Uitvaart Geesbrug

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken het geregel graag behapbaarder voor je. Behoefte aan een top uitvaartondernemer uit Geesbrug die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Geesbrug verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Geesbrug – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Geesbrug gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Geesbrug
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Geesbrug aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Geesbrug, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Dalerpeel, Zwinderen en Nieuwlande bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Geesbrug

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Geesbrug kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Geesbrug. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Geesbrug kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Geesbrug

Bij het overlijden van een naaste spelen er verschillende gevoelens. Denk aan de schok bij een onverwachts overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een overlijden houdt ook een moeilijke tijd in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Ten eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Geesbrug. In de dagen direct na het overlijden moeten er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • De executie van het testament

Indien er vooraf helderheid is over de voorkeuren van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Geesbrug.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke periode een aantal dingen over het hoofd zien. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Geesbrug

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Geesbrug te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Geesbrug contacteren

Voor een uitvaart in Geesbrug heb je de opties uit allerlei verschillende uitvaartcentra die door de hele stad vindbaar zijn. Een uitvaartcentrum behelst een bepalende functie bij zowel alle werkzaamheden voorafgaand aan de uitvaart als de dag zelf. In elk uitvaartcentra in Geesbrug zijn er goede faciliteiten om de overledene bekwaam en met eerbaarheid te behouden tot de datum van de begrafenis. Daarnaast is hier alles beschikbaar om de overledene de finale verzorging te kunnen geven.

De belangrijkste activiteit van een uitvaartcentrum Geesbrug zijn de ruimtes waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Uiteraard kun je de geliefde ook thuis opbaren. Als je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt vooraf een ogenblik voor condoleances inrichten voor alle personen die de geliefde kenden. Daarnaast kun je het exclusief houden voor uitsluitend genodigden of familie.

De meeste uitvaartcentra in Geesbrug hebben een zaaltje waar de dienst georganiseerd kan worden. Als nabestaanden van de overledene kun je het afscheid erg uniek maken. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In menig uitvaartcentrum Geesbrug zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto voorstellingen bij de plechtigheid.

Na de teraardebestelling zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit kan een simpele koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Vergelijk daarom de verscheidene uitvaartcentra in Geesbrug met mekaar en maak een bewuste keus voor een uitvaartcentrum die aan alle verlangens kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Geesbrug

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Geesbrug

Bij een overlijden is een cruciale keus waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. Vaak heeft de overledene aan familie of via een wilsbeschikking laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Ook kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zullen de meesten wel weten. Maar wat is de impact op de teraardebestelling op zichzelf? Feit is dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in vrijwel alle uitvaartcentra in Geesbrug gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de plechtigheid naar een begraafplaats getransporteerd worden. Sommige uitvaartcentra zijn gelegen direct behalve een kerkhof. Anders moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Indien er voor een crematie wordt gekozen, is het gewoon om te kiezen voor een uitvaartcentrum waar gelijktijdig gecremeerd kan worden. Dat is vanzelfsprekend niet noodzakelijk. Je mag daarnaast van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er tevens voor dat je de tarieven van een begrafenis of crematie in Geesbrug in de gaten hebt. Meestal is een begrafenis kostbaarder dan een crematie. Dit komt vooral door de storting van grafrechten aan de gemeente en de aanvullende tarieven voor een steen of gedenkteken op het graf. Logischerwijs is de voorkeur van de overledene immer leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Geesbrug

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Geesbrug

Nadenken over een uitvaartdienst kan een rot gevoel geven, voornamelijk als je aan de kosten denkt. Het is tevens noodzakelijk gezien het regelen van een heengaan best duur kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een kist, de allerlaatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Verder is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen doorgaans op tot tenminste 7.000,- euro. Hierin zitten weliswaar veel opties inbegrepen. De prijzen voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de behoeften zelf afwegen. Een koffietafel als voorbeeld, is meestal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de kosten hoger dan indien je louter voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een algemeen graf zal beter geprijsd zijn dan een particulier graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Geesbrug en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Geesbrug inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Geesbrug inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Geesbrug

Het is voor iedereen in Geesbrug raadzaam om een uitvaartverzekering af te sluiten. Zowel jij als je achtergeblevenen hebben dan de garantie dat zij niet voor forse kosten komen te staan. Doorgaans kun je kiezen tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn geïntegreerd. Hier ben je dan verzekerd van een verstandig geregelde uitvaartdienst.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze versie is ideaal voor wanneer je unieke wensen losstaand van een dienstenpakket hebt.

