Uitvaart Vleuten

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Ben jij opzoek naar een gemoedelijke uitvaartondernemer in Vleuten die bij jouw wensen past?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Vleuten verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Vleuten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Uitvaartondernemer Vleuten gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Vleuten vinden

Uitvaart Vleuten
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 32 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Vleuten aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Vleuten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit IJsselstein, Montfoort en Nieuwegein bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Vleuten

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Vleuten kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Vleuten vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Vleuten kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Vleuten

Een heengaan is immer een heftige situatie. Denk aan de schrik bij een onvoorzien heengaan en het daaruit voortkomende leed. Maar een overlijden houdt ook een moeilijke periode in, waarin in een kort tijdsbestek de uitvaart geregeld moet worden. Er moet veel besloten worden bij een teraardebestelling. Ten eerste de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Daarna moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Vleuten. Vervolgens moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • De executie van de wilsbeschikking

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft vastgelegd, dan is het makkelijker om beslissingen te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer ruimte voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Vleuten.

Geheid zul je in deze drukke tijd meerdere zaken missen. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer bepalend? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Vleuten

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Vleuten te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Vleuten contacteren

Bij een begrafenis in Vleuten kun je kiezen uit een verscheidenheid aan uitvaartcentra die verspreid in de stad beschikbaar zijn. Een uitvaartcentrum behelst een belangrijke functie bij zowel alle werkzaamheden vantevoren aan de uitvaart als de dag zelf. In elk uitvaartcentrum in Vleuten zijn geweldige mogelijkheden om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Eveneens is hier alles beschikbaar om de overledene de allerlaatste behandeling te kunnen geven.

De primaire activiteit van een uitvaartcentrum Vleuten zijn de ruimtes waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Vanzelfsprekend kun je de overledene ook in huis opbaren. Wanneer je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt voorafgaand een moment voor condoleances inrichten voor alle mensen die de dierbare kenden. Eveneens kun je het afgesloten houden voor enkel genodigden of familie.

In haast alle uitvaartcentra in Vleuten kun je gebruik maken van een bijzondere ruimte voor het afscheid. De gedienstigheid is het meest intieme onderdeel van de uitvaart en mag je als nabestaanden zelf invullen. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In menig uitvaartcentrum Vleuten zijn er ook opties voor video- of foto voorstellingen tijdens de plechtigheid.

Wanneer het afscheid is genomen kun je vervolgens dikwijls nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt veelal kiezen voor iets simpels zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er veelomvattende opties. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Vleuten en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Vleuten

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Vleuten

Bij een overlijden is een cruciale optie waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de optie tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel duidelijk wat de wens van de overledene was en deze voorkeur wordt normaal daarnaast opgevold. De keuze kan daarnaast overgelaten zijn aan de naaste familie.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is de impact op de teraardebestelling op zichzelf? Feit is dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in bijna alle uitvaartcentra in Vleuten gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de overledene na de plechtigheid naar een kerkhof gebracht worden. Enkele uitvaartcentra zijn gelegen direct behalve een begraafplaats. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Als er voor een crematie wordt gekozen, is het gangbaar om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarbij daarnaast gecremeerd kan worden. Dat is overigens niet gedwongen. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een losgelegen crematorium te rijden.

Wel is het van belang om de tariefstellingen van een begrafenis en crematie Vleuten in het oog te houden. Een begrafenis zal duurder zijn dan een crematie. Dit heeft vooral te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en extra tarieven voor een grafsteen of monument op het graf. Vanzelfsprekend is de wil van de overledene meestal leidend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Vleuten

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Vleuten

Nadenken over een uitvaart kan een vervelend gevoel geven, met name als je aan de kosten denkt. Het is tevens noodzakelijk gezien het regelen van een overlijden best kostbaar kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een grafkist, de laatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de voorkeuren komen er nog allerlei kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Het vervoer van de overledene
 • Mogelijk in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een aankondiging voor melding van overlijden

De prijzen na overlijden lopen doorgaans op tot tenminste 7.000,- euro. Daarbij zitten wel een aantal mogelijkheden inbegrepen. De tarieven voor het afscheid kun je afhankelijk van de wensen zelf bepalen. Een koffietafel als voorbeeld, is gebruikelijk met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het laatste, dan zijn de kosten hoger dan indien je slechts voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een algemeen graf is namelijk goedkoper dan een privaat graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Vleuten en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Vleuten inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Vleuten inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Vleuten

Een uitvaartverzekering in Vleuten uitzoeken is een van de slimste keuzes die je maar kunt maken. Door middel van een uitvaartverzekering in Vleuten zul je er namelijk niet helemaal alleen voor staan als het aankomt op de onkosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen vergoeden de meest voorkomende onkosten die komen kijken bij een uitvaart. Bij deze variant spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Het is natuurlijk niet verplicht om een dergelijke uitvaartverzekering af te sluiten. Wel is het wenselijk, het maakt het je wel echt een stuk eenvoudiger rondom de uitvaart.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Vleuten zal altijd afhankelijk zijn van bepalende factoren. Daarom verschilt de verzekeringspremie ook per verzekerd bedrag, per persoon en per aanbieder. Een jonger persoon betaalt meestal lagere verzekeringspremie dan een persoon op latere leeftijd. Verklaarbaar, want een ouder persoon overlijdt normaliter gezien eerder dan een jonger mens. Ook is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort verzekering wat je wilt regelen en van je persoonlijke gezondheid. Het is zo dat een uitvaartverzekering in Vleuten afgewezen kan worden als de verzekeraar je een te gevaarlijk geval vindt. Nagenoeg altijd zul je dan ook jouw medische verslag moeten inleveren wanneer je een verzekering wilt afsluiten. Mocht je het zelf liever doen dan kun je uiteraard ook gewoon een geldbedrag opzij zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit wordt gerealiseerd, anders komen de achtergeblevenen straks een geldbedrag tekort bij het bekostigen van jouw uitvaartdienst. Indien dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw familie aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Vleuten

