Uitvaart Abbega

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar een professional voor de uitvaart in Abbega?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Abbega verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het beste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Abbega – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Abbega gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Abbega
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 138 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Abbega aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Abbega, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Wolsum, Idzega en Blauwhuis bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Abbega

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Abbega is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Abbega vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Abbega kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Abbega

Het regelen van een overlijden is altijd intensief. Er is vanzelfsprekend het verdriet en misschien de shock bij een onvoorzien overlijden. Het is ook een tijd waarin er zeer veel op je afkomt. Er moet veel besloten worden bij een teraardebestelling. Als eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Abbega overgebracht worden. Vervolgens moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • De uitvoering van de wilsbeschikking

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft vastgelegd, dan is het gemakkelijker om beslissingen te maken. Als dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een uitvaart in Abbega unieke wijzigingen aan een uitvaart aan te brengen.

Zeker zul je in deze hectische periode een aantal dingen missen. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer beslissend? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Abbega

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Abbega te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Abbega contacteren

Voor een uitvaart in Abbega heb je de opties uit diverse soorten uitvaartcentra die door de hele stad zijn gevestigd. Een uitvaartcentrum speelt een bepalende functie bij zowel alle werkzaamheden vooraf aan de teraardebestelling als de begrafenis zelf. In alle uitvaartcentra in Abbega zijn er goede faciliteiten om de overledene bekwaam en met eerbaarheid te bewaren tot de datum van de begrafenis. Ook is daar alles in gereedheid om je geliefde netjes te laten verzorgen.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Abbega zijn de plekken waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Vanzelfsprekend kun je de dierbare ook thuis opbaren. Als je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt vooraf een ogenblik voor condoleances organiseren voor alle mensen die de geliefde kenden. Daarnaast kun je het besloten houden voor enkel genodigden of familie.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Abbega hebben een zaal waar de dienst gehouden kan worden. De gedienstigheid is het meest persoonlijke deel van de teraardebestelling en mag je als nabestaanden zelf invullen. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Verschillende uitvaartcentra in Abbega kun je bovendien media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de begrafenis zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit kan een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Abbega en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Abbega

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Abbega

Een van de eerste keuzes die nabestaanden moeten maken is de keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste gevallen is het wel duidelijk wat de wens van de overledene was en deze voorkeur wordt in de regel alsmede opgevold. Ook kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is het effect op de teraardebestelling op zichzelf? Besef dat los van de selectie van een uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat de ceremonie daardoor in bijna alle uitvaartcentra in Abbega gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de ceremonie naar een kerkhof getransporteerd worden. Sommige uitvaartcentra zijn gelegen onmiddellijk behalve een kerkhof. Anders moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Als er voor een crematie wordt gekozen, is het gebruikelijk om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarin gelijktijdig gecremeerd kan worden. Dat is overigens niet gedwongen. Het staat je vrij om vanaf een uitvaartcentrum naar een extern crematorium te rijden.

Zorg er gelijktijdig voor dat je de prijzen van een begrafenis of crematie in Abbega in de gaten houdt. Een begrafenis zal kostbaarder zijn dan een crematie. Dit heeft in het bijzonder te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en bijomende tariefstelling voor een grafsteen of gedenkteken op de gedenkplaats. logischerwijs is de wens van de overledene steevast leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Abbega

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Abbega

Piekeren over een uitvaart kan een vervelend gevoel geven, voornamelijk als je aan de tariefstelling denkt. Het is toch echt noodzaak gezien het regelen van een heengaan behoorlijk duur kan zijn. Je gaat sowieso een aantal kosten maken, denk hier aan een (graf)kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Ook is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor mededeling van overlijden

De kosten na overlijden lopen doorgaans op tot minimaal 7.000,- euro. Een veelheid aangelegenheden zitten hier normaal bij in. De kosten voor de uitvaart kun je afhankelijk van de wensen zelf bepalen. Denk aan koffie en cake maar daarnaast aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Denk je aan het laatste, dan zijn de prijzen aanzienlijker dan indien je enkel voor koffie en cake kiest. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een alledaags graf zal beter geprijsd zijn dan een privaat graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Abbega en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Abbega inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Abbega inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Abbega

