Uitvaart Balinge

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Wil jij een professionele uitvaartondernemer uit Balinge die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Balinge verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het beste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Balinge – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Balinge gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Balinge
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Balinge aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Balinge, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Witteveen, Orvelte en Nieuw Balinge bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Balinge

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Balinge kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Balinge. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Balinge kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Balinge

Bij het overlijden van een medemens spelen er verschillende emoties. Er is natuurlijk het verdriet en mogelijkerwijs de schrik bij een plotseling heengaan. Het is daarnaast een tijd waarin er zeer veel op je afkomt. Er moet veel georganiseerd worden bij een begrafenis. Als eerste de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Daarna moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Balinge. In de dagen direct na het heengaan moeten er meerdere keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • De executie van het testament

Als de overledene zelf al wensen over de invulling heeft gedocumenteerd, dan is het makkelijker om keuzes te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een teraardebestelling in Balinge unieke aanpassingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Geheid zul je in deze indrukwekkende periode meerdere zaken vergeten. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Balinge

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Balinge te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Balinge contacteren

Als een geliefde komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in aanraking komen met een uitvaartcentrum in Balinge. Lang niet iedereen weet wat het nut is van een dergelijk centrum. Op deze locatie vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. De overledene wordt in het uitvaartcentrum vaak knap gemaakt en opgebaard wanneer dit verlangd is door de nabestaanden. Door de bijzondere koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. In eigen woning opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je regelen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Balinge. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de opties. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langduriger afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Wanneer je verzorging wenst van je geliefde is dit ook voorstelbaar in de uitvaartcentra in Balinge. De opties zijn onder andere make-up en ook het aandoen van bepaalde kleding. Hiervoor kun je een foto aanleveren. Bij een paar uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Voor de teraardebestelling kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in Balinge met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de dierbare, dan is dit het tijdstip hiervoor. Na afloop bestaat er vaak de gelegenheid om gezamenlijk een kopje koffie te drinken en om het samen af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Balinge. Soms is het mogelijk om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Balinge

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Balinge

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en zeer persoonlijke keuze van mensen. Het liefste wil je deze intieme keuze niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is over het algemeen genomen beter geprijsd dan een begrafenis. Voornaamste aanleiding hiervoor is dat er bij een begrafenis in Balinge een grafkuil geregeld moet worden. De tariefstelling daarvoor kunnen hard stijgen. De tariefstellingen voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus goed aan om dit eerst even degelijk uit te vogelen voordat je besluit om een keuze te maken. Behalve de kosten voor het graf zelf zal je ook tariefstelling kwijt zijn aan de (graf)steen en een (graf)kist. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen de prijzen hierin logischerwijs ook weer gigantisch verschillen.

Crematies in Balinge zijn fors goedkoper. Bij een crematie gaan de meeste kosten in de asurn zitten. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as ook uit laten strooien. Het is eveneens een optie om zelf de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Balinge, is het immer verstandig om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Over en weer zitten er namelijk stevige verschillen tussen de aanbieders. Door dit te beschouwen zul je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Balinge

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Balinge

Het lijkt wellicht wat zuur om na een heengaan na te denken over de tarieven van een uitvaart in Balinge. Het is tevens noodzakelijk gezien het regelen van een heengaan behoorlijk duur kan zijn. Je gaat sowieso diverse kosten maken, denk hier aan een grafkist of een (as)urn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de wensen komen daar nog aanvullende kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor mededeling van overlijden

De prijzen na overlijden lopen doorgaans op tot minimaal 7.000,- euro. Daar zitten wel een aantal opties inbegrepen. De tariefstelling voor het afscheid kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf bepalen. Een koffietafel onder andere, is normaal met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het laatste, dan zijn de tariefstelling hoger dan wanneer je alleen voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een regulier graf is namelijk minder duur dan een particulier graf.

Meestal zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Balinge en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Balinge inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Balinge inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Balinge

Een uitvaartverzekering in Balinge is de belangrijkste selectie van je uitvaart. Met het hebben van een uitvaartverzekering in Balinge zul je er namelijk niet helemaal afzonderlijk voor staan als het aankomt op de onkosten. De meeste uitvaartverzekeringen vergoeden de algemene onkosten die komen kijken bij een uitvaartdienst. Bij genoemde variant spaar je als het ware een bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet gedwongen. Maar, omdat het dingen zoveel zorgelozer maakt bij een uitvaart organiseren, is het absoluut te adviseren.

