Uitvaart Nieuwendijk

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken dingen graag behapbaarder voor je. Zoek jij ondersteuning voor de uitvaart in Nieuwendijk?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Nieuwendijk verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het beste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Nieuwendijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Nieuwendijk gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Nieuwendijk

Uitvaart Nieuwendijk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 95 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Nieuwendijk aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Nieuwendijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Werkendam, Sleeuwijk en Dussen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Nieuwendijk

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Nieuwendijk is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Nieuwendijk. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Nieuwendijk kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Nieuwendijk

Het regelen van een heengaan is immer zwaarwegend. Denk aan de schok bij een onverwacht overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Het is daarnaast een periode waarin er enorm veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. Ten eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Nieuwendijk vervoerd worden. In de dagen meteen na het overlijden moeten er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het gemakkelijker om keuzes te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer aandacht voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Nieuwendijk.

Geheid zul je in deze hectische periode enkele zaken over het hoofd zien. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Lees aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Nieuwendijk

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Nieuwendijk te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Nieuwendijk contacteren

Voor een teraardebestelling in Nieuwendijk heb je de opties uit allerlei verschillende uitvaartcentra die door de hele stad vindbaar zijn. Een uitvaartcentrum behelst een significante rol bij zowel alle activiteiten voorafgaand aan de uitvaart als de begrafenis zelf. In iedere uitvaartcentrum in Nieuwendijk zijn geweldige mogelijkheden om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Daarnaast is daar alles in gereedheid om je dierbare fatsoenlijk te laten verzorgen.

De belangrijkste functie van een uitvaartcentrum Nieuwendijk zijn de ruimtes waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Natuurlijk mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vooraf een moment voor condoleances organiseren voor alle personen die de overledene kenden. Eveneens kun je het besloten houden voor uitsluitend genodigden of familie.

In nagenoeg alle uitvaartcentra in Nieuwendijk kun je gebruik maken van een aparte ruimte voor het afscheid. Als dierbaren van de overledene kun je het afscheid erg sluitend maken. Er is de ruimte voor eigenhandig gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is gelegenheid voor alle soorten geloven. In veel uitvaartcentrum Nieuwendijk zijn er ook opties voor video- of foto presentaties tijdens de dienst.

Na de begrafenis zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt veelal kiezen voor iets eenvoudigs zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er veelomvattende opties. Vergelijk daarom de verscheidene uitvaartcentra in Nieuwendijk met mekaar en maak een weloverwogen selectie voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Nieuwendijk

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Nieuwendijk

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een significante en buitengewoon intieme keuze van mensen. Graag wil je deze vervelende keuze niet aan nabestaanden overlaten. Meestal is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Dit heeft vooral te maken met het feit dat voor een begrafenis in Nieuwendijk een grafkuil gehuurd moet worden. De kosten hiervoor kunnen hard oplopen. De tarieven voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Het is dan wel om eerst wat onderzoek te doen. Naast de kosten voor het graf zelf zal je daarnaast tarieven kwijt zijn aan de grafsteen en een (graf)kist. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen de tarieven hierin uiteraard ook weer zeer veel verschillen.

Een crematie in Nieuwendijk brengt lagere prijzen met zich mee. Bij een crematie gaan de meeste prijzen in de urn zitten. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Het is eveneens mogelijk om eigenhandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Nieuwendijk wilt is het van betekenis om de prijzen altijd goed te vergelijken. Er bestaan aanzienlijk wat prijsverschillen onder partijen. Je kunt dus al snel fors besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Nieuwendijk

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Nieuwendijk

Het voelt misschien wat wrang om na een overlijden te moeten stilstaan bij de prijzen van een uitvaart in Nieuwendijk. Helaas is dit wel noodzakelijk, want een uitvaart kan aanzienlijk in de kosten lopen. Je gaat überhaupt sommige kosten maken, denk hier aan een (graf)kist of een asurn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de wensen komen er nog aanvullende kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor melding van overlijden

Een doorsnee uitvaart kost tegenwoordig rond de € 7.000,-. Een aantal dingen zitten hier standaard bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Nieuwendijk zo duur maken als je zelf wilt. Een koffietafel bijvoorbeeld, is gebruikelijk met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het laatste, dan zijn de kosten hoger dan indien je slechts voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een alledaags graf zal goedkoper zijn dan een privaat graf.

Doorgaans zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Nieuwendijk en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Nieuwendijk inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Nieuwendijk inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Nieuwendijk

Een uitvaartverzekering in Nieuwendijk is de voornaamste selectie rondom je uitvaart. Met het hebben van een uitvaartverzekering in Nieuwendijk zul je er immers niet helemaal afzonderlijk voor staan als het aankomt op de onkosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen betalen een afgesproken bedrag uit bij overlijden, wat gebruikt kan worden voor de uitvaart. Bij genoemde variant spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Het is overigens niet verplicht om een dergelijke verzekering af te sluiten. Maar, omdat het dingen zoveel eenvoudiger maakt bij een uitvaart regelen, is het zeer raadzaam.

