Uitvaart Hallum

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar ondersteuning voor de uitvaart in Hallum?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Hallum verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Hallum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Hallum gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Hallum vinden

Uitvaart Hallum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 64 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Hallum aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Hallum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Stiens, Finkum en Hijum bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Hallum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Hallum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Hallum vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Hallum kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Hallum

Een overlijden is immer een schokkende aangelegenheid. Denk aan de schok bij een onvoorzien heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Het is daarnaast een periode waarin er zeer veel op je afkomt. Er moet veel besloten worden bij een teraardebestelling. Ten eerste de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Hallum. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Aanvullende voorkeuren

Wanneer er van tevoren duidelijkheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een teraardebestelling in Hallum persoonlijke wijzigingen aan een uitvaart aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke periode enkele dingen missen. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer beslissend? Lees aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Hallum

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Hallum te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Hallum contacteren

Voor een begrafenis in Hallum heb je de opties uit allerlei soorten uitvaartcentra die door de hele stad vindbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een omvangrijke impact op alle dingen voor en na de uitvaart. In ieder uitvaartcentra in Hallum zijn er adequate faciliteiten om de overledene vakkundig en met trots te behouden tot de dag van de begrafenis. Ook is hier alles voorhanden om de overledene de allerlaatste verzorging te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Hallum zijn de ruimtes waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Vanzelfsprekend kun je de overledene ook in huis opbaren. Wanneer je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt hier een ogenblik kiezen om voorafgaande aan de dag een condoleance te initiëren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook besloten houden voor enkel intimi.

In nagenoeg alle uitvaartcentra in Hallum kun je gebruik maken van een bijzondere aula voor het vertrek. Als nabestaanden van de overledene kun je het afscheid erg passend maken. Er is de gelegenheid voor zelfstandig gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle verschillende geloven. Verscheidene uitvaartcentra in Hallum kun je bovendien media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Zodra het afscheid is geweest kun je aansluitend dikwijls nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit mag een simpele koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Vergelijk daarom de verschillende uitvaartcentra in Hallum met mekaar en maak een bewuste selectie voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Hallum

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Hallum

Een van de eerste beslissingen die nabestaanden moeten maken is de selectie tussen een begrafenis of een crematie. Doorgaans heeft de overledene aan familie of via een wilsbeschikking laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Bovendien kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Wat het onderscheid tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is de impact op de uitvaart op zichzelf? Besef dat los van de keuze een uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat de uitvaartdienst daardoor in praktisch alle uitvaartcentra in Hallum gehouden kan worden.

Als men kiest voor een begrafenis, zal de overledene na afloop naar een begraafplaats worden getransporteerd. Er zijn uitvaartcentra die gevestigd zijn bij een kerkhof en af en toe moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het gebruikelijk om te kiezen voor een crematorium waar ook de mogelijkheid is om een uitvaartdienst te regelen. Dit hoeft trouwens niet. Je mag eveneens van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er eveneens voor dat je de tariefstelling van een begrafenis of crematie in Hallum in de gaten houdt. Doorgaans is een begrafenis kostbaarder dan een crematie. Dit heeft voornamelijk te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en extra tariefstelling voor een (graf)steen of monument op de gedenkplaats. overigens is de wens van de overledene immer leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Hallum

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Hallum

Piekeren over een uitvaart kan een rot gevoel geven, zeker als je aan de tarieven denkt. Jammer genoeg is dit toch echt noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan behoorlijk in de kosten lopen. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een kist, de allerlaatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de wensen komen er nog allerlei kosten bij, zoals:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaart
 • Rouwvervoer
 • Eventueel in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een gemiddelde uitvaart kost momenteel circa € 7.000,-. Daarbij zitten wel veel mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Hallum zo duur maken als je zelf wilt. Een koffietafel bijvoorbeeld, is normaal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de kosten aanzienlijker dan wanneer je enkel voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een generaal graf is namelijk goedkoper dan een privaat graf.

Vaak zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Hallum en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Hallum inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Hallum inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Hallum

Een uitvaartverzekering in Hallum is de belangrijkste selectie rondom je uitvaart. Wanneer je in Hallum een verzekering afsluit, ben je ervan verzekerd dat een flink gedeelte van de uitgaven zijn afgedekt. De allermeeste uitvaartverzekeringen compenseren de meest voorkomende kosten die komen kijken bij een uitvaart. Bij genoemde variant spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Het is natuurlijk niet verplicht om zo’n verzekering af te sluiten. Maar, aangezien het dingen zoveel makkelijker maakt bij een uitvaart regelen, is het absoluut raadzaam.

