Uitvaart Amstelveen

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Ben jij opzoek naar een gemoedelijke uitvaartondernemer in Amstelveen die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Amstelveen verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het beste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Amstelveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Amstelveen gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Amstelveen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Amstelveen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Amstelveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Amsterdam, Diemen en Duivendrecht bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Amstelveen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Amstelveen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Amstelveen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Amstelveen

Het regelen van een overlijden is iedere keer intensief. Denk aan de schok bij een onverwacht overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een heengaan houdt ook een moeilijke periode in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling geregeld moet worden. Er moet van alles besloten worden bij een teraardebestelling. Allereerst moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Later moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Amstelveen. In de dagen ogenblikkelijk na het overlijden dienen er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemen
  • Berichtgeving naar nabestaanden
  • Rouwvervoer
  • Zelf verzorgen of laten verzorgen
  • Koffie of thee
  • De uitvoering van het testament

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het gemakkelijker om keuzes te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een uitvaart in Amstelveen persoonlijke wijzigingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke periode een aantal zaken vergeten. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer bepalend? Vindt meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Amstelveen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Amstelveen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Amstelveen contacteren

Als een geliefde komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in aanraking komen met een uitvaartcentrum in Amstelveen. Lang niet iedereen weet wat het nut is van een dergelijk centrum. Op deze plek vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden dierbaren klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewild is. Door de speciale koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. Thuis opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je overeenkomen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Amstelveen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Door deze optie zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Als je behandeling wenst van je dierbare is dit ook mogelijk in de uitvaartcentra in Amstelveen. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Plaatjes aanleveren is wenselijk. Bij een paar uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Voor de begrafenis kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in Amstelveen met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Ook kun je ervoor kiezen om een privé moment te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na afloop bestaat er vaak de gelegenheid om samen een kopje koffie te nuttigen en om het gezamenlijk af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Amstelveen. Soms is het een optie om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Amstelveen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Amstelveen

Bij een overlijden is een cruciale keuzemogelijkheid waar de nabestaanden mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel helder wat de voorkeur van de overledene was en deze wens wordt in de regel alsmede opgevold. Alsmede kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zullen de meesten wel weten. Maar wat is het effect op de uitvaart op zichzelf? Weet dat ongeacht de keuze een uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie kan regelen en dat de uitvaartdienst daardoor in praktisch alle uitvaartcentra in Amstelveen gehouden kan worden.

Wanneer men kiest voor een begrafenis, zal de gestorvene daarna naar een begraafplaats worden getransporteerd. Er zijn uitvaartcentra die gelocaliseerd zijn bij een kerkhof en zo nu en dan moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wanneer er voor een crematie wordt gekozen, is het gebruikelijk om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarin ook gecremeerd kan worden. Dat is simpelweg niet gedwongen. Het staat je vrij om vanaf een uitvaartcentrum naar een extern crematorium te rijden.

Zorg er wel voor dat je de prijzen van een begrafenis of crematie in Amstelveen in het oog houdt. Normaal gesproken is een begrafenis prijziger dan een crematie. Dit ontstaat in het bijzonder door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de bijomende kosten voor een (graf)steen of gedenkteken op de gedenkplaats. overigens is de wil van de gestorvene meestal bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Amstelveen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Amstelveen

Bij persoonlijke voorkeuren bij een uitvaart in Amstelveen kan dit flink in de papieren lopen. We kunnen amper een geldbedrag vermelden aangezien een uitvaart erg persoonlijk is. Mocht je van plan zijn om uitvaartverzorging in te roepen kost dat meestal €1.500,-. Dit wordt (in de meeste gevallen) helemaal afgedekt door de uitvaartverzekering. Door een uitvaartondernemer in te huren hoef je zelf aan weinig dingen meer te denken. Dat maakt het een optie om op de dag van het laatste afscheid de regie uit handen te geven. De tarieven voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je graag wilt. Als je dit op een uitvaart locatie laat uitvoeren kun je rekening houden met tenminste 500,-. De prijsstelling voor het verplaatsen van je geliefde is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Doorgaans kun je op de internetpagina van de betreffende aanbieder wel zien wat de tarieven zijn die samen gaan met het transport.

