Uitvaart Marrum

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken het geregel graag behapbaarder voor je. Wil jij een professionele uitvaartondernemer in Marrum die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Marrum verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het fijnste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Marrum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Marrum gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Marrum vinden

Uitvaart Marrum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 96 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Marrum aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Marrum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Finkum, Hijum en Hallum bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Marrum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Marrum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Marrum vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Marrum

Bij het wegvallen van een geliefde spelen er verschillende emoties. Er is uiteraard het verdriet en wellicht de schok bij een plotsklaps overlijden. Maar een heengaan houdt ook een zware periode in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Allereerst moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Marrum. Daarna moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Aanvullende voorkeuren

Indien er vooraf duidelijkheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Wanneer dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer aandacht voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Marrum.

Geheid zul je in deze drukke periode een aantal zaken over het hoofd zien. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Marrum

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Marrum te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Marrum contacteren

Als iemand heengaat die je geliefd is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Marrum Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk regelt. Op deze locatie vindt het finale afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden dierbaren klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Door de uitgeruste koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. Thuis opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je regelen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Marrum. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langduriger afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Wanneer je verzorging wenst van je geliefde is dit ook een optie in de uitvaartcentra in Marrum. De mogelijkheden zijn onder andere make-up en ook het aandoen van bepaalde kleding. Foto’s aanleveren is raadzaam. Ook kun je bij verschillende uitvaartcentra assisteren met de verzorging voor het vertrek. Ook kunt je in uitvaartcentrum Marrum bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de geliefde. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de dierbare, dan is dit het moment hiervoor. Na het vertrek behoren de bekende koffie en cake tot de opties om de uitvaart af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Marrum. Soms is het geoorloofd om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Marrum

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Marrum

Een van de eerste keuzes die nabestaanden moeten maken is de selectie tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste gevallen is het wel begrijpelijk wat de wens van de overledene was en deze wens wordt in de regel bovendien opgevold. De voorkeur kan alsmede overgelaten zijn aan de naaste familie.

Wat het onderscheid tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zullen de meesten wel weten. Maar wat is de impact op de teraardebestelling zelf? Weet dat ongeacht de keuzemogelijkheid een uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie kan regelen en dat de dienst daardoor in bijna alle uitvaartcentra in Marrum gehouden kan worden.

Als men kiest voor een begrafenis, zal de overledene na afloop naar een begraafplaats worden getransporteerd. Er zijn uitvaartcentra die gelocaliseerd zijn bij een begraafplaats en af en toe moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Als er voor een crematie wordt gekozen, is het gewoon om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarin eveneens gecremeerd kan worden. Dit hoeft overigens niet. Het staat je vrij om vanaf een uitvaartcentrum naar een losgelegen crematorium te rijden.

Wel is het noodzakelijk om de tariefstellingen van een begrafenis en crematie Marrum in de gaten te houden. In de regel is een begrafenis prijziger dan een crematie. Dit komt in het bijzonder door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de bijomende tarieven voor een steen of monument op de gedenkplaats. Uiteraard is de wens van de gestorvene doorgaans bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Marrum

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Marrum

Het voelt mogelijk wat naar om na een overlijden na te denken over de tariefstelling van een uitvaart in Marrum. Het is ook noodzaak gezien het regelen van een heengaan aanzienlijk kostbaar kan zijn. Je gaat hoe dan ook een aantal kosten maken, denk daarbij aan een (graf)kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de geliefde en de tarieven van een uitvaartverzorger. Ook is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventueel in te huren dragers van de kist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen gemiddeld op tot minimaal 7.000,- euro. Hier zitten wel een aantal mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Marrum zo exclusief maken als je zelf wilt. Een koffietafel als voorbeeld, is normaal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Dan zullen de tarieven hoger zijn. De prijzen zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een alledaags graf zal goedkoper zijn dan een privaat graf.

Vaak zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Marrum en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Marrum inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Marrum inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Marrum

Wij raden iedereen in Marrum aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan zeker dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte hoge tarieven van de uitvaart komen te staan. Vaak kun je kiezen uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn geïntegreerd. Hiermee ben je dan verzekerd van een degelijk georganiseerde uitvaartdienst.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitgekeerd krijgt waarmee een uitvaart kan worden geregeld. Deze variant is uitstekend indien je specifieke wensen buiten een dienstenpakket hebt.

