Uitvaart Belfeld

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken dingen graag behapbaarder voor je. Heb jij behoefte aan een professional voor de uitvaart in Belfeld?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Belfeld verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Belfeld – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Belfeld gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Belfeld

Uitvaart Belfeld
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Belfeld aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Belfeld, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Swalmen, Venlo en Tegelen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Belfeld

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Belfeld kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Belfeld. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Belfeld kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Belfeld

Bij het heengaan van een geliefde spelen er diverse emoties. Denk aan de schrik bij een onverwachts heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een overlijden houdt ook een zware periode in, waarin in een korte tijd de uitvaart geregeld moet worden. Er moet van alles georganiseerd worden bij een begrafenis. Allereerst de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Belfeld gebracht worden. Hierna moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • De uitvoering van de wilsbeschikking

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het makkelijker om beslissingen te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds vaker mogelijk om bij een begrafenis in Belfeld persoonlijke wijzigingen aan een uitvaart aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze hectische tijd veel zaken missen. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Belfeld

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Belfeld te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Belfeld contacteren

Bij een begrafenis in Belfeld kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentra die verdeeld over de stad beschikbaar zijn. Een uitvaartcentrum behelst een bijzondere functie bij zowel alle werkzaamheden vantevoren aan de uitvaart als de dag zelf. In elk uitvaartcentrum in Belfeld zijn indrukwekkende opties om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de teraardebestelling is. Ook is hier alles voorhanden om de overledene de allerlaatste behandeling te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Belfeld zijn de ruimtes waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Zonder twijfel mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt voorafgaand een moment voor condoleances organiseren voor alle mensen die de geliefde kenden. Eveneens kun je het besloten houden voor uitsluitend genodigden of familie.

In vrijwel alle uitvaartcentra in Belfeld kun je gebruik maken van een speciale zaal voor het vertrek. Als nabestaanden van de overledene kun je het afscheid erg persoonlijk maken. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In veel uitvaartcentrum Belfeld zijn er ook opties voor video- of foto presentaties bij de uitvaartdienst.

Na de begrafenis zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit kan een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verscheidene uitvaartcentra in Belfeld en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Belfeld

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Belfeld

Het is raadzaam dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw nabestaanden het liefste niet mee belasten. Een crematie is doorgaans genomen minder prijzig dan een begrafenis. Voornaamste reden hiertoe is dat er bij een begrafenis in Belfeld een graf geregeld moet worden. De kosten hiervoor kunnen hard stijgen. De tarieven voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente verschillen. Het is dan zeker aan te raden om eerst wat onderzoek te plegen. Je bent behalve de prijzen voor het graf zelf ook geld kwijt aan een kist en een grafsteen. Ook hier kunnen de tarieven oplopen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Een crematie in Belfeld brengt lagere kosten met zich mee. Bij een crematie gaan de allermeeste tariefstelling in de urn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit vaak een optie tegen een compensatie. Het is tevens een optie om zelfstandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Belfeld, is het altijd wijs om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Er bestaan flink wat prijsverschillen onder partijen. Je kunt daarom al snel behoorlijk besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Belfeld

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Belfeld

Het voelt mogelijk wat zuur om na een overlijden na te denken over de tarieven van een uitvaart in Belfeld. Het is wel noodzaak gezien het organiseren van een heengaan behoorlijk kostbaar kan zijn. Je gaat überhaupt meerdere kosten maken, denk hier aan een grafkist of een (as)urn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de behoeften komen er nog diverse kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen gemiddeld op tot tenminste 7.000,- euro. Een veelheid aangelegenheden zitten hier normaal bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Belfeld zo exclusief maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Denk je aan het laatste, dan zijn de kosten aanzienlijker dan indien je enkel voor koffie en cake kiest. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een regulier graf is namelijk beter geprijsd dan een particulier graf.

Vaak zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Belfeld en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Belfeld inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Belfeld inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Belfeld

Een uitvaartverzekering in Belfeld vergelijken is een van de beste beslissingen die je maar kunt maken. Als je in Belfeld een uitvaartverzekering afsluit, ben je ervan verzekerd dat een groot stuk van de uitgaven zijn afgedekt. De meeste uitvaartverzekeringen betalen een vast geldbedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Bij genoemde optie spaar je als het ware een bedrag bij elkaar. Het is natuurlijk niet gedwongen om een dergelijke uitvaartverzekering af te sluiten. Wel is het aan te raden, het maakt het je wel echt een stuk eenvoudiger in tijden van de uitvaart.

