Uitvaart Puttershoek

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken dingen graag behapbaarder voor je. Wil jij een top uitvaartondernemer uit Puttershoek die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Puttershoek verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het beste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Puttershoek – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Puttershoek gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Puttershoek
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Puttershoek aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Puttershoek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Barendrecht, Heerjansdam en Mijnsheerenland bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Puttershoek

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Puttershoek kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Puttershoek. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Puttershoek kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Puttershoek

Het regelen van een heengaan is iedere keer intensief. Er is uiteraard het verdriet en mogelijkerwijs de schrik bij een onvoorzien overlijden. Maar een heengaan houdt ook een drukke periode in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling geregeld moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Ten eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Puttershoek gebracht worden. In de dagen meteen na het overlijden moeten er meerdere keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • De uitvoering van de wilsbeschikking

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft vastgelegd, dan is het gemakkelijker om beslissingen te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Puttershoek.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende periode meerdere dingen missen. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Puttershoek

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Puttershoek te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Puttershoek contacteren

Bij een begrafenis in Puttershoek kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentrums die verdeeld over de stad beschikbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een significante invloed op alle dingen voor en na de teraardebestelling. In iedere uitvaartcentrum in Puttershoek zijn prachtige mogelijkheden om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de teraardebestelling is. Daarnaast is daar alles in gereedheid om je geliefde passend te laten verzorgen.

De primaire functie van een uitvaartcentrum Puttershoek zijn de ruimtes waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Vanzelfsprekend kun je de geliefde ook in huis opbaren. Wanneer je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de uitvaart een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook besloten houden voor enkel intimi.

In vrijwel alle uitvaartcentra in Puttershoek kun je gebruik maken van een aparte aula voor het vertrek. Als nabestaanden van de overledene kun je het afscheid erg passend maken. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Verscheidene uitvaartcentra in Puttershoek kun je bovendien media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Op het moment dat het afscheid is genomen kun je daarna regelmatig nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit mag een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Vergelijk daarom de diverse uitvaartcentra in Puttershoek met mekaar en maak een weloverwogen keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Puttershoek

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Puttershoek

Het is van belang dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen liever niet mee opzadelen. Gemiddeld is een begrafenis wat prijziger dan een crematie. Dit heeft grotendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Puttershoek een rustplaats gehuurd moet worden. De tariefstelling kunnen behoorlijk stijgen hiervoor. De tariefstelling voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Het is dan ook om eerst wat onderzoek te plegen. Je bent naast de prijzen voor het graf zelf ook geld kwijt aan een grafkist en een grafsteen. Ook hier kunnen de prijzen oplopen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Puttershoek zijn fors goedkoper. Bij een crematie gaan de allermeeste prijzen in de urn zitten. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as ook uit laten strooien. Het is tevens een optie om zelfstandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Puttershoek, is het immer verstandig om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk forse afwijkingen tussen de aanbieders. Door dit te beschouwen zal je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Puttershoek

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Puttershoek

Piekeren over een uitvaartdienst kan een hinderlijk gevoel geven, met name als je aan de prijzen denkt. Jammer genoeg is dit toch echt nodig, want een uitvaart kan enorm in de papieren lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de allerlaatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Verder is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Rouwvervoer
 • Eventueel in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen gemiddeld op tot minimaal 7.000,- euro. Hier zitten wel allerlei mogelijkheden inbegrepen. De tarieven voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de wensen zelf bepalen. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Dan zullen de tarieven hoger zijn. De tarieven zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet volledig. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een generaal graf zal beter geprijsd zijn dan een privaat graf.

Vaak zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Puttershoek en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Puttershoek inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Puttershoek inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Puttershoek

Een uitvaartverzekering in Puttershoek is de voornaamste keuze rondom je uitvaart. Als je in Puttershoek een verzekering afsluit, ben je ervan verzekerd dat een groot onderdeel van de kosten zijn gedekt. De meeste uitvaartverzekeringen vergoeden de meest voorkomende onkosten die komen kijken bij een uitvaart. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een vaststaand bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet vereist. Maar, omdat het omstandigheden zoveel makkelijker maakt bij een uitvaart organiseren, is het zeer aan te raden.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Puttershoek zal steevast afhankelijk zijn van meerdere factoren. Daardoor varieert de verzekeringspremie ook per verzekerd bedrag, per mens en per verzekeraar. Zo valt een verzekeringspremie lager uit indien je die op een vroegere leeftijd afsluit. Begrijpelijk, want een ouder iemand overlijdt statistisch gezien eerder dan een jonger mens. Verder zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt hebben en van jouw welzijn. Het is zo dat een uitvaartverzekering in Puttershoek niet geaccepteerd kan worden als de verzekeraar je een te gevaarlijk geval vindt. Het afsluiten van een uitvaartverzekering gaat dan ook vaak samen met het aanleveren van een gezondheidsverklaring en in sommige gevallen het meesturen van een medisch dossier. Mocht je het zelf wensen te doen dan kun je uiteraard ook gewoonweg geld apart zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker weten dat de uitvaart bekostigd kan worden. Bij een tekort zal de gemeente misschien jouw naasten aanspreken om de overige kosten te dekken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Puttershoek

