Uitvaart Duivendrecht

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Heb jij behoefte aan ontzorging voor de uitvaart in Duivendrecht?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Duivendrecht verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Duivendrecht – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Duivendrecht gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Duivendrecht
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 77 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Duivendrecht aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Duivendrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Zuiderwoude, Amstelveen en Ouderkerk Amstel bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Duivendrecht

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Duivendrecht is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer uit Duivendrecht. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Duivendrecht kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Duivendrecht

Het afhandelen van een heengaan is altijd zwaarwegend. Er is vanzelfsprekend het verdriet en misschien de schok bij een onverwachts overlijden. Het is bovendien een periode waarin er heel veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Ten eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Daarna moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Duivendrecht overgebracht worden. Hierna moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Aanvullende wensen

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het eenvoudiger om beslissingen te maken. Indien dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer ruimte voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Duivendrecht.

Ongetwijfeld zul je in deze hectische periode een aantal dingen vergeten. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog bij stil staan? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Duivendrecht

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Duivendrecht te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Duivendrecht contacteren

Als iemand heengaat die je dierbaar is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Duivendrecht Lang niet iedereen weet wat de rol is van een dergelijk centrum. Op deze locatie vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak aantrekkelijk gemaakt en opgebaard wanneer dit gewenst is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het afscheid. Thuis opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je overeenkomen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Duivendrecht. Zo is het onder andere mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langduriger afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Naast het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Duivendrecht er voor je als het aankomt op de behandeling van de overledene. De mogelijkheden zijn onder andere make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleding. Foto’s aanleveren is wenselijk. Bij sommige uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Eveneens kunt je in uitvaartcentrum Duivendrecht bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de overledene. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de dierbare, dan is dit het moment ervoor. Na het vertrek behoren de welbekende koffie en cake tot de opties om de teraardebestelling af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Duivendrecht kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar de begraafplaats of het crematiecentrum. Soms is het een optie om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Duivendrecht

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Duivendrecht

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en zeer persoonlijke keuze van personen. Eigenlijk wil je deze intieme keuze niet aan nabestaanden overlaten. Gemiddeld is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Belangrijkste reden hiertoe is dat er bij een begrafenis in Duivendrecht een rustplaats geregeld moet worden. De prijzen daarvoor kunnen hard stijgen. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Het is dan zeker aan te raden om eerst wat onderzoek te plegen. Je bent behalve de tariefstelling voor het graf zelf ook geld kwijt aan een grafkist en een grafsteen. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen de prijzen hierin natuurlijk ook weer enorm verschillen.

Een crematie in Duivendrecht brengt mindere kosten met zich mee. Bij een crematie gaan de allermeeste tarieven in de asurn zitten. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het zelfstandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Duivendrecht, is het immer wijs om de kosten tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk stevige verschillen tussen de aanbieders. Door dit te bekijken zul je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Duivendrecht

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Duivendrecht

Het voelt misschien wat wrang om na een overlijden te moeten stilstaan bij de prijzen van een uitvaart in Duivendrecht. Jammer genoeg is dit wel nodig, want een uitvaartdienst kan best in de kosten lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een grafkist, de laatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Verder is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaart
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor kennisgeving van overlijden

De kosten na overlijden lopen doorgaans op tot minimaal 7.000,- euro. Daarbij zitten weliswaar allerlei opties inbegrepen. De prijzen voor de uitvaart kun je afhankelijk van de wensen zelf vaststellen. Een koffietafel onder andere, is normaal met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het laatste, dan zijn de tariefstelling aanzienlijker dan indien je louter voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een regulier graf is namelijk beter geprijsd dan een privaat graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Duivendrecht en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Duivendrecht inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Duivendrecht inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Duivendrecht

Het is voor iedereen in Duivendrecht raadzaam om een uitvaartverzekering af te sluiten. Zowel jij als je nabestaanden hebben dan de geruststelling dat zij niet voor hoge prijzen komen te staan. Doorgaans kun je een keuze maken uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn geïntegreerd en waarmee je gegarandeerd bent van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitbetaald krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze versie is volmaakt indien je specifieke voorkeuren losstaand van een dienstenpakket hebt.

