Uitvaart Marrum

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken het geregel graag behapbaarder voor je. Wil jij een professionele uitvaartondernemer in Marrum die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Marrum verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het fijnste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Marrum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Uitvaartondernemer Marrum gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Marrum vinden

Uitvaart Marrum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 55 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Marrum aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Marrum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Finkum, Hijum en Hallum bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Marrum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Marrum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Marrum vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Marrum

Bij het wegvallen van een geliefde spelen er verschillende emoties. Er is uiteraard het verdriet en wellicht de schok bij een plotsklaps overlijden. Maar een heengaan houdt ook een zware periode in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Allereerst moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Marrum. Daarna moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Aanvullende voorkeuren

Indien er vooraf duidelijkheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Wanneer dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer aandacht voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Marrum.

Geheid zul je in deze drukke periode een aantal zaken over het hoofd zien. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Marrum

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Marrum te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Marrum contacteren

Als iemand heengaat die je geliefd is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Marrum Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk regelt. Op deze locatie vindt het finale afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden dierbaren klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Door de uitgeruste koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. Thuis opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je regelen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Marrum. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langduriger afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Wanneer je verzorging wenst van je geliefde is dit ook een optie in de uitvaartcentra in Marrum. De mogelijkheden zijn onder andere make-up en ook het aandoen van bepaalde kleding. Foto’s aanleveren is raadzaam. Ook kun je bij verschillende uitvaartcentra assisteren met de verzorging voor het vertrek. Ook kunt je in uitvaartcentrum Marrum bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de geliefde. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de dierbare, dan is dit het moment hiervoor. Na het vertrek behoren de bekende koffie en cake tot de opties om de uitvaart af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Marrum. Soms is het geoorloofd om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Marrum

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Marrum

Een van de eerste keuzes die nabestaanden moeten maken is de selectie tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste gevallen is het wel begrijpelijk wat de wens van de overledene was en deze wens wordt in de regel bovendien opgevold. De voorkeur kan alsmede overgelaten zijn aan de naaste familie.

Wat het onderscheid tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zullen de meesten wel weten. Maar wat is de impact op de teraardebestelling zelf? Weet dat ongeacht de keuzemogelijkheid een uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie kan regelen en dat de dienst daardoor in bijna alle uitvaartcentra in Marrum gehouden kan worden.

Als men kiest voor een begrafenis, zal de overledene na afloop naar een begraafplaats worden getransporteerd. Er zijn uitvaartcentra die gelocaliseerd zijn bij een begraafplaats en af en toe moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Als er voor een crematie wordt gekozen, is het gewoon om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarin eveneens gecremeerd kan worden. Dit hoeft overigens niet. Het staat je vrij om vanaf een uitvaartcentrum naar een losgelegen crematorium te rijden.

Wel is het noodzakelijk om de tariefstellingen van een begrafenis en crematie Marrum in de gaten te houden. In de regel is een begrafenis prijziger dan een crematie. Dit komt in het bijzonder door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de bijomende tarieven voor een steen of monument op de gedenkplaats. Uiteraard is de wens van de gestorvene doorgaans bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Marrum

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Marrum

Het voelt mogelijk wat naar om na een overlijden na te denken over de tariefstelling van een uitvaart in Marrum. Het is ook noodzaak gezien het regelen van een heengaan aanzienlijk kostbaar kan zijn. Je gaat hoe dan ook een aantal kosten maken, denk daarbij aan een (graf)kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de geliefde en de tarieven van een uitvaartverzorger. Ook is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventueel in te huren dragers van de kist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen gemiddeld op tot minimaal 7.000,- euro. Hier zitten wel een aantal mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Marrum zo exclusief maken als je zelf wilt. Een koffietafel als voorbeeld, is normaal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Dan zullen de tarieven hoger zijn. De prijzen zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een alledaags graf zal goedkoper zijn dan een privaat graf.

Vaak zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Marrum en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Marrum inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Marrum inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Marrum

Wij raden iedereen in Marrum aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan zeker dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte hoge tarieven van de uitvaart komen te staan. Vaak kun je kiezen uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn geïntegreerd. Hiermee ben je dan verzekerd van een degelijk georganiseerde uitvaartdienst.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitgekeerd krijgt waarmee een uitvaart kan worden geregeld. Deze variant is uitstekend indien je specifieke wensen buiten een dienstenpakket hebt.

