Uitvaart Tegelen

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken dingen graag behapbaarder voor je. Ben jij opzoek naar een professionele uitvaartondernemer in Tegelen die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Tegelen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Tegelen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Uitvaartondernemer Tegelen gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Tegelen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 55 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Tegelen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Tegelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Beesel, Grubbenvorst en Baarlo bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Tegelen

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Tegelen kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Tegelen vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Tegelen kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Tegelen

Bij het overlijden van een naaste spelen er diverse emoties. Er is vanzelfsprekend het verdriet en misschien de shock bij een onverwachts overlijden. Het is bovendien een periode waarin er heel veel op je afkomt. Er moet van alles georganiseerd worden bij een begrafenis. Als eerste de administratieve aangifte bij de gemeente. Later moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Tegelen. Hierna moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemstuk
  • Berichtgeving naar nabestaanden
  • Rouwvervoer
  • Wel of niet opbaren
  • Koffie of thee
  • Aanvullende wensen

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft gedocumenteerd, dan is het makkelijker om beslissingen te maken. Als dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Tegelen.

Ongetwijfeld zul je in deze hectische tijd meerdere dingen vergeten. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer beslissend? Vindt meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Tegelen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Tegelen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Tegelen contacteren

Als iemand heengaat die je dierbaar is moet je op korte termijn contact opnemen met een uitvaartcentrum in Tegelen Lang niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van een dergelijk centrum. Op deze locatie vindt het finale afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden geliefden voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Door de speciale koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. Het is ook geoorloofd om iemand thuis op te baren, dit kan regelmatig worden geregeld met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Tegelen. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Door deze optie zal je in staat zijn om langduriger afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Behalve het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Tegelen er voor je als het neerkomt op de behandeling van de overledene. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Ook kun je bij meerdere uitvaartcentra helpen met de behandeling voor het vertrek. Voor de teraardebestelling kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Tegelen met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Eveneens kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na het vertrek behoren de welbekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de begrafenis af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Tegelen kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematiecentrum. Zo nu en dan kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een laatste afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Tegelen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Tegelen

Bij een overlijden is een belangrijke keuzemogelijkheid waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de optie tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste gevallen is het wel duidelijk wat de wens van de overledene was en deze voorkeur wordt in de regel bovendien gevolgd. De voorkeur kan alsmede overgelaten zijn aan de directe familie.

Wat het onderscheid tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is het effect op de uitvaart op zichzelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in zo goed als alle uitvaartcentra in Tegelen gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de plechtigheid naar een kerkhof getransporteerd worden. Enkele uitvaartcentra zijn gelegen meteen behalve een begraafplaats. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Als er voor een crematie wordt gekozen, is het gangbaar om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarin daarnaast gecremeerd kan worden. Dat is natuurlijk niet verplicht. Je mag eveneens van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het noodzakelijk om de tariefstellingen van een begrafenis en crematie Tegelen in het oog te houden. Een begrafenis zal duurder zijn dan een crematie. Dit heeft grotendeels te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en extra tarieven voor een (graf)steen of gedenkteken op de gedenkplaats. overigens is de wens van de gestorvene over het algemeen bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Tegelen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Tegelen

Bij individuele behoeften bij een uitvaart in Tegelen kan dit hevig in de papieren lopen. We kunnen lastig een prijs noemen aangezien een uitvaart volkomen persoonlijk is. Mocht je van plan zijn om uitvaartverzorging in te roepen kost dat meestal €1.500,-. Dat wordt (in de meest voorkomende situaties) compleet afgedekt door de verzekering. Dit is zeker raadzaam, door deze ondersteuning zul je namelijk niet langer alles zelf te hoeven doen. In de tijd van rouw is het prettig om dit soort dingen niet zelf te moeten organiseren. De wijze van afscheid nemen kun je zelfstandig regelen afhankelijk van je wensen. Als je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je in ieder geval €500 lichter. De prijs voor het vervoeren van je dierbare is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Meestal kun je op de website van de betreffende aanbieder wel zien wat de kosten zijn die gepaard gaan met het transport.

