Uitvaart Ginnum

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Zoek jij ondersteuning voor de uitvaart in Ginnum?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Ginnum verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Ginnum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Ginnum gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Ginnum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Ginnum aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ginnum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Jannum, Burdaard en Holwerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Ginnum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Ginnum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Ginnum. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Ginnum kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Ginnum

Bij het overlijden van een geliefde spelen er verschillende emoties. Denk aan de schrik bij een onverwacht overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Het is bovendien een periode waarin er enorm veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Allereerst de administratieve mededeling bij de gemeente. Daarna moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Ginnum. In de dagen meteen na het heengaan moeten er meerdere keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • De uitvoering van de wilsbeschikking

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft vastgelegd, dan is het eenvoudiger om beslissingen te maken. Wanneer dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een teraardebestelling in Ginnum persoonlijke wijzigingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke periode een aantal dingen missen. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Lees aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Ginnum

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Ginnum te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Ginnum contacteren

Voor een teraardebestelling in Ginnum heb je de opties uit allerlei soorten uitvaartcentra die door de hele stad vindbaar zijn. Een uitvaartcentrum behelst een belangrijke rol bij zowel alle werkzaamheden vantevoren aan de uitvaart als de begrafenis zelf. In elk uitvaartcentrum in Ginnum zijn schitterende opties om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Bovendien is daar alles in paraatheid om je dierbare passend te laten verzorgen.

De zwaarstwegende rol van een uitvaartcentrum Ginnum zijn de plekken waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Zonder twijfel mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt voorafgaand een moment voor condoleances plannen voor alle mensen die de dierbare kenden. Eveneens kun je het privé houden voor alleen genodigden of familie.

De meeste uitvaartcentra in Ginnum hebben een gehoorzaal waar de uitvaart georganiseerd kan worden. Als nabestaanden van de overledene kun je het vertrek erg passend maken. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Meerdere uitvaartcentra in Ginnum kun je daarnaast media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de begrafenis zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt gewoonlijk kiezen voor iets eenvoudigs zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er veelomvattende mogelijkheden. Vergelijk daarom de verschillende uitvaartcentra in Ginnum met elkaar en maak een weloverwogen keus voor een uitvaartcentrum die aan alle verlangens kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Ginnum

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Ginnum

Bij een heengaan is een belangrijke keus waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste gevallen is het wel helder wat de voorkeur van de overledene was en deze wens wordt in de regel bovendien opgevold. Daarnaast kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Het verschil tussen begrafenis en crematie in Ginnum zal bekend zijn, maar wat hebben deze verschillen voor impact op de uitvaart zelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in vrijwel alle uitvaartcentra in Ginnum gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de overledene na de dienst naar een begraafplaats getransporteerd worden. Een paar uitvaartcentra zijn gelegen meteen naast een begraafplaats. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Als er voor een crematie wordt gekozen, is het gangbaar om te kiezen voor een uitvaartcentrum waar eveneens gecremeerd kan worden. Dit hoeft trouwens niet. Je mag daarnaast van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er tevens voor dat je de tarieven van een begrafenis of crematie in Ginnum in het oog houdt. In de regel is een begrafenis prijziger dan een crematie. Dit heeft vooral te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en extra tarieven voor een (graf)steen of monument op de gedenkplaats. overigens is de voorkeur van de gestorvene over het algemeen leidend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Ginnum

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Ginnum

Piekeren over een uitvaartdienst kan een rot gevoel geven, met name als je aan de tariefstelling denkt. Helaas is dit echt nodig, want een uitvaartdienst kan enorm in de papieren lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een kist, de finale verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Tevens is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een aankondiging voor kennisgeving van overlijden

Een gemiddelde uitvaart kost tegenwoordig bij benadering € 7.000,-. Daarbij zitten weliswaar een aantal mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Ginnum zo duur maken als je zelf wilt. Een koffietafel als voorbeeld, is normaal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het laatste, dan zijn de tariefstelling hoger dan wanneer je enkel voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een algemeen graf is namelijk goedkoper dan een particulier graf.

