Uitvaart Hijken

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Heb jij behoefte aan hulp voor de uitvaart in Hijken?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Hijken verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Hijken – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Hijken gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Hijken

Uitvaart Hijken
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Hijken aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Hijken, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Eleveld, Assen en Beilen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Hijken

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Hijken is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Hijken vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Hijken

Het afhandelen van een overlijden is iedere keer intens. Denk aan de schrik bij een onverwachts heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een overlijden houdt ook een moeilijke tijd in, waarin in een korte tijd de uitvaart georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. Als eerste de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Daarna moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Hijken. In de dagen ogenblikkelijk na het heengaan moeten er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemen
  • Berichtgeving naar nabestaanden
  • Het vervoer van de overledene
  • Zelf verzorgen of laten verzorgen
  • Koffie of thee
  • De executie van de wilsbeschikking

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het makkelijker om keuzes te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer aandacht voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Hijken.

Geheid zul je in deze hectische periode meerdere dingen missen. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer belangrijk? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Hijken

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Hijken te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Hijken contacteren

Voor een begrafenis in Hijken heb je de opties uit allerlei verschillende uitvaartcentra die door de hele stad zijn gevestigd. Een uitvaartcentrum behelst een significante rol bij zowel alle werkzaamheden voorafgaand aan de teraardebestelling als de teraardebestelling zelf. In iedere uitvaartcentrum in Hijken zijn schitterende mogelijkheden om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de teraardebestelling is. Daarnaast is hier alles beschikbaar om de overledene de allerlaatste verzorging te kunnen geven.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Hijken zijn de plekken waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Natuurlijk mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een moment kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook exclusief houden voor louter intimi.

In bijna alle uitvaartcentra in Hijken kun je gebruik maken van een toegespitste zaal voor het uitleiden. Als nabestaanden van de overledene kun je het vertrek erg uniek maken. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Verschillende uitvaartcentra in Hijken kun je bovendien media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de begrafenis zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt meestal kiezen voor iets eenvoudigs zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide opties. Vergelijk daarom de verschillende uitvaartcentra in Hijken met mekaar en maak een bewuste keus voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Hijken

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Hijken

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en buitengewoon persoonlijke keuze van mensen. Het liefste wil je deze intieme keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Over het algemeen is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Hijken een rustplaats gehuurd moet worden. De tarieven kunnen fiks oplopen hiervoor. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tariefstelling voor een begrafenis. Het is dan ook aan te raden om eerst wat onderzoek te doen. Je bent behalve de tariefstelling voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een grafkist en een grafsteen. Afhankelijk van je eigen wensen kunnen de tarieven hierin overigens ook weer zeer veel afwijken.

Crematies in Hijken zijn flink goedkoper. Het prijzigste aan het cremeren is de asurn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit regelmatig mogelijk tegen een compensatie. Het is ook een optie om zelfstandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Hijken, is het immer verstandig om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Over en weer zitten er namelijk flinke afwijkingen tussen de aanbieders. Je kunt daarom al snel stevig besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Hijken

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Hijken

Bij individuele wensen bij een uitvaart in Hijken kan dit hevig in de kosten lopen. Het is ingewikkeld om een inschatting te geven nu lang niet iedereen hetzelfde wilt afsluiten. Indien je een uitvaartverzorger inschakelt kun je uitgaan van ongeveer 1.500,- euro, dit wordt grofweg afgedekt door een uitvaartverzekering. Door een uitvaartondernemer aan het werk te zetten hoef je zelf aan weinig zaken meer te denken. Dit maakt het een optie om op de dag van het laatste afscheid de verantwoordelijkheid uit handen te geven. De tariefstelling voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je het liefste wilt. Wanneer je dit op een uitvaart locatie laat uitvoeren kun je denken aan minstens 500,-. De prijzen voor het vervoer verschillen per uitvaartcentrum. Doorgaans kun je van tevoren de doorsnee kosten van de diverse uitvaartcentra zien op de site van het vervoerbedrijf.

Overige extra uitgaven zijn afhankelijk van de wensen bij een uitvaart in Hijken. Denk aan bijvoorbeeld bloemstukken of kaarten. Afhankelijk van de specifieke kosten van een begrafenis of een crematie lopen de kosten op. Bij een begrafenis heb je zeker te maken met extra uitgaven voor een (graf)kist, een bepaald graf en een grafsteen. Bij een crematie zijn de tarieven gemiddeld minder hoog maar hier dien je ook te denken aan een asurn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer weten over de gemiddelde aangelegenheden en tariefstellingen bij een heengaan? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Hijken en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Hijken inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Hijken inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Hijken

Wij advisreren iedereen in Hijken aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Zowel jij als je nabestaanden hebben dan de opluchting dat zij niet voor enorme kosten komen te staan. Bij benadering kun je kiezen tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin de meeste basis diensten zijn opgenomen en waarmee je verzekerd bent van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een spaarpotje op waarmee de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering geeft iets uitgebreider vrijheid, aangezien je meer keuzes hebt. Dit is een uiterst praktische uitvaartverzekering als je specifieke wensen hebt.

