Uitvaart Tholen

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken dingen graag behapbaarder voor je. Wil jij een professionele uitvaartondernemer in Tholen die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Tholen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Tholen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Tholen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Tholen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Tholen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Tholen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Krabbendijke, Waarde en Kruiningen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Tholen

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Tholen kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer uit Tholen. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Tholen kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Tholen

Een uitvaart organiseert zichzelf niet en hier komt aardig wat bij kijken. Aangezien je ongemakken wilt voorkomen is het te adviseren om dit door een ander te laten organiseren. Je kunt dit bijvoorbeeld verzoeken aan bekenden of aan familieleden, maar je kunt er ook voor kiezen om een uitvaartondernemer te benaderen. Zij ondersteunen je met het regelen van alles wat er belangrijk is op deze dag. Wat zijn nu feitelijk de stappen die genomen moeten worden? Alles begint bij het melden van heengaan bij de gemeente. Bij een uitvaart organiseren in Tholen is dit altijd de leidende stap die genomen moet worden. Van de gemeente ontvang je een verlof, zodat je de begrafenis of crematie in gang kunt zetten. Dit verlof is verplicht om de volgende stap te mogen zetten. Natuurlijk zal je na deze aangifte de naasten op de hoogte moeten stellen rondom het overlijden. Je kunt ervoor kiezen om iedereen te benaderen die de overledene kende, maar het is vaak gewoon om louter de directe kring op de hoogte te stellen.

Daarna is het tijd voor de concrete invulling van de teraardebestelling. Hier bedoelen we dus op de uitvaartdiensten en op het bestellen van een graf of asurn. Raadpleeg altijd het testament om te ontdekken hoe de overledene wil dat de ceremonie ingericht wordt. Wanneer er geen testament is besluit je naar eer en geweten wat het beste bij de overledene zou passen. De uitvaartdiensten kunnen hier dan ook op worden aangepast. Denk aan dingen zoals:

  • Hoeveel mensen nodig je uit voor de plechtigheid?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel personen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na de ceremonie is het tijd voor de praktische afronding. Over het algemeen is dit de fase waarin financiëel de balans wordt opgemaakt en de laatste rekeningen worden betaald. Tot slot is er dan nog de afwikkeling van de (eventuele) erfenis. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Tholen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Tholen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Tholen contacteren

Voor een teraardebestelling in Tholen heb je de keuze uit diverse verschillende uitvaartcentra die door de hele plaats zitten. Het uitvaartcentra heeft een omvangrijke invloed op alle dingen voor en na de teraardebestelling. In alle uitvaartcentra in Tholen zijn er adequate faciliteiten om de overledene bekwaam en met eer te behouden tot de datum van de teraardebestelling. Ook is daar alles in gereedheid om je geliefde passend te laten verzorgen.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Tholen zijn de ruimtes waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Uiteraard mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een ogenblik kiezen om voorafgaande aan de dag een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook exclusief houden voor alleen intimi.

De meeste uitvaartcentra in Tholen hebben een aula waar de uitvaartdienst georganiseerd kan worden. Als nabestaanden van de overledene kun je het uitleiden erg persoonlijk maken. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In veel uitvaartcentrum Tholen zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto voorstellingen bij de dienst.

Na de teraardebestelling zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit mag een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Tholen en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Tholen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Tholen

Bij een overlijden is een cruciale keuzemogelijkheid waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste gevallen is het wel helder wat de voorkeur van de overledene was en deze wens wordt in de regel bovendien gevolgd. De keuzemogelijkheid kan bovendien overgelaten zijn aan de directe familie.

Wat het onderscheid tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is het effect op de uitvaart zelf? Weet dat ongeacht de keuzemogelijkheid een uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie kan regelen en dat de uitvaartdienst daardoor in praktisch alle uitvaartcentra in Tholen gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de dienst naar een begraafplaats gebracht worden. Sommige uitvaartcentra zijn gelegen meteen behalve een begraafplaats. Anders moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wordt er voor een crematie gekozen, dan is het gangbaar om te kiezen voor een crematorium waar ook de plaats is om een uitvaartdienst te regelen. Dat is logischerwijs niet gedwongen. Je mag eveneens van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het belangrijk om de prijzen van een begrafenis en crematie Tholen in het oog te houden. Normaliter is een begrafenis kostbaarder dan een crematie. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en aanvullende tariefstelling voor een (graf)steen of gedenkteken op de rustplaats. overigens is de wens van de gestorvene immer leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Tholen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Tholen

Nadenken over een uitvaartdienst kan een hinderlijk gevoel geven, voornamelijk als je aan de prijzen denkt. Het is toch echt noodzaak gezien het regelen van een heengaan aanzienlijk prijzig kan zijn. Je gaat sowieso sommige kosten maken, denk daarbij aan een grafkist of een urn. Ook de verzorging van de geliefde en de tarieven van een uitvaartverzorger. Tevens is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

  • Het opbaren in een uitvaartcentrum
  • Rouwvervoer
  • Eventuele dragers
  • Bloemstukken
  • Rouwkaarten
  • Een advertentie voor aangifte van overlijden

