Uitvaart Wamel

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken dingen graag behapbaarder voor je. Wil jij een top uitvaartondernemer uit Wamel die bij jouw wensen past?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Wamel verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Wamel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Wamel gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Wamel vinden

Uitvaart Wamel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 99 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Wamel aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Wamel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Zennewijnen, Varik en Dreumel bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Wamel

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Wamel kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Wamel vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Wamel

Een overlijden is immer een schokkende aangelegenheid. Er is vanzelfsprekend het verdriet en misschien de schrik bij een plotsklaps heengaan. Het is ook een tijd waarin er heel veel op je afkomt. Er moet veel besloten worden bij een begrafenis. Als eerste de administratieve mededeling bij de gemeente. Dan moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Wamel. Daarna moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • De executie van de wilsbeschikking

Indien er vooraf helderheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Als dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds vaker mogelijk om bij een teraardebestelling in Wamel persoonlijke aanpassingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke tijd veel dingen over het hoofd zien. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer belangrijk? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Wamel

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Wamel te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Wamel contacteren

Als iemand heengaat die je dierbaar is moet je op korte termijn contact opnemen met een uitvaartcentrum in Wamel Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk doet. Op deze plek vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden dierbaren voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het vertrek. Thuis opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je afstellen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Wamel. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Hierdoor is het een optie om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Als je verzorging wenst van je geliefde is dit ook mogelijk in de uitvaartcentra in Wamel. De opties zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleren. Hiervoor kun je een afbeelding aanleveren. Bij sommige uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Voor de uitvaart kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Wamel met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 moment met de geliefde, dan is dit het tijdstip ervoor. Na het vertrek behoren de bekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de begrafenis af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Wamel kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematorium. Soms is het geoorloofd om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Wamel

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Wamel

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en buitengewoon intieme keuze van mensen. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen liever niet mee opzadelen. Een crematie is over het algemeen genomen minder prijzig dan een begrafenis. Belangrijkste reden hiertoe is dat er bij een begrafenis in Wamel een rustplaats georganiseerd moet worden. De tarieven hiervoor kunnen hard oplopen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Het is dan wel om eerst wat onderzoek te doen. Behalve de tarieven voor het graf zelf zal je daarnaast tariefstelling kwijt zijn aan de (graf)steen en een kist. Afhankelijk van je eigen wensen kunnen de prijzen hierin simpelweg ook weer heel erg afwijken.

Crematies in Wamel zijn flink beter geprijsd. Het prijzigste aan het cremeren is de urn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit vaak geoorloofd tegen een kostenvergoeding. Het is ook geoorloofd om eigenhandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Wamel wilt is het van betekenis om de tarieven altijd goed te vergelijken. Er bestaan tamelijk wat prijsverschillen tussen partijen. Je kunt vanzelfsprekend al snel fiks besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Wamel

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Wamel

Nadenken over een uitvaart kan een naar gevoel geven, voornamelijk als je aan de tariefstelling denkt. Helaas is dit wel nodig, want een uitvaart kan best in de papieren lopen. Je gaat überhaupt diverse kosten maken, denk hierbij aan een (graf)kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de behoeften komen hier nog diverse kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Rouwvervoer
 • Eventueel in te huren dragers van de kist
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor melding van overlijden

Een doorsnee uitvaart kost momenteel rond de € 7.000,-. Een veelheid aangelegenheden zitten hier standaard bij in. De kosten voor de uitvaart kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf vaststellen. Een koffietafel als voorbeeld, is gebruikelijk met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het laatste, dan zijn de kosten aanzienlijker dan wanneer je slechts voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een alledaags graf zal minder duur zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Wamel en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Wamel inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Wamel inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Wamel

Wij advisreren iedereen in Wamel aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Evenzeer jij als je familie hebben dan de geruststelling dat zij niet voor flinke kosten komen te staan. Kort genomen kun je kiezen tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin allemaal basis diensten zijn geïntegreerd en waarmee je verzekerd bent van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarmee een uitvaart kan worden geregeld. Deze variant is ideaal voor wanneer je unieke wensen uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Er zijn daarnaast nog vormen waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering samengevoegd worden. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Wamel behoorlijk groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering absoluut aan te raden. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw leven past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Wamel