Tot slot is er ook nog een versie waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel aanbieders voor een uitvaartverzekering in Hijken dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijking nodig. Zo betaal je niet teveel voor de keuzemogelijkheid die het allermeeste aansluit bij jouw voorkeuren.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Hijken

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Hijken verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Hijken

Het is een verstandig besluit om een uitvaartondernemer in Hijken in te huren voor het regelen van een uitvaart in Hijken. Even vluchtig andermaal stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaart uit handen te nemen. Dat is dan tevens direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de passende wijze zal worden geregeld.

Alle plechtigheden en de strakke planning wordt geregeld door hen. Voordat je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Hijken is het steevast slim om even via onze webpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het finale afscheid is heel erg belangrijk en op deze manier heb je snel een indruk van de mensen die dit voor jou kunnen doen. Ook is het een slim idee om altijd even te kijken naar de diensten die er verricht kunnen worden.

Horen bloemstukken en (rouw)kaarten bijvoorbeeld ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Dit zijn allemaal vragen die je wellicht kunt stellen tijdens je zoektocht. In deze tijd van treurnis wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige moeizame zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Hijken

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Hijken

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Hijken. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Hijkense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Hijken. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Hijken bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Hijken die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Hijken

Persoonlijke uitvaartdienst

24 mei 2024

Na het vlotte eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke wensen in de plechtigheid verwerken. Er waren meerdere voorkeuren en daarom werd afscheid precies zoals vader dat wilde. Ook vielen de prijzen ons alles mee dus erg blij met de prijsopgave van uitvaartplek achteraf!

- Jacoba Post

Een warme uitvaartdienst

11 mei 2024

Er is geen andere uitvaartverzorger te vinden die meer betrokken is dan de onze. Enkel de nazorg kon wellicht wat beter.

- Natasja Hoekstra

Bedankt!

4 mei 2024

Vlug waren we in contact met diverse uitvaartcentra. Zelf hebben we praktisch niks alleen hoeven doen.
Enorm dankjewel!

- Arjan de Bruin

Prachtig afscheid begeleid

3 mei 2024

Vlug en eervol gedaan. Heel blij.

- Femke van der Meulen

Erg medelevend

23 april 2024

We waren helemaal radeloos toen wij geconfronteerd werden met een overlijden. Gelukkig kwamen we dankzij uitvaartplek.nl gauw in contact met een zeer fijne begeleidster. We hadden heel vlug contact en ze heeft ons geweldig fijn geholpen met het organiseren.

- Björn Blom

Op verzoek zowat onmiddellijk een passende begeleider

15 april 2024

Voor het echte overlijden van mijn tante zochten wij al contact met meerdere uitvaartcentra. Daardoor waren we in staat de opties en wensen alvast door te nemen. Om dit gezamenlijk zo te doen was het een indrukwekkende belevenis door deze uitvaartbegeleiders waarmee we snel in contact stonden. Dank je wel voor het mogelijk maken ervan.

- David Timmermans

Op verzoek haast onmiddellijk een geschikte begeleider

8 april 2024

Voor het echte overlijden van mijn tante zochten wij al contact met verschillende uitvaartcentra. Hierdoor waren we in staat de opties en wensen alvast door te spreken. Om dit samen zo te doen was het een indrukwekkende ervaring door deze uitvaartbegeleiders waarmee we vlug in contact waren. Bedankt voor het mogelijk maken hiervan!

- Frank Willemsen

Prachtig afscheid begeleid

2 april 2024

Vlug en loffelijk gedaan. Heel blij.

- Ramona Kuijpers

Lage tariefstelling en vreedzaam

27 maart 2024

Een zowel betaalbare als eervolle uitvaartdienst was meer dan we verwacht hadden. We hebben niet zoveel geld dus was noodzakelijk.

- Angela Bosman

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Hijken

Flare uitvaartbegeleiding

Vaart Z.Z. 1d
9401 GE Assen
Nederland

06 15427898
http://www.flare-uitvaartbegeleiding.nl/

Crematorium de Boskamp

Boskamp 5
9405 NN Assen
Nederland

0592 390 330
https://www.boskamp.nl/

Uitvaartverzorging Achaat

Collardslaan 21
9401 GX Assen
Nederland

0592 340 354
https://www.achaat.nl/