Hoeveel je aan verzekeringspremie kwijt bent voor je uitvaartverzekering in Belfeld is afhankelijk van meerdere zaken. Dit is dan zeker de aanleiding dat de premie voor elk persoon zal afwijken. Zo valt een premie minder hoog uit indien je die op een jongere leeftijd afsluit. Dit is vanzelfsprekend, de verzekeraar loopt anders een te groot risico. Ook is de premie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt regelen en van je persoonlijke welzijn. Het is zo dat een verzekering in Belfeld niet geaccepteerd kan worden als de verzekeraar je een te gevaarlijk geval vindt. Bijna iedere keer zul je dan wel jouw medische verslag moeten inleveren wanneer je een uitvaartverzekering wilt aanvragen. Je kunt er logischerwijs daarnaast voor kiezen om zelf een geldbedrag opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit gebeurt, anders komen de achtergeblevenen straks geld tekort bij het financieren van jouw uitvaart. Wanneer dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw naasten aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Belfeld

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Belfeld verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Belfeld

Het is raadzaam om meteen na het heengaan een uitvaartondernemer in Belfeld te bellen. De rouw overheerst nadat een persoon overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is zaken regelen. Indien dit de eerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die direct na een heengaan georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de achtergeblevenen. De familie kan dan stilstaan bij het rouwproces. Tegelijkertijd zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de finale verzorging en transport naar een rouwcentrum regelen. Daarna zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel gaan over het uitwerken van de uitvaartdienst en alle voorkeuren hieromtrent bespreken.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme toegevoegde waarde bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Belfeld zorgen voor een prachtige finale groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Belfeld

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Belfeld

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Belfeld. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Belfeldse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Belfeld. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Belfeld bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Belfeld die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Belfeld

De begrafenis van grootvader was ontzagwekkend

18 mei 2024

Omdat dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de kring hadden was het behoorlijk indrukwekkend. Nu begrijpen wij hoe belangrijk de juiste persoon voor de uitvaartdienst eigenlijk is.

- Lisette Verbeek

Oprechte betrokkenheid

15 mei 2024

Toen mijn mama overleed was ik erg zwaarmoedig en had ik geen zin om het uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl vlug in aanraking komen met de juiste mensen. Ze was zo vriendelijk en begripvol.
Na de uitvaartdienst heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Enorm gewaardeerd.

- Tamara van de Berg

Goedkoop en eervol

10 mei 2024

Lage tarieven en een vreedzaam afscheid was wat we wensten. We hebben niet zo veel geld dus was belangrijk.

- Hendrika Jansen

Een fijne uitvaartdienst

2 mei 2024

Er is geen enkele uitvaartverzorger te bedenken die meer betrokken is dan de onze. Enkel de nazorg kon mogelijk wat beter.

- Hendrik Jonker

Persoonlijke uitvaartdienst

20 april 2024

Na het snelle eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke behoeften in de plechtigheid opnemen. Er waren veel voorkeuren en daarom werd afscheid exact zoals pap dat wilde. De prijs was goed dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen bijstaan.

- Margaretha de Ruiter

Snel geregelde huiselijke uitvaartdienst

18 april 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was erg persoonlijk. Het afscheid (en de locatie) voelde erg ontspannen ondanks het verdriet. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar smaakvol en warm.

- Johannes Sanders

Verwachtingen zijn overtroffen

9 april 2024

Omdat onze familie het niet volledig eens was werden er op het laatste moment zaken gewijzigd. De uitvaartverzorgster was ontzettend meegaand dus dit was vlug besloten .

- Marieke van de Brink

Uitvaartbegeleider was enorm lief

31 maart 2024

Na de schrik van het ineens sterven van mijn schoonmoeder konden we gelukkig snel iemand inschakelen (via uitvaartplek.nl) om ons te assisteren. Enorm dankbaar dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was erg speciaal. Persoonlijk contact en alles was bespreekbaar.Petje af.

- Angela Kuiper

Wel betrokken bij de uitvaart

25 maart 2024

Mensen die echt meedenken zijn uniek. Wij zijn een positieve ervaring rijker door deze uitvaartdienst, hoe gek dat ook klinkt.

- Dirk Maas

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Belfeld

Hendrickx Uitvaartverzorging Venlo

Pepijnstraat 78
5921 HN Venlo
Nederland

06 22973409
https://uitvaart-venlo.nl/

Voor Altijd Bijzonder Uitvaartzorg

Senecalaan 6
5926 SL Venlo
Nederland

06 15156046
http://www.vooraltijdbijzonder.nl/

John Lamberts Uitvaartzorg

Morion 49
5912 PX Venlo
Nederland

06 42789299
http://www.uitvaartzorg-venlo.nl/