Uitvaart Stolwijk

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Heb jij behoefte aan een professional voor de uitvaart in Stolwijk?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Stolwijk verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het beste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Stolwijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Stolwijk gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Stolwijk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Stolwijk aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Stolwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Gouda, Ottoland en Reeuwijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Stolwijk

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Stolwijk kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Stolwijk. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Stolwijk

Een overlijden is iedere keer een ingrijpende aangelegenheid. Denk aan de schok bij een onverwachts overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een heengaan houdt ook een zware periode in, waarin in een korte tijd de uitvaart geregeld moet worden. Er moet van alles besloten worden bij een begrafenis. Allereerst de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Stolwijk gebracht worden. In de dagen meteen na het overlijden dienen er meerdere keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • De uitvoering van het testament

Als de overledene zelf al wensen over de invulling heeft vastgelegd, dan is het makkelijker om keuzes te maken. Wanneer dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een teraardebestelling in Stolwijk persoonlijke wijzigingen aan een uitvaart aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke periode enkele zaken over het hoofd zien. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Stolwijk

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Stolwijk te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Stolwijk contacteren

Als iemand heengaat die je geliefd is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Stolwijk Lang niet iedereen weet wat de rol is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de rustplaats voor de overledene voordat de begrafenis zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden geliefden voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Door de uitgeruste koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. In eigen woning opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je regelen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Stolwijk. Zo is het onder andere mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langduriger afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Als je behandeling wenst van je geliefde is dit ook mogelijk in de uitvaartcentra in Stolwijk. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Afbeeldingen aanleveren is raadzaam. Ook kun je bij meerdere uitvaartcentra assisteren met de verzorging voor het vertrek. Daarnaast kunt je in uitvaartcentrum Stolwijk samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de persoon. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een privé tijdstip te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na afloop bestaat er vaak de gelegenheid om samen een kopje thee te drinken en om het samen af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Stolwijk. Tot slot kun je ook na het vertrek samen te komen in het uitvaartcentrum voor een allerlaatste afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Stolwijk

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Stolwijk

Bij een overlijden is een significante keuzemogelijkheid waar de nabestaanden mee geconfronteerd worden de optie tussen een begrafenis of een crematie. Regelmatig heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. De keuzemogelijkheid kan alsmede overgelaten zijn aan de directe familie.

Het verschil tussen begrafenis en crematie in Stolwijk zal bekend zijn, maar wat hebben deze verschillen voor invloed op de uitvaart zelf? Weet dat los van de keuze een uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat de plechtigheid daardoor in praktisch alle uitvaartcentra in Stolwijk gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de plechtigheid naar een kerkhof getransporteerd worden. Er zijn uitvaartcentra die gevestigd zijn bij een begraafplaats en af en toe moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Als er voor een crematie wordt gekozen, is het gangbaar om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarin eveneens gecremeerd kan worden. Dat is vanzelfsprekend niet verplicht. Je mag eveneens van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er wel voor dat je de tarieven van een begrafenis of crematie in Stolwijk in de gaten hebt. Een begrafenis zal kostbaarder zijn dan een crematie. Dit komt in het bijzonder door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de aanvullende kosten voor een grafsteen of monument op de gedenkplaats. Natuurlijk is de wil van de overledene immer leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Stolwijk

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Stolwijk

Het voelt mogelijkerwijs wat naar om na een overlijden na te denken over de tariefstelling van een uitvaart in Stolwijk. Helaas is dit wel nodig, want een uitvaartdienst kan enorm in de kosten lopen. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de laatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Ook is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het vervoer van de gestorvene
 • Mogelijk in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een aankondiging voor mededeling van overlijden

De prijzen na overlijden lopen gemiddeld op tot tenminste 7.000,- euro. Een aantal aangelegenheden zitten hier standaard bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Stolwijk zo duur maken als je zelf wilt. Een koffietafel bijvoorbeeld, is normaal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Dan zullen de kosten aanzienlijker zijn. De kosten zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet volledig. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een algemeen graf zal goedkoper zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Stolwijk en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Stolwijk inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Stolwijk inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Stolwijk

Een uitvaartverzekering in Stolwijk is de belangrijkste selectie rondom je uitvaart. Door middel van een uitvaartverzekering in Stolwijk zul je er tenslotte niet helemaal afzonderlijk voor staan als het betrekking heeft op de kosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen vergoeden de logische onkosten die komen kijken bij een uitvaartdienst. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een bepaald geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet vereist. Maar, aangezien het zaken zoveel zorgelozer maakt bij een uitvaart organiseren, is het absoluut raadzaam.