Er zijn ook nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet simpel om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel bedrijven voor een uitvaartverzekering in Marrum dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijk noodzakelijk. Zo kies je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw positie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Marrum

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Marrum verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Marrum

Direct na het overlijden van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Marrum De rouw overheerst nadat een mens overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is dingen regelen. Indien je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je doorgaans geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken georganiseerd moeten worden. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die direct na een heengaan geregeld moeten worden, uit handen te nemen van de nabestaanden. De familie kan dan stilstaan bij het rouwproces. Tegelijkertijd zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de allerlaatste verzorging en rouwvervoer naar een rouwcentrum organiseren. Vervolgens kunnen jullie samen doorspreken wat de wensen rondom het afscheid zijn.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme hulp bij een overlijden. Vergelijk vandaar een aantal uitvaartondernemers, want dankzij de uitvaartondernemer Marrum zal er een prachtige uitvaart plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Marrum

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Marrum

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Marrum. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Marrumse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Marrum. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Marrum bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Marrum die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Marrum

Enorm meelevend

18 mei 2023

Na het overlijden wisten we even niet wat we echt moesten doen. Gelukkig kwamen we door uitvaartplek.nl snel in aanraking met een zeer liefdevolle begeleidster. We hadden zeer vlug contact en ze heeft ons geweldig fijn geholpen met het organiseren.

- Melanie Dijkstra

Perfect geregeld

9 mei 2023

Haast onzichtbare begeleiding op de dag van de uitvaart gehad. Regelmatig werden er vragen en opties aan ons voorgelegd waardoor de crematie vlot en tot in de puntjes georganiseerd werd. Direct contact ook.

- Mirjam Blom

Het afscheid van grootvader was erg fijn!

6 mei 2023

Dit was het allereerste overlijden wat wij meemaakten en moesten organiseren. Voortaan weten we hoe bepalend de juiste persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Monique Smeets

Merci!

29 april 2023

Vlot waren we in contact met diverse uitvaartcentra. Zelf hebben we vrijwel niks zelfstandig hoeven doen.
Enorm dankjewel!

- Susanne van Leeuwen

De begrafenis van opa was ontzagwekkend

22 april 2023

Aangezien dit de eerste keer was dat we een overlijden in de kring hadden was het best indrukwekkend. Gelukkig hadden we zorgzame ondersteuning, wat zo doorslaggevend is voor een goede en waardige uitvaartdienst!

- Tom van Dongen

Persoonlijke hulp was fantastisch!

12 april 2023

Ieder tijdstip van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was enorm aangenaam. Kop koffie kon aangevuld worden met het lievelingsgebakje van oma. Echt fantastisch geregeld.

- Diana van de Velde

Het afscheid was top georganiseerd

4 april 2023

De woorden ontbreken om te vertellen hoe mooi de ervaring met de uitvaartorganisatie was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al meteen contact met deze personen en het was vanaf begin af aan perfect. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de voorkeuren van grootpapa echt werden gehoord. Daarom hebben we een prachtig uitvaart voor onze lieve opa kunnen organiseren.

- Suzanne van de Veen

Een intieme begrafenis

22 maart 2023

Onze man van de uitvaart begeleiding was snel bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het assisteren met de persoonlijke teksten was niet te veel en de handreiking was zeer gewaardeerd.

- Edwin de Wit

Enorm medelevend

14 maart 2023

We waren helemaal radeloos toen wij geconfronteerd werden met een overlijden. Gelukkig kwamen we dankzij uitvaartplek.nl gauw in verbinding met een hele fijne begeleidster. We hadden enorm snel contact en ze heeft ons enorm fijn geholpen met het regelen.

- Adrianus Brouwer

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Marrum

Eelco de Vries Uitvaartverzorging

De Haven 3
8831 ZP Winsum
Nederland

0517 201 028
http://eelcodevriesuitvaartverzorging.nl/

Crematorium en Uitvaartcentrum Noordoost Fryslân

Rondweg-West 158
9101 BG Dokkum
Nederland

0519 235 002
http://www.crematoriumnoordoostfryslan.frl/

Vereniging “Jelsumerhof”

Sem Dresdenstraat 6
8915 BZ Leeuwarden
Nederland

058 212 7843
http://jelsumerhof.nl/