Vaak zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Ginnum en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Ginnum inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Ginnum inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Ginnum

Wij advisreren iedereen in Ginnum aan om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan geheid dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte hoge prijzen van de uitvaart komen te staan. Grofweg zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vaststaand dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn geïntegreerd. Hier ben je dan gegarandeerd van een verstandig georganiseerde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitgekeerd krijgt waarmee een uitvaart kan worden geregeld. Deze versie is ideaal indien je bijzondere voorkeuren uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Tenslotte is er ook nog een versie waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Ginnum dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijk noodzakelijk. Zo kies je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw situatie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Ginnum

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Ginnum verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Ginnum

Het is een verstandig besluit om een uitvaartondernemer in Ginnum in te schakelen voor het organiseren van een uitvaartdienst in Ginnum. Even vluchtig opnieuw stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaart uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaart waarin alles gesmeerd verloopt.

Alle plechtigheden en de vlekkeloze planning wordt georganiseerd door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is handig daar het een enorm persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze pagina eenvoudig en snel doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even kort in contact komen en heb je al snel een helder beeld door wie jij graag de laatste dag van jouw geliefde laat regelen. Ook is het een verstandig idee om altijd even te kijken naar de diensten die er uitgevoerd kunnen worden.

Behoren bloemstukken en (rouw)kaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of is deze uitvaartondernemer in Ginnum ook in staat om mogelijk live muziek te organiseren als de gestorvene dit heeft verlangd? Deze persoonlijke ideeën kun je meenemen in je zoektocht naar de passende uitvaartondernemer. In deze tijd van treurnis wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange pittige zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Ginnum

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Ginnum

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Ginnum. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Ginnumse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Ginnum. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Ginnum bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Ginnum die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Ginnum

Waardige uitvaart geregeld

24 mei 2024

Vlug en loffelijk geregeld. Heel blij.

- Catharina Schipper

Passende uitvaart geregeld

16 mei 2024

Vlug en respectvol geregeld. Erg content met hoe dit gegaan is.

- Bart van der Horst

Dankbaar voor warme begeleiding

10 mei 2024

De mensen van het uitvaartcentrum hebben mij enorm geholpen bij de uitvaart van mijn lieve partner. Ik hoefde niets zelfstandig te doen. Ik hoefde uitsluitend de allereerste dag te zoeken naar wie mij kon assisteren. De volgende dag was dit geregeld.

- Nienke Smeets

Boven verwachting soepel

29 april 2024

De veranderingen in inrichting van de dag was geen probleem. Dit was geen probleem dus heel soepel deze mensen die gevonden hebben.

- Angela Prins

Een persoonlijk afscheid

20 april 2024

Omdat we na de aanvraag gauw contact met een uitvaartbegeleider hadden was er plaats voor alle zelfbedachte ideeën. Aangezien dit er behoorlijk wat waren was het een zeer persoonlijke uitvaartdienst zoals onze pappa dat het liefste wilde. Ook vielen de prijzen ons alles mee dus erg gelukkig met de prijsopgave van uitvaartplek achteraf!

- Adriana de Koning

Perfect geregeld

14 april 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw aanwezig. Vooraf veel gesprekken gehad en daarom was de crematie zeer soepel georganiseerd. Tevens hadden we snel contact met de uitvaartcentra na de aanvraag.

- Cornelis Hermans

Uitvaartverzorger enorm lief

6 april 2024

Eerst komt het leed en de dreun en dan besef je dat er van alles geregeld moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek vlot mensen inschakelen daarvoor. Erg erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was erg bijzonder. Persoonlijk contact en alles was mogelijk.Niks anders dan respect hiervoor.

- Bram de Groot

Bedankt!

1 april 2024

We hadden binnen een paar uur de belangrijkste offertes in huis. Zelf hebben we praktisch niks alleen hoeven doen.
Enorm bedankt!

- Claudia de Koning

Op verzoek zowat direct een geschikte begeleider

27 maart 2024

Vlak voor het overlijden kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaart van onze tante. Aan het sterfbed konden de zorgen al besproken worden. Om dit gezamenlijk zo te doen was het een indrukwekkende belevenis door deze uitvaartbegeleiders waarmee we gauw in contact stonden. Dank jullie wel voor het mede mogelijk maken daarvan.

- Ilse Groen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Ginnum

Crematorium en Uitvaartcentrum Noordoost Fryslân

Rondweg-West 158
9101 BG Dokkum
Nederland

0519 235 002
http://www.crematoriumnoordoostfryslan.frl/

Kaspersma Uitvaartkistenfabriek B.V.

Bocksmeulen 2
9101 RA Dokkum
Nederland

088 603 1200
https://kaspersmadokkum.nl/

Uitvaartzorg Zeilinga

De Schans 9
9101 HR Dokkum
Nederland

0519 297 280
http://www.uitvaartzorgnoordoostfriesland.nl/