Uitvaart Pingjum

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken dingen graag draaglijker voor je. Behoefte aan een professionele uitvaartondernemer uit Pingjum die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Pingjum verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Pingjum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Uitvaartondernemer Pingjum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Pingjum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 29 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Pingjum aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Pingjum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Wons, Witmarsum en Zurich bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Pingjum

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Pingjum kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Pingjum. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Pingjum

Bij het overlijden van een medemens spelen er diverse gevoelens. Denk aan de schrik bij een onvoorzien overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een heengaan houdt ook een moeilijke tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Ten eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Pingjum. In de dagen ogenblikkelijk na het overlijden moeten er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Rouwboeket
  • Berichtgeving naar nabestaanden
  • Rouwvervoer
  • Zelf verzorgen of laten verzorgen
  • De koffietafel
  • De executie van de wilsbeschikking

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het eenvoudiger om keuzes te maken. Indien dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een begrafenis in Pingjum persoonlijke aanpassingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende periode enkele dingen missen. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer bepalend? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Pingjum

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Pingjum te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Pingjum contacteren

Wanneer een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in contact komen met een uitvaartcentrum in Pingjum. Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk doet. Op deze locatie vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak aantrekkelijk gemaakt en opgebaard wanneer dit wenselijk is door de nabestaanden. Door de uitgeruste koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. In eigen woning opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je afstemmen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Pingjum. Een apart koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Daardoor is het een optie om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Als je behandeling wenst van je geliefde is dit ook een optie in de uitvaartcentra in Pingjum. De mogelijkheden zijn onder andere make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleren. Hiervoor kun je een foto aanleveren. Ook kun je bij diverse uitvaartcentra assisteren met de verzorging voor het vertrek. Tegelijkertijd kunt je in uitvaartcentrum Pingjum bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de geliefde. Wil je nog een klein 1 op 1 moment met de geliefde, dan is dit het moment hiervoor. Daarna bestaat er vaak de mogelijkheid om gemeenschappelijk een kopje thee te drinken en om het samen af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Pingjum kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar de begraafplaats of het crematorium. Soms is het denkbaar om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Pingjum

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Pingjum

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een significante en zeer intieme keuze van mensen. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen eigenlijk niet mee belasten. Gemiddeld genomen is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Dit heeft vooral te maken met het feit dat voor een begrafenis in Pingjum een rustplaats gehuurd moet worden. De tarieven hiervoor kunnen hard oplopen. De tarieven voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even goed te onderzoeken voor je besluit om een keuze te maken. Behalve de tariefstelling voor het graf zelf zal je eveneens kosten kwijt zijn aan de grafsteen en een grafkist. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen de kosten hierin logischerwijs ook weer enorm afwijken.

Crematies in Pingjum zijn beduidend beter geprijsd. Bij een crematie gaan de allermeeste prijzen in de asurn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit veelal mogelijk tegen een vergoeding. Het is ook geoorloofd om zelfstandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Pingjum, is het immer wijs om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk stevige verschillen tussen de aanbieders. Je kunt vanzelfsprekend al snel flink besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Pingjum

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Pingjum

De tariefstellingen voor een uitvaart in Pingjum kunnen zeker flink stijgen als je flinke behoeften hebt. Het is moeilijk om een indicatie te geven nu lang niet iedereen hetzelfde wilt afnemen. Mocht je van plan zijn om uitvaartverzorging in te roepen kost dit doorgaans €1.500,-. Dat wordt (in de meeste situaties) volledig afgedekt door de verzekering. Door een uitvaartondernemer te regelen hoef je zelf aan weinig zaken meer te denken. In de tijd van rouw is het fijn om dit soort zaken niet zelfstandig te moeten regelen. De tariefstelling voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je graag wilt. Indien je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je minimaal €500 kwijt. De prijs voor het vervoeren van je geliefde is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Gewoonlijk kun je van tevoren de doorsnee bedragen van de verschillende uitvaartcentra zien op de internerpagina van het vervoerbedrijf.

Natuurlijk kunnen er onverwachte kosten ontstaan bij een uitvaart in Pingjum. Hier kan iemand denken aan eventuele bloemen of aan kaarten. Afhankelijk van de specifieke kosten van een begrafenis of een crematie lopen de kosten op. Bij een begrafenis heb je bovendien te maken met extra uitgaven voor een (graf)kist, een bepaald graf en een (graf)steen. In het geval van een crematie zal je te maken krijgen met mindere uitgaven, alleen zal je ook een (as)urn en dergelijke moeten kopen. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer begrijpen over de doorsnee zaken en tarieven bij een overlijden? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Pingjum en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Pingjum inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Pingjum inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Pingjum

