Uitvaart Rotterdam Albrandswaard

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Ben jij op zoek naar een professional voor de uitvaart in Rotterdam Albrandswaard?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Rotterdam Albrandswaard verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het mooiste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Rotterdam Albrandswaard – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Rotterdam Albrandswaard gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Rotterdam Albrandswaard vinden

Uitvaart Rotterdam Albrandswaard
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Rotterdam Albrandswaard aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Rotterdam Albrandswaard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Pernis Rotterdam, Oud Beijerland en Schiedam bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Rotterdam Albrandswaard

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Rotterdam Albrandswaard is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Rotterdam Albrandswaard vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Rotterdam Albrandswaard kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Rotterdam Albrandswaard

Een overlijden is iedere keer een schokkende situatie. Denk aan de schok bij een onvoorzien heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Het is tevens een tijd waarin er heel veel op je afkomt. Er moet van alles besloten worden bij een teraardebestelling. Allereerst de administratieve mededeling bij de gemeente. Daarna moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Rotterdam Albrandswaard. Hierna moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • De uitvoering van het testament

Indien er vooraf helderheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een teraardebestelling in Rotterdam Albrandswaard persoonlijke wijzigingen aan een uitvaart aan te brengen.

Geheid zul je in deze hectische tijd een aantal zaken missen. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Lees aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Rotterdam Albrandswaard

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Rotterdam Albrandswaard te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Rotterdam Albrandswaard contacteren

Als een geliefde komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in contact komen met een uitvaartcentrum in Rotterdam Albrandswaard. Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk doet. Je kunt dit centrum ook wel zien als de rustplaats voor de overledene voordat de begrafenis zal plaatsvinden. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak mooi gemaakt en opgebaard wanneer dit verlangd is door de nabestaanden. Door de speciale koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. In eigen woning opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je afstemmen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Rotterdam Albrandswaard. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Door deze optie zal je in staat zijn om langduriger afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Naast het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in Rotterdam Albrandswaard er voor je als het aankomt op de verzorging van de overledene. Hier kan je denken aan het opmaken en aan het aankleden. Foto’s aanleveren is raadzaam. Bij een paar uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Daarnaast kunt je in uitvaartcentrum Rotterdam Albrandswaard bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de persoon. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een privé moment te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na het afscheid behoren de bekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de begrafenis af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Rotterdam Albrandswaard. Soms is het mogelijk om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Rotterdam Albrandswaard

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Rotterdam Albrandswaard

Het is noodzakelijk dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw nabestaanden eigenlijk niet mee opzadelen. Een crematie is over het algemeen genomen minder prijzig dan een begrafenis. Dit heeft merendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Rotterdam Albrandswaard een grafkuil gehuurd moet worden. De tarieven kunnen aardig stijgen hiervoor. De kosten voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente afwijken. Het is dan zeker aan te raden om eerst wat onderzoek te doen. Je bent behalve de tariefstelling voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een grafkist en een steen. Ook hier kunnen de tarieven stijgen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Een crematie in Rotterdam Albrandswaard brengt minder kosten met zich mee. Het prijzigste aan het cremeren is de asurn. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het zelfstandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Rotterdam Albrandswaard wilt is het van betekenis om de tariefstelling altijd goed te vergelijken. Er bestaan flink wat prijsverschillen onder partijen. Door dit te beschouwen zul je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Rotterdam Albrandswaard

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Rotterdam Albrandswaard

Nadenken over een uitvaartdienst kan een vervelend gevoel geven, zeker als je aan de prijzen denkt. Het is ook noodzakelijk gezien het regelen van een heengaan enorm duur kan zijn. Hier heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een grafkist, de finale verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Verder is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen over het algemeen op tot tenminste 7.000,- euro. Daarbij zitten wel veel opties inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Rotterdam Albrandswaard zo hooggeprijsd maken als je zelf wilt. Een koffietafel als voorbeeld, is normaal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Dan zullen de uitgaven hoger zijn. De prijzen zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een alledaags graf is namelijk minder duur dan een particulier graf.

Meestal zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Rotterdam Albrandswaard en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Rotterdam Albrandswaard inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Rotterdam Albrandswaard inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Rotterdam Albrandswaard

