Uitvaart Jislum

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Ben jij op zoek naar ondersteuning voor de uitvaart in Jislum?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Jislum verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Jislum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Uitvaartondernemer Jislum gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Jislum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 28 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Jislum aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Jislum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Waaxens, Blije en Hegebeintum bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Jislum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Jislum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Jislum vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Jislum

Het regelen van een overlijden is iedere keer intens. Er is uiteraard het verdriet en wellicht de shock bij een plotsklaps overlijden. Het is ook een periode waarin er enorm veel op je afkomt. Er moet van alles besloten worden bij een begrafenis. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Daarna moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Jislum. In de dagen direct na het heengaan dienen er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemstuk
  • Rouwkaarten
  • Rouwvervoer
  • Wel of niet opbaren
  • De koffietafel
  • Aanvullende verlangen

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft vastgelegd, dan is het makkelijker om beslissingen te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds vaker mogelijk om bij een teraardebestelling in Jislum unieke wijzigingen aan een begrafenis aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze hectische periode meerdere dingen over het hoofd zien. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Jislum

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Jislum te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Jislum contacteren

Wanneer een geliefde komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in verbinding komen met een uitvaartcentrum in Jislum. Lang niet iedereen weet wat het nut is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de uitvaart zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden dierbaren klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewild is. Door de bijzondere koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. Het is ook geoorloofd om iemand in eigen woning op te baren, dit kan meestal worden geregeld met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Jislum. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de opties. Hierdoor is het mogelijk om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Indien je behandeling wenst van je geliefde is dit ook voorstelbaar in de uitvaartcentra in Jislum. Hier kan je denken aan het opmaken en aan het aankleden. Plaatjes aanleveren is wenselijk. Bij een paar uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Voor de uitvaart kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Jislum met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een privé moment te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na afloop bestaat er vaak de mogelijkheid om tezamen een kopje thee te nuttigen en om het samen af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Jislum. Soms is het denkbaar om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Jislum

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Jislum

Een van de eerste keuzes die achtergeblevenen moeten maken is de selectie tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel helder wat de wens van de overledene was en deze voorkeur wordt normaal daarnaast gevolgd. Daarnaast kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Jislum zal helder zijn, maar wat hebben deze verschillen voor impact op de uitvaart zelf? Feit is dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in zo goed als alle uitvaartcentra in Jislum gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de uitvaartdienst naar een kerkhof gebracht worden. Sommige uitvaartcentra zijn gelegen onmiddellijk naast een begraafplaats. Anders moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gekozen, dan is het gangbaar om te kiezen voor een crematorium waar ook de plaats is om een uitvaartdienst te regelen. Dat is logischerwijs niet verplicht. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een afgelegen crematorium te rijden.

Wel is het belangrijk om de tarieven van een begrafenis en crematie Jislum in het oog te houden. Een begrafenis zal kostbaarder zijn dan een crematie. Dit komt in het bijzonder door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de aanvullende prijzen voor een steen of gedenkteken op de rustplaats. Overigens is de wil van de gestorvene doorgaans leidend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Jislum

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Jislum

Bij individuele wensen bij een uitvaart in Jislum kan dit flink in de kosten lopen. Het is lastig om een indicatie te geven zo lang niet elk persoon hetzelfde wilt hebben. Als je een uitvaartverzorger in de arm neemt kun je denken aan ongeveer 1.500,- euro, dat wordt gemiddeld gedekt door een verzekering. Dit is zeker weten aan te raden, dankzij deze ondersteuning zul je namelijk niet langer alles eigenhandig te hoeven doen. Dit maakt het een optie om op de dag van het allerlaatste vertrek de regie uit handen te geven. De kosten voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je het liefste wilt. Indien je dit op een uitvaart locatie laat doen kun je denken aan minstens 500,-. De tarieven voor het transport variëren per uitvaartcentrum. Meestal kun je op de internetpagina van de betreffende aanbieder wel zien wat de tariefstellingen zijn die samen gaan met het transport.

Uiteraard kunnen er onverwachte uitgaven ontstaan bij een uitvaart in Jislum. Denk aan onder andere bloemstukken of kaarten. Afhankelijk van de aanvullende kosten van een begrafenis of een crematie lopen de kosten op. Wanneer je graag een begrafenis wilt organiseren dan zal er tevens een bedrag moeten worden uitgegeven aan de rustplaats, aan een grafkist en aan een steen. Bij een crematie zijn de tarieven meestal lager maar hier dien je ook te denken aan een urn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Benieuwd naar de gemiddelde uitgaven die bij uitvaarten komen kijken? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Jislum en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Jislum inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Jislum inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Jislum

Wij raden iedereen in Jislum aan om een uitvaartverzekering te nemen. Zowel jij als je familie hebben dan de geruststelling dat zij niet voor flinke prijzen komen te staan. In de regel zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een permanent dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn geïntegreerd. Hierbij ben je dan verzekerd van een goed geregelde uitvaartdienst.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een geldbedrag op waarmee de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering geeft iets uitgebreider onafhankelijkheid, aangezien je meer keuzes hebt. Dit is een buitengewoon praktische uitvaartverzekering als je specifieke wensen hebt.

