Uitvaart Sleeuwijk

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken het geregel graag behapbaarder voor je. Wil jij een top uitvaartondernemer in Sleeuwijk die bij jouw wensen past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Sleeuwijk verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Sleeuwijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Sleeuwijk gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Sleeuwijk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 88 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Sleeuwijk aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Sleeuwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Werkendam, Nieuwendijk en Meeuwen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Sleeuwijk

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Sleeuwijk kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer uit Sleeuwijk. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Sleeuwijk

Bij het overlijden van een geliefde spelen er diverse gevoelens. Denk aan de schok bij een onverhoeds overlijden en het daaruit voortkomende leed. Het is daarnaast een tijd waarin er enorm veel op je afkomt. Er moet van alles georganiseerd worden bij een teraardebestelling. Als eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Daarna moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Sleeuwijk. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Aanvullende wensen

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het eenvoudiger om keuzes te maken. Indien dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Sleeuwijk.

Zeker zul je in deze drukke tijd veel zaken missen. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer bepalend? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Sleeuwijk

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Sleeuwijk te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Sleeuwijk contacteren

Bij een begrafenis in Sleeuwijk kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentra die verspreid in de stad beschikbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een omvangrijke invloed op alle zaken voor en na de teraardebestelling. In alle uitvaartcentra in Sleeuwijk zijn er toerijkende faciliteiten om de overledene bekwaam en met aanzien te bewaren tot de dag van de uitvaart. Ook is daar alles in gereedheid om je dierbare proper te laten verzorgen.

De belangrijkste functie van een uitvaartcentrum Sleeuwijk zijn de ruimtes waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Uiteraard kun je de overledene ook thuis opbaren. Wanneer je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt hier een moment kiezen om voorafgaande aan de uitvaart een condoleance te initiëren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor alleen intimi.

In vrijwel alle uitvaartcentra in Sleeuwijk kun je gebruik maken van een aparte aula voor het uitleiden. Als dierbaren van de overledene kun je het afscheid erg persoonlijk maken. Er is de ruimte voor zelf geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle soorten geloven. In menig uitvaartcentrum Sleeuwijk zijn er ook opties voor video- of foto voorstellingen bij de uitvaartdienst.

Op het moment dat het afscheid is genomen kun je achteraf doorgaans nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit mag een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Vergelijk daarom de diverse uitvaartcentra in Sleeuwijk met mekaar en maak een weloverwogen keus voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Sleeuwijk

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Sleeuwijk

Het is noodzakelijk dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Graag wil je deze persoonlijke keuze niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is doorgaans genomen minder prijzig dan een begrafenis. Dit heeft grotendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Sleeuwijk een grafkuil gehuurd moet worden. De tariefstellingen kunnen stevig oplopen hiervoor. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Het is dan zeker om eerst wat onderzoek te plegen. Behalve de tariefstelling voor de grafkuil zelf zal je ook tariefstelling kwijt zijn aan de grafsteen en een (graf)kist. Ook hierbij kunnen de tariefstelling oplopen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Crematies in Sleeuwijk zijn flink goedkoper. Bij een crematie gaan de allermeeste prijzen in de urn zitten. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Het is tevens geoorloofd om zelfstandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Sleeuwijk, is het altijd wijs om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk forse afwijkingen tussen de aanbieders. Door dit te inspecteren zul je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Sleeuwijk

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Sleeuwijk

Het voelt mogelijk wat zuur om na een overlijden na te denken over de tarieven van een uitvaart in Sleeuwijk. Helaas is dit wel noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan enorm in de kosten lopen. Je gaat sowieso meerdere kosten maken, denk hier aan een grafkist of een urn. Ook de verzorging van de geliefde en de tarieven van een uitvaartverzorger. Ook is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de gestorvene
 • Mogelijk in te huren dragers van de kist
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaart kost momenteel circa € 7.000,-. Een aantal aangelegenheden zitten hier standaard bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Sleeuwijk zo hooggeprijsd maken als je zelf wilt. Een koffietafel als voorbeeld, is meestal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Dan zullen de tarieven aanzienlijker zijn. De kosten zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet volledig. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een alledaags graf zal goedkoper zijn dan een particulier graf.

Meestal zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Sleeuwijk en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Sleeuwijk inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Sleeuwijk inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Sleeuwijk

Het is voor elk persoon in Sleeuwijk verstandig om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan zeker dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte aanzienlijke prijzen van de uitvaart komen te staan. Grofweg kun je een keuze maken tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een permanent dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn geïntegreerd. Hier ben je dan gegarandeerd van een verstandig geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een bedrag op waarvan de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering biedt iets meer onafhankelijkheid, aangezien je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een buitengewoon verstandige uitvaartverzekering als je persoonlijke wensen hebt.

