Uitvaart Schraard

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken dingen graag draaglijker voor je. Ben jij opzoek naar een fijne uitvaartondernemer in Schraard die bij jouw wensen past?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Schraard verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het belangrijkste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Schraard – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Schraard gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Schraard
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 72 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Schraard aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Schraard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Schettens, Longerhouw en Wons bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Schraard

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Schraard kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer uit Schraard. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Schraard

Het regelen van een overlijden is iedere keer intens. Er is vanzelfsprekend het leed en misschien de schok bij een onverwacht heengaan. Het is bovendien een periode waarin er heel veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Schraard. Hierna moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Aanvullende verlangen

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft vastgelegd, dan is het eenvoudiger om beslissingen te maken. Indien dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Schraard.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke tijd meerdere zaken over het hoofd zien. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Schraard

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Schraard te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Schraard contacteren

Als iemand heengaat die je dierbaar is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Schraard Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk regelt. Op deze plek vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak knap gemaakt en opgebaard wanneer dit wenselijk is door de nabestaanden. Door de uitgeruste koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. Thuis opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je regelen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Schraard. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Daardoor is het mogelijk om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Indien je behandeling wenst van je geliefde is dit ook een optie in de uitvaartcentra in Schraard. De opties zijn onder andere make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleding. Plaatjes aanleveren is raadzaam. Ook kun je bij verschillende uitvaartcentra helpen met de behandeling voor het afscheid. Daarnaast kunt je in uitvaartcentrum Schraard samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de overledene. Bovendien kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na afloop bestaat er vaak de gelegenheid om gemeenschappelijk een kopje thee te nuttigen en om het samen af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Schraard. Soms is het denkbaar om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Schraard

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Schraard

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een significante en buitengewoon persoonlijke keuze van personen. Hier wil je jouw achtergeblevenen liever niet mee belasten. Over het algemeen is een begrafenis wat kostbaarder dan een crematie. Dit heeft grotendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Schraard een rustplaats gehuurd moet worden. De kosten daarvoor kunnen hard oplopen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tariefstelling voor een begrafenis. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even degelijk te onderzoeken voordat je besluit om een keuze te maken. Je bent behalve de kosten voor de rustplaats zelf ook geld kwijt aan een grafkist en een steen. Afhankelijk van je eigen voorkeuren kunnen de kosten hierin logischerwijs ook weer heel erg verschillen.

Crematies in Schraard zijn aanzienlijk beter geprijsd. Bij een crematie gaan de meeste tariefstelling in de asurn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit doorgaans geoorloofd tegen een compensatie. Het is tevens geoorloofd om eigenhandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Schraard, is het immer verstandig om de kosten tegen elkaar af te wegen. Er bestaan behoorlijk wat prijsverschillen onder partijen. Je kunt daarom al snel fors besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Schraard

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Schraard

Het voelt misschien wat naar om na een heengaan na te denken over de tarieven van een uitvaart in Schraard. Helaas is dit wel nodig, want een uitvaartdienst kan behoorlijk in de papieren lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een grafkist, de laatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Tevens is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaart
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaartdienst kost hedendaags circa € 7.000,-. Een aantal dingen zitten hier gebruikelijk bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Schraard zo kostbaar maken als je zelf wilt. Een koffietafel onder andere, is normaal met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Dan zullen de kosten aanzienlijker zijn. De kosten zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een algemeen graf zal goedkoper zijn dan een privaat graf.

Doorgaans zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Schraard en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Schraard inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Schraard inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Schraard

Het is voor elk persoon in Schraard raadzaam om een uitvaartverzekering te nemen. Evenzeer jij als je achtergeblevenen hebben dan de geruststelling dat zij niet voor hoge prijzen komen te staan. Meestal zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn opgenomen. Hierbij ben je dan gegarandeerd van een degelijk geregelde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze versie is ideaal voor wanneer je aparte voorkeuren losstaand van een dienstenpakket hebt.