Vanzelfsprekend kunnen er onverwachte kosten ontstaan bij een uitvaart in Amstelveen. Hier kan iemand denken aan eventuele bloemen of aan kaarten. Verder zul je moeten denken aan de tariefstellingen die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Bij een teraardebestelling heb je bovendien te maken met extra uitgaven voor een (graf)kist, een bepaald graf en een grafsteen. In het geval van een crematie kun je te maken krijgen met mindere kosten, echter zul je ook een urn en dergelijke moeten aankopen. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer begrijpen over de gemiddelde aangelegenheden en tarieven bij een overlijden? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Amstelveen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Amstelveen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Amstelveen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Amstelveen

Het is voor elk persoon in Amstelveen slim om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan immers dat je nabestaanden niet voor onverwachte enorme tarieven van de uitvaart komen te staan. Bij benadering zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vaststaand dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen diensten zijn opgenomen. Hiermee ben je dan gegarandeerd van een degelijk geregelde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitbetaald krijgt waarmee een uitvaart kan worden geregeld. Deze versie is uitstekend indien je bijzondere wensen uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Tenslotte is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Amstelveen enorm fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering absoluut aan te raden. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuze die het beste aansluit bij jouw voorkeuren.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Amstelveen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Amstelveen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Amstelveen

Meteen na het overlijden van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Amstelveen De rouw overheerst nadat een persoon overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is dingen organiseren. Indien dit de eerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die meteen na een overlijden georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de familie. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor elkaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de melding regelt alsmede het rouwvervoer van de overledene naar een uitvaartcentrum. Dan zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel gaan over het uitwerken van de uitvaartdienst en alle behoeften hieromtrent bespreken.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de familie. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Amstelveen zorgen voor een fijne finale groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Amstelveen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Amstelveen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Amstelveen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Amstelveense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Amstelveen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Amstelveen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Amstelveen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Amstelveen

Bijzondere mensen

24 februari 2024

Mensen die werken in de uitvaartzorg zijn bijzonder. Wat een gepaste ervaring hebben wij gehad, zo persoonlijk dat was echt heel gewenst in deze zware tijd.

- Deborah Vermeulen

Het afscheid was geweldig georganiseerd

19 februari 2024

Ik heb echt niet de geschikte woorden om te beschrijven hoe gepast het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. We hadden snel de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Daardoor hebben we een geweldig uitvaart voor onze lieve opa kunnen regelen.

- Christian Jonker

Een eigen afscheid georganiseerd

16 februari 2024

Incidenteel in het leven kom je mensen tegen die werkelijk met je betrokken zijn. Geenszins verwacht dat we dit bij de uitvaart zo keurig georganiseerd konden krijgen.

- Marcel Bakker

Geweldig geholpen

5 februari 2024

We konden eerst goed voelen wie wij prettig vonden. We vonden een persoon die ons erg steunde en die zaken snel voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het heengaan van onze zus aan te geven.

- Wendy de Vries

Lage tariefstelling en vredig

24 januari 2024

Een evenzeer goedkope als eervolle uitvaartdienst was meer dan we verwacht hadden. We hebben niet zo veel geld dus was belangrijk.

- Richard van den Bosch

Oprechte interesse

15 januari 2024

Toen mijn moeder overleed was ik erg droevig en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een gepaste uitvaartverzorgster die mij kon helpen. Ze was zo vriendelijk en begripvol.
Ze was heel hartelijk en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Oprecht heel lief.

- Jeffrey van der Meulen

Uitvaartbegeleider was enorm lief

7 januari 2024

Allereerst komt het leed en de dreun en dan weet je dat er van alles georganiseerd moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek snel mensen inschakelen hiervoor. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten organiseren en vooral verrast met hoe vriendelijk en persoonlijk deze begeleiding voor ons was. Persoonlijk contact en alles was bespreekbaar.Niks anders dan respect hiervoor.

- Rob Hermans

Prachtig afscheid begeleid

6 januari 2024

Vlug en eervol geregeld. Erg blij met hoe dit verlopen is.

- Roy de Boer

Fijne mensen voor de uitvaartdienst

25 december 2023

Attente mensen die alles rap en degelijk organiseren ontdekt.

- Jacoba Meijer

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Amstelveen

Uitvaart Zorgcentra Nederland

Fred. Roeskestraat 91
1076 EC Amsterdam
Nederland

020 646 0606
http://uzn-uitvaart.nl/

Uitvaartverzorging A. de Jong

Cliostraat 42
1077 KJ Amsterdam
Nederland

020 676 1337
http://www.uitvaartcentrum.amsterdam/

Uitvaartbegeleiding Merel Westermann

Jozef Israëlskade 60
1073 PX Amsterdam
Nederland

020 620 7080
https://www.uitvaartamsterdam.nl/