Uitvaart Hempens

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Ben jij opzoek naar een fijne uitvaartondernemer in Hempens die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Hempens verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Hempens – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Hempens gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Hempens vinden

Uitvaart Hempens
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 71 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Hempens aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Hempens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Leeuwarden, Warstiens en Wergea bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Hempens

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Hempens kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Hempens. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Hempens

Het afhandelen van een heengaan is altijd intens. Er is vanzelfsprekend het verdriet en mogelijkerwijs de shock bij een plotsklaps overlijden. Het is daarnaast een periode waarin er heel veel op je afkomt. Er moet veel besloten worden bij een uitvaart. Ten eerste de administratieve melding bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Hempens. In de dagen direct na het heengaan moeten er meerdere keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemen
  • Berichtgeving naar nabestaanden
  • Het vervoer van de overledene
  • Zelf verzorgen of laten verzorgen
  • De koffietafel
  • Aanvullende verlangen

Indien er vooraf duidelijkheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Als dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Hempens.

Geheid zul je in deze drukke tijd een aantal zaken vergeten. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Hempens

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Hempens te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Hempens contacteren

Bij een teraardebestelling in Hempens kun je kiezen uit een variatie aan uitvaartcentrums die verdeeld over de stad beschikbaar zijn. Een uitvaartcentrum speelt een bepalende rol bij zowel alle werkzaamheden vantevoren aan de uitvaart als de begrafenis zelf. In elk uitvaartcentrum in Hempens zijn schitterende mogelijkheden om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Daarnaast is hier alles beschikbaar om de overledene de allerlaatste verzorging te kunnen geven.

De zwaarstwegende activiteit van een uitvaartcentrum Hempens zijn de ruimtes waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Vanzelfsprekend mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vantevoren een moment voor condoleances inrichten voor alle mensen die de dierbare kenden. Ook kun je het besloten houden voor enkel genodigden of familie.

De meeste uitvaartcentra in Hempens hebben een zaaltje waar de uitvaartdienst gehouden kan worden. Als nabestaanden van de overledene kun je het uitleiden erg passend maken. Er is de gelegenheid voor zelf gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is gelegenheid voor alle soorten geloofsthema’s. In veel uitvaartcentrum Hempens zijn er ook opties voor video- of foto presentaties bij de uitvaartdienst.

Na de teraardebestelling zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit mag een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Vergelijk daarom de diverse uitvaartcentra in Hempens met mekaar en maak een afgewogen keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle verlangens kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Hempens

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Hempens

Bij een heengaan is een significante keus waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de optie tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel helder wat de voorkeur van de overledene was en deze voorkeur wordt in de regel daarnaast gevolgd. Daarnaast kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Wat het onderscheid tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is het effect op de teraardebestelling op zichzelf? Feit is dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in bijna alle uitvaartcentra in Hempens gehouden kan worden.

Als men kiest voor een begrafenis, zal de overledene na afloop naar een begraafplaats worden getransporteerd. Er zijn uitvaartcentra die gelocaliseerd zijn bij een kerkhof en af en toe moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het normaal om te kiezen voor een crematorium waar ook de plaats is om een uitvaartdienst te regelen. Dat is natuurlijk niet verplicht. Je mag tevens van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er eveneens voor dat je de tariefstelling van een begrafenis of crematie in Hempens in de gaten hebt. Normaliter is een begrafenis duurder dan een crematie. Dit ontstaat in het bijzonder door de storting van grafrechten aan de gemeente en de extra tarieven voor een (graf)steen of gedenkteken op de gedenkplaats. Vanzelfsprekend is de voorkeur van de overledene over het algemeen leidend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Hempens

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Hempens

De kosten voor een uitvaart in Hempens kunnen dus flink oplopen als je meerdere voorkeuren hebt. We kunnen amper een prijs noemen omdat een uitvaart enorm persoonlijk is. Mocht je van plan zijn om uitvaartverzorging in te vliegen kost dat over het algemeen €1.500,-. Dat wordt (in de meest voorkomende situaties) volledig gedekt door de uitvaartverzekering. Door een uitvaartondernemer aan het werk te zetten hoef je zelf aan weinig dingen meer te denken. In de tijd van rouw is het prettig om dit soort zaken niet zelf te moeten organiseren. De methode van afscheid nemen kun je zelfstandig inrichten afhankelijk van je voorkeuren. Als je dit op een uitvaart locatie laat uitvoeren kun je rekenen op minimaal 500,-. De prijsstelling voor het verplaatsen van je geliefde is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Meestal kun je vooraf de gemiddelde kosten van de verschillende uitvaartcentra zien op de webpagina van het vervoerbedrijf.