Er zijn daarnaast nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Sleeuwijk dat het vergelijken ervan imposant lijkt. Toch is een vergelijking onmisbaar. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het allermeeste aansluit bij jouw leven.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Sleeuwijk

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Sleeuwijk verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Sleeuwijk

Het is wijselijk om direct na het heengaan een uitvaartondernemer in Sleeuwijk te bellen. Na een heengaan zul je niet in de gemoedstoestand zijn om direct al zaken te regelen. Indien dit de allereerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overdonderend om aan alles te denken. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die meteen na een heengaan georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de familie. Daardoor kunnen jij en je familie er voor elkaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de melding regelt als ook het vervoer van de overledene richting een uitvaartcentrum. Aansluitend kunnen jullie gezamenlijk doorspreken wat de voorkeuren rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de familie. Vergelijk daarom meerdere uitvaartondernemers, want dankzij de uitvaartondernemer Sleeuwijk zal er een indrukwekkende uitvaart plaatsvinden voor een prettige allerlaatste herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Sleeuwijk

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Sleeuwijk

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Sleeuwijk. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Sleeuwijkse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Sleeuwijk. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Sleeuwijk bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Sleeuwijk die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Sleeuwijk

De begrafenis van grootvader was eerbiedig

20 januari 2023

Aangezien dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de kring hadden was het best spannend. Nu snappen we hoe beslissend de juiste persoon voor de uitvaartdienst eigenlijk is.

- Maaike van Veen

Op verzoek zowat onmiddellijk een geschikte begeleider

14 januari 2023

Vlak voor het overlijden kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaart van onze tante. Hierdoor waren we in staat de mogelijkheden en wensen alvast door te spreken. Dit was erg speciaal en mogelijk door dat we snel diverse uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken hiervan!

- Kevin van Doorn

Persoonlijke begeleiding afscheid

7 januari 2023

De uitvaart is snel, zorgeloos en persoonlijk begeleid.

- Maaike Hoekstra

Uitvaart prachtig zoals gehoopt

29 december 2022

Precies zoals mijn vader het wilde! Ongelofelijk hoe persoonlijk en relatief betaalbaar deze begrafenis geregeld is. Niets was vreemd of teveel voor de uitvaart, alle opties die we wilden konden ook. Ook na de uitvaart was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Irene Koning

Heel fijn opgevangen

19 december 2022

Ons moeder stond zelf enorm kleurrijk in het leven dus de attente opvang was enorm fijn. Alles was een optie en voornamelijk afgestemd op wat wij wilden.

- Eric Janssen

Uitvaart schitterend zoals verlangd

17 december 2022

Het is precies gegaan zoals vader het bij voorkeur had gewild. Echt geweldig mooi (en met relatief beperkte onkosten) hoe we dit afscheid hebben mogen vormgeven. Niks was vreemd of te veel voor het afscheid, alle opties die we wilden konden ook. Zelfs na de plechtigheid was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Lisette Martens

Ontzettend blij door attente hulp

10 december 2022

De personen van het uitvaartcentrum hebben mij zeer geholpen bij de uitvaart van mijn lieve echtgenoot. Ik hoefde niets zelfstandig te doen. Ik hoefde uitsluitend de eerste dag te zoeken naar wie mij kon ondersteunen. De volgende dag was het geregeld.

- Anouk Jonker

Houvast in deze moeilijke tijd

29 november 2022

Zomaar hebben wij via uitvaartplek.nl de geschikte persoon gevonden die ons zo goed kon helpen Chapeau voor de vlotte en persoonlijke begeleiding.

- Erik Hermans

Enorm betrokken

23 november 2022

Na het overlijden wisten we even niet wat we exact moesten doen. Dankzij uitvaartplek.nl kwamen we heel vlug in verbinding met een persoon die ons verder kon helpen. We hadden enorm vlug contact en ze heeft ons geweldig goed geholpen met het regelen.

- Simone de Boer

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Sleeuwijk

Uitvaartcentrum De Grote Haar

Haarweg 1a
4205 ND Gorinchem
Nederland

0183 633 500
http://www.degrootuitvaartverzorging.nl/

Beheermaatschappij Agnietenklooster B.V.

Boerenstraat 11
4201 GA Gorinchem
Nederland

0183 633 036
http://www.bcndegroot.nl/

Besems Uitvaartverzorging Gorinchem e.o.

Kleine Haarsekade 122
4205 NA Gorinchem
Nederland

0183 567 585
http://www.besemsuitvaart.nl/