Uitvaart Anna Paulowna

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Wil jij een fijne uitvaartondernemer in Anna Paulowna die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Anna Paulowna verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Anna Paulowna – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Anna Paulowna gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Anna Paulowna
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 80 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Anna Paulowna aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Anna Paulowna, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Den Helder, Lutjewinkel en Schagen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Anna Paulowna

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Anna Paulowna is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Anna Paulowna. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Anna Paulowna

Een heengaan is iedere keer een ingrijpende gebeurtenis. Er is uiteraard het verdriet en mogelijkerwijs de schok bij een plotsklaps overlijden. Het is ook een periode waarin er zeer veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Allereerst moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Anna Paulowna overgebracht worden. In de dagen ogenblikkelijk na het heengaan moeten er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Wanneer er vooraf duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer aandacht voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Anna Paulowna.

Geheid zul je in deze hectische periode veel zaken missen. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer bepalend? Lees aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Anna Paulowna

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Anna Paulowna te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Anna Paulowna contacteren

Als een geliefde komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in aanraking komen met een uitvaartcentrum in Anna Paulowna. Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk regelt. Op deze locatie vindt het finale afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. De overledene wordt in het uitvaartcentrum vaak aantrekkelijk gemaakt en opgebaard wanneer dit verlangd is door de nabestaanden. Door de bijzondere koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. Het is ook een optie om iemand in eigen woning op te baren, dit kan vaak worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Anna Paulowna. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de opties. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langduriger afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Naast het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Anna Paulowna er voor je als het aankomt op de verzorging van de overledene. De opties zijn onder andere make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleren. Afbeeldingen aanleveren is aan te raden. Bij sommige uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Voor de uitvaart kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Anna Paulowna met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de dierbare, dan is dit het tijdstip hiervoor. Na het afscheid behoren de welbekende koffie en cake tot de opties om de begrafenis af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Anna Paulowna kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar de begraafplaats of het crematorium. Soms is het mogelijk om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Anna Paulowna

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Anna Paulowna

Een van de eerste keuzes die achtergeblevenen moeten maken is de keuze tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel helder wat de voorkeur van de overledene was en deze wens wordt normaal bovendien gevolgd. Bovendien kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Anna Paulowna zal bekend zijn, maar wat hebben deze afwijken voor impact op de uitvaart zelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in bijna alle uitvaartcentra in Anna Paulowna gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de overledene na de plechtigheid naar een kerkhof gebracht worden. Er zijn uitvaartcentra die gezeten zijn bij een begraafplaats en soms moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het gebruikelijk om te kiezen voor een crematorium waar ook de gelegenheid is om een uitvaartdienst te regelen. Dat hoeft trouwens niet. Je mag gelijktijdig van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er daarnaast voor dat je de kosten van een begrafenis of crematie in Anna Paulowna in de gaten houdt. Normaliter is een begrafenis duurder dan een crematie. Dit heeft in het bijzonder te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en extra tarieven voor een steen of gedenkteken op het graf. Vanzelfsprekend is de wens van de overledene doorgaans leidend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Anna Paulowna

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Anna Paulowna

Piekeren over een uitvaartdienst kan een vervelend gevoel geven, voornamelijk als je aan de tariefstelling denkt. Het is wel noodzakelijk gezien het regelen van een overlijden best duur kan zijn. Je gaat überhaupt meerdere kosten maken, denk hier aan een grafkist of een asurn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Verder is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Het vervoer van de overledene
 • Mogelijk in te huren dragers van de kist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen gemiddeld op tot tenminste 7.000,- euro. Daar zitten weliswaar een aantal mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Anna Paulowna zo duur maken als je zelf wilt. Een koffietafel als voorbeeld, is gebruikelijk met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Dan zullen de kosten aanzienlijker zijn. De kosten zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een algemeen graf is namelijk minder duur dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Anna Paulowna en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Anna Paulowna inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Anna Paulowna inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Anna Paulowna

Een uitvaartverzekering in Anna Paulowna is de belangrijkste keuze rondom je uitvaart. Door een uitvaartverzekering in Anna Paulowna zal je er namelijk niet helemaal afzonderlijk voor staan als het neerkomt op de kosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen vergoeden de meest voorkomende kosten die komen kijken bij een uitvaartdienst. Je spaart bij deze uitvaartverzekering een bepaald bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet verplicht. Wel is het te adviseren, het maakt het je immers echt een stuk makkelijker ten tijde van de uitvaart.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Anna Paulowna zal altijd afhankelijk zijn van meerdere factoren. Daarom verschilt de verzekeringspremie ook per verzekerd geldbedrag, per persoon en per aanbieder. Zo valt een premie lager uit indien je deze op een vroegere leeftijd afsluit. Verklaarbaar, want een ouder individu overlijdt normaliter gezien eerder dan een jonger individu. Gelijktijdig zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt afsluiten en van jouw gezondheid. Een aanbieder is niet gedwongen om je te aanvaarden voor een uitvaartverzekering. Als een uitvaartverzekeraar in Anna Paulowna je een te omvangrijk risico vindt, mogen ze je weigeren. Het regelen van een verzekering gaat dan ook meestal gepaard met het aanleveren van een gezondheidsverklaring en in sommige gevallen het aanleveren van een medisch dossier. Mocht je het zelf willen doen dan kun je natuurlijk ook gewoon een bedrag apart zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit gedaan wordt, anders komen de achtergeblevenen later een bedrag tekort bij het financieren van jouw uitvaart. Bij een tekort zal de gemeente misschien jouw naasten aansprakelijk stellen om de overige kosten te betalen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Anna Paulowna

