Uitvaart Vledderveen

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken het geregel graag behapbaarder voor je. Zoek jij hulp voor de uitvaart in Vledderveen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Vledderveen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Vledderveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Vledderveen gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Vledderveen vinden

Uitvaart Vledderveen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Vledderveen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Vledderveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Stadskanaal, Ter Apelkanaal en Musselkanaal bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Vledderveen

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Vledderveen kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Vledderveen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Vledderveen

Bij het wegvallen van een naaste spelen er diverse emoties. Denk aan de schok bij een onvoorzien overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een overlijden houdt ook een drukke tijd in, waarin in een korte tijd de uitvaart georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Als eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Vledderveen gebracht worden. In de dagen ogenblikkelijk na het overlijden moeten er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Aanvullende wensen

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft vastgelegd, dan is het gemakkelijker om beslissingen te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Vledderveen.

Zeker zul je in deze drukke periode meerdere zaken vergeten. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer beslissend? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Vledderveen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Vledderveen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Vledderveen contacteren

Bij een teraardebestelling in Vledderveen kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentra die verspreid in de stad aanwezig zijn. Een uitvaartcentrum behelst een bepalende functie bij zowel alle werkzaamheden voorafgaand aan de teraardebestelling als de uitvaart zelf. In iedere uitvaartcentrum in Vledderveen zijn geweldige opties om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de teraardebestelling is. Daarnaast is daar alles in gereedheid om je geliefde zorgvuldig te laten verzorgen.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Vledderveen zijn de plekken waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Natuurlijk mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een ogenblik kiezen om voorafgaande aan de dag een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook exclusief houden voor uitsluitend intimi.

In bijna alle uitvaartcentra in Vledderveen kun je gebruik maken van een aparte zaal voor het uitleiden. De plechtigheid is het meest persoonlijke stuk van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf invullen. Er is de mogelijkheid voor eigenhandig gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is mogelijkheid voor alle verschillende geloofsthema’s. In menig uitvaartcentrum Vledderveen zijn er ook opties voor video- of foto presentaties bij de plechtigheid.

Op het moment dat het afscheid is genomen kun je aansluitend vaak nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit mag een simpele koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Vergelijk daarom de andere uitvaartcentra in Vledderveen met elkaar en maak een weloverwogen keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Vledderveen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Vledderveen

Een van de eerste keuzes die achtergeblevenen moeten maken is de keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel begrijpelijk wat de wens van de overledene was en deze voorkeur wordt in de regel bovendien gevolgd. Ook kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zullen de meesten wel weten. Maar wat is de impact op de uitvaart zelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in zo goed als alle uitvaartcentra in Vledderveen gehouden kan worden.

Als iemand kiest voor een begrafenis, zal de overledene na afloop naar een kerkhof worden getransporteerd. Enige uitvaartcentra zijn gelegen meteen behalve een kerkhof. Anders moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wanneer er voor een crematie wordt gekozen, is het gangbaar om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarin eveneens gecremeerd kan worden. Dit hoeft trouwens niet. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een extern crematorium te rijden.

Wel is het belangrijk om de tariefstellingen van een begrafenis en crematie Vledderveen in het oog te houden. In de regel is een begrafenis prijziger dan een crematie. Dit komt in het bijzonder door de storting van grafrechten aan de gemeente en de extra tariefstelling voor een (graf)steen of gedenkteken op de rustplaats. overigens is de wens van de overledene meestal bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Vledderveen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Vledderveen

Het voelt mogelijkerwijs wat zuur om na een heengaan na te denken over de kosten van een uitvaart in Vledderveen. Het is ook noodzaak gezien het organiseren van een overlijden best duur kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een grafkist, de allerlaatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Tevens is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaart
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een aankondiging voor mededeling van overlijden

De kosten na overlijden lopen gemiddeld op tot minimaal 7.000,- euro. Een veelheid dingen zitten hier gebruikelijk bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Vledderveen zo hooggeprijsd maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Denk je aan het laatste, dan zijn de kosten aanzienlijker dan wanneer je enkel voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een generaal graf is namelijk beter geprijsd dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Vledderveen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Vledderveen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Vledderveen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Vledderveen

Een uitvaartverzekering in Vledderveen regelen is een van de voornaamste keuzes die je zelfstandig kunt maken. Wanneer je in Vledderveen een uitvaartverzekering afsluit, ben je ervan verzekerd dat een fors stuk van de uitvaartkosten zijn afgedekt. De allermeeste uitvaartverzekeringen keren een vast bedrag uit bij overlijden, wat gebruikt kan worden voor de uitvaart. Bij deze variant spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Het is natuurlijk niet gedwongen om zo’n uitvaartverzekering af te sluiten. Maar, aangezien het omstandigheden zoveel eenvoudiger maakt bij een uitvaart regelen, is het absoluut raadzaam.