Wat je aan verzekeringspremie kwijt bent voor je uitvaartverzekering in Hallum is afhankelijk van een aantal zaken. Daarom varieert de verzekeringspremie ook per verzekerd geldbedrag, per individu en per aanbieder. Een jonger mens betaalt gemiddeld minder verzekeringspremie dan een persoon op latere leeftijd. Begrijpelijk, want een ouder iemand overlijdt statistisch gezien eerder dan een jonger persoon. Tevens is de premie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt hebben en van je persoonlijke gezondheid. Een verzekeraar is niet gedwongen om je te accepteren voor een verzekering. Als een uitvaartverzekeraar in Hallum je een te fors risico vindt, zullen ze je afwijzen. Het afsluiten van een verzekering gaat dan ook veelal samen met het aanleveren van een gezondheidsverklaring en in een aantal gevallen het meesturen van een medisch dossier. Je kunt er simpelweg daarnaast voor kiezen om zelf een bedrag apart te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit gedaan wordt, anders komen je nabestaanden straks geld tekort bij het betalen van jouw uitvaartdienst. Bij een tekort zal de gemeente misschien jouw naasten aanspreken om de overige kosten te voldoen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Hallum

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Hallum verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Hallum

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in Hallum in te huren voor het organiseren van een uitvaartdienst in Hallum. We hebben het al even beknopt vermeld in dit artikel, echter is het verstandig om hier wat langer bij stil te staan. Het regelen van het afscheidsdienst is een hoop werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dat is dan tevens gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte wijze zal worden georganiseerd.

Denk onder andere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan het organiseren van de dag zelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is handig omdat het een erg persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze pagina simpel en snel doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het finale afscheid is zeer belangrijk en op deze manier heb je gauw een impressie van de professionals die dit voor jou kunnen doen. Ook is het een slim idee om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer daarnaast in staat om bijkomende diensten te verrichten, zoals het aankopen van bloemstukken? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Dit zijn allemaal vragen die je mogelijk kunt stellen tijdens je zoektocht. We wensen jou sterkte in deze lastige periode, en helpen jou bij voorkeur met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets makkelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Hallum

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Hallum

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Hallum. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Hallumse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Hallum. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Hallum bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Hallum die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Hallum

Lage prijzen en vredig

17 juli 2022

Lage tariefstelling en een sereen afscheid was wat we wensten. We hebben niet zo veel geld dus was belangrijk.

- Bastiaan Boer

Waardige uitvaart geregeld

12 juli 2022

Vlug en eervol geregeld. Erg blij met hoe dit verlopen is.

- Natascha Janssen

Houvast in deze heftige tijd

4 juli 2022

Niet verwacht om via uitvaartplek iemand te vinden die zoveel steun kon bieden. Erg goed en een terechte pluim voor de vlotte reacties.

- Irene van de Veen

Oprechte interesse

28 juni 2022

Het heengaan van mijn moeder had een forse invloed op mij, enorme rouw en dus niet in staat zaken te organiseren. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een fijne uitvaartverzorgster die mij ondersteunde. Ze was zo behulpzaam en begripvol.
Na de uitvaart heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Enorm gewaardeerd.

- Bart Maas

Uitvaart ondersteuning was super

24 juni 2022

Ieder moment van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was zeer aangenaam. De lievelings lekkernij van grootmoeder stond tijdens de uitvaart (tijdens de koffie) centraal. Oprecht prachtig geregeld.

- Adriana Smeets

Persoonlijke begeleiding afscheid

18 juni 2022

De uitvaart is vlug, zorgeloos en persoonlijk begeleid.

- René Molenaar

Het afscheid was geweldig geregeld

10 juni 2022

Ik heb eigenlijk niet de geschikte woorden om te omschrijven hoe gepast het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. We hadden vlot de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de wensen van grootvader echt werden gehoord. We hebben echt een mooie laatste groet kunnen houden aan onze fijne grootvader.

- Kevin Bakker

Uitvaartverzorger zeer zorgzaam

2 juni 2022

Na de schrik van het ineens overlijden van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inzetten (via uitvaartplek.nl) om ons te assisteren. Zeer erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was heel bijzonder. Persoonlijk contact en alles was mogelijk.Petje af.

- Jan van den Heuvel

Vlug geregelde huiselijke uitvaart

27 mei 2022

De uitvaartorganisatie van onze keuze was erg betrokken. Het afscheid (en de plek) voelde heel relaxed ondanks het verdriet. Doordat het ook vlot geregeld was en niet in een kille omgeving vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Michiel Dijkstra

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Hallum

Vereniging “Jelsumerhof”

Sem Dresdenstraat 6
8915 BZ Leeuwarden
Nederland

058 212 7843
http://jelsumerhof.nl/

Noorderhof Uitvaartcentrum

Sem Dresdenstraat 6
8915 BZ Leeuwarden
Nederland

058 216 2021
https://noorderhofuitvaartcentrum.nl/

Afscheidshuis Leeuwarden

Harlingerstraatweg 130
8915 CP Leeuwarden
Nederland

058 202 3080
https://afscheidshuisleeuwarden.nl/