Hoeveel je aan verzekeringspremie moet betalen voor je uitvaartverzekering in Stolwijk is afhankelijk van een aantal zaken. Daardoor varieert de premie ook per verzekerd bedrag, per persoon en per verzekeraar. Zo valt een verzekeringspremie lager uit als je hem op een jongere leeftijd aangaat. Dit is logisch, de verzekeraar loopt anders een te groot risico. Verder zal de premie afhankelijk zijn van het soort verzekering die je wilt afnemen en van jouw gezondheid. Een aanbieder is niet geforceerd om je te accepteren voor een uitvaartverzekering. Indien een uitvaartverzekeraar in Stolwijk je een te omvangrijk risico vindt, zullen ze je weigeren. Het afsluiten van een verzekering gaat dan ook veelal samen met het aanleveren van een gezondheidsverklaring en in een aantal gevallen het opsturen van een medisch dossier. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een bedrag apart te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit wordt gerealiseerd, anders komen je nabestaanden later een geldbedrag tekort bij het betalen van jouw uitvaart. Indien dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw naasten aansprakelijk stellen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Stolwijk

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Stolwijk verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Stolwijk

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Stolwijk in te zetten voor een afscheid in Stolwijk. Even kort andermaal stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaart uit handen te nemen. Dat is dan ook direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste manier zal worden georganiseerd.

De meeste plechtigheden en de smetteloze planning wordt geregeld door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is goed daar het een erg persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze site eenvoudig en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even snel in contact komen en heb je direct een fatsoenlijk idee door wie jij graag de laatste dag van jouw geliefde laat verzorgen. Ook is het handig om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Behoren bloemstukken en kaarten onder andere ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Deze persoonlijke wensen kun je meenemen in je zoektocht naar de juiste uitvaartondernemer. In deze tijd van treurnis wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange pittige zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Stolwijk

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Stolwijk

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Stolwijk. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Stolwijkse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Stolwijk. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Stolwijk bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Stolwijk die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Stolwijk

Persoonlijke steun en toeverlaat

23 juli 2024

Deze uitvaart is gedenkwaardig, de uitvaartverzorger was flink ervaren. Hij was erg attent en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij kunnen staan.

- Martine Molenaar

Boven verwachting soepel

14 juli 2024

De veranderingen in organisatie van de dag was geen probleem. Dit was geen probleem dus heel flexibel deze mensen die ontdekt hebben.

- Angelique van de Berg

Dank jullie wel!

9 juli 2024

Vlot waren we in aanraking met diverse uitvaartcentra. Daarom hoefde we zelf amper iets te bepalen.
Onwijs erkentelijk!

- Robin Bosch

Op verzoek zowat onmiddellijk een geschikte begeleider

1 juli 2024

Voor het werkelijke overlijden van mijn tante zochten wij al contact met meerdere uitvaartcentra. Hierdoor waren we in staat de opties en wensen reeds door te spreken. Om dit samen zo te doen was het een indrukwekkende belevenis dankzij deze uitvaartbegeleiders waarmee we gauw in contact waren. Dank jullie wel voor het mede mogelijk maken daarvan.

- Monique van Wijk

Passende uitvaart geregeld

25 juni 2024

Vlug en loffelijk geregeld. Erg blij met hoe dit verlopen is.

- Lisette van den Bosch

Welgemeende betrokkenheid

15 juni 2024

Het doodgaan van mijn moeder had een grote invloed op mij, flinke rouw en dus niet in staat dingen te bepalen. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een lieve uitvaartverzorgster die mij kon helpen. Ze was zo nuttig en begripvol.
Na de uitvaart heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Enorm gewaardeerd.

- Marleen Bosch

Enorme steun gehad

12 juni 2024

Vrijblijvend eerst kunnen kijken wie er bij ons paste. We vonden een persoon die ons erg steunde en die dingen vlug voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het heengaan van onze zuster aan te geven.

- Ilse Willems

Heel fijn opgevangen

4 juni 2024

Ons moeder stond zelf enorm kleurrijk in het leven dus de attente opvang was ontzettend welkom. Niks was te raar en het was enorm persoonlijk.

- Niels Molenaar

Persoonlijke begeleiding afscheid

31 mei 2024

Fijne mensen die alles vlug en degelijk organiseren ontdekt.

- Kim Koning

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Stolwijk

Stoppelenburg Uitvaartverzorging Stolwijk

Hoflaan 6
2821 XD Stolwijk
Nederland

0182 382 231
https://stoppelenburguitvaart.nl/uitvaartcentrum-stolwijk/

Bertus Kostwinder Overledenenzorg

Goudseweg 62
2808 NK Gouda
Nederland

06 22971692
http://bertuskostwinder.nl/

Uitvaartverzorging Brouwer De Koning B.V.

Grote Haven 10
2851 BM Haastrecht
Nederland

0182 501 230
http://www.brouwerdekoning.nl/