Een uitvaartverzekering in Rotterdam Albrandswaard is de belangrijkste keuze rondom je uitvaart. Wanneer je in Rotterdam Albrandswaard een uitvaartverzekering afsluit, ben je ervan verzekerd dat een aanzienlijk gedeelte van de uitgaven zijn gedekt. De meeste uitvaartverzekeringen vergoeden de logische kosten die komen kijken bij een uitvaartdienst. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een vastgesteld geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet verplicht. Maar, aangezien het omstandigheden zoveel eenvoudiger maakt bij een uitvaart organiseren, is het zeer raadzaam.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Rotterdam Albrandswaard zal altijd afhankelijk zijn van meerdere factoren. Dat is dan ook de oorzaak dat de premie voor elk persoon zal variëren. Zo valt een premie minder hoog uit indien je deze op een vroegere leeftijd afsluit. Dit is vanzelfsprekend, de verzekeraar neemt anders buitensporig risico. Ook is de premie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt hebben en van je persoonlijke welzijn. Het is zo dat een uitvaartverzekering in Rotterdam Albrandswaard geweigerd kan worden als de verzekeraar je een te riskant geval vindt. Het regelen van een verzekering gaat dan ook vaak samen met het meezenden van een gezondheidsverklaring en in een aantal gevallen het meesturen van een medisch dossier. Mocht je het zelf willen doen dan kun je uiteraard ook gewoonweg een bedrag apart zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt namelijk wel zeker zijn dat de uitvaart bekostigd kan worden. Indien dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw naasten aansprakelijk stellen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Rotterdam Albrandswaard

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Rotterdam Albrandswaard verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Rotterdam Albrandswaard

Meteen na het overlijden van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Rotterdam Albrandswaard De rouw overheerst nadat een mens overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is zaken organiseren. Wanneer je nog niet eerder met een overlijden te maken hebt gehad, heb je ook geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen geregeld moeten worden. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die direct na een overlijden geregeld moeten worden, uit handen te nemen van de nabestaanden. De nabestaande kan dan stilstaan bij het rouwproces. Ondertussen zal de uitvaartondernemer aangifte doen bij de gemeente en de allerlaatste verzorging en vervoer naar een rouwcentrum organiseren. Later kunnen jullie samen bespreken wat de voorkeuren rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de familie. Vergelijk vandaar diverse uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Rotterdam Albrandswaard zal er een mooie dag plaatsvinden voor een prettige allerlaatste herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Rotterdam Albrandswaard

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Rotterdam Albrandswaard

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Rotterdam Albrandswaard. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Rotterdam Albrandswaardse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Rotterdam Albrandswaard. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Rotterdam Albrandswaard bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Rotterdam Albrandswaard die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Rotterdam Albrandswaard

Warmhartig bijgestaan

18 april 2024

Ons mamma stond zelf enorm kleurrijk in het leven dus de attente opvang was enorm fijn. Niks was te vreemd en het was heel persoonlijk.

- Maarten Kuipers

Liefdevol bijgestaan

7 april 2024

Het geweldige leven van onze moeder is formidabel omgezet in haar afscheid en de liefdevolle opvang was ontroerend. Niets was te raar en het was zeer persoonlijk.

- Cornelia Bosman

Persoonlijke begeleiding afscheid

4 april 2024

Liefdevolle mensen die alles rap en degelijk regelen gevonden.

- Mark Evers

Liefdevolle mensen voor de begrafenis

25 maart 2024

De uitvaart is snel, onbezorgd en persoonlijk begeleid.

- Sandra de Wit

Een integere uitvaart

20 maart 2024

We wilden het het liefste klein en privé houden en dat is gelukt. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we vlug de teraardebestelling regelen. Dank jullie wel.

- Sabrina van Vliet

Uitvaart schitterend zoals gehoopt

10 maart 2024

Het is exact gegaan zoals vader het bij voorkeur had gewild. Ongelofelijk hoe op maat en relatief goedkoop deze uitvaartdienst georganiseerd is. Het was buitengewoon mooi met alle ‘vreemde’ wensen die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Achteraf is er ook nog even gevraagd hoe het met ons was en of alles naar wens was geweest.

- Marcel Kuiper

Erkentelijk voor een eigen afscheid

4 maart 2024

Het uitvaart centrum van onze voorkeur was snel en erg lief. De teksten werden ook herschreven met zijn hulp en ook meedenken over alles was goed.

- Johannes van de Berg

Snel in contact met de juiste persoon

26 februari 2024

Voor het werkelijke overlijden van mijn tante zochten wij al contact met meerdere uitvaartcentra. Aan het sterfbed konden de wensen al besproken worden. Om dit gezamenlijk zo te doen was het een indrukwekkende belevenis door deze uitvaartbegeleiders waarmee we vlug in contact stonden. Dank je wel voor het mogelijk maken daarvan.

- Frank Kok

Een waardig vertrek

17 februari 2024

Er is geen enkele uitvaartverzorger te bedenken die meer betrokken is dan die van ons. We hebben alleen achteraf niets meer mogen horen, helaas.

- Ingrid Hendriks

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Rotterdam Albrandswaard

De Vlinder uitvaartverzorging & uitvaartwinkel

Hoogstraat 73b
3111 HC Schiedam
Nederland

010 426 0521
http://www.devlinderuitvaartverzorging.nl/

Uitvaartverzorging Oud Charlois

Waalhaven Oostzijde 111
3087 BM Rotterdam
Nederland

010 429 9052
http://www.uitvaartverzorging-oudcharlois.nl/

Evelien Uitvaartverzorging

Schoolstraat 4
3171 DG Poortugaal
Nederland

010 223 6215
http://www.evelienuitvaartverzorging.nl/