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Wamel verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Wamel

Meteen na het overlijden van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Wamel De rouw overheerst nadat een persoon overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is dingen regelen. Wanneer je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je meestal geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen georganiseerd moeten worden. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

Om veel dingen uit je handen te nemen in een periode van treurnis zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle zaken rondom een uitvaartdienst. Daardoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de melding regelt alsmede het rouwtransport van de overledene richting een uitvaartcentrum. Aansluitend zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel zitten over het uitwerken van de uitvaart en alle voorkeuren hieromtrent bespreken.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de nabestaanden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Wamel zorgen voor een mooie finale groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Wamel

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Wamel

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Wamel. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Wamelse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Wamel. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Wamel bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Wamel die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Wamel

Respectvol en eenvoudig vertrek

8 september 2023

Respectvol afscheid kunnen nemen van mijn broer. De koffie was enigszins minder lekker maar verder alles goed georganiseerd.

- Sharon de Haan

Enorm betrokken

31 augustus 2023

We waren absoluut radeloos toen we geconfronteerd werden met een overlijden. Gelukkig kwamen we door uitvaartplek.nl vlug in contact met een zeer lieve begeleidster. Ze nam vlot contact met ons op en heeft ons geweldig prettig geholpen.

- Judith Meijer

Geheel de zorg uit handen

26 augustus 2023

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van het makkelijk aan mogen vragen van de offertes (en voor mezelf nog even en vergelijking op de verzekering gedaan naderhand) tot de werkelijke uitvaart. Het verliep soepel en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Absoluut tevreden.

- Femke Vink

Op verzoek praktisch direct een passende begeleider

15 augustus 2023

Vlak voor het heengaan kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaartdienst van onze tante. Daardoor waren we in staat de opties en voorkeuren alvast door te nemen. Dit was erg onvergelijkelijk en mogelijk door dat we snel een aantal uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken ervan.

- Judith Kuijpers

Heel erg betrokken

6 augustus 2023

Na het overlijden wisten we even niet wat we echt moesten doen. Gelukkig kwamen we door uitvaartplek.nl direct in contact met een zeer lieve begeleidster. Ze nam direct contact met ons op en heeft ons heel prettig geholpen.

- Guido van Loon

Eerbiedige uitvaartdienst

5 augustus 2023

Respectvol afscheid genomen van mijn broer. De koffie was enigszins minder smakelijk maar verder alles goed georganiseerd.

- Bianca de Vos

Op maat begeleiding was geweldig!

27 juli 2023

Ieder moment van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was zeer aangenaam. De lievelings lekkernij van oma stond gedurende de uitvaartdienst (tijdens de koffie) centraal. Oprecht fantastisch georganiseerd.

- Bram Mulder

Vlug en gemakkelijk uit handen genomen afscheid

22 juli 2023

Het bedrijf wat contact met ons zocht was erg persoonlijk. Het afscheid (en de plek) voelde heel ontspannen ondanks het verdriet. Omdat het ook snel geregeld was en niet in een kille ambiance vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Maarten Peeters

Een uitkomst bij rouw

9 juli 2023

Niet verwacht om via uitvaartplek iemand te vinden die zoveel ondersteuning kon bieden. Ontzettend goed en een dikke pluim voor de snelle reacties.

- Robert de Groot

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Wamel

Van Kampen Uitvaartzorg VOF

Kwelkade 47
4001 RL Tiel
Nederland

0344 613 812
https://www.vankampenuitvaartzorg.nl

Uitvaartverzorging Jan Tijssen

Kloosterstraat 10
4001 NC Tiel
Nederland

0344 613 007
https://www.uitvaartverzorgingjantijssen.nl/

Scholtus uitvaartzorg

Dodewaardlaan 14
4006 EA Tiel
Nederland

0344 683 244
https://www.scholtusuitvaart.nl/