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Vleuten verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Vleuten

Het is een verstandig besluit om een uitvaartondernemer in Vleuten in te schakelen voor het regelen van een uitvaart in Vleuten. We hebben het al even kort benoemd in dit artikel, echter is het belangrijk om hier wat meer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Zij regelen gelijk voor een schitterend persoonlijke uitvaartdienst waarin alles soepel verloopt.

De meeste formaliteiten en de strakke planning wordt georganiseerd door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is slim omdat het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze site eenvoudig en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het laatste afscheid is zeer belangrijk en op deze wijze heb je vlug een impressie van de professionals die dit voor jou kunnen doen. Eveneens is het een slim idee om altijd even te kijken naar de diensten die er uitgevoerd kunnen worden.

Horen bloemen en rouwkaarten bijvoorbeeld ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Vleuten ook in de gelegenheid om wellicht live muziek te organiseren als de gestorvene dit heeft verlangd? Dit zijn allemaal vragen die je eventueel kunt stellen tijdens je zoektocht. In deze periode van rouw wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige moeizame zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Vleuten

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Vleuten

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Vleuten. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Vleutense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Vleuten. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Vleuten bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Vleuten die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Vleuten

Erg meelevend

27 december 2020

Na het heengaan wisten we even niet wat we exact moesten doen. Dankzij uitvaartplek.nl kwamen we heel vlug in aanraking met een persoon die ons verder kon helpen. We hadden heel gauw contact en ze heeft ons fantastisch goed geholpen met het organiseren.

- Hendrika van Wijk

Enorm geholpen

25 december 2020

Vrijblijvend eerst kunnen bestuderen wie er bij ons paste. We vonden iemand die ons erg steunde en die zaken snel voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zus aan te geven.

- Jelle Molenaar

Volkomen de zorg uit handen

16 december 2020

Via uitvaartplek zijn we compleet ontzorgt. Van het simpel aan mogen vragen van de offertes (en voor onszelf nog even en vergelijk op de verzekering voltooid naderhand) tot de werkelijke uitvaart. Het verliep gesmeerd en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Enorm tevreden.

- Sylvia Peters

Liefdevol opgevangen

12 december 2020

Ons moeder stond zelf heel mooi in het leven dus de liefdevolle opvang was ontzettend fijn. Niks was te eigenaardig en het was enorm persoonlijk.

- Mark Hendriks

Dankbaar voor warme ondersteuning

2 december 2020

De mensen van het uitvaartcentrum hebben mij uitermate geholpen bij de uitvaart van mijn lieve man. Ik hoefde niets afzonderlijk te doen. Ik hoefde uitsluitend de eerste dag te zoeken naar wie mij kon assisteren. De eerstvolgende dag was het geregeld.

- Catharina Bosch

Betrouwbaar

26 november 2020

We wilden het liever klein en persoonlijk houden en dat is gelukt. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we vlot de teraardebestelling regelen. Dank jullie wel.

- Annemieke Boer

Mooie uitvaart

21 november 2020

Het was zo aantrekkelijk! Ondanks de rouw na het heengaan van oma hadden we geen fijner afscheid geregeld kunnen krijgen. De snelheid van de offerte heeft hier oprecht aan bijgedragen, daardoor was er veel ruimte om de uitvaart te organiseren.

- Albert Peters

Enorm betrokken

10 november 2020

Na het overlijden wisten we even niet wat we precies moesten doen. Gelukkig kwamen we dankzij uitvaartplek.nl vlug in aanraking met een zeer liefdevolle begeleidster. Ze nam gauw contact met ons op en heeft ons heel aangenaam geholpen.

- Michel Kuijpers

Enorm geholpen

4 november 2020

Wij konden eerst goed voelen wie wij aangenaam vonden. We vonden een persoon die ons erg steunde en die dingen direct voor ons regelde. Zelfs het melden bij de gemeente (van het overlijden van mijn zus) was georganiseerd.

- Hendrik de Groot

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Vleuten

Barbara Uitvaartverzorging Vleuten

Nieuwe Vaart 5
3451 AH Utrecht
Nederland

030 296 6666
http://barbarauitvaart.nl/

Snijders Uitvaartzorg

Kerkweg 14
3603 CM Maarssen
Nederland

0346 580 132
https://snijdersuitvaartzorg.nl/

Uitvaartverzorging Leidsche Rijn

Hogeweide 6
3541 BC Utrecht
Nederland

030 666 7577
http://www.uitvaartverzorgingleidscherijn.nl/