Uitvaart Mantinge

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Ben jij opzoek naar een top uitvaartondernemer in Mantinge die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Mantinge verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Mantinge – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Mantinge gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Mantinge
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Mantinge aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Mantinge, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Nieuw Balinge, Westerbork en Eursinge bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Mantinge

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Mantinge kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Mantinge. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Mantinge

Een heengaan is altijd een schokkende gebeurtenis. Denk aan de schrik bij een onverhoeds overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Het is daarnaast een tijd waarin er zeer veel op je afkomt. Er moet van alles besloten worden bij een uitvaart. Als eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Daarna moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Mantinge vervoerd worden. In de dagen ogenblikkelijk na het overlijden moeten er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemstuk
  • Berichtgeving naar nabestaanden
  • Rouwvervoer
  • Wel of niet opbaren
  • De koffietafel
  • Hoe wordt de dienst ingevuld

Wanneer er vooraf duidelijkheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Wanneer dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer ruimte voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Mantinge.

Zeker zul je in deze drukke periode enkele dingen over het hoofd zien. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Mantinge

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Mantinge te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Mantinge contacteren

Bij een begrafenis in Mantinge kun je kiezen uit een variatie aan uitvaartcentra die verdeeld over de stad aanwezig zijn. Een uitvaartcentrum behelst een bijzondere rol bij zowel alle werkzaamheden vooraf aan de begrafenis als de begrafenis zelf. In elk uitvaartcentrum in Mantinge zijn prachtige opties om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Ook is daar alles in gereedheid om je dierbare keurig te laten verzorgen.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Mantinge zijn de plekken waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Uiteraard mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vooraf een moment voor condoleances inrichten voor alle mensen die de geliefde kenden. Ook kun je het privé houden voor uitsluitend genodigden of familie.

In haast alle uitvaartcentra in Mantinge kun je gebruik maken van een speciale aula voor het afscheid. Als nabestaanden van de overledene kun je het afscheid erg sluitend maken. De keuze voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In veel uitvaartcentrum Mantinge zijn er ook opties voor video- of foto presentaties bij de uitvaartdienst.

Na de begrafenis zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit kan een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de diverse uitvaartcentra in Mantinge en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Mantinge

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Mantinge

Bij een overlijden is een cruciale keus waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de optie tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel duidelijk wat de voorkeur van de overledene was en deze voorkeur wordt normaal ook opgevold. De keuzemogelijkheid kan ook overgelaten zijn aan de directe familie.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Mantinge zal begrijpelijk zijn, maar wat hebben deze verschillen voor invloed op de uitvaart zelf? Feit is dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in bijna alle uitvaartcentra in Mantinge gehouden kan worden.

Als iemand kiest voor een begrafenis, zal de overledene daarna naar een kerkhof worden getransporteerd. Er zijn uitvaartcentra die gezeten zijn bij een kerkhof en zo nu en dan moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Als er voor een crematie wordt gekozen, is het gebruikelijk om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarbij eveneens gecremeerd kan worden. Dat is simpelweg niet gedwongen. Je mag eveneens van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er ook voor dat je de prijzen van een begrafenis of crematie in Mantinge in de gaten hebt. Een begrafenis zal kostbaarder zijn dan een crematie. Dit komt vooral door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de bijomende prijzen voor een steen of gedenkteken op de rustplaats. simpelweg is de wens van de overledene altijd leidend in de keuze voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Mantinge

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Mantinge

De tariefstellingen voor een uitvaart in Mantinge kunnen zeker flink uitlopen als je flinke voorkeuren hebt. We kunnen amper een bedrag noemen omdat een uitvaart volkomen persoonlijk is. Wanneer je een uitvaartverzorger aan het werk zet kun je rekenen op ongeveer 1.500,- euro, dat wordt over het algemeen gedekt door een verzekering. Dit is zeker weten aan te raden, gedurende deze ondersteuning zul je namelijk niet langer alles zelfstandig te hoeven doen. In de tijd van rouw is het fijn om dit soort zaken niet zelfstandig te moeten regelen. De tarieven voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je graag wilt. Indien je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je tenminste €500 lichter. De tariefstelling voor het verplaatsen van je geliefde is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Normaliter kun je van tevoren de gemiddelde tarieven van de verschillende uitvaartcentra zien op de pagina van het vervoerbedrijf.

