Uitvaart Beilen

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Wil jij een fijne uitvaartondernemer uit Beilen die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Beilen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Beilen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Beilen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Beilen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 100 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Beilen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Beilen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Spier, Wijster en Drijber bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Beilen

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Beilen kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Beilen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Beilen

Een teraardebestelling regelt zichzelf niet en hier komt flink wat bij kijken. Aangezien je fouten wilt voorkomen is het aan te raden om dit door een ander te laten organiseren. Vaak willen familieleden of vrienden je hierbij assisteren, maar je kunt dit ook aan een uitvaartondernemer over laten. Dit is de partij die je zal assisteren bij het inregelen van de verschillende aangelegenheden. Welke fasen doorloop je gedurende dit proces? Alles start bij het melden van overlijden bij de gemeente. Bij een uitvaart organiseren in Beilen is dit altijd de eerste actie die genomen moet worden. Dankzij deze verklaring zal je beschikken over een verlof voor het begraven of cremeren. Buiten dit verlof kun je niet de volgende stappen ondernemen voor het organiseren. Vanzelfsprekend zal je na deze aangifte de naasten op de hoogte moeten stellen rondom het overlijden. Dit kan discreet binnen de directe cirkel van de overledene, of publiekelijker door iedereen in te lichten die de overledene kent.

Hierna is het moment aangebroken om de uitvaart zelf te gaan regelen. Daarmee bedoelen we natuurlijk het organiseren van de uitvaartdienst en het vinden van een begraafplaats of strooigebied. Raadpleeg altijd het testament om te achterhalen hoe de overledene wil dat de plechtigheid ingericht wordt. Indien er geen wilsbeschikking is besluit je naar eer en geweten wat het beste bij de overledene zou passen. De uitvaartdiensten kunnen hier dan ook op worden afgestemd. Denk aan zaken zoals:

  • Hoeveel personen nodig je uit voor de ceremonie?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel personen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na de ceremonie is het moment voor de praktische afronding. Hier kan je bijvoorbeeld denken aan de boekhouding van de overledene of aan de financiële zaken. Als laatste is er dan nog de afwikkeling van de (eventuele) nalatenschap. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Beilen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Beilen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Beilen contacteren

Als iemand heengaat die je dierbaar is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Beilen Lang niet iedereen weet wat het nut is van een dergelijk centrum. Op deze plek vindt het finale afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden geliefden klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Door de uitgeruste koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. Het is ook een optie om iemand in eigen woning op te baren, dit kan regelmatig worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Beilen. Een apart koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Door deze optie zal je in staat zijn om langduriger afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Naast het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in Beilen er voor je als het aankomt op de verzorging van de overledene. De mogelijkheden zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aandoen van bepaalde kleding. Hiervoor kun je een foto aanleveren. Ook kun je bij allerlei uitvaartcentra bijstaan met de verzorging voor het afscheid. Tegelijkertijd kunt je in uitvaartcentrum Beilen bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de overledene. Bovendien kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na afloop bestaat er vaak de gelegenheid om gelijktijdig een kopje thee te nuttigen en om het samen af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Beilen. Soms is het geoorloofd om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Beilen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Beilen

Een van de eerste beslissingen die nabestaanden moeten maken is de keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste gevallen is het wel begrijpelijk wat de voorkeur van de overledene was en deze wens wordt in de regel alsmede gevolgd. De keuze kan ook overgelaten zijn aan de directe familie.

Wat het onderscheid tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is de impact op de uitvaart zelf? Feit is dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in zo goed als alle uitvaartcentra in Beilen gehouden kan worden.

Als iemand kiest voor een begrafenis, zal de gestorvene daarna naar een kerkhof worden getransporteerd. Een paar uitvaartcentra zijn gelegen meteen naast een kerkhof. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wanneer er voor een crematie wordt gekozen, is het gangbaar om te kiezen voor een uitvaartcentrum waar gelijktijdig gecremeerd kan worden. Dat hoeft overigens niet. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een afgelegen crematorium te rijden.

Zorg er gelijktijdig voor dat je de prijzen van een begrafenis of crematie in Beilen in het oog hebt. Normaal gesproken is een begrafenis prijziger dan een crematie. Dit heeft grotendeels te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en bijomende kosten voor een (graf)steen of monument op de rustplaats. Vanzelfsprekend is de voorkeur van de overledene immer leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Beilen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Beilen

De tariefstellingen voor een uitvaart in Beilen kunnen dus aanzienlijk stijgen als je aanzienlijke voorkeuren hebt. Het is lastig om een schatting te geven nu lang niet iedereen hetzelfde wilt afnemen. Mocht je van plan zijn om uitvaartverzorging in te schakelen kost dat over het algemeen €1.500,-. Dat wordt (in de allermeeste gevallen) compleet afgedekt door de uitvaartverzekering. Dit is zeker aan te raden, door deze ondersteuning zul je immers niet langer alles zelf te hoeven doen. Dat maakt het denkbaar om op de dag van het allerlaatste vertrek de verantwoordelijkheid uit handen te geven. De tarieven voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je graag wilt. Als je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je tenminste €500 lichter. De tariefstelling voor het vervoer variëren per uitvaartcentrum. Vaak kun je op de website van de betreffende aanbieder wel zien wat de tarieven zijn die samen gaan met het transport.

