Uitvaart Strijen

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Zoek jij hulp voor de uitvaart in Strijen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Strijen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Strijen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Strijen gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Strijen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Strijen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Strijen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Mookhoek, s Gravendeel en Puttershoek bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Strijen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Strijen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Strijen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Strijen kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Strijen

Het regelen van een overlijden is immer zwaarwegend. Er is natuurlijk het leed en wellicht de schrik bij een plotsklaps heengaan. Het is ook een periode waarin er heel veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Later moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Strijen. In de dagen meteen na het overlijden moeten er meerdere keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Rouwboeket
  • Berichtgeving naar nabestaanden
  • Het vervoer van de overledene
  • Wel of niet opbaren
  • De koffietafel
  • De executie van de wilsbeschikking

Wanneer er van tevoren duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een uitvaart in Strijen unieke aanpassingen aan een begrafenis aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze hectische periode een aantal dingen over het hoofd zien. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer belangrijk? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Strijen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Strijen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Strijen contacteren

Voor een teraardebestelling in Strijen heb je de keuze uit diverse soorten uitvaartcentra die door de hele stad zitten. Een uitvaartcentrum speelt een bepalende rol bij zowel alle werkzaamheden vantevoren aan de uitvaart als de dag zelf. In ieder uitvaartcentra in Strijen zijn er belangrijke faciliteiten om de overledene vakkundig en met aanzien te behouden tot de dag van de begrafenis. Daarnaast is daar alles in paraatheid om je dierbare keurig te laten verzorgen.

De primaire functie van een uitvaartcentrum Strijen zijn de plekken waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Vanzelfsprekend mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een ogenblik kiezen om voorafgaande aan de uitvaart een condoleance te initiëren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor enkel familieleden.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Strijen hebben een zaal waar de uitvaart georganiseerd kan worden. Als dierbaren van de overledene kun je het afscheid erg persoonlijk maken. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Verschillende uitvaartcentra in Strijen kun je daarnaast media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Wanneer het afscheid is genomen kun je aansluitend dikwijls nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit mag een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Strijen en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Strijen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Strijen

Een van de eerste beslissingen die nabestaanden moeten maken is de keuze tussen een begrafenis of een crematie. Veelal heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Ook kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Strijen zal bekend zijn, maar wat hebben deze afwijken voor invloed op de uitvaart zelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in zo goed als alle uitvaartcentra in Strijen gehouden kan worden.

Wanneer iemand kiest voor een begrafenis, zal de overledene daarna naar een begraafplaats worden overgebracht. Enige uitvaartcentra zijn gelegen direct behalve een begraafplaats. Anders moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het gangbaar om te kiezen voor een crematorium waar ook de plaats is om een uitvaartdienst te organiseren. Dat hoeft overigens niet. Je mag eveneens van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er ook voor dat je de kosten van een begrafenis of crematie in Strijen in het oog houdt. Een begrafenis zal kostbaarder zijn dan een crematie. Dit komt in het bijzonder door de storting van grafrechten aan de gemeente en de extra prijzen voor een steen of gedenkteken op de gedenkplaats. Logischerwijs is de wil van de gestorvene meestal bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Strijen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Strijen

Bij individuele behoeften bij een uitvaart in Strijen kan dit stevig in de papieren lopen. Het is ingewikkeld om een indicatie te geven nu lang niet elk persoon hetzelfde wilt afnemen. Als je een uitvaartverzorger aan het werk zet kun je rekenen op ongeveer 1.500,- euro, dat is doorgaans afgedekt door een verzekering. Dit is absoluut aan te raden, dankzij deze ondersteuning zul je namelijk niet meer alles zelf te hoeven doen. In de tijd van rouw is het aangenaam om dit soort zaken niet zelf te hoeven organiseren. De tarieven voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je het liefste wilt. Indien je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je tenminste €500 lichter. De prijs voor het transporteren van je geliefde is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Vaak kun je vooraf de doorsnee prijzen van de diverse uitvaartcentra zien op de webpagina van het vervoerbedrijf.

Aanvullende extra uitgaven zijn afhankelijk van de wensen bij een uitvaart in Strijen. Denk aan onder andere bloemen of rouwkaarten. Afhankelijk van de specifieke kosten van een teraardebestelling of een crematie lopen de kosten op. Wanneer je liever een begrafenis wilt organiseren dan zal er zeker een bedrag moeten worden uitgegeven aan de rustplaats, aan een (graf)kist en aan een steen. Bij een crematie zul je te maken krijgen met gereduceerde kosten, echter zul je ook een (as)urn en dergelijke moeten aankopen. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer lezen over de gemiddelde aangelegenheden en tarieven bij een heengaan? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Strijen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Strijen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Strijen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Strijen

Wij raden iedereen in Strijen aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan geheid dat je familie niet voor onverwachte aanzienlijke prijzen van de uitvaart komen te staan. Meestal zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vastgesteld dienstenpakket waarin de door jou gekozen diensten zijn geïntegreerd. Hier ben je dan verzekerd van een degelijk geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een spaarpotje op waarmee de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering geeft iets meer onafhankelijkheid, aangezien je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een buitengewoon praktische uitvaartverzekering als je persoonlijke voorkeuren hebt.