Logischerwijs kunnen er onverwachte uitgaven ontstaan bij een uitvaart in Hempens. Hierbij kan men denken aan eventuele bloemstukken of aan kaarten. Eveneens zul je moeten denken aan de kosten die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Wanneer je liever een teraardebestelling wilt regelen dan zal er in ieder geval een geldbedrag moeten worden besteed aan de rustplaats, aan een kist en aan een grafsteen. Bij een crematie zijn de kosten standaard lager maar hier dien je ook te denken aan een asurn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Benieuwd naar de gemiddelde uitgaven die bij uitvaarten komen kijken? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Hempens en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Hempens inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Hempens inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Hempens

Een uitvaartverzekering in Hempens is de voornaamste selectie van je uitvaart. Door middel van een uitvaartverzekering in Hempens zal je er immers niet helemaal afzonderlijk voor staan als het betrekking heeft op de onkosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen vergoeden de algemene onkosten die komen kijken bij een uitvaartdienst. Je spaart bij deze uitvaartverzekering een bepaald geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet vereist. Maar, aangezien het dingen zoveel makkelijker maakt bij een uitvaart regelen, is het absoluut aan te raden.

De premie van de uitvaartverzekering in Hempens zal steevast afhankelijk zijn van een aantal factoren. Daarom verschilt de premie ook per verzekerd geldbedrag, per persoon en per verzekeraar. Een jonger mens betaalt gemiddeld lagere premie dan een persoon op oudere leeftijd. Dit is vanzelfsprekend, de verzekeraar loopt anders buitensporig risico. Verder is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt uitzoeken en van je persoonlijke welzijn. Het is zo dat een uitvaartverzekering in Hempens niet geaccepteerd kan worden als de verzekeraar je een te riskant geval vindt. Het afsluiten van een verzekering gaat dan ook veelal samen met het meesturen van een gezondheidsverklaring en in sommige gevallen het opsturen van een medisch dossier. Mocht je het zelf liever doen dan kun je uiteraard ook gewoon geld opzij zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit wordt gerealiseerd, anders komen de achtergeblevenen straks geld tekort bij het betalen van jouw uitvaart. Bij een gebrek zal de gemeente mogelijk jouw naasten aansprakelijk stellen om de overige kosten te betalen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Hempens

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Hempens verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Hempens

Vlak na het overlijden van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Hempens Na een overlijden zul je niet in de stemming zijn om onmiddellijk al zaken te organiseren. Indien je nog niet eerder met een overlijden te maken hebt gehad, heb je meestal geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen georganiseerd moeten worden. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die meteen na een heengaan georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de achtergeblevenen. Daardoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de melding regelt als ook het rouwvervoer van de overledene richting een uitvaartcentrum. Daarna zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel gaan over het uitwerken van de uitvaart en alle voorkeuren hieromtrent bespreken.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme toegevoegde waarde bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Hempens zorgen voor een prachtige finale groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Hempens

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Hempens

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Hempens. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Hempensse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Hempens. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Hempens bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Hempens die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Hempens

Flinke hulp gehad

20 juli 2022

Vrijblijvend eerst kunnen kijken wie er bij ons paste. Al vlug waren we met iemand in contact die ons zelf benaderde en zaken uit handen nam. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zuster aan te geven.

- Marjolein Blom

Eerbiedige uitvaart

14 juli 2022

We hebben onze broer een waardige en indrukwekkende uitvaartdienst kunnen geven. De koffie was iets minder smakelijk maar verder alles goed geregeld.

- Johan Hoekstra

Perfect geregeld

7 juli 2022

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw present. Met regelmaat werden er vragen en keuzes aan ons voorgelegd waardoor de crematie snel en tot in detail geregeld werd. Snel contact ook.

- Laura Bosman

Boven verwachting meegaand

1 juli 2022

Omdat onze familie het niet volstrekt eens was werden er op het laatste ogenblik dingen gewijzigd. Dit was geen probleem dus heel inschikkelijk deze mensen die ontdekt hebben.

- Pieter Huisman

De uitvaart was fantastisch

21 juni 2022

Snel en keurig georganiseerd. Bovendien nog na de uitvaartdienst even gebeld of we nog vragen hadden.

- Miranda Smeets

Persoonlijke steun en toeverlaat

15 juni 2022

Dit gaan we niet gauw vergeten daar de man van het crematie centrum was geweldig. Hij was erg behulpzaam en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij mogen staan.

- Jelle van de Velden

De uitvaart van opa was eerbiedig

5 juni 2022

Omdat dit de eerste keer was dat we een overlijden in de familie hadden was het behoorlijk spannend. Gelukkig hadden we fijne hulp, wat zo doorslaggevend is voor een fijne en passende uitvaartdienst!

- Anne de Jong

Passende uitvaart geregeld

1 juni 2022

Vlug en respectvol geregeld. Heel blij.

- Christiaan Kok

Het afscheid van grootvader was erg mooi!

25 mei 2022

Het was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten organiseren. Nu weten wij hoe belangrijk de juiste persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Björn Driessen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Hempens

Anne de Jong Uitvaartzorg

Buorren 23
9012 DK Raerd
Nederland

0566 602 922
http://www.dejonguitvaartzorg.nl/

Vereniging “Jelsumerhof”

Sem Dresdenstraat 6
8915 BZ Leeuwarden
Nederland

058 212 7843
http://jelsumerhof.nl/

Noorderhof Uitvaartcentrum

Sem Dresdenstraat 6
8915 BZ Leeuwarden
Nederland

058 216 2021
https://noorderhofuitvaartcentrum.nl/