Uitvaart Zwijndrecht

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou iets makkelijker willen maken. Ben jij opzoek naar een professionele uitvaartondernemer uit Zwijndrecht die bij jouw wensen past?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Zwijndrecht verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Zwijndrecht – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Zwijndrecht gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Zwijndrecht

Uitvaart Zwijndrecht
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 100 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Zwijndrecht aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Zwijndrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Nieuw Lekkerland, Kinderdijk en Oud Alblas bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Zwijndrecht

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Zwijndrecht is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Zwijndrecht vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Zwijndrecht kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Zwijndrecht

Bij het wegvallen van een naaste spelen er verschillende emoties. Er is uiteraard het verdriet en wellicht de schok bij een plotseling overlijden. Het is daarnaast een tijd waarin er zeer veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Ten eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Daarna moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Zwijndrecht. Vervolgens moet er over belangrijke zaken een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Aanvullende wensen

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft vastgelegd, dan is het gemakkelijker om beslissingen te maken. Wanneer dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer aandacht voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Zwijndrecht.

Zeker zul je in deze hectische periode veel dingen vergeten. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer beslissend? Lees aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Zwijndrecht

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Zwijndrecht te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Zwijndrecht contacteren

Als iemand heengaat die je geliefd is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Zwijndrecht Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk regelt. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de uitvaart zal plaatsvinden. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak knap gemaakt en opgebaard wanneer dit wenselijk is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het vertrek. Thuis opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je afstemmen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Zwijndrecht. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de opties. Hierdoor is het mogelijk om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Behalve het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Zwijndrecht er voor je als het aankomt op de verzorging van de overledene. De opties zijn onder andere make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleren. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Ook kun je bij verschillende uitvaartcentra helpen met de behandeling voor het vertrek. Eveneens kunt je in uitvaartcentrum Zwijndrecht bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de persoon. Eveneens kun je ervoor kiezen om een privé moment te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na afloop bestaat er vaak de mogelijkheid om gezamenlijk een kopje koffie te nuttigen en om het samen af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Zwijndrecht kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematiecentrum. Zo nu en dan kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een allerlaatste afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Zwijndrecht

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Zwijndrecht

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en buitengewoon persoonlijke keuze van mensen. Hier wil je jouw achtergeblevenen graag niet mee belasten. Gemiddeld genomen is een begrafenis wat kostbaarder dan een crematie. Dit heeft grotendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Zwijndrecht een grafkuil gehuurd moet worden. De tariefstelling hiervoor kunnen hard oplopen. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen prijzen voor een begrafenis. Het is dan echt om eerst wat onderzoek te doen. Je bent behalve de prijzen voor het graf zelf ook geld kwijt aan een kist en een grafsteen. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen de tarieven hierin natuurlijk ook weer zeer veel afwijken.

Een crematie in Zwijndrecht brengt minder prijzen met zich mee. Bij een crematie gaan de meeste kosten in de asurn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit doorgaans een optie tegen een vergoeding. Het is tevens geoorloofd om eigenhandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Zwijndrecht wilt is het van nut om de tariefstelling altijd goed te vergelijken. Er bestaan behoorlijk wat prijsverschillen onder partijen. Door dit te inspecteren zul je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Zwijndrecht

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Zwijndrecht

Piekeren over een uitvaart kan een naar gevoel geven, met name als je aan de kosten denkt. Het is tevens noodzaak gezien het regelen van een overlijden behoorlijk duur kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een kist, de laatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de wensen komen er nog diverse kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen over het algemeen op tot minimaal 7.000,- euro. Hier zitten weliswaar flink wat mogelijkheden inbegrepen. De tariefstelling voor de uitvaart kun je afhankelijk van de wensen zelf bepalen. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de kosten hoger zijn. De tariefstellingen zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet volledig. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een generaal graf zal goedkoper zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Zwijndrecht en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Zwijndrecht inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Zwijndrecht inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Zwijndrecht

Een uitvaartverzekering in Zwijndrecht is de voornaamste selectie van je uitvaart. Door een uitvaartverzekering in Zwijndrecht zul je er immers niet helemaal afzonderlijk voor staan als het neerkomt op de kosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen vergoeden de logische kosten die komen kijken bij een uitvaart. Je spaart bij deze uitvaartverzekering een afgesproken geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet vereist. Maar, aangezien het dingen zoveel eenvoudiger maakt bij een uitvaart organiseren, is het absoluut raadzaam.