Een uitvaartverzekering in Abbega regelen is een van de voornaamste beslissingen die je zelfstandig kunt maken. Door een uitvaartverzekering in Abbega zul je er immers niet helemaal alleen voor staan als het betrekking heeft op de kosten. De meeste uitvaartverzekeringen vergoeden de algemene onkosten die komen kijken bij een uitvaartdienst. Bij genoemde versie spaar je als het ware een bedrag bij elkaar. Het is natuurlijk niet gedwongen om een dergelijke uitvaartverzekering af te sluiten. Maar, aangezien het zaken zoveel eenvoudiger maakt bij een uitvaart regelen, is het zeer aan te raden.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Abbega zal voortdurend afhankelijk zijn van een aantal factoren. Dat is dan zeker de aanleiding dat de verzekeringspremie voor iedereen zal afwijken. Een jonger iemand betaalt gemiddeld lagere premie dan een individu op oudere leeftijd. Verklaarbaar, want een ouder mens overlijdt normaliter gezien eerder dan een jonger iemand. Eveneens zal de premie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt vastleggen en van jouw welzijn. Het is zo dat een uitvaartverzekering in Abbega geweigerd kan worden als de verzekeraar je een te riskant geval vindt. Nagenoeg altijd zul je dan wel jouw medische dossier moeten inleveren wanneer je een uitvaartverzekering wilt afsluiten. Je kunt er simpelweg daarnaast voor kiezen om zelf een geldbedrag apart te leggen in plaats van te verzekeren. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker weten dat de uitvaart betaald kan worden. Wanneer dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw naasten aansprakelijk stellen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Abbega

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Abbega verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Abbega

Het is een verstandig besluit om een uitvaartondernemer in Abbega in te huren voor het organiseren van een uitvaartdienst in Abbega. Even beknopt nogmaals stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaart uit handen te nemen. Dat is dan daarnaast direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de passende wijze zal worden geregeld.

Denk onder meerdere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan het regelen van de dag zelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is goed daar het een erg persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze pagina makkelijk en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het laatste afscheid is heel erg belangrijk en op deze manier heb je vlug een impressie van de professionals die dit voor jou kunnen doen. Ook is het een verstandig idee om altijd even te kijken naar de diensten die er uitgevoerd kunnen worden.

Horen bloemen en (rouw)kaarten onder andere ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Abbega ook in de gelegenheid om eventueel live muziek te regelen als de gestorvene dit heeft gewenst? Deze persoonlijke behoeften kun je meenemen in je zoektocht naar de geschikte uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze lastige periode, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets makkelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Abbega

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Abbega

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Abbega. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Abbegase uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Abbega. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Abbega bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Abbega die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Abbega

Een intieme teraardebestelling

22 juli 2024

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was razendsnel bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het assisteren met de persoonlijke teksten was niet teveel en de handreiking was erg gerespecteerd.

- Charlotte Wolters

Dankbaar voor een persoonlijk afscheid

17 juli 2024

Onze man van de uitvaart begeleiding was snel bij ons en hielp ons met alles. De teksten werden ook herschreven met zijn assistentie en ook meedenken over alles was klasse.

- Adriaan de Bruijn

Een waardig afscheid

6 juli 2024

Er is geen andere uitvaartverzorger te vinden die meer betrokken is dan die van ons. We hebben alleen na de plechtigheid niks meer mogen horen, jammer.

- Wouter de Vries

Volkomen de zorg uit handen

1 juli 2024

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van het eenvoudig aan mogen vragen van de offertes (en voor mezelf nog even en vergelijk op de verzekering gedaan achteraf) tot de werkelijke uitvaart. Het verliep soepel en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Enorm tevreden.

- Simone Kuipers

Persoonlijke steun en toeverlaat

24 juni 2024

Deze uitvaart is gedenkwaardig, de uitvaartverzorger was erg ervaren. Hij was erg vriendelijk en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij mogen staan.

- Cindy Post

Geheel de zorg uit handen

15 juni 2024

Via uitvaartplek zijn we helemaal ontzorgt. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het werkelijke afscheid, alles was besloten . Het verliep gemakkelijk en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Fantastisch geregeld.

- Sjoerd van Wijk

Uitvaartbegeleider was erg lief

9 juni 2024

Eerst komt het leed en de klap en dan weet je dat er van alles geregeld moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek vlot mensen inschakelen ervoor. Erg dankbaar dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was heel speciaal. Persoonlijk contact en alles was mogelijk.Niks anders dan respect hiervoor.

- Bastiaan Kok

Respectvol en eenvoudig vertrek

6 juni 2024

We hebben mijn broer een waardige en mooie teraardebestelling kunnen geven. Het enige punt van kritiek was de koffie, deze was niet erg aangenaam maar de rest was top geregeld.

- Barry de Vos

Betaalbaar en eervol

28 mei 2024

Lage prijzen en een vredig afscheid was wat we wensten. We hebben niet zoveel geld dus was van belang.

- Ellen van de Brink

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Abbega

Begrafenis- & Crematieverzorging J AE de Boer & Zn

Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek
Nederland

0515 416 114
http://www.deboeruitvaart.nl/

Uitvaartcentrum & Crematorium Sneek

Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek
Nederland

0515 428 700
http://www.crematoriumsneek.nl/

Faber Uitvaartzorg

Walperterwei 39
8731 CD Wommels
Nederland

0515 331 726
http://www.faberuitvaartzorg.nl/