Er zijn bovendien nog vormen waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet simpel om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel bedrijven voor een uitvaartverzekering in Jislum dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijk cruciaal. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het beste aansluit bij jouw leven.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Jislum

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Jislum verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Jislum

Het is een verstandig besluit om een uitvaartondernemer in Jislum in te huren voor het organiseren van een uitvaart in Jislum. Even beknopt opnieuw stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Dit is dan tevens gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste manier zal worden geregeld.

De meeste plechtigheden en de strakke planning wordt georganiseerd door hen. Alvorens je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Jislum is het steevast goed om even via onze website een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het laatste afscheid is erg belangrijk en op deze wijze heb je snel een indruk van degene die dit voor jou kunnen doen. Ook is het verstandig om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Behoren bloemen en (rouw)kaarten onder andere ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Jislum ook in staat om wellicht live muziek te organiseren als de gestorvene dit heeft verlangd? Dit zijn allemaal vragen die je misschien kunt stellen tijdens je zoektocht. In deze periode van verdriet wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige zware zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Jislum

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Jislum

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Jislum. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Jislumse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Jislum. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Jislum bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Jislum die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Jislum

Zeer betrokken

30 augustus 2020

We waren helemaal wanhopig toen we geconfronteerd werden met een overlijden. Gelukkig kwamen we dankzij uitvaartplek.nl gauw in aanraking met een hele fijne begeleidster. Ze nam direct contact met ons op en heeft ons heel fijn geholpen.

- Jacoba van Veen

De begrafenis van grootvader was ontzagwekkend

27 augustus 2020

Dit was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Nu begrijpen we hoe beslissend de juiste persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Daniël Huisman

Snel in contact met de correcte personen

16 augustus 2020

Vlak voor het heengaan kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaart van onze tante. Daardoor waren we in staat de opties en voorkeuren reeds door te spreken. Dit was erg bijzonder en denkbaar door dat we snel allerlei uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Bedankt voor het mogelijk maken ervan!

- Robertus van Dongen

Lieve mensen voor de uitvaart

11 augustus 2020

Fijne mensen die alles gauw en degelijk regelen gevonden.

- Adrianus van den Bosch

Uitmuntend geregeld

1 augustus 2020

Zowat onzichtbare begeleiding op de dag van de uitvaart gehad. Vooraf veel gesprekken gehad en hierdoor was de crematie zeer prettig geregeld. Tevens hadden we snel contact met de uitvaartcentra na de offerteaanvraag.

- Steven Martens

Het afscheid was prachtig

31 juli 2020

Gauw en uitstekend alles georganiseerd na de offerteaanvraag. Naderhand nog gevraagd of ik nog vragen had.

- Erik Hermans

Fijne helpende hand

1 maart 2020

Toen mijn moeder overleed was ik erg triest en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Via uitvaartplek.nl had ik in 24 uur een gepaste uitvaartverzorgster die mij ondersteunde. Ik heb zoveel hulp gehad van de begeleidster.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Nicole Hofman

Prachtige uitvaart

19 februari 2020

De uitvaart was behoorlijk indrukwekkend. Ondanks de rouw na het overlijden van grootmoeder hadden we geen beter afscheid geregeld kunnen krijgen. De snelheid van de offerte heeft hier oprecht aan bijgedragen, hierdoor was er veel tijd om de uitvaartdienst te organiseren.

- Diana Schipper

Verwachtingen zijn overtroffen

3 februari 2020

De veranderingen in organisatie van de dag was geen probleem. Dit was geen probleem dus heel flexibel deze mensen die ontdekt hebben.

- Chantal Huisman

Boven verwachting soepel

4 januari 2020

De veranderingen in organisatie van de dag was geen probleem. De uitvaartverzorgster was erg meegaand dus dit was gauw besloten .

- Judith Mulder

Een vertrouwd afscheid

24 december 2019

Aangezien we na de aanvraag direct contact met een uitvaartbegeleider hadden was er gelegenheid voor alle persoonlijke ideeën. Aangezien dit er nogal wat waren was het een zeer persoonlijke uitvaartdienst zoals onze papa dat bij voorkeur wilde. Ook vielen de prijzen ons alles mee dus erg gelukkig met de prijsopgave van uitvaartplek achteraf!

- Barry de Jonge

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Jislum

Crematorium en Uitvaartcentrum Noordoost Fryslân

Rondweg-West 158
9101 BG Dokkum
Nederland

0519 235 002
http://www.crematoriumnoordoostfryslan.frl/

Kaspersma Uitvaartkistenfabriek B.V.

Bocksmeulen 2
9101 RA Dokkum
Nederland

088 603 1200
https://kaspersmadokkum.nl/

Uitvaartzorg Zeilinga

De Schans 9
9101 HR Dokkum
Nederland

0519 297 280
http://www.uitvaartzorgnoordoostfriesland.nl/