Hoeveel je aan premie moet betalen voor je uitvaartverzekering in Zwijndrecht is afhankelijk van meerdere zaken. Dit is dan eveneens de reden dat de verzekeringspremie voor iedereen zal uiteenlopen. Een jonger iemand betaalt gemiddeld genomen minder verzekeringspremie dan iemand op latere leeftijd. Logisch, want een ouder mens overlijdt statistisch gezien eerder dan een jonger mens. Tevens is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt uitzoeken en van je persoonlijke gezondheid. Een aanbieder is niet gedwongen om je te accepteren voor een uitvaartverzekering. Wanneer een uitvaartverzekeraar in Zwijndrecht je een te omvangrijk risico vindt, kunnen ze je afwijzen. Het aanvragen van een verzekering gaat dan ook veelal gepaard met het meezenden van een gezondheidsverklaring en in een paar gevallen het opsturen van een medisch dossier. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een bedrag opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit gedaan wordt, anders komen je nabestaanden straks geld tekort bij het betalen van jouw uitvaart. Bij een gebrek zal de gemeente wellicht jouw naasten benaderen om de overige kosten te voldoen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Zwijndrecht

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Zwijndrecht verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Zwijndrecht

Het is een goed idee om een uitvaartondernemer in Zwijndrecht in te huren voor het regelen van een uitvaart in Zwijndrecht. We hebben het al even kort benoemd in dit artikel, echter is het handig om hier wat meer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaart waarin alles gesmeerd loopt.

De meeste plechtigheden en de strakke planning wordt geregeld door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is verstandig daar het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze website makkelijk en gauw doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even vluchtig in contact komen en heb je al snel een goed idee door wie jij graag de allerlaatste dag van jouw dierbare laat verzorgen. Verder is het slim om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Behoren bloemen en (rouw)kaarten bijvoorbeeld ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Deze persoonlijke voorkeuren kun je meenemen in je zoektocht naar de beste uitvaartondernemer. In deze tijd van treurnis wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige intense zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Zwijndrecht

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Zwijndrecht

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Zwijndrecht. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Zwijndrechtse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Zwijndrecht. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Zwijndrecht bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Zwijndrecht die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Zwijndrecht

Het afscheid was geweldig geregeld

12 januari 2023

Ik heb eigenlijk niet de geschikte woorden om te beschrijven hoe passend het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. We hadden vlot de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de wensen van grootvader echt werden gehoord. We hebben echt een mooie laatste groet mogen houden aan onze beste opa.

- Marije Koning

Respectvol en eenvoudig afscheid

3 januari 2023

We hebben onze broer een waardige en prachtige teraardebestelling kunnen geven. Het enige minpunt was de koffie, deze was niet erg lekker maar de rest was geweldig geregeld.

- Barbara de Bruin

Volkomen de zorg uit handen

30 december 2022

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij amper aan iets hoeven denken. Van het simpel aan mogen vragen van de offertes (en voor mezelf nog even en vergelijking op de verzekering voltooid naderhand) tot de werkelijke uitvaart. Vlug en simpel kwamen wij in contact met de passende uitvaartcentra. Buitengewoon tevreden.

- Guido van Vliet

Dank jullie wel!

18 december 2022

Gauw waren we in aanraking met diverse uitvaartcentra. Vandaar hoefde we zelf amper iets te bepalen.
Super erkentelijk!

- Mariska Sanders

Warme helpende hand

14 december 2022

Toen mijn moeder overleed was ik erg rouwig en had ik geen zin om het uit te zoeken en te pluizen. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een prettige uitvaartverzorgster die mij kon helpen. Ik heb zoveel hulp gehad van de begeleidster.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Oprecht heel sympathiek.

- Sanne van de Pol

Afscheid prachtig zoals gehoopt

5 december 2022

Het is precies gegaan zoals pappa het het liefste had gewild. Onvoorstelbaar hoe persoonlijk en relatief voordelig deze begrafenis georganiseerd is. Het was erg mooi met alle ‘gekke’ behoeften die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Daarna is er ook nog even gebeld hoe het met ons ging en of alles naar wens was geweest.

- Saskia van Wijk

Grote steun gehad

29 november 2022

Wij konden eerst goed voelen wie wij fijn vonden. We vonden een persoon die ons erg steunde en die dingen vlot voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het heengaan van onze zus aan te geven.

- Eveline Vermeulen

De begrafenis van opa was eerbiedig

25 november 2022

Dit was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Voortaan begrijpen we hoe noodzakelijk de juiste persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Leonie van den Bosch

Een intieme uitvaart

11 november 2022

Het uitvaart centrum van onze keuze was vlot en erg lief. Zelfs het helpen met de persoonlijke teksten was niet teveel en de hulp was erg gerespecteerd.

- Wilhelmus van de Wal

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Zwijndrecht

Intermentia Uitvaartverzorging

J.C. de Backstraat 40
2988 XJ Ridderkerk
Nederland

06 15433077
http://www.intermentia.nl/

Meenhuis Uitvaartzorg

Langeweg 5
3343 LD Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

078 681 9674
http://www.meenhuis.nl/

Uitvaartverzorging Dordrecht & Omstreken

Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
Nederland

078 648 3483
http://www.uitvaartdordrecht.nl/