Hoeveel je aan premie betaalt voor je uitvaartverzekering in Balinge is afhankelijk van een aantal zaken. Dit is dan eveneens de reden dat de premie voor iedereen zal afwijken. Zo valt een premie lager uit indien je die op een vroegere leeftijd afsluit. Dit is begrijpelijk, de verzekeraar neemt anders te veel risico. Eveneens zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van het soort verzekering die je wilt afnemen en van jouw gezondheid. Het is zo dat een verzekering in Balinge geweigerd kan worden als de verzekeraar je een te risicovol geval vindt. Vrijwel iedere keer zul je dan ook jouw medische verslag moeten inleveren alvorens je een uitvaartverzekering wilt afsluiten. Mocht je het zelf willen doen dan kun je natuurlijk ook zelfstandig een geldbedrag opzij zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit gedaan wordt, anders komen je nabestaanden straks een geldbedrag tekort bij het financieren van jouw uitvaartdienst. Wanneer dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw familie aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Balinge

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Balinge verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Balinge

Vlak na het heengaan van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Balinge Na een overlijden zul je niet in de gemoedstoestand zijn om meteen al zaken te regelen. Indien dit de eerste keer is dat je hiermee te maken krijgt is het overdonderend om aan alles te denken. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

Om flink wat dingen uit je handen te nemen in een tijd van rouw zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle zaken rondom een uitvaartdienst. De achtergeblevene kan dan stilstaan bij het rouwproces. Tegelijkertijd zal de uitvaartondernemer aangifte doen bij de gemeente en de laatste verzorging en vervoer naar een rouwcentrum organiseren. Aansluitend zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel gaan over het uitwerken van de uitvaartdienst en alle behoeften hieromtrent doorspreken.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een flinke hulp bij een overlijden. Vergelijk dus allerlei uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Balinge zal er een prachtige dag plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Balinge

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Balinge

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Balinge. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Balingese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Balinge. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Balinge bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Balinge die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Balinge

Enorm geholpen

30 mei 2024

Wij konden eerst goed kijken wie wij aangenaam vonden. We vonden iemand die ons erg steunde en die zaken snel voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zuster aan te geven.

- Johanna Maas

Een integere begrafenis

20 mei 2024

Vertrouwelijk en alleen met familie was de wens. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we vlot de teraardebestelling regelen. Merci.

- Antonius Hendriks

Persoonlijke hulp en toeverlaat

12 mei 2024

Dit gaan we niet gauw vergeten daar de persoon van het crematie centrum was super. Hij was erg behulpzaam en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij kunnen staan.

- Cindy Timmermans

Persoonlijke hulp en toeverlaat

6 mei 2024

Deze uitvaart is memorabel, de uitvaartverzorger was erg doorgewinterd. Deze was geweldig nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Leonie van Loon

Betrouwbaar

2 mei 2024

Vertrouwelijk en alleen met genodigden was de wens. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we vlot de begrafenis regelen. Merci.

- Maaike van Loon

Uitvaartbegeleider was heel lief

26 april 2024

Eerst komt het verdriet en de dreun en dan weet je dat er van alles georganiseerd moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek gauw mensen inzetten hiervoor. Zeer erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was heel speciaal. Persoonlijk contact en alles was mogelijk.Niks anders dan respect hiervoor.

- Karin de Groot

Betrokken en behulpzaam

13 april 2024

Dit gaan we niet gauw vergeten daar de man van het crematie centrum was super. Deze was heel nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Dave van Leeuwen

Hele mooie uitvaartdienst gehad!

9 april 2024

Exact zoals mijn papa het wilde! Echt bizar mooi (en met betrekkelijk beperkte kosten) hoe we dit afscheid hebben mogen vormgeven. Het was buitengewoon mooi met alle ‘vreemde’ behoeften die we hadden en dit kon ook allemaal. Naderhand is er ook nog even gepolst hoe het met ons ging en of alles naar wens was geweest.

- Patricia van Dongen

Vlug en moeiteloos uit handen genomen uitvaart

5 april 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was heel erg betrokken. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Omdat het ook vlot geregeld was en niet in een kille omgeving vonden wij het fijn dat het uit handen werd genomen.

- Edwin Willems

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Balinge

UGNA Uitvaartzorg – Adviespunt Hoogeveen

A.G. Bellstraat 23
7903 AD Hoogeveen
Nederland

0524 515 899
https://www.ugna.nl/

Aalders Uitvaartverzorging

Industrieweg 96
7903 AK Hoogeveen
Nederland

0528 356 701
https://www.reneaaldersuitvaartverzorging.nl/

Draagt Elkanders Lasten Uitvaartverzekeringen N.V.

Het Haagje 169
7902 LG Hoogeveen
Nederland

0528 264 158
http://www.delu.nl/