Een uitvaartverzekering in Pingjum vergelijken is een van de slimste beslissingen die je zelfstandig kunt maken. Met het hebben van een uitvaartverzekering in Pingjum zul je er tenslotte niet helemaal alleen voor staan als het betrekking heeft op de onkosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen keren een bepaald geldbedrag uit bij overlijden, wat gebruikt kan worden voor de uitvaart. Bij genoemde variant spaar je als het ware een bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet gedwongen. Maar, aangezien het dingen zoveel zorgelozer maakt bij een uitvaart regelen, is het absoluut te adviseren.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Pingjum zal altijd afhankelijk zijn van bepalende factoren. Dit is dan eveneens de oorzaak dat de premie voor elk persoon zal wisselen. Een jonger iemand betaalt gemiddeld lagere premie dan iemand op oudere leeftijd. Dit is vanzelfsprekend, de verzekeraar neemt anders te veel risico. Tevens zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van het soort verzekering die je wilt vastleggen en van jouw welzijn. Een verzekeraar is niet geforceerd om je te aanvaarden voor een verzekering. Als een uitvaartverzekeraar in Pingjum je een te omvangrijk gevaar vindt, zullen ze je weigeren. Vrijwel altijd zul je dan wel jouw medische dossier moeten aanleveren alvorens je een uitvaartverzekering wilt aanvragen. Mocht je het zelf wensen te doen dan kun je uiteraard ook gewoon geld opzij zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit gedaan wordt, anders komen je nabestaanden straks geld tekort bij het betalen van jouw uitvaart. Indien dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw naasten aansprakelijk stellen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Pingjum

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Pingjum verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Pingjum

Vlak na het heengaan van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Pingjum Na een overlijden zul je niet in de sfeer zijn om meteen al zaken te regelen. Indien je nog niet eerder met een overlijden te maken hebt gehad, heb je vaak geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen geregeld moeten worden. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die meteen na een overlijden georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de familie. Daardoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de aangifte regelt alsmede het rouwvervoer van de overledene richting een uitvaartcentrum. Later zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel gaan over het invullen van de uitvaart en alle behoeften hieromtrent doorspreken.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een flinke hulp bij een overlijden. Vergelijk daarom allerlei uitvaartondernemers, want dankzij de uitvaartondernemer Pingjum zal er een indrukwekkende uitvaart plaatsvinden voor een prettige laatste herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Pingjum

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Pingjum

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Pingjum. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Pingjumse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Pingjum. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Pingjum bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Pingjum die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Pingjum

Een waardige uitvaartdienst

4 september 2020

Er is geen andere uitvaartverzorger te bedenken die meer hulpverlenend is dan de onze. We hebben alleen na de plechtigheid niets meer vernomen, jammer.

- Wouter Hermans

Verwachtingen zijn overtroffen

23 augustus 2020

De veranderingen in organisatie van de dag was geen probleem. Dit was geen probleem dus heel flexibel deze mensen die ontdekt hebben.

- Suzanne Janssen

De allerlaatste groet was perfect

15 augustus 2020

Ik heb echt niet de juiste woorden om te omschrijven hoe geschikt het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al gelijk contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan uitmuntend. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de wensen van grootvader echt werden gehoord. We hebben echt een mooie ultieme groet kunnen geven aan onze lieve grootpapa.

- Brenda Wolters

De allerlaatste groet was perfect

8 augustus 2020

De woorden ontbreken om te verwoorden hoe fijn de ervaring met de uitvaartorganisatie was. We hadden gauw de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie allerlaatste groet mogen houden aan onze beste grootpapa.

- Tessa Timmermans

Hele mooie plechtigheid gehad!

8 augustus 2020

Precies zoals mijn vader het wilde! Echt geweldig mooi (en met betrekkelijk lage prijzen) hoe we dit vertrek hebben kunnen invullen. Niets was vreemd of teveel voor het afscheid, alle opties die we wilden konden ook. Daarna is er ook nog even gebeld hoe het met ons was en of alles naar wens was geweest.

- Klaas de Bruijn

Vlug en moeiteloos uit handen genomen uitvaart

26 juli 2020

De uitvaartorganisatie van onze keuze was heel erg betrokken. Het afscheid (en de plek) voelde erg relaxed ondanks het verdriet. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar mooi en warm.

- Maarten Jonker

Direct in contact met de correcte persoon

2 maart 2020

Vlak voor het heengaan kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaartdienst van onze tante. Daardoor waren we in staat de mogelijkheden en voorkeuren alvast door te nemen. Om dit samen zo te doen was het een indrukwekkende ervaring door deze uitvaartbegeleiders waarmee we snel in contact stonden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken hiervan!

- Wilhelmina de Lange

Persoonlijke steun en toeverlaat

24 februari 2020

Deze uitvaart is memorabel, de uitvaartverzorger was flink ervaren. Deze was erg nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Wouter van de Velde

Het vertrek van opa was enorm mooi!

24 januari 2020

Het was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Nu weten wij hoe belangrijk de juiste persoon voor de uitvaartdienst eigenlijk is.

- Annemarie Koning

Betrouwbaar

31 december 2019

We wilden het bij voorkeur klein en privé houden en dat is gelukt. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we snel de teraardebestelling regelen. Dank jullie wel.

- Adriana Smits

Echt betrokken bij de uitvaartdienst

24 december 2019

Incidenteel in het leven kom je mensen tegen die werkelijk met je betrokken zijn. Wij zijn een fijne ervaring rijker door deze uitvaart, hoe gek dat misschien klinkt.

- Marjolein van de Velden

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Pingjum

Anemoon Uitvaartbegeleiding

Heereweg 42a
8891 HT Midsland
Nederland

06 22334461
http://www.anemoonuitvaartbegeleiding.nl/

Anne de Jong Uitvaartzorg

Buorren 23
9012 DK Raerd
Nederland

0566 602 922
http://www.dejonguitvaartzorg.nl/

Begrafenis- & Crematieverzorging J AE de Boer & Zn

Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek
Nederland

0515 416 114
http://www.deboeruitvaart.nl/