Uitvaart Warten

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Ben jij opzoek naar een professionele uitvaartondernemer uit Warten die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Warten verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Warten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Warten gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Warten vinden

Uitvaart Warten
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 68 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Warten aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Warten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Goutum, Teerns en Hempens bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Warten

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Warten is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Warten. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Warten kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Warten

Bij het heengaan van een medemens spelen er verscheidene gevoelens. Er is vanzelfsprekend het leed en mogelijkerwijs de schrik bij een plotseling heengaan. Het is ook een periode waarin er enorm veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Allereerst de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Daarna moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Warten. Hierna moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Aanvullende wensen

Als de overledene zelf al wensen over de invulling heeft vastgelegd, dan is het eenvoudiger om beslissingen te maken. Indien dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een teraardebestelling in Warten persoonlijke aanpassingen aan een begrafenis aan te brengen.

Zeker zul je in deze indrukwekkende periode meerdere zaken over het hoofd zien. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer beslissend? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Warten

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Warten te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Warten contacteren

Voor een begrafenis in Warten heb je de opties uit allerlei soorten uitvaartcentra die door de hele plaats zijn gevestigd. Een uitvaartcentrum behelst een significante functie bij zowel alle activiteiten vooraf aan de dag als de dag zelf. In elk uitvaartcentra in Warten zijn er adequate faciliteiten om de overledene bekwaam en met aanzien te bewaren tot de datum van de teraardebestelling. Tevens is daar alles in gereedheid om je geliefde zorgvuldig te laten verzorgen.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Warten zijn de ruimtes waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Uiteraard kun je de overledene ook thuis opbaren. Indien je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt vantevoren een moment voor condoleances houden voor alle mensen die de dierbare kenden. Eveneens kun je het exclusief houden voor enkel genodigden of familie.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Warten hebben een zaal waar de uitvaartdienst georganiseerd kan worden. De gedienstigheid is het meest intieme onderdeel van de uitvaart en mag je als nabestaanden zelf invullen. Er is de gelegenheid voor zelf gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is gelegenheid voor alle soorten geloofsthema’s. In menig uitvaartcentrum Warten zijn er ook opties voor video- of foto voorstellingen gedurende de dienst.

Na de dag zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit mag een simpele koffietafel zijn, maar ook overvloedig. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verscheidene uitvaartcentra in Warten en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Warten

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Warten

Het is belangrijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw nabestaanden liever niet mee belasten. Een crematie is over het algemeen genomen minder prijzig dan een begrafenis. Belangrijkste aanleiding hiertoe is dat er bij een begrafenis in Warten een rustplaats georganiseerd moet worden. De tariefstelling hiervoor kunnen hard stijgen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen prijzen voor een begrafenis. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even goed uit te vogelen alvorens je besluit om een keuze te maken. Behalve de tarieven voor de rustplaats zelf zal je gelijktijdig tarieven kwijt zijn aan de grafsteen en een grafkist. Ook hierbij kunnen de kosten stijgen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Warten zijn beduidend beter geprijsd. Bij een crematie gaan de allermeeste tarieven in de urn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit veelal denkbaar tegen een vergoeding. Het is eveneens een optie om eigenhandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Warten wilt is het van belang om de prijzen altijd goed te vergelijken. Onderling zitten er namelijk omvangrijke afwijkingen tussen de aanbieders. Door dit te inspecteren zal je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Warten

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Warten

Nadenken over een uitvaart kan een naar gevoel geven, zeker als je aan de tariefstelling denkt. Het is wel noodzakelijk gezien het organiseren van een heengaan enorm duur kan zijn. Je gaat sowieso een aantal kosten maken, denk daarbij aan een (graf)kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Tevens is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het transport van de overledene
 • Eventueel in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen over het algemeen op tot minimaal 7.000,- euro. Een aantal dingen zitten hier gebruikelijk bij in. De tariefstelling voor de uitvaart kun je afhankelijk van de wensen zelf afwegen. Een koffietafel onder andere, is meestal met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het laatste, dan zijn de tarieven aanzienlijker dan wanneer je enkel voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een alledaags graf zal goedkoper zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Warten en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Warten inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Warten inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Warten