Er zijn eveneens nog varianten waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering samengevoegd worden. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Duivendrecht dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijking cruciaal. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw leven past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Duivendrecht

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Duivendrecht verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Duivendrecht

Direct na het overlijden van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Duivendrecht De rouw overheerst nadat een mens overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is zaken regelen. Indien dit de eerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die direct na een heengaan georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de nabestaanden. Daardoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de melding regelt als ook het rouwvervoer van de overledene naar een uitvaartcentrum. Daarna zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel gaan over het uitwerken van de uitvaartdienst en alle behoeften hieromtrent doorspreken.

De uitvaartondernemer geldt na een heengaan als een steun en toeverlaat voor de familie. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Duivendrecht zorgen voor een prachtige finale groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Duivendrecht

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Duivendrecht

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Duivendrecht. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Duivendrechtse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Duivendrecht. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Duivendrecht bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Duivendrecht die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Duivendrecht

Grote hulp gehad

3 mei 2022

Vrijblijvend eerst kunnen bestuderen wie er bij ons paste. Al razendsnel waren we met iemand in gesprek die ons persoonlijk benaderde en dingen uit handen nam. Zelfs het aangeven bij de gemeente (van het overlijden van mijn zusje) was georganiseerd.

- Saskia Koning

Zeer mooie plechtigheid gehad!

24 april 2022

Het is exact gegaan zoals papa het graag had gewild. Echt bijzonder mooi (en met relatief lage kosten) hoe we dit vertrek hebben kunnen invullen. Niks was apart of teveel voor de uitvaart, alle opties die we wilden konden ook. Achteraf is er ook nog even gebeld hoe het met ons was en of alles naar wens was geweest.

- Marijke Visser

Op verzoek bijna onmiddellijk een waardige begeleider

19 april 2022

Vlak voor het overlijden kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaartdienst van onze tante. Aan het sterfbed konden de wensen al besproken worden. Dit was erg onvergelijkelijk en denkbaar door dat we snel verschillende uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken daarvan.

- Ilse Verhoeven

Uitvaart prachtig zoals gewild

16 april 2022

Het is exact gegaan zoals papa het het liefste had gewild. Ongelofelijk hoe op maat en relatief betaalbaar deze uitvaart geregeld is. Niets was apart of te veel voor het afscheid, alle mogelijkheden die we wilden konden ook. Naderhand is er ook nog even gepolst hoe het met ons was en of alles naar wens was geweest.

- Nienke Schipper

Tot in de puntjes georganiseerd

5 april 2022

Nagenoeg onzichtbare begeleiding op de dag van de uitvaartdienst gehad. Vooraf veel gesprekken gehad en daarom was de crematie buitengewoon soepel geregeld. Verder hadden we snel contact met de uitvaartcentra na de aanvraag.

- Roy de Boer

Algeheel ontzorgt

2 april 2022

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij amper aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het werkelijke afscheid, alles was besloten . Vlug en eenvoudig kwamen wij in contact met de juiste uitvaartcentra. Super geregeld.

- Martine Wolters

Zeer betrokken

26 maart 2022

Na het heengaan wisten we even niet wat we precies moesten doen. Gelukkig kwamen we dankzij uitvaartplek.nl gauw in aanraking met een zeer attente begeleidster. We hadden enorm vlug contact en ze heeft ons geweldig goed geholpen met het organiseren.

- Evelien van de Wal

Passende uitvaart geregeld

13 maart 2022

Razendsnel en respectvol geregeld. Erg content met hoe dit gegaan is.

- Deborah de Ruiter

Liefdevol bijgestaan

7 maart 2022

Het mooie leven van onze mamma is prachtig omgezet in haar afscheid en de warme opvang was ontroerend. Niets was te vreemd en het was zeer persoonlijk.

- Richard de Jonge

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Duivendrecht

Aakhri Safar Uitvaartverzorging

Kantershof 81
1104 GD Amsterdam
Nederland

06 54607014
http://aakhrisafar.nl/

Mea Vota Uitvaartverzorging, Begeleiding & Advies

Dalsteindreef 141
1112 XJ Diemen
Nederland

020 695 5530
http://www.mea-vota-uitvaart.nl/

Laatste Wens Uitvaartverzorging

Albert Loethoelistraat 234
1111 LA Diemen
Nederland

020 773 6634
https://uitvaartverzorging-diemen.nl/