Uitvaart Zoelen

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou iets makkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar ontzorging voor de uitvaart in Zoelen?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Zoelen verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het belangrijkste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Zoelen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Zoelen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Zoelen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Zoelen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Zoelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Kerk Avezaath, Alphen en Maurik bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Zoelen

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Zoelen kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Zoelen vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Zoelen kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Zoelen

Een overlijden is altijd een ingrijpende situatie. Er is natuurlijk het leed en misschien de schok bij een onverwacht overlijden. Maar een overlijden houdt ook een zware tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de uitvaart geregeld moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Ten eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Zoelen gebracht worden. In de dagen direct na het overlijden dienen er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het eenvoudiger om beslissingen te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer aandacht voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Zoelen.

Zeker zul je in deze indrukwekkende periode enkele zaken over het hoofd zien. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Zoelen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Zoelen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Zoelen contacteren

Wanneer een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in aanraking komen met een uitvaartcentrum in Zoelen. Lang niet iedereen weet wat het nut is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de rustplaats voor de overledene voordat de uitvaart zal plaatsvinden. De overledene wordt in het uitvaartcentrum vaak mooi gemaakt en opgebaard wanneer dit gewild is door de nabestaanden. Door de uitgeruste koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. In eigen woning opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je afstemmen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Zoelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langduriger afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Naast het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Zoelen er voor je als het neerkomt op de verzorging van de overledene. De mogelijkheden zijn onder andere make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleding. Afbeeldingen aanleveren is aan te raden. Bij sommige uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Voor de teraardebestelling kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Zoelen met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de geliefde, dan is dit het moment ervoor. Na het vertrek behoren de welbekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de begrafenis af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Zoelen kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar de begraafplaats of het crematorium. Tenslotte kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een allerlaatste afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Zoelen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Zoelen

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en buitengewoon intieme keuze van mensen. Liever wil je deze vervelende keuze niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is over het algemeen genomen minder duur dan een begrafenis. Voornaamste aanleiding hiervoor is dat er bij een begrafenis in Zoelen een graf geregeld moet worden. De tarieven daarvoor kunnen hard stijgen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen prijzen voor een begrafenis. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even degelijk uit te zoeken voor je besluit om een keuze te maken. Je bent naast de prijzen voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een kist en een steen. Ook hierbij kunnen de kosten oplopen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Een crematie in Zoelen brengt mindere tarieven met zich mee. Bij een crematie gaan de meeste prijzen in de asurn zitten. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as tevens uit laten strooien. Het is eveneens een optie om eigenhandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Zoelen, is het altijd wijs om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk omvangrijke verschillen tussen de aanbieders. Je kunt zo al snel fiks besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Zoelen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Zoelen

Piekeren over een uitvaartdienst kan een vervelend gevoel geven, zeker als je aan de tariefstelling denkt. Jammer genoeg is dit wel nodig, want een uitvaart kan best in de kosten lopen. Je gaat sowieso meerdere kosten maken, denk hier aan een kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de geliefde en de tarieven van een uitvaartverzorger. Tevens is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Het transport van de overledene
 • Mogelijk in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een aankondiging voor aangifte van overlijden

De prijzen na overlijden lopen doorgaans op tot minimaal 7.000,- euro. Daar zitten weliswaar een aantal opties inbegrepen. De tariefstelling voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de wensen zelf bepalen. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de tarieven hoger dan indien je louter voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een regulier graf is namelijk minder duur dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Zoelen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Zoelen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Zoelen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Zoelen

Een uitvaartverzekering in Zoelen regelen is een van de slimste keuzes die je zelfstandig kunt maken. Als je in Zoelen een uitvaartverzekering afsluit, ben je ervan verzekerd dat een aanzienlijk gedeelte van de uitvaartkosten zijn gedekt. De meeste uitvaartverzekeringen compenseren de meest voorkomende kosten die komen kijken bij een uitvaartdienst. Bij deze variant spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Het is natuurlijk niet verplicht om een dergelijke verzekering af te sluiten. Maar, aangezien het dingen zoveel eenvoudiger maakt bij een uitvaart regelen, is het absoluut aan te raden.