Natuurlijk kunnen er bijkomende uitgaven ontstaan bij een uitvaart in Beilen. Denk aan bijvoorbeeld bloemstukken of kaarten. Afhankelijk van de extra kosten van een begrafenis of een crematie lopen de uitgaven op. Wanneer je het liefste een begrafenis wilt organiseren dan zal er in ieder geval een bedrag moeten worden besteed aan het graf, aan een grafkist en aan een (graf)steen. Bij een crematie zijn de kosten grofweg minder hoog maar hier dien je ook te denken aan een urn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer begrijpen over de doorsnee zaken en prijzen bij een overlijden? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Beilen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Beilen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Beilen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Beilen

Wij advisreren iedereen in Beilen aan om een uitvaartverzekering te regelen. Zowel jij als je nabestaanden hebben dan de zekerheid dat zij niet voor enorme tarieven komen te staan. Vaak kun je een keuze maken tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin de meeste basis diensten zijn geïntegreerd en waarbij je gegarandeerd bent van een degelijk georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een bedrag op waarvan de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering biedt iets meer vrijheid, omdat je meer keuzemogelijkheden hebt. Dit is een uiterst verstandige uitvaartverzekering als je aanvullende wensen hebt.

Verder is er ook nog een versie waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Beilen behoorlijk omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo betaal je niet teveel voor de keuzemogelijkheid die het beste aansluit bij jouw leven.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Beilen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Beilen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Beilen

Vlak na het overlijden van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Beilen Na een overlijden zul je niet in de stemming zijn om meteen al zaken te regelen. Wanneer dit de eerste keer is dat je hiermee te maken krijgt is het overdonderend om aan alles te denken. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

Om meerdere zaken uit je handen te nemen in een tijd van treurnis zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle zaken rondom een uitvaartdienst. De achtergeblevene kan dan stilstaan bij het rouwproces. Tegelijkertijd zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de finale verzorging en transport naar een rouwcentrum regelen. Daarna zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel zitten over het uitwerken van de uitvaart en alle wensen hieromtrent bespreken.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een flinke toegevoegde waarde bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Beilen zorgen voor een mooie laatste groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Beilen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Beilen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Beilen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Beilense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Beilen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Beilen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Beilen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Beilen

De uitvaart was fantastisch

24 november 2023

Vlot en netjes georganiseerd. Naderhand nog gevraagd of ik nog vragen had.

- Daniël Mol

Dankbaar voor een persoonlijk afscheid

16 november 2023

Onze man van de uitvaart begeleiding was razendsnel bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het helpen met de persoonlijke teksten was niet te veel en de hulp was zeer gerespecteerd.

- Annemarie de Jonge

Fijne mensen voor de uitvaartdienst

11 november 2023

Liefdevolle mensen die alles snel en betrouwbaar regelen gevonden.

- Anita van de Wal

Enorme hulp gehad

31 oktober 2023

Vrijblijvend eerst kunnen bestuderen wie er bij ons paste. We vonden een persoon die ons erg steunde en die dingen direct voor ons regelde. Zelfs het aangeven bij de gemeente (van het sterven van mijn zus) was geregeld.

- Patricia van der Linden

Snel in contact met de juiste personen

23 oktober 2023

Voor het werkelijke overlijden van onze tante zochten wij al contact met diverse uitvaartcentra. Daardoor waren we in staat de opties en voorkeuren reeds door te spreken. Dit was erg uniek en denkbaar door dat we snel diverse uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank je wel voor het mede mogelijk maken daarvan.

- Jasper de Bruin

Prachtig afscheid

21 oktober 2023

Het was zo fijn! De verslagenheid was aanzienlijk na het overlijden van grootmoeder maar de uitvaart had niet waardiger georganiseerd kunnen worden. Buitengewoon fijn hoe razendsnel we de offertes binnen hadden.

- Martine Vermeulen

Merci!

12 oktober 2023

Vlug waren we in contact met diverse uitvaartcentra. Zelf hebben we vrijwel niks zelfstandig hoeven doen.
Mega dankjewel!

- Barry van der Linden

De uitvaart was fantastisch

1 oktober 2023

Vlug en keurig georganiseerd. Achteraf nog gevraagd of ik nog vragen had.

- Jan van Loon

Uitvaartverzorger erg zorgzaam

29 september 2023

Na de shock van het abrupt heengaan van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inschakelen (via uitvaartplek.nl) om ons te helpen. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten organiseren en hoofdzakelijk verrast met hoe lief en op maat deze begeleiding voor ons was. Niets geen nuchter gedoe, oprecht heel persoonlijk en niets was vreemd.Niks anders dan respect hiervoor.

- Jacobus Peters

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Beilen

UGNA Uitvaartzorg – Adviespunt Hoogeveen

A.G. Bellstraat 23
7903 AD Hoogeveen
Nederland

0524 515 899
https://www.ugna.nl/

Aalders Uitvaartverzorging

Industrieweg 96
7903 AK Hoogeveen
Nederland

0528 356 701
https://www.reneaaldersuitvaartverzorging.nl/

Draagt Elkanders Lasten Uitvaartverzekeringen N.V.

Het Haagje 169
7902 LG Hoogeveen
Nederland

0528 264 158
http://www.delu.nl/