Uitvaart Riel

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken dingen graag behapbaarder voor je. Ben jij opzoek naar een fijne uitvaartondernemer uit Riel die bij jouw wensen past?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Riel verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het belangrijkste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Riel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Riel gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Riel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Riel aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Riel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Hulten, Gilze en De Moer bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Riel

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Riel is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Riel vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Riel kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Riel

Een overlijden is immer een ingrijpende situatie. Denk aan de schrik bij een onverhoeds overlijden en het daaruit voortkomende leed. Maar een heengaan houdt ook een drukke tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er moet van alles geregeld worden bij een begrafenis. Allereerst de administratieve melding bij de gemeente. Daarna moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Riel. In de dagen direct na het heengaan dienen er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Aanvullende verlangen

Wanneer er van tevoren duidelijkheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer aandacht voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Riel.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende periode enkele zaken missen. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer belangrijk? Vindt meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Riel

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Riel te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Riel contacteren

Voor een uitvaart in Riel heb je de keuze uit allerlei soorten uitvaartcentra die door de hele stad zitten. Een uitvaartcentrum speelt een belangrijke functie bij zowel alle werkzaamheden vooraf aan de teraardebestelling als de begrafenis zelf. In iedere uitvaartcentrum in Riel zijn schitterende opties om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de begrafenis is. Tegelijkertijd is hier alles present om de overledene de allerlaatste behandeling te kunnen geven.

De primaire functie van een uitvaartcentrum Riel zijn de plekken waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Natuurlijk kun je de dierbare ook thuis opbaren. Indien je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt hier een ogenblik kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor enkel familieleden.

In bijna alle uitvaartcentra in Riel kun je gebruik maken van een ingerichte ruimte voor het afscheid. Als dierbaren van de overledene kun je het uitleiden erg passend maken. Er is de mogelijkheid voor zelfstandig gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is gelegenheid voor alle soorten geloven. Verscheidene uitvaartcentra in Riel kun je bovendien media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Zodra het afscheid is genomen kun je aansluitend dikwijls nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt veelal kiezen voor iets simpels zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide mogelijkheden. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de diverse uitvaartcentra in Riel en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Riel

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Riel

Het is raadzaam dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hier wil je jouw nabestaanden liever niet mee opzadelen. Gemiddeld is een begrafenis wat prijziger dan een crematie. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Riel een graf gehuurd moet worden. De prijzen daarvoor kunnen hard stijgen. De tarieven voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus goed aan om dit eerst even goed uit te vogelen voor je besluit om een keuze te maken. Naast de kosten voor de rustplaats zelf zal je gelijktijdig tarieven kwijt zijn aan de (graf)steen en een grafkist. Ook hier kunnen de tariefstelling stijgen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Een crematie in Riel brengt mindere kosten met zich mee. Bij een crematie gaan de allermeeste tariefstelling in de asurn zitten. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Het is eveneens geoorloofd om zelfstandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Riel wilt is het van betekenis om de tariefstelling altijd goed te vergelijken. Er bestaan tamelijk wat prijsverschillen tussen partijen. Door dit te signaleren zal je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Riel

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Riel

Nadenken over een uitvaart kan een rot gevoel geven, zeker als je aan de prijzen denkt. Jammer genoeg is dit wel noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan enorm in de papieren lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een kist, de finale verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Tevens is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Mogelijk in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaart kost hedendaags circa € 7.000,-. Een aantal dingen zitten hier normaal bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Riel zo exclusief maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Denk je aan het laatste, dan zijn de kosten hoger dan indien je louter voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een algemeen graf zal beter geprijsd zijn dan een privaat graf.

Doorgaans zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Riel en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Riel inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Riel inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Riel

Het is voor iedereen in Riel raadzaam om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan geheid dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte forse tarieven van de uitvaart komen te staan. Kort genomen kun je kiezen uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vastgesteld dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen diensten zijn opgenomen. Hier ben je dan gegarandeerd van een verstandig geregelde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitbetaald krijgt waarmee een uitvaart kan worden geregeld. Deze optie is uitstekend als je aparte wensen losstaand van een dienstenpakket hebt.

Er zijn bovendien nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering samengevoegd worden. Het is niet eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel bedrijven voor een uitvaartverzekering in Riel dat het vergelijken ervan imposant lijkt. Toch is een vergelijking noodzakelijk. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het beste aansluit bij jouw leven.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Riel

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Riel verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Riel

Het is slim om een uitvaartverzorger in Riel in te zetten voor een afscheidsdienst in Riel. Even beknopt andermaal stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Het organiseren van het afscheidsceremonie is een hoop werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dat is dan daarnaast gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste manier zal worden geregeld.

Denk onder andere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het regelen van de uitvaart zelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is verstandig aangezien het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze pagina eenvoudig en snel doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even snel in contact komen en heb je al snel een goed idee door wie jij het liefste de laatste dag van jouw geliefde laat regelen. Tevens is het slim om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Horen bloemen en (rouw)kaarten onder andere ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of is deze uitvaartondernemer in Riel ook in de gelegenheid om misschien live muziek te regelen als de gestorvene dit heeft gewenst? Dit zijn allemaal vragen die je mogelijk kunt stellen bij het zoeken. We wensen jou sterkte in deze zware tijd, en helpen jou bij voorkeur met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets eenvoudiger voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Riel

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Riel

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Riel. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Rielse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Riel. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Riel bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Riel die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Riel

Bedankt!

22 mei 2024

Vlot waren we in contact met diverse uitvaartcentra. Zelf hebben we vrijwel niks autonoom hoeven doen.
Enorm dankjewel!

- Ramona Schouten

Geweldig geholpen

17 mei 2024

Wij konden eerst goed voelen wie wij aangenaam vonden. We vonden iemand die ons erg steunde en die zaken vlug voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zuster aan te geven.

- Guido Jonker

Snel in contact met de juiste persoon

10 mei 2024

Voor het echte overlijden van mijn tante zochten wij al contact met diverse uitvaartcentra. Aan het sterfbed konden de behoeften al doorgenomen worden. Dit was erg onvergelijkelijk en mogelijk door dat we snel verschillende uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Bedankt voor het mogelijk maken ervan!

- Melanie de Bruijn

Een steun in deze moeilijke tijd

28 april 2024

Niet verwacht om via uitvaartplek iemand te vinden die zoveel ondersteuning kon bieden. Enorm fijn en een dikke pluim voor de rappe reacties.

- Maarten Jonker

Uitvaartbegeleider was enorm vriendelijk

21 april 2024

Na de shock van het opeens heengaan van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inzetten (via uitvaartplek.nl) om ons te assisteren. Enorm erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de interesse en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was erg bijzonder. Persoonlijk contact en alles was mogelijk.Petje af.

- Ivo van der Linden

Eerbiedige uitvaart

17 april 2024

Respectvol afscheid kunnen nemen van onze broer. De koffie was