Als laatste is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel aanbieders voor een uitvaartverzekering in Strijen dat het vergelijken ervan imposant lijkt. Toch is een vergelijk onmisbaar. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het beste aansluit bij jouw voorkeuren.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Strijen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Strijen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Strijen

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Strijen in te zetten voor een afscheidsceremonie in Strijen. Even beknopt andermaal stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaart uit handen te nemen. Dit is dan doorgaans direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste wijze zal worden georganiseerd.

Denk onder andere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het organiseren van de uitvaart op zichzelf. Als je ervoor kiest om direct in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Strijen is het steevast goed om even via onze website een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even kort in contact komen en heb je direct een goed idee door wie jij bij voorkeur de allerlaatste dag van jouw dierbare laat verzorgen. Eveneens is het een verstandig idee om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer tevens in staat om aanvullende werkzaamheden te verrichten, zoals het aankopen van bloemen? Of is deze uitvaartondernemer in Strijen ook in de gelegenheid om misschien live muziek te regelen als de overledene dit heeft verlangd? Dit zijn allemaal vragen die je misschien kunt stellen bij het zoeken. We wensen jou sterkte in deze lastige periode, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets dragelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Strijen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Strijen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Strijen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Strijense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Strijen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Strijen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Strijen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Strijen

Liefdevol bijgestaan

19 juni 2024

Het geweldige leven van onze mamma is prachtig omgezet in haar afscheid en de liefdevolle opvang was aangrijpend. Alles was bespreekbaar en in het bijzonder afgestemd op wat wij wilden.

- Tamara van Leeuwen

Snel in contact met de juiste personen

10 juni 2024

Voor het werkelijke overlijden van onze tante zochten wij al contact met allerlei uitvaartcentra. Daardoor waren we in staat de mogelijkheden en voorkeuren alvast door te spreken. Om dit gezamenlijk zo te doen was het een indrukwekkende ervaring door deze uitvaartbegeleiders waarmee we vlot in contact stonden. Bedankt voor het mogelijk maken hiervan!

- Annemieke Dijkstra

De uitvaartdienst van opa was eerbiedig

1 juni 2024

Omdat dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de kring hadden was het best spannend. Gelukkig hadden we fijne hulp, wat zo beslissend is voor een goede en passende begrafenis!

- Franciscus van Dijk

Zeer betrokken

27 mei 2024

We waren helemaal radeloos toen wij geconfronteerd werden met een overlijden. Gelukkig kwamen we dankzij uitvaartplek.nl direct in verbinding met een hele liefdevolle begeleidster. We hadden heel vlug contact en ze heeft ons enorm fijn geholpen met het organiseren.

- Sanne van Leeuwen

Bijzondere mensen

18 mei 2024

Mensen die werken in de uitvaartzorg zijn uniek. Wat een gepaste belevenis hebben we gehad, zo persoonlijk dat was echt heel gewenst in deze zware tijd.

- Chantal Verhoeven

Merci!

17 mei 2024

We hadden binnen een paar uur de belangrijkste offertes in huis. Daarom hoefde we zelf amper iets te regelen.
Mega dankjewel!

- Nienke Dekker

Een waardig vertrek

5 mei 2024

We hebben een zeer geschikte ondersteuner kunnen vinden. We hebben alleen na de uitvaart niets meer mogen horen, spijtig.

- Diana Timmermans

Tot in de puntjes verzorgd

3 mei 2024

Haast onzichtbare begeleiding op de dag van de uitvaartdienst gehad. Vooraf veel gesprekken gehad en daarom was de crematie ontzettend prettig georganiseerd. Bovendien hadden we gauw contact met de uitvaartcentra na de offerteaanvraag.

- Jessica van de Berg

Snel in contact met de juiste persoon

26 april 2024

Voor het werkelijke overlijden van mijn tante zochten wij al contact met allerlei uitvaartcentra. Hierdoor waren we in staat de mogelijkheden en voorkeuren alvast door te spreken. Dit was erg bijzonder en denkbaar door dat we snel een aantal uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Bedankt voor het mogelijk maken hiervan!

- Sharon Blom

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Strijen

Begrafenis Onderneming Klundert e.o. B.V.

Schanspoort 6
4791 HC Klundert
Nederland

0168 405 038
http://www.rouwcentrum-zuidema.nl/

Begrafenisonderneming Zuidema

Oud-Cromstrijensedijk Oostzijde 87 B
3286 BM Klaaswaal
Nederland

0186 571 517
http://www.zuidemauitvaart.nl/

Meenhuis Uitvaartzorg

Langeweg 5
3343 LD Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

078 681 9674
http://www.meenhuis.nl/