Uitvaart Driebruggen

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Wil jij een top uitvaartondernemer in Driebruggen die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Driebruggen verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het mooiste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Driebruggen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Driebruggen gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Driebruggen

Uitvaart Driebruggen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 79 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Driebruggen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Driebruggen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Zwammerdam, Gouda en Reeuwijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Driebruggen

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Driebruggen kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Driebruggen vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Driebruggen kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Driebruggen

Het regelen van een overlijden is iedere keer intensief. Er is uiteraard het verdriet en mogelijkerwijs de schrik bij een plotsklaps heengaan. Maar een overlijden houdt ook een drukke tijd in, waarin in een korte tijd de uitvaart geregeld moet worden. Er moet veel besloten worden bij een teraardebestelling. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Driebruggen gebracht worden. Daarna moet er over belangrijke zaken een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Als de overledene zelf al wensen over de invulling heeft gedocumenteerd, dan is het gemakkelijker om keuzes te maken. Als dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een uitvaart in Driebruggen unieke wijzigingen aan een uitvaart aan te brengen.

Zeker zul je in deze indrukwekkende tijd enkele dingen vergeten. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer relevant? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Driebruggen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Driebruggen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Driebruggen contacteren

Bij een teraardebestelling in Driebruggen kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentra die verspreid in de stad aanwezig zijn. Een uitvaartcentrum speelt een bijzondere rol bij zowel alle activiteiten vantevoren aan de dag als de uitvaart zelf. In alle uitvaartcentra in Driebruggen zijn er toerijkende faciliteiten om de overledene vakkundig en met trots te behouden tot de datum van de teraardebestelling. Tegelijkertijd is hier alles beschikbaar om de overledene de allerlaatste behandeling te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Driebruggen zijn de ruimtes waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Natuurlijk kun je de geliefde ook thuis opbaren. Indien je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt hier een ogenblik kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te initiëren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook besloten houden voor alleen familieleden.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Driebruggen hebben een gehoorzaal waar de uitvaart georganiseerd kan worden. De plechtigheid is het meest intieme onderdeel van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf indelen. Er is de mogelijkheid voor eigenhandig gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is gelegenheid voor alle soorten geloofsthema’s. In veel uitvaartcentrum Driebruggen zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto presentaties gedurende de plechtigheid.

Wanneer het afscheid is genomen kun je aansluitend vaak nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt normaliter kiezen voor iets simpels zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreidere opties. Vergelijk daarom de diverse uitvaartcentra in Driebruggen met mekaar en maak een weloverwogen keus voor een uitvaartcentrum die aan alle verlangens kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Driebruggen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Driebruggen

Een van de eerste keuzes die nabestaanden moeten maken is de keuze tussen een begrafenis of een crematie. Meestal heeft de overledene aan familie of via een wilsbeschikking laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. De keuzemogelijkheid kan evenals overgelaten zijn aan de directe familie.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is de impact op de uitvaart op zichzelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in zo goed als alle uitvaartcentra in Driebruggen gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de overledene na de ceremonie naar een begraafplaats gebracht worden. Sommige uitvaartcentra zijn gelegen onmiddellijk naast een begraafplaats. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Ingeval er voor een crematie wordt gekozen, is het gewoon om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarin tevens gecremeerd kan worden. Dat hoeft trouwens niet. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een afgelegen crematorium te rijden.

Zorg er tevens voor dat je de tarieven van een begrafenis of crematie in Driebruggen in de gaten hebt. Normaliter is een begrafenis duurder dan een crematie. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en extra kosten voor een (graf)steen of gedenkteken op de rustplaats. Uiteraard is de wil van de overledene steevast leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Driebruggen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Driebruggen

Nadenken over een uitvaartdienst kan een vervelend gevoel geven, vooral als je aan de prijzen denkt. Het is wel noodzaak gezien het regelen van een heengaan best kostbaar kan zijn. Je gaat sowieso meerdere kosten maken, denk hier aan een (graf)kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Tevens is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventueel in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een gemiddelde uitvaartdienst kost momenteel ongeveer € 7.000,-. Hier zitten weliswaar flink wat mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Driebruggen zo duur maken als je zelf wilt. Een koffietafel onder andere, is gebruikelijk met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het laatste, dan zijn de tarieven hoger dan indien je alleen voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een regulier graf is namelijk beter geprijsd dan een privaat graf.