Verder is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Schraard behoorlijk fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuze die het meeste aansluit bij jouw wensen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Schraard

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Schraard verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Schraard

Het is slim om een uitvaartverzorger in Schraard in de arm te nemen voor een afscheid in Schraard. Even beknopt wederom stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Dat is dan tevens meteen de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste wijze zal worden geregeld.

De meeste plechtigheden en de smetteloze planning wordt georganiseerd door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is verstandig daar het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze pagina eenvoudig en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het laatste afscheid is zeer belangrijk en op deze wijze heb je gauw een indruk van de personen die dit voor jou kunnen doen. Tevens is het slim om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Horen bloemen en kaarten onder andere ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of is deze uitvaartondernemer in Schraard ook in staat om misschien live muziek te organiseren als de overledene dit heeft gewild? Deze persoonlijke wensen kun je meenemen in je zoektocht naar de beste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze heftige tijd, en helpen jou graag met het vinden van de juiste uitvaartverzorger zodat alles net even iets simpeler voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Schraard

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Schraard

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Schraard. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Schraardse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Schraard. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Schraard bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Schraard die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Schraard

Dank jullie wel!

21 juli 2022

We hadden binnen een paar uur de eerste offertes in huis. Dus hoefde we zelf nauwelijks iets te regelen.
Mega bedankt!

- Ilona van Beek

Uitvaartverzorger heel erg zorgzaam

14 juli 2022

Allereerst komt het leed en de dreun en dan weet je dat er van alles besloten moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek snel mensen inzetten daarvoor. Zeer erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de interesse en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was zeer bijzonder. Niets geen koel gedoe, oprecht heel eigen en niets was raar.Petje af.

- Johan de Bruin

Een eigen afscheid geregeld

9 juli 2022

Incidenteel in het leven kom je mensen tegen die werkelijk met je betrokken zijn. Geenszins verwacht dat we dit bij de uitvaart zo fijn geregeld konden krijgen.

- Mirjam van Leeuwen

Een waardig afscheid

1 juli 2022

We hebben een uitermate waardige ondersteuner kunnen vinden. Enkel de nazorg kon misschien wat netter.

- Petrus Visser

Uitermate handige hulp

20 juni 2022

Enkel heel speciale mensen kunnen bewegen in de uitvaartzorg. Wat een gepaste ervaring hebben wij gehad, zo eigen dat was echt heel gewenst in deze lastige tijd.

- Jacqueline Huisman

Zeer blij door attente hulp

18 juni 2022

Ik heb zeer fijne hulp gehad toen ik het overlijden van mijn echtgenoot moest organiseren. Ik hoefde niets afzonderlijk te doen. Ik hoefde alleen de allereerste dag te zoeken naar wie mij kon assisteren. De volgende dag was dat geregeld.

- Rutger Smits

Prachtig afscheid

11 juni 2022

Het was zo mooi! De verslagenheid was groot na het sterven van grootmoeder maar de uitvaartdienst had niet prettiger geregeld kunnen worden. Enorm fijn hoe razendsnel we de offertes binnen hadden.

- Lisette van Beek

Het vertrek was fijn

4 juni 2022

Direct en fatsoenlijk georganiseerd. Ook nog na de uitvaartdienst even gebeld of we nog vragen hadden.

- Astrid Bosch

Uitmuntend geregeld

27 mei 2022

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw present. Regelmatig werden er vragen en opties aan ons voorgelegd waardoor de crematie snel en tot in detail georganiseerd werd. Verder hadden we vlot contact met de uitvaartcentra na de offerteaanvraag.

- Esther van Dongen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Schraard

Begrafenis- & Crematieverzorging J AE de Boer & Zn

Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek
Nederland

0515 416 114
http://www.deboeruitvaart.nl/

Eelco de Vries Uitvaartverzorging

De Haven 3
8831 ZP Winsum
Nederland

0517 201 028
http://eelcodevriesuitvaartverzorging.nl/

Uitvaartcentrum & Crematorium Sneek

Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek
Nederland

0515 428 700
http://www.crematoriumsneek.nl/