Hoeveel je aan verzekeringspremie kwijt bent voor je uitvaartverzekering in Zoelen is afhankelijk van een aantal zaken. Dat is dan ook de reden dat de verzekeringspremie voor elk persoon zal wisselen. Zo valt een premie minder hoog uit als je hem op een vroegere leeftijd aangaat. Dit is begrijpelijk, de verzekeraar neemt anders teveel risico. Tevens is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt hebben en van je persoonlijke gezondheid. Het is zo dat een uitvaartverzekering in Zoelen geweigerd kan worden als de verzekeraar je een te gevaarlijk geval vindt. Het regelen van een uitvaartverzekering gaat dan ook vaak gepaard met het opsturen van een gezondheidsverklaring en in een paar gevallen het aanleveren van een medisch dossier. Mocht je het zelf willen doen dan kun je uiteraard ook gewoon een geldbedrag opzij zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt namelijk wel zeker weten dat de uitvaart betaald kan worden. Bij een gebrek zal de gemeente misschien jouw familie aanspreken om de overige kosten te betalen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Zoelen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Zoelen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Zoelen

Het is wijselijk om meteen na het heengaan een uitvaartondernemer in Zoelen te bellen. Na een overlijden zul je niet in de stemming zijn om direct al zaken te organiseren. Indien je nog niet eerder met een overlijden te maken hebt gehad, heb je doorgaans geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen georganiseerd moeten worden. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

Om allerlei dingen uit je handen te nemen in een tijd van treurnis zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle dingen bij een uitvaartdienst. Daardoor kunnen jij en je familie er voor elkaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de melding regelt als ook het vervoer van de overledene richting een uitvaartcentrum. Later zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel zitten over het invullen van de uitvaartdienst en alle wensen hieromtrent bespreken.

De uitvaartondernemer geldt na een heengaan als een steun en toeverlaat voor de familie. Vergelijk dus diverse uitvaartondernemers, want dankzij de uitvaartondernemer Zoelen zal er een mooie uitvaart plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Zoelen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Zoelen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Zoelen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Zoelense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Zoelen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Zoelen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Zoelen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Zoelen

Lage kosten en vredig

21 mei 2024

Een zowel betaalbare als eervolle uitvaart was uitgebreider dan we verwacht hadden. We hebben niet zoveel geld dus was noodzakelijk.

- Marcel de Wit

Ontzettend content door attente hulp

12 mei 2024

De mensen van het uitvaartcentrum hebben mij enorm geholpen bij de uitvaart van mijn lieve partner. Ik hoefde niks afzonderlijk te doen. Ik hoefde alleen de allereerste dag te zoeken naar wie mij kon assisteren. Gelukkig was dit binnen 1 dag gelukt.

- Robertus de Ruiter

Betrokken en hulpvaardig

5 mei 2024

Deze uitvaart is gedenkwaardig, de uitvaartverzorger was zeer doorgewinterd. Deze was geweldig nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Robin Kuijpers

Een integere begrafenis

30 april 2024

We wilden het graag klein en privé houden en dat is gelukt. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we vlug de teraardebestelling regelen. Dank jullie wel.

- Annemieke van Beek

Een integere uitvaartdienst

25 april 2024

We wilden het bij voorkeur klein en persoonlijk houden en dat is gelukt. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon regelen. Dank jullie wel.

- Patricia van Dijk

Een uitkomst bij verdriet

17 april 2024

Zomaar hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo fatsoenlijk kon helpen Chapeau voor de snelle en persoonlijke begeleiding.

- Marieke de Jonge

Heel fijn opgevangen

8 april 2024

Ons mamma stond zelf heel kleurrijk in het leven dus de liefdevolle opvang was erg welkom. Alles was mogelijk en voornamelijk afgestemd op wat wij wilden.

- Arie de Bruijn

Geweldige uitvaart

30 maart 2024

Het was zo aantrekkelijk! De troosteloosheid was aanzienlijk na het sterven van grootmoeder maar de uitvaartdienst had niet prettiger geregeld kunnen worden. Het tempo van de offerte heeft hier oprecht aan bijgedragen, hierdoor was er flink wat ruimte om de uitvaart te organiseren.

- Elisabeth Gerritsen

Het afscheid was top geregeld

26 maart 2024

Ik heb echt niet de geschikte woorden om te definiëren hoe overeenstemmend het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al meteen contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan uitmuntend. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie allerlaatste groet kunnen geven aan onze lieve opa.

- René Vermeulen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Zoelen

Uitvaartverzorging Jan Tijssen

Kloosterstraat 10
4001 NC Tiel
Nederland

0344 613 007
https://www.uitvaartverzorgingjantijssen.nl/

Uitvaartverzorging Robert van Haren te Rosmalen

Mercuriusstraat 10
4007 LL Tiel
Nederland

073 503 8871
http://www.robertvanharen.nl/

Oleander Uitvaartzorg

Gerestein 12
4003 GG Tiel
Nederland

0344 764 046
http://www.oleander-uitvaartzorg.nl/