Vaak zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Driebruggen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Driebruggen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Driebruggen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Driebruggen

Het is voor elk persoon in Driebruggen slim om een uitvaartverzekering te nemen. Evenzeer jij als je nabestaanden hebben dan de geruststelling dat zij niet voor forse prijzen komen te staan. Kort genomen zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vaststaand dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn geïntegreerd. Hiermee ben je dan gegarandeerd van een verstandig georganiseerde uitvaartdienst.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een kapitaal op waarvan de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering biedt iets uitgebreider onafhankelijkheid, omdat je meer keuzes hebt. Dit is een hele praktische uitvaartverzekering als je aanvullende voorkeuren hebt.

Tot slot is er ook nog een versie waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Driebruggen aanzienlijk omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo kies je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw situatie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Driebruggen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Driebruggen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Driebruggen

Direct na het heengaan van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Driebruggen De rouw overheerst nadat een individu overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is dingen regelen. Indien dit de allereerste keer is dat je hiermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

Om allerlei zaken uit je handen te nemen in een periode van verdriet zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle zaken bij een uitvaart. De achtergeblevene kan dan stilstaan bij het rouwproces. Tegelijkertijd zal de uitvaartondernemer aangifte doen bij de gemeente en de laatste verzorging en rouwtransport naar een rouwcentrum organiseren. Aansluitend kunnen jullie samen doorspreken wat de wensen rondom het afscheid zijn.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme hulp bij een overlijden. Vergelijk dus allerlei uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Driebruggen zal er een indrukwekkende dag plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Driebruggen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Driebruggen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Driebruggen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Driebruggense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Driebruggen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Driebruggen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Driebruggen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Driebruggen

Bedankt!

9 november 2022

We hadden binnen een paar uur de belangrijkste offertes binnen. Zelf hebben we praktisch niks autonoom hoeven doen.
Super erkentelijk!

- Erik van der Meulen

Een intieme teraardebestelling

2 november 2022

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was vlot bij ons en hielp ons met alles. De teksten werden ook herschreven met zijn assistentie en ook meedenken over alles was goed.

- Martin Hendriks

Boven verwachting flexibel

27 oktober 2022

De veranderingen in inrichting van de dag was geen probleem. De uitvaartverzorgster was enorm meegaand dus dit was vlot georganiseerd.

- Judith van den Broek

Eervol afscheid begeleid

20 oktober 2022

Vlug en eervol geregeld. Heel blij.

- Anouk van der Meer

Op verzoek bijna onmiddellijk een waardige begeleider

12 oktober 2022

Vlak voor het sterven kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaartdienst van onze tante. Aan het sterfbed konden de voorkeuren al doorgenomen worden. Om dit gezamenlijk zo te doen was het een indrukwekkende ervaring dankzij deze uitvaartbegeleiders waarmee we snel in contact stonden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken hiervan!

- Roel Veenstra

Lage kosten en vredig

8 oktober 2022

Een evenzeer goedkope als eervolle uitvaartdienst was meer dan we verwacht hadden. Omdat ons inkomen laag is was dit volmaakt.

- Wouter van Dam

Een intieme begrafenis

30 september 2022

Het uitvaart centrum van onze keuze was snel en erg meegaand. De teksten werden ook herschreven met zijn steun en ook meedenken over alles was klasse.

- Johannes Jansen

Een uitkomst bij verdriet

18 september 2022

Niet verwacht om via uitvaartplek een persoon te vinden die zoveel steun kon bieden. Chapeau voor de vlotte en persoonlijke begeleiding.

- Anna Prins

Geweldig afscheid

11 september 2022

Het was zo mooi! Ondanks de rouw na het overlijden van oma hadden we geen mooier afscheid georganiseerd kunnen krijgen. Ontzettend fijn hoe vlug we de offertes binnen hadden.

- Paulus de Vos

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Driebruggen

Eerbetoon uitvaartbegeleiding Woerden

Leeuwerikstraat 6
3443 AZ Woerden
Nederland

06 24545204
http://www.eerbetoon.nl/

Andante uitvaartbegeleiding

Waardsedijk 123
3425 TD Snelrewaard
Nederland

0348 568 241
http://www.andanteuitvaart.nl/

Stoppelenburg funeral care Linquenda

Groene Singel 14
2871 TA Schoonhoven
Nederland

0182 382 231
https://stoppelenburguitvaart.nl/uitvaartcentrum-schoonhoven/