Uitvaart Sint Philipsland

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Ben jij op zoek naar hulp voor de uitvaart in Sint Philipsland?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Sint Philipsland verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het mooiste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Sint Philipsland – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Sint Philipsland gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Sint Philipsland vinden

Uitvaart Sint Philipsland
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 75 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Sint Philipsland aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Sint Philipsland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Bruinisse, Tholen en Poortvliet bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Sint Philipsland

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Sint Philipsland kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Sint Philipsland. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Sint Philipsland kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Sint Philipsland

Er komt veel inspanning kijken bij het inregelen van een begrafenis. Omdat je fouten wilt voorkomen is het te adviseren om dit door iemand anders te laten doen. Vaak willen familieleden of kennissen je hiermee helpen, maar je kunt dit ook aan een uitvaartondernemer over laten. Zij assisteren je met het organiseren van alles wat er belangrijk is op deze dag. Wat zijn nu feitelijk de stappen die genomen moeten worden? De belangrijkste actie is om melding te doen bij de gemeente. Indien je een uitvaart in Sint Philipsland wilt regelen, moet je allereerst deze stap te zetten voor je verder kunt. Van de gemeente ontvang je een verlof, zodat je de begrafenis of crematie in gang kunt zetten. Dit verlof is noodzakelijk om de volgende stap te mogen zetten. De logische vervolgstap is om het heengaan kenbaar te maken aan anderen. Dit kan veilig binnen de directe kring van de overledene, of publiekelijk door iedereen in te lichten die de overledene kent.

Daarna is het tijd voor de concrete invulling van de begrafenis. Hier doelen we dus op de uitvaartdiensten en op het bestellen van een rustplaats of askruik. Raadpleeg altijd het testament om te ontdekken hoe de overledene wil dat de dag ingericht wordt. Als er geen wilsbeschikking voorhanden is zul je je als familie moeten inlezen: wat zou hij/zij gewild hebben? Regelmatig kunnen uitvaartdiensten op maat worden aangeboden. Denk aan zaken zoals:

  • Hoeveel personen nodig je uit voor de plechtigheid?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel mensen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na de ceremonie is het tijd voor de concrete afronding. Doorgaans is dit de fase waarin financiëel de balans wordt opgemaakt en de laatste facturen worden betaald. Als laatste is er dan nog de afwikkeling van de (mogelijke) erfenis. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Sint Philipsland

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Sint Philipsland te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Sint Philipsland contacteren

Bij een uitvaart in Sint Philipsland kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentra die verdeeld over de stad beschikbaar zijn. Een uitvaartcentrum speelt een belangrijke rol bij zowel alle activiteiten voorafgaand aan de uitvaart als de teraardebestelling zelf. In ieder uitvaartcentra in Sint Philipsland zijn er adequate faciliteiten om de overledene professioneel en met trots te bewaren tot de datum van de uitvaart. Daarnaast is daar alles in paraatheid om je dierbare keurig te laten verzorgen.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Sint Philipsland zijn de ruimtes waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Natuurlijk kun je de geliefde ook in huis opbaren. Als je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt voorafgaand een ogenblik voor condoleances houden voor alle personen die de geliefde kenden. Ook kun je het besloten houden voor uitsluitend genodigden of familie.

De meeste uitvaartcentra in Sint Philipsland hebben een aula waar de uitvaartdienst gehouden kan worden. De gedienstigheid is het meest intieme stuk van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf invullen. Er is de ruimte voor eigenhandig gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is gelegenheid voor alle soorten geloofsthema’s. In menig uitvaartcentrum Sint Philipsland zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto voorstellingen bij de uitvaartdienst.

Na de begrafenis zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt meestal kiezen voor iets simpels zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er overvloedige mogelijkheden. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verscheidene uitvaartcentra in Sint Philipsland en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Sint Philipsland

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Sint Philipsland

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en buitengewoon intieme keuze van personen. Eigenlijk wil je deze intieme keuze niet aan nabestaanden overlaten. Doorgaans is een begrafenis wat prijziger dan een crematie. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Sint Philipsland een grafkuil gehuurd moet worden. De tarieven kunnen aardig oplopen hiervoor. De tariefstellingen voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente afwijken. Je doet er dus goed aan om dit eerst even goed te onderzoeken alvorens je besluit om een keuze te maken. Je bent naast de tariefstelling voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een (graf)kist en een steen. Afhankelijk van je persoonlijke wensen kunnen de prijzen hierin natuurlijk ook weer heel erg afwijken.

Een crematie in Sint Philipsland brengt minder tariefstelling met zich mee. Het duurste aan het cremeren is de asurn. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as eveneens uit laten strooien. Je kunt er logischerwijs tevens voor kiezen om het zelf te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Sint Philipsland, is het immer wijs om de tariefstelling tegen elkaar af te wegen. Er bestaan flink wat prijsverschillen tussen partijen. Je kunt vanzelfsprekend al snel veel besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Sint Philipsland

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Sint Philipsland

Het lijkt mogelijk wat naar om na een heengaan na te denken over de prijzen van een uitvaart in Sint Philipsland. Helaas is dit toch echt nodig, want een uitvaart kan best in de kosten lopen. Je gaat sowieso sommige kosten maken, denk hierbij aan een (graf)kist of een urn. Ook de verzorging van de dierbare en de kosten van een uitvaartverzorger. Ook is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

