde huiselijke uitvaartdienst

19 januari 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was erg persoonlijk. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Doordat het ook snel geregeld was en niet in een kille omgeving vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Saskia van der Horst

Uitvaartbegeleider was heel vriendelijk

8 januari 2024

Vooraf komt het leed en de klap en dan besef je dat er van alles georganiseerd moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek gauw mensen inzetten hiervoor. Zeer erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was erg speciaal. Niks geen zakelijk gedoe, oprecht heel persoonlijk en niets was raar.Niks anders dan respect hiervoor.

- Jacqueline Timmermans

Uitmuntend geregeld

31 december 2023

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw present. Zo nu en dan werden er vragen en opties aan ons voorgelegd waardoor de crematie vlot en tot in de puntjes georganiseerd werd. Ook hadden we vlot contact met de uitvaartcentra na de offerteaanvraag.

- Inge Martens

Betrouwbaar

29 december 2023

Huiselijk en alleen met familie was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon organiseren. Dank jullie wel.

- Chantal Blom

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Nieuweroord

UGNA Uitvaartzorg – Adviespunt Hoogeveen

A.G. Bellstraat 23
7903 AD Hoogeveen
Nederland

0524 515 899
https://www.ugna.nl/

Aalders Uitvaartverzorging

Industrieweg 96
7903 AK Hoogeveen
Nederland

0528 356 701
https://www.reneaaldersuitvaartverzorging.nl/

Draagt Elkanders Lasten Uitvaartverzekeringen N.V.

Het Haagje 169
7902 LG Hoogeveen
Nederland

0528 264 158
http://www.delu.nl/