Wat je aan premie betaalt voor je uitvaartverzekering in Nieuwendijk is afhankelijk van meerdere zaken. Dat is dan eveneens de aanleiding dat de premie voor elk persoon zal variëren. Zo valt een premie minder hoog uit indien je deze op een vroegere leeftijd aangaat. Verklaarbaar, want een ouder persoon overlijdt statistisch gezien eerder dan een jonger persoon. Ook is de premie afhankelijk van het soort verzekering wat je wilt afsluiten en van je persoonlijke gezondheid. Een verzekeraar is niet gedwongen om je te accepteren voor een verzekering. Indien een uitvaartverzekeraar in Nieuwendijk je een te omvangrijk risico vindt, kunnen ze je afwijzen. Het afsluiten van een verzekering gaat dan ook regelmatig gepaard met het meezenden van een gezondheidsverklaring en in een paar gevallen het aanleveren van een medisch dossier. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf geld apart te leggen in plaats van te verzekeren. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker weten dat de uitvaart betaald kan worden. Indien dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw familie aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Nieuwendijk

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Nieuwendijk verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Nieuwendijk

Meteen na het heengaan van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Nieuwendijk Na een overlijden zul je niet in de gemoedstoestand zijn om meteen al zaken te organiseren. Wanneer dit de eerste keer is dat je hiermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

Om flink wat zaken uit je handen te nemen in een periode van rouw zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle zaken rondom een uitvaartdienst. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor elkaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de aangifte regelt als ook het transport van de overledene naar een uitvaartcentrum. Vervolgens zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel zitten over het uitwerken van de uitvaart en alle behoeften hieromtrent bespreken.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de familie. Vergelijk dus allerlei uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Nieuwendijk zal er een mooie uitvaartdienst plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Nieuwendijk

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Nieuwendijk

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Nieuwendijk. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Nieuwendijkse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Nieuwendijk. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Nieuwendijk bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Nieuwendijk die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Nieuwendijk

De ultieme groet was perfect

19 september 2023

Ik heb eigenlijk niet de geschikte woorden om te beschrijven hoe passend het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al gelijk contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan perfect. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de voorkeuren van opa echt werden gehoord. We hebben echt een mooie allerlaatste groet mogen houden aan onze beste opa.

- Thomas Post

Persoonlijke begeleiding was super!

13 september 2023

Dag en nacht bereikbaarheid was heel erg fijn. De lievelings lekkernij van grootmoeder stond tijdens de uitvaartdienst (bij de koffie) centraal. Werkelijk prachtig geregeld.

- Kevin Schouten

Perfect geregeld

9 september 2023

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw voorhanden. Vooraf veel gesprekken gehad en daardoor was de crematie buitengewoon soepel geregeld. Razendsnel contact ook.

- Daniëlle Visser

Een intieme uitvaart

27 augustus 2023

Het uitvaart centrum van onze keuze was vlot en erg vriendelijk. De teksten werden ook herschreven met zijn assistentie en ook meedenken over alles was goed.

- Jeroen Bosch

Oprechte interesse

26 augustus 2023

Toen mijn mama overleed was ik erg treurig en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl vlot in contact komen met de geschikte mensen. Ik heb zoveel bijstand gehad van de begeleidster.
Ze was heel hartelijk en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Werkelijk heel sympathiek.

- Vanessa Verhoeven

De uitvaart van grootvader was eerbiedig

15 augustus 2023

Dit was het allereerste overlijden wat wij meemaakten en moesten organiseren. Nu snappen we hoe noodzakelijk de geschikte persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Patricia Hendriks

Volledig ontzorgt

6 augustus 2023

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het werkelijke afscheid, alles was geregeld. Vlot en gemakkelijk kwamen wij in contact met de passende uitvaartcentra. Fantastisch geregeld.

- Robin Evers

Vlug en moeiteloos uit handen genomen afscheid

2 augustus 2023

De uitvaartorganisatie van onze keuze was erg betrokken. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg huiselijk. Doordat het ook snel geregeld was en niet in een kille omgeving vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Robertus Bosman

Enorme hulp gehad

25 juli 2023

Vrijblijvend eerst kunnen kijken wie er bij ons paste. Al vlug waren we met iemand in gesprek die ons persoonlijk benaderde en dingen uit handen nam. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zus aan te geven.

- Anna Peeters

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Nieuwendijk

Uitvaartcentrum De Grote Haar

Haarweg 1a
4205 ND Gorinchem
Nederland

0183 633 500
http://www.degrootuitvaartverzorging.nl/

Beheermaatschappij Agnietenklooster B.V.

Boerenstraat 11
4201 GA Gorinchem
Nederland

0183 633 036
http://www.bcndegroot.nl/

Besems Uitvaartverzorging Gorinchem e.o.

Kleine Haarsekade 122
4205 NA Gorinchem
Nederland

0183 567 585
http://www.besemsuitvaart.nl/