Een uitvaartverzekering in Warten is de belangrijkste selectie rondom je uitvaart. Indien je in Warten een verzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een aanzienlijk deel van de kosten zijn afgedekt. De meeste uitvaartverzekeringen vergoeden de algemene kosten die komen kijken bij een uitvaartdienst. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een vastgesteld geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet gedwongen. Wel is het te adviseren, het maakt het je immers echt een stuk eenvoudiger rondom de uitvaart.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Warten zal altijd afhankelijk zijn van een aantal factoren. Dit is dan eveneens de reden dat de premie voor elk persoon zal uiteenlopen. Een jonger individu betaalt over het algemeen minder premie dan iemand op latere leeftijd. Dit is vanzelfsprekend, de verzekeraar neemt anders een te groot risico. Gelijktijdig zal de premie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt afsluiten en van jouw gezondheid. Het is zo dat een verzekering in Warten afgewezen kan worden als de verzekeraar je een te riskant geval vindt. Het regelen van een uitvaartverzekering gaat dan ook regelmatig gepaard met het meezenden van een gezondheidsverklaring en in sommige gevallen het opsturen van een medisch dossier. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een bedrag opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker zijn dat de uitvaart bekostigd kan worden. Bij een tekort zal de gemeente mogelijk jouw familie benaderen om de overige kosten te betalen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Warten

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Warten verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Warten

Het is raadzaam om onmiddellijk na het heengaan een uitvaartondernemer in Warten te bellen. Na een heengaan zul je niet in de gemoedstoestand zijn om meteen al zaken te organiseren. Indien je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je ook geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken georganiseerd moeten worden. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die onmiddellijk na een heengaan georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de familie. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de melding regelt als ook het transport van de overledene naar een uitvaartcentrum. Later kunnen jullie gezamenlijk bespreken wat de behoeften rondom het afscheid zijn.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme hulp bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Warten zorgen voor een fijne finale groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Warten

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Warten

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Warten. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Wartense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Warten. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Warten bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Warten die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Warten

Prachtig afscheid begeleid

17 juli 2022

Snel en respectvol geregeld. Erg blij met hoe dit gegaan is.

- Charlotte van den Broek

Erg medelevend

12 juli 2022

We waren helemaal wanhopig toen we geconfronteerd werden met een overlijden. Gelukkig kwamen we dankzij uitvaartplek.nl gauw in verbinding met een hele fijne begeleidster. We hadden zeer gauw contact en ze heeft ons enorm goed geholpen met het organiseren.

- Raymond Molenaar

Eervol afscheid begeleid

4 juli 2022

Vlug en eervol gedaan. Erg blij met hoe dit verlopen is.

- Ivo Visser

Liefdevol bijgestaan

26 juni 2022

Het schitterende leven van onze moeder is prachtig omgezet in haar afscheid en de warme opvang was ontroerend. Niks was te vreemd en het was geweldig persoonlijk.

- Maartje van der Meer

Merci!

24 juni 2022

Gauw waren we in aanraking met diverse uitvaartcentra. Zelf hebben we praktisch niks zelfstandig hoeven doen.
Super dankbaar!

- Jolanda Kuiper

Tot in de puntjes georganiseerd

17 juni 2022

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw present. Zo nu en dan werden er vragen en opties aan ons voorgelegd waardoor de crematie vlot en tot in detail georganiseerd werd. Tevens hadden we snel contact met de uitvaartcentra na de offerteaanvraag.

- Jasper Verhoeven

Merci!

7 juni 2022

We hadden binnen een paar uur de eerste offertes in huis. Zelf hebben we praktisch niks alleen hoeven doen.
Onwijs dankbaar!

- Caroline Visser

Perfect geregeld

31 mei 2022

Haast onzichtbare begeleiding op de dag van de uitvaartdienst gehad. Vooraf veel gesprekken gehad en daardoor was de crematie erg prettig georganiseerd. Bovendien hadden we gauw contact met de uitvaartcentra na de offerteaanvraag.

- Eveline Kuipers

Enorm geholpen

26 mei 2022

We konden eerst goed kijken wie wij prettig vonden. We vonden een persoon die ons erg steunde en die dingen vlug voor ons regelde. Zelfs het melden bij de gemeente (van het overlijden van mijn zus) was georganiseerd.

- Sebastiaan van den Heuvel

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Warten

comes uitvaartzorg

Speenkruid 46
8935 JW Leeuwarden
Nederland

06 11644774
https://www.comesuitvaartzorg.nl/

Elan Uitvaartverzorging

Doarpsstrjitte 38
9245 HR Nij Beets
Nederland

06 30405766
https://www.elanuitvaartverzorging.nl/

Uitvaartverzorging Joh vd Galiën

Groningerstraatweg 214d
8921 TX Leeuwarden
Nederland

058 266 7772
http://www.jvdgalien.nl/