Daarnaast is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Geesbrug best groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering zeer aan te raden. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw situatie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Geesbrug

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Geesbrug verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Geesbrug

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in Geesbrug in te schakelen voor het regelen van een uitvaartdienst in Geesbrug. We hebben het al even beknopt aangestipt in dit artikel, maar is het verstandig om hier wat langer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Dit is dan doorgaans direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte wijze zal worden georganiseerd.

Denk onder andere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het organiseren van de uitvaartdienst zelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is goed aangezien het een erg persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze internetpagina eenvoudig en gauw doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het laatste afscheid is heel erg belangrijk en op deze wijze heb je vlug een indruk van de professionals die dit voor jou kunnen doen. Eveneens is het een verstandig plan om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Horen bloemstukken en rouwkaarten onder andere ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Geesbrug ook in staat om wellicht live muziek te regelen als de overledene dit heeft verlangd? Deze persoonlijke ideeën kun je meenemen in je zoektocht naar de juiste uitvaartondernemer. In deze tijd van verdriet wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange intense zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Geesbrug

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Geesbrug

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Geesbrug. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Geesbrugse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Geesbrug. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Geesbrug bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Geesbrug die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Geesbrug

Heel erg betrokken

26 februari 2024

We waren absoluut wanhopig toen we geconfronteerd werden met een overlijden. Gelukkig kwamen we door uitvaartplek.nl vlug in aanraking met een hele attente begeleidster. Ze nam direct contact met ons op en heeft ons geweldig fijn geholpen.

- Elisabeth Hermans

Snel en moeiteloos uit handen genomen uitvaart

20 februari 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was heel persoonlijk. Het afscheid (en de plek) voelde volkomen ontspannen ondanks het verdriet. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar mooi en warm.

- Frank van Wijk

Vlug en gemakkelijk uit handen genomen afscheid

15 februari 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was heel persoonlijk. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar mooi en warm.

- Robin Dekker

Uitvaartdienst ondersteuning was geweldig

9 februari 2024

Elk moment van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was heel erg fijn. Kop koffie kon aangevuld worden met het lievelingsgebak van grootmoeder. Schitterend.

- Tim Timmermans

Blij met warme ondersteuning

21 januari 2024

De personen van het uitvaartcentrum hebben mij heel erg geholpen bij de uitvaart van mijn lieve partner. Ik hoefde niks afzonderlijk te doen. Ik hoefde alleen de eerste dag te zoeken naar wie mij kon ondersteunen. Gelukkig was dit in minder dan 1 dag gelukt.

- Nancy Martens

Persoonlijke begeleiding was super!

19 januari 2024

Elk tijdstip van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was heel erg fijn. De lievelings lekkernij van oma stond gedurende de uitvaart (bij de koffie) centraal. Echt prachtig georganiseerd.

- Catharina Verbeek

Enorm geholpen

9 januari 2024

We konden eerst goed kijken wie wij prettig vonden. Al snel waren we met iemand in gesprek die ons zelf benaderde en zaken uit handen wilde nemen. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zuster aan te geven.

- Nancy Smeets

Het afscheid was top geregeld

31 december 2023

Ik heb werkelijk niet de geschikte woorden om te omschrijven hoe geschikt het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al meteen contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan volmaakt. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de wensen van grootvader echt werden gehoord. We hebben echt een mooie allerlaatste groet kunnen houden aan onze fijne grootvader.

- Caroline de Vries

Fijne helpende hand

30 december 2023

Toen mijn moeder overleed was ik erg verdrietig en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Via uitvaartplek.nl had ik in 24 uur een prettige uitvaartverzorgster die mij kon helpen. Ik heb zoveel hulp gehad van de begeleidster.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Cornelis van Veen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Geesbrug

UGNA Uitvaartzorg – Adviespunt Hoogeveen

A.G. Bellstraat 23
7903 AD Hoogeveen
Nederland

0524 515 899
https://www.ugna.nl/

Aalders Uitvaartverzorging

Industrieweg 96
7903 AK Hoogeveen
Nederland

0528 356 701
https://www.reneaaldersuitvaartverzorging.nl/

Draagt Elkanders Lasten Uitvaartverzekeringen N.V.

Het Haagje 169
7902 LG Hoogeveen
Nederland

0528 264 158
http://www.delu.nl/