Wat je aan verzekeringspremie kwijt bent voor je uitvaartverzekering in Vledderveen is afhankelijk van meerdere zaken. Daarom verschilt de verzekeringspremie ook per verzekerd geldbedrag, per individu en per verzekeraar. Een jonger individu betaalt meestal lagere premie dan een mens op oudere leeftijd. Logisch, want een ouder iemand overlijdt statistisch gezien sneller dan een jonger mens. Tevens zal de premie afhankelijk zijn van het soort verzekering die je wilt afsluiten en van jouw gezondheid. Een aanbieder is niet geforceerd om je te accepteren voor een verzekering. Als een uitvaartverzekeraar in Vledderveen je een te omvangrijk risico vindt, kunnen ze je afwijzen. Bijna iedere keer zul je dan ook jouw medische verslag moeten overleggen alvorens je een verzekering wilt afsluiten. Je kunt er simpelweg bovendien voor kiezen om zelf een bedrag apart te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit gebeurt, anders komen de achtergeblevenen later geld tekort bij het bekostigen van jouw uitvaart. Als dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw familie aansprakelijk stellen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Vledderveen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Vledderveen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Vledderveen

Vlak na het overlijden van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Vledderveen De rouw overheerst nadat iemand overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is zaken organiseren. Als je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je ook geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen geregeld moeten worden. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

Om flink wat zaken uit je handen te nemen in een tijd van verdriet zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle zaken bij een uitvaartdienst. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor elkaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de melding regelt als ook het vervoer van de overledene richting een uitvaartcentrum. Vervolgens zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel zitten over het uitwerken van de uitvaartdienst en alle behoeften hieromtrent doorspreken.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een flinke hulp bij een overlijden. Vergelijk vandaar diverse uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Vledderveen zal er een indrukwekkende uitvaart plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Vledderveen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Vledderveen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Vledderveen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Vledderveense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Vledderveen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Vledderveen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Vledderveen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Vledderveen

Een integere uitvaart

22 juli 2024

Intiem en alleen met familie was de wens. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we snel de teraardebestelling regelen. Bedankt.

- Vincent Verbeek

Snel in contact met de correcte personen

17 juli 2024

Voor het echte overlijden van mijn tante zochten wij al contact met diverse uitvaartcentra. Daardoor waren we in staat de opties en voorkeuren reeds door te nemen. Dit was erg uniek en mogelijk door dat we snel verschillende uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken ervan!

- Joyce Kramer

Op maat hulp was geweldig!

10 juli 2024

Dag en nacht bereikbaarheid was enorm aangenaam. Kop koffie kon uitgebreid worden met het lievelingsgebak van oma. Werkelijk fantastisch geregeld.

- Marc Kok

Enorm betrokken

3 juli 2024

Na het heengaan wisten we even niet wat we precies moesten doen. Gelukkig kwamen we dankzij uitvaartplek.nl snel in contact met een zeer fijne begeleidster. Ze nam gauw contact met ons op en heeft ons enorm fijn geholpen.

- Jeffrey van de Veen

Een waardige uitvaart

24 juni 2024

We hebben een uitermate passende begeleider kunnen vinden. We hebben alleen na de plechtigheid niks meer vernomen, helaas.

- Kelly Prins

Liefdevol opgevangen

21 juni 2024

Ons moeder stond zelf heel mooi in het leven dus de liefdevolle opvang was enorm fijn. Niets was te raar en het was geweldig persoonlijk.

- Caroline de Groot

Uitmuntend geregeld

9 juni 2024

Zowat onzichtbare begeleiding op de dag van de uitvaartdienst gehad. Regelmatig werden er vragen en keuzes aan ons voorgelegd waardoor de crematie snel en tot in de puntjes georganiseerd werd. Ook hadden we vlot contact met de uitvaartcentra na de offerteaanvraag.

- Bart Verbeek

Dankbaar voor warme ondersteuning

1 juni 2024

Ik heb zeer attente hulp gehad toen ik het overlijden van mijn man moest organiseren. Ik stond er niet alleen meer voor. Alles werd voor mij geregeld na het contact vinden met deze mensen. Gelukkig was dit binnen 1 dag geslaagd.

- Frank van den Heuvel

Uitvaartdienst schitterend zoals gehoopt

25 mei 2024

Precies zoals mijn pappa het wilde! Ongelofelijk hoe op maat en relatief voordelig deze uitvaartdienst georganiseerd is. Het was enorm mooi met alle ‘aparte’ voorkeuren die we hadden en dit kon ook allemaal. Ook na de plechtigheid was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Raymond van de Brink

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Vledderveen

Lichtenberg uitvaartzorg

Palmenhage 19
9501 TT Stadskanaal
Nederland

06 53575978
http://www.lichtenberguitvaartzorg.nl/

bert mulder uitvaartzorg

Spechtenhof 7
9502 SM Stadskanaal
Nederland

0599 611 145
https://www.bmuz.nl/

Dierencrematorium Stadskanaal

Mandenmaker 7
9502 KK Stadskanaal
Nederland

0599 613 431
http://www.dierencrematoriumstadskanaal.nl/