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Puttershoek verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Puttershoek

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Puttershoek in te huren voor een afscheidsdienst in Puttershoek. Even kort weer stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een fantastisch persoonlijke uitvaart waarin alles soepel loopt.

Denk onder andere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het regelen van de dag op zichzelf. Voordat je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Puttershoek is het iedere keer slim om even via onze site een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even kort in contact komen en heb je direct een goed idee door wie jij graag de laatste dag van jouw geliefde laat regelen. Bovendien is het slim om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer verder in staat om bijkomende diensten te verrichten, zoals het aankopen van bloemen? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Deze persoonlijke behoeften kun je meenemen in je zoektocht naar de geschikte uitvaartondernemer. In deze tijd van treurnis wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige pittige zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Puttershoek

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Puttershoek

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Puttershoek. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Puttershoekse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Puttershoek. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Puttershoek bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Puttershoek die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Puttershoek

Een warme uitvaartdienst

25 november 2023

Er is geen enkele uitvaartverzorger te vinden die meer hulpverlenend is dan de onze. Enkel de nazorg kon misschien wat beter.

- Maarten van de Veen

Een vertrouwd afscheid

12 november 2023

Omdat we na de aanvraag snel contact met een uitvaartbegeleider hadden was er ruimte voor alle eigen ideeën. Omdat dit er nogal wat waren was het een enorm persoonlijke uitvaartdienst zoals onze vader dat graag wilde. De prijs was goed dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen helpen.

- Marcel Kramer

Het vertrek van opa was erg mooi!

6 november 2023

Dit was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Nu begrijpen wij hoe bepalend de geschikte persoon voor de uitvaartdienst eigenlijk is.

- Maarten van der Meer

Enorme steun gehad

1 november 2023

Vrijblijvend eerst kunnen zien wie er bij ons paste. Al vlug waren we met iemand in contact die ons zelf benaderde en dingen uit handen wilde nemen. We hoefde niet eens zelf het heengaan van onze zuster aan te geven.

- Daniël van de Velden

Heel erg betrokken

26 oktober 2023

We waren even wanhopig toen we geconfronteerd werden met een overlijden. Dankzij uitvaartplek.nl kwamen we enorm vlot in aanraking met een persoon die ons verder kon helpen. Ze nam gauw contact met ons op en heeft ons enorm fijn geholpen.

- David Jansen

Enorm medelevend

16 oktober 2023

We waren absoluut radeloos toen wij geconfronteerd werden met een overlijden. Door uitvaartplek.nl kwamen we enorm snel in contact met iemand die ons verder kon helpen. Ze nam razendsnel contact met ons op en heeft ons heel fijn geholpen.

- Hendrikus Kuijpers

Dank jullie wel!

12 oktober 2023

Snel waren we in contact met diverse uitvaartcentra. Dus hoefde we zelf nauwelijks iets te regelen.
Onwijs dankbaar!

- Adriana de Groot

Het afscheid was geweldig geregeld

6 oktober 2023

Ik heb eigenlijk niet de juiste woorden om te definiëren hoe geschikt het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al direct contact met deze personen en het was vanaf begin af aan vlekkeloos. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de wensen van grootvader echt werden gehoord. Daarom hebben we een schitterend uitvaart voor onze lieve opa kunnen regelen.

- Mark Janssen

Eerbiedige uitvaartdienst

30 september 2023

Respectvol afscheid kunnen nemen van mijn broer. Het enige minpunt was de koffie, deze was niet erg lekker maar de rest was super geregeld.

- Raymond van Doorn

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Puttershoek

Intermentia Uitvaartverzorging

J.C. de Backstraat 40
2988 XJ Ridderkerk
Nederland

06 15433077
http://www.intermentia.nl/

Basic uitvaart rotterdam

Meester Thorbeckestraat 3
2991 GG Barendrecht
Nederland

06 27581175
http://www.basicuitvaartrotterdam.nl/

Uitvaartverzorging Yvonne Jonker

Muziekplein 32
2992 GH Barendrecht
Nederland

0180 699 199
http://www.uitvaartyjonker.nl/