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Anna Paulowna verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Anna Paulowna

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Anna Paulowna in de arm te nemen voor een afscheid in Anna Paulowna. Even vluchtig wederom stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Het regelen van het afscheidsdienst is een hoop werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij zorgen gelijk voor een fantastisch persoonlijke uitvaart waarin alles gesmeerd verloopt.

Alle formaliteiten en de strakke planning wordt geregeld door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is verstandig daar het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze pagina makkelijk en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even vluchtig in contact komen en heb je al snel een helder beeld door wie jij bij voorkeur de laatste dag van jouw dierbare laat regelen. Bovendien is het handig om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer verder in staat om persoonlijke diensten te verrichten, zoals het aanschaffen van bloemstukken? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Deze persoonlijke voorkeuren kun je meenemen in je zoektocht naar de passende uitvaartondernemer. In deze periode van treurnis wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange intense zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Anna Paulowna

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Anna Paulowna

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Anna Paulowna. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Anna Paulownase uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Anna Paulowna. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Anna Paulowna bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Anna Paulowna die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Anna Paulowna

Eerbiedige uitvaart

11 november 2022

We hebben mijn broer een eerbiedige en prachtige uitvaart kunnen geven. De koffie was iets minder smakelijk maar verder alles goed georganiseerd.

- Eric Timmermans

Persoonlijke hulp en toeverlaat

31 oktober 2022

Deze uitvaart is memorabel, de uitvaartverzorger was erg ervaren. Hij was erg behulpzaam en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij kunnen staan.

- Paulus Post

Passende uitvaart geregeld

23 oktober 2022

Vlug en loffelijk geregeld. Erg blij met hoe dit gegaan is.

- Danny van de Ven

Erkentelijk voor een persoonlijk afscheid

17 oktober 2022

Onze man van de uitvaart begeleiding was vlot bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het helpen met de persoonlijke teksten was niet teveel en de handreiking was zeer gewaardeerd.

- Sebastiaan Prins

Uitvaartbegeleider was heel vriendelijk

14 oktober 2022

Na de schrik van het opeens sterven van mijn schoonmoeder konden we gelukkig snel iemand inschakelen (via uitvaartplek.nl) om ons te assisteren. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten organiseren en hoofdzakelijk verrast met hoe vriendelijk en persoonlijk deze begeleiding voor ons was. Niks geen nuchter gedoe, gewoon heel persoonlijk en niets was eigenaardig.Niks anders dan respect hiervoor.

- Marinus Brouwer

Heel fijn opgevangen

6 oktober 2022

Het mooie leven van onze mamma is formidabel omgezet in haar afscheid en de warme opvang was aangrijpend. Niks was te eigenaardig en het was geweldig persoonlijk.

- Joost de Bruijn

Bijzondere mensen

29 september 2022

Enkel heel bijzondere mensen kunnen bewegen in de uitvaartzorg. Zo betrokken zijn bij zoiets persoonlijks en het dan uitvoeren zoals wij wilde hebben… in 1 term fantastisch!

- Jan Driessen

Enorm betrokken

18 september 2022

Na het overlijden wisten we even niet wat we precies moesten doen. Gelukkig kwamen we door uitvaartplek.nl gauw in contact met een hele fijne begeleidster. Ze nam razendsnel contact met ons op en heeft ons enorm fijn geholpen.

- Jacobus Kuijpers

Enorm geholpen

12 september 2022

Vrijblijvend eerst kunnen kijken wie er bij ons paste. We vonden een persoon die ons erg steunde en die zaken vlug voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het heengaan van onze zuster aan te geven.

- Bram van der Horst

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Anna Paulowna

Uitvaartcentrum Schagen

Menisweg 2
1742 NJ Schagen
Nederland

0224 213 097
http://www.uitvaartdekker.nl/

Afscheidshuis ‘de Vlindertuin’ Uitvaartzorg

Parkstraat 1-1a
1787 AB Julianadorp
IJsselmeerstraat 2

0223 861 078
http://www.afscheidshuisdevlindertuin.nl/

RK Begraafplaats St. Jozef

Jan Verfailleweg
1783 BB Den Helder
Nederland

0223 613 857
https://uitvaartdekkerdenhelder.nl/locaties/r-k-begraafplaats-sint-jozef