Er zijn ook nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet simpel om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel bedrijven voor een uitvaartverzekering in Marrum dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijk noodzakelijk. Zo kies je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw positie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Marrum

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Marrum verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Marrum

Direct na het overlijden van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Marrum De rouw overheerst nadat een mens overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is dingen regelen. Indien je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je doorgaans geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken georganiseerd moeten worden. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die direct na een heengaan geregeld moeten worden, uit handen te nemen van de nabestaanden. De familie kan dan stilstaan bij het rouwproces. Tegelijkertijd zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de allerlaatste verzorging en rouwvervoer naar een rouwcentrum organiseren. Vervolgens kunnen jullie samen doorspreken wat de wensen rondom het afscheid zijn.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme hulp bij een overlijden. Vergelijk vandaar een aantal uitvaartondernemers, want dankzij de uitvaartondernemer Marrum zal er een prachtige uitvaart plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Marrum

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Marrum

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Marrum. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Marrumse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Marrum. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Marrum bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Marrum die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Marrum

Wel betrokken bij de uitvaart

6 november 2021

Mensen die echt meedenken zijn sporadisch. Geenszins verwacht dat we dit bij de uitvaart zo goed georganiseerd konden krijgen.

- Frank Post

Direct in contact met de juiste persoon

27 oktober 2021

Vlak voor het overlijden kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaartdienst van onze tante. Aan het sterfbed konden de zorgen al doorgenomen worden. Dit was erg speciaal en mogelijk door dat we snel een aantal uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank je wel voor het mede mogelijk maken ervan.

- Kim van Dijk

Boven verwachting soepel

21 oktober 2021

Omdat onze familie het niet volstrekt eens was werden er op het laatste tijdstip dingen gewijzigd. Dit was geen probleem dus heel flexibel deze mensen die gevonden hebben.

- Jacobus de Leeuw

Persoonlijke hulp en toeverlaat

13 oktober 2021

Deze uitvaart is gedenkwaardig, de uitvaartverzorger was flink doorgewinterd. Deze was heel nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Nancy Smits

Goedkoop en eervol

9 oktober 2021

Lage prijzen en een vredig afscheid was wat we wensten. We hebben niet zoveel geld dus was van belang.

- Jessica van Dongen

Flinke hulp gehad

21 september 2021

Vrijblijvend eerst kunnen zien wie er bij ons paste. We vonden iemand die ons erg steunde en die dingen vlot voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zuster aan te geven.

- Femke Gerritsen

Uitvaartbegeleider was heel vriendelijk

15 september 2021

Eerst komt het verdriet en de klap en dan besef je dat er van alles georganiseerd moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek vlot mensen inzetten hiervoor. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten organiseren en vooral verrast met hoe vriendelijk en persoonlijk deze begeleiding voor ons was. Persoonlijk contact en alles was bespreekbaar.Niks anders dan respect hiervoor.

- Bart Jonker

Zeer fijne uitvaartdienst gehad!

5 september 2021

Precies zoals mijn papa het wilde! Onvoorstelbaar hoe op maat en relatief voordelig deze uitvaartdienst georganiseerd is. Niks was apart of teveel voor het afscheid, alle mogelijkheden die we wilden konden ook. Daarna is er ook nog even gevraagd hoe het met ons ging en of alles naar wens was geweest.

- Anna Peters

Blij met warme begeleiding

30 augustus 2021

Ik heb hele fijne ondersteuning gehad toen ik het overlijden van mijn partner moest organiseren. Ik stond er niet in mijn eentje meer voor. Alles werd voor mij georganiseerd na het contact zoeken met deze mensen. De opvolgende dag was dit geregeld.

- Cornelis Hendriks

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Marrum

Eelco de Vries Uitvaartverzorging

De Haven 3
8831 ZP Winsum
Nederland

0517 201 028
http://eelcodevriesuitvaartverzorging.nl/

Crematorium en Uitvaartcentrum Noordoost Fryslân

Rondweg-West 158
9101 BG Dokkum
Nederland

0519 235 002
http://www.crematoriumnoordoostfryslan.frl/

Vereniging “Jelsumerhof”

Sem Dresdenstraat 6
8915 BZ Leeuwarden
Nederland

058 212 7843
http://jelsumerhof.nl/