Overige extra uitgaven zijn afhankelijk van de wensen bij een uitvaart in Tegelen. Denk aan bijvoorbeeld bloemstukken of kaarten. Afhankelijk van de aanvullende kosten van een teraardebestelling of een crematie lopen de uitgaven op. Als je graag een begrafenis wilt organiseren dan zal er zeker geld moeten worden besteed aan de rustplaats, aan een grafkist en aan een (graf)steen. In het geval van een crematie zal je te maken krijgen met gereduceerde kosten, alleen zul je ook een (as)urn en dergelijke moeten kopen. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Nieuwsgierig naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Tegelen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Tegelen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Tegelen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Tegelen

Het is voor elk persoon uit Tegelen verstandig om een uitvaartverzekering af te sluiten. Zowel jij als je achtergeblevenen hebben dan de zekerheid dat zij niet voor flinke tarieven komen te staan. Kort genomen kun je kiezen uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn geïntegreerd en waarmee je verzekerd bent van een degelijk georganiseerde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitbetaald krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze optie is volmaakt voor wanneer je specifieke voorkeuren uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Tenslotte is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Tegelen dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijk noodzakelijk. Zo kies je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw positie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Tegelen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Tegelen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Tegelen

Het is goed om onmiddellijk na het overlijden een uitvaartondernemer in Tegelen te bellen. Na een heengaan zul je niet in de stemming zijn om meteen al dingen te regelen. Als dit de allereerste keer is dat je hiermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die onmiddellijk na een overlijden geregeld moeten worden, uit handen te nemen van de familie. Daardoor kunnen jij en je familie er voor elkaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de aangifte regelt alsmede het transport van de overledene naar een uitvaartcentrum. Daarna kunnen jullie tezamen bespreken wat de wensen rondom het afscheid zijn.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een belangrijke hulp bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Tegelen zorgen voor een fijne laatste groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Tegelen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Tegelen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Tegelen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Tegelense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Tegelen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Tegelen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Tegelen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Tegelen

Tot in de puntjes georganiseerd

25 september 2021

Bijna onzichtbare hulp op de dag van de uitvaartdienst gehad. Met regelmaat werden er vragen en opties aan ons voorgelegd waardoor de crematie vlot en tot in detail geregeld werd. Vlot contact ook.

- Jan Peters

Bijzonder geschikte hulp

14 september 2021

Mensen die opereren in de uitvaartzorg zijn bijzonder. Zo betrokken zijn bij zoiets prive’s en het dan doen zoals wij wilde hebben… in 1 term geweldig!

- Dave Driessen

Zeer medelevend

7 september 2021

We waren helemaal radeloos toen we geconfronteerd werden met een overlijden. Gelukkig kwamen we dankzij uitvaartplek.nl snel in verbinding met een zeer fijne begeleidster. Ze nam snel contact met ons op en heeft ons heel aangenaam geholpen.

- Maartje Koster

Op maat begeleiding was super!

29 augustus 2021

Ieder moment van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was enorm aangenaam. Kop koffie kon uitgebreid worden met het lievelingsgebak van oma. Werkelijk geweldig georganiseerd.

- Brenda Peters

Betrouwbaar

22 augustus 2021

We wilden het graag klein en persoonlijk houden en dat is geslaagd. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we vlot de begrafenis regelen. Dank jullie wel.

- Daniël van Wijk

Fantastisch afscheid

16 augustus 2021

Het was zo smaakvol! De verslagenheid was groot na het sterven van oma maar de uitvaart had niet fijner geregeld kunnen worden. Ontzettend fijn hoe vlug we de offertes binnen hadden.

- Albert de Koning

Heel erg betrokken

12 augustus 2021

Na het heengaan wisten we even niet wat we nou moesten doen. Door uitvaartplek.nl kwamen we enorm snel in aanraking met een persoon die ons verder kon helpen. We hadden enorm vlug contact en ze heeft ons enorm fijn geholpen met het organiseren.

- Ellen Bosman

Flinke steun gehad

1 augustus 2021

We konden eerst goed kijken wie wij aangenaam vonden. Al snel waren we met iemand in contact die ons persoonlijk benaderde en zaken uit handen wilde nemen. We hoefde niet eens zelf het heengaan van onze zus aan te geven.

- Michiel Vos

Bedankt!

25 juli 2021

We hadden binnen een paar uur de belangrijkste offertes in huis. Zelf hebben we vrijwel niks autonoom hoeven doen.
Onwijs erkentelijk!

- Sebastiaan Hermans

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Tegelen

Hendrickx Uitvaartverzorging Venlo

Pepijnstraat 78
5921 HN Venlo
Nederland

06 22973409
https://uitvaart-venlo.nl/

Voor Altijd Bijzonder Uitvaartzorg

Senecalaan 6
5926 SL Venlo
Nederland

06 15156046
http://www.vooraltijdbijzonder.nl/

John Lamberts Uitvaartzorg

Morion 49
5912 PX Venlo
Nederland

06 42789299
http://www.uitvaartzorg-venlo.nl/