Vanzelfsprekend kunnen er bijkomende kosten ontstaan bij een uitvaart in Mantinge. Hier kan iemand denken aan mogelijke bloemstukken of aan kaarten. Afhankelijk van de aanvullende kosten van een begrafenis of een crematie lopen de kosten op. Als je bij voorkeur een begrafenis wilt organiseren dan zal er immers een bedrag moeten worden uitgegeven aan het graf, aan een kist en aan een grafsteen. In het geval van een crematie zul je te maken krijgen met gereduceerde kosten, alleen zul je ook een asurn en dergelijke moeten aankopen. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Nieuwsgierig naar de gemiddelde uitgaven die bij uitvaarten komen kijken? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Mantinge en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Mantinge inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Mantinge inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Mantinge

Het is voor iedereen uit Mantinge raadzaam om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan zeker dat je nabestaanden niet voor onverwachte aanzienlijke prijzen van de uitvaart komen te staan. Kort door de bocht zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vaststaand dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn opgenomen. Hierbij ben je dan verzekerd van een verstandig georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een kapitaal op waarvan de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering biedt iets uitgebreider onafhankelijkheid, aangezien je uitgebreidere keuzemogelijkheden hebt. Dit is een hele handige uitvaartverzekering als je aanvullende voorkeuren hebt.

Er zijn verder nog varianten waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Mantinge aanzienlijk omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering zeer aan te raden. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuze die het beste aansluit bij jouw behoeften.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Mantinge

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Mantinge verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Mantinge

Vlak na het overlijden van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Mantinge De rouw overheerst nadat een persoon overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is dingen organiseren. Indien je nog niet eerder met een overlijden te maken hebt gehad, heb je ook geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken georganiseerd moeten worden. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die meteen na een heengaan georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de achtergeblevenen. De nabestaande kan dan stilstaan bij het rouwproces. Intussen zal de uitvaartondernemer aangifte doen bij de gemeente en de allerlaatste verzorging en vervoer naar een rouwcentrum organiseren. Dan kunnen jullie tezamen bespreken wat de voorkeuren rondom het afscheid zijn.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een flinke hulp bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Mantinge zorgen voor een prachtige finale groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Mantinge

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Mantinge

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Mantinge. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Mantingese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Mantinge. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Mantinge bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Mantinge die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Mantinge

De uitvaartdienst was prachtig

24 februari 2024

Rap en volmaakt alles geregeld na de offerteaanvraag. Daarnaast nog na de uitvaartdienst even gebeld of we nog vragen hadden.

- Annemieke Schouten

Uitvaartverzorger enorm zorgzaam

21 februari 2024

Na de schrik van het plotseling overlijden van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inzetten (via uitvaartplek.nl) om ons te helpen. Erg dankbaar dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was heel bijzonder. Persoonlijk contact en alles was mogelijk.Petje af.

- Tom de Jonge

Het afscheid was adembenemend

12 februari 2024

Vlug en fatsoenlijk geregeld. Achteraf nog gevraagd of ik nog vragen had.

- Pieter Smeets

Het vertrek was fijn

7 februari 2024

Gauw en uitstekend alles georganiseerd na de offerteaanvraag. Achteraf nog gebeld of ik nog vragen had.

- Arjan Hoekstra

Fijne mensen voor de uitvaart

27 januari 2024

Fijne mensen die alles razendsnel en degelijk organiseren ontdekt.

- Niels Timmermans

De uitvaart van grootvader was ontzagwekkend

14 januari 2024

Aangezien dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de familie hadden was het behoorlijk spannend. Gelukkig hadden we meelevende hulp, wat zo bepalend is voor een goede en waardige uitvaart!

- Cornelia van de Ven

Bijzondere mensen

11 januari 2024

Mensen die opereren in de uitvaartzorg zijn speciaal. Wat een gepaste belevenis hebben we gehad, zo persoonlijk dat was echt heel gewild in deze moeilijke tijd.

- Hendrik van der Meer

Uitvaart prachtig zoals gehoopt

6 januari 2024

Het is exact gegaan zoals pappa het bij voorkeur had gewild. Echt bijzonder mooi (en met betrekkelijk beperkte prijzen) hoe we dit vertrek hebben mogen vormgeven. Niks was vreemd of teveel voor de uitvaart, alle mogelijkheden die we wilden konden ook. Daarna is er ook nog even gevraagd hoe het met ons ging en of alles naar wens was geweest.

- Sanne Driessen

Flinke hulp gehad

28 december 2023

Wij konden eerst goed voelen wie wij prettig vonden. We vonden een persoon die ons erg steunde en die zaken snel voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zus aan te geven.

- Saskia van de Berg

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Mantinge

UGNA Uitvaartzorg – Adviespunt Hoogeveen

A.G. Bellstraat 23
7903 AD Hoogeveen
Nederland

0524 515 899
https://www.ugna.nl/

Aalders Uitvaartverzorging

Industrieweg 96
7903 AK Hoogeveen
Nederland

0528 356 701
https://www.reneaaldersuitvaartverzorging.nl/

Draagt Elkanders Lasten Uitvaartverzekeringen N.V.

Het Haagje 169
7902 LG Hoogeveen
Nederland

0528 264 158
http://www.delu.nl/