  • De locatie van opbaren voor de uitvaart
  • Rouwvervoer
  • Mogelijk in te huren dragers van de (graf)kist
  • Bloemen
  • Overlijdenskaarten
  • Een advertentie voor melding van overlijden

De prijzen na overlijden lopen doorgaans op tot minimaal 7.000,- euro. Daarbij zitten weliswaar veel mogelijkheden inbegrepen. De tarieven voor de uitvaart kun je afhankelijk van de behoeften zelf afwegen. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Dan zullen de kosten aanzienlijker zijn. De tarieven zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een regulier graf is namelijk beter geprijsd dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Sint Philipsland en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Sint Philipsland inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Sint Philipsland inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Sint Philipsland

Het is voor iedereen in Sint Philipsland raadzaam om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan geheid dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte flinke kosten van de uitvaart komen te staan. Kort genomen kun je een keuze maken tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin de meeste basis diensten zijn opgenomen en waarbij je verzekerd bent van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitbetaald krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze versie is perfect als je bijzondere wensen losstaand van een dienstenpakket hebt.

Daarnaast is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Sint Philipsland best groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering absoluut aan te raden. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw stijl past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Sint Philipsland

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Sint Philipsland verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Sint Philipsland

Het is wijselijk om onmiddellijk na het overlijden een uitvaartondernemer in Sint Philipsland te bellen. De rouw overheerst nadat een mens overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is zaken organiseren. Als dit de eerste keer is dat je hiermee te maken krijgt is het overdonderend om aan alles te denken. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

Om meerdere dingen uit je handen te nemen in een tijd van rouw zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle dingen bij een uitvaart. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de melding regelt als ook het vervoer van de overledene richting een uitvaartcentrum. Later kunnen jullie tezamen doorspreken wat de behoeften rondom het afscheid zijn.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een flinke toegevoegde waarde bij een overlijden. Vergelijk vandaar een aantal uitvaartondernemers, want dankzij de uitvaartondernemer Sint Philipsland zal er een mooie dag plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Sint Philipsland

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Sint Philipsland

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Sint Philipsland. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Sint Philipslandse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Sint Philipsland. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Sint Philipsland bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Sint Philipsland die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Sint Philipsland

Lage prijzen en vreedzaam

1 oktober 2022

Lage prijzen en een sereen afscheid was wat we wensten. We hebben niet zo veel geld dus was noodzakelijk.

- Wendy Kuipers

Uitvaartdienst prachtig zoals gehoopt

22 september 2022

Exact zoals mijn vader het wilde! Echt bizar mooi (en met relatief lage prijzen) hoe we dit afscheid hebben mogen vormgeven. Het was ontzettend mooi met alle ‘vreemde’ voorkeuren die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Ook na de plechtigheid was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Ruben Bosman

Op maat begeleiding was fantastisch!

16 september 2022

Ieder tijdstip van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was heel erg prettig. De favoriete lekkernij van grootmoeder stond tijdens de uitvaart (bij de koffie) centraal. Schitterend.

- René van den Bosch

Boven verwachting meegaand

9 september 2022

Omdat onze familie het niet helemaal eens was werden er op het laatste moment zaken gewijzigd. De uitvaartverzorgster was flink meegaand dus dit was vlot geregeld.

- Esther Postma

Houvast in deze lastige tijd

3 september 2022

Niet verwacht om via uitvaartplek iemand te vinden die zoveel steun kon bieden. Zeer fijn en een enorme pluim voor de snelle reacties.

- Tim de Koning

Eerbiedige uitvaartdienst

21 augustus 2022

Respectvol afscheid kunnen nemen van mijn broer. De koffie was wat minder lekker maar verder alles goed georganiseerd.

- Anne van der Horst

Uitvaart schitterend zoals gehoopt

16 augustus 2022

Precies zoals mijn pappa het wilde! Ongelofelijk hoe op maat en relatief goedkoop deze begrafenis geregeld is. Het was enorm mooi met alle ‘gekke’ wensen die we hadden en dit kon ook allemaal. Ook na de uitvaart was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Tamara de Bruijn

Uitvaartbegeleider was enorm vriendelijk

9 augustus 2022

Na de schok van het ineens overlijden van mijn schoonmoeder konden we gelukkig snel iemand inzetten (via uitvaartplek.nl) om ons te assisteren. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten organiseren en vooral verbaasd met hoe vriendelijk en op maat deze begeleiding voor ons was. Niks geen zakelijk gedoe, oprecht heel persoonlijk en niets was raar.Petje af.

- Cindy van Veen

Boven verwachting flexibel

1 augustus 2022

De veranderingen in inrichting van de dag was geen probleem. Dit was geen probleem dus heel soepel deze mensen die gevonden hebben.

- Rutger van Dam

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Sint Philipsland

Amissio Begrafenisonderneming

Prins Bernhardstraat 2
4691 GC Tholen
Nederland

06 41826826
http://www.amissio.nl/

Abeo Uitvaartzorg

4691 KV Tholen
Nederland

06 39839896
http://www.abeo-uitvaartzorg.nl/

Uitvaartverzorging Jannie Hulsbergen.

Achterstraat 13
4681 AG Nieuw-Vossemeer
Nederland

0164 246 664
http://uitvaartverzorgingnaarwens.nl/