Een doorsnee uitvaart kost tegenwoordig bij benadering € 7.000,-. Een aantal zaken zitten hier gebruikelijk bij in. De tariefstelling voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de wensen zelf inschatten. Denk aan koffie en cake maar daarnaast aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de tarieven hoger dan wanneer je slechts voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een alledaags graf zal minder duur zijn dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Tholen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Tholen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Tholen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Tholen

Wij raden iedereen in Tholen aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan zeker dat je nabestaanden niet voor onverwachte aanzienlijke tarieven van de uitvaart komen te staan. Kort door de bocht zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin allemaal basis diensten zijn opgenomen en waarbij je verzekerd bent van een fatsoenlijk geregelde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitbetaald krijgt waarvoor een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze versie is uitstekend indien je persoonlijke wensen uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Verder is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Tholen behoorlijk omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo betaal je niet teveel voor de keuze die het beste aansluit bij jouw leven.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Tholen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Tholen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Tholen

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in Tholen in te huren voor het organiseren van een uitvaartdienst in Tholen. We hebben het al even kort vermeld in dit artikel, echter is het handig om hier wat meer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaart uit handen te nemen. Dat is dan doorgaans gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste wijze zal worden geregeld.

Denk onder meerdere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het regelen van de uitvaart op zichzelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is goed omdat het een enorm persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze pagina makkelijk en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het finale afscheid is heel erg belangrijk en op deze manier heb je meteen een indruk van de personen die dit voor jou kunnen doen. Verder is het een goed plan om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er uitgevoerd kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer verder in staat om aanvullende diensten te verrichten, zoals het aanschaffen van bloemen? Of is deze uitvaartondernemer in Tholen ook in staat om misschien live muziek te regelen als de gestorvene dit heeft gewild? Deze persoonlijke voorkeuren kun je meenemen in je zoektocht naar de passende uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze lastige tijd, en helpen jou bij voorkeur met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets simpeler voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Tholen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Tholen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Tholen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Tholense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Tholen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Tholen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Tholen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Tholen

Enorm betrokken

21 juli 2024

Na het overlijden wisten we even niet wat we exact moesten doen. Gelukkig kwamen we door uitvaartplek.nl snel in contact met een hele attente begeleidster. We hadden heel vlug contact en ze heeft ons fantastisch fijn geholpen met het organiseren.

- Karin van de Velden

Enorme steun gehad

17 juli 2024

Vrijblijvend eerst kunnen kijken wie er bij ons paste. We vonden een persoon die ons erg steunde en die zaken snel voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zus aan te geven.

- Catharina Blom

Boven verwachting meegaand

7 juli 2024

De veranderingen in organisatie van de dag was geen probleem. Dit was geen probleem dus heel soepel deze mensen die gevonden hebben.

- Richard de Groot

Algeheel ontzorgt

5 juli 2024

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij amper aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het werkelijke afscheid, alles was overeengekomen. Het verliep soepel en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Geweldig geregeld.

- Sylvia Smits

Persoonlijke uitvaart

25 juni 2024

Na het snelle eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke wensen in het afscheid opnemen. Omdat dit er behoorlijk wat waren was het een enorm persoonlijke uitvaartdienst zoals onze pappa dat bij voorkeur wilde. Ook vielen de prijzen ons alles mee dus erg gelukkig met de offerte van uitvaartplek achteraf!

- Joost Meijer

Het afscheid was uitstekend georganiseerd

19 juni 2024

Ik heb eigenlijk niet de passende woorden om te beschrijven hoe gepast het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al meteen contact met deze personen en het was vanaf begin af aan uitmuntend. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie allerlaatste groet kunnen houden aan onze lieve grootvader.

- Wilhelmina van de Veen

Verwachtingen zijn overtroffen

14 juni 2024

De veranderingen in organisatie van de dag was geen probleem. Dit was geen probleem dus heel soepel deze mensen die gevonden hebben.

- Saskia de Jonge

Liefdevol opgevangen

2 juni 2024

Ons moeder stond zelf heel kleurrijk in het leven dus de attente opvang was ontzettend fijn. Niks was te eigenaardig en het was geweldig persoonlijk.

- Tom Scholten

Een intieme uitvaart

28 mei 2024

Het uitvaart centrum van onze voorkeur was vlot en erg meegaand. Zelfs het assisteren met de persoonlijke teksten was niet te veel en de assistentie was enorm gerespecteerd.

- Jasper Hofman

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Tholen

Amissio Begrafenisonderneming

Prins Bernhardstraat 2
4691 GC Tholen
Nederland

06 41826826
http://www.amissio.nl/

Abeo Uitvaartzorg

4691 KV Tholen
Nederland

06 39839896
http://www.abeo-uitvaartzorg.nl/

Uitvaartzorg Nuiten Groffen

Oudlandsestraat 202
4651 MG Steenbergen
Nederland

0167 767 274
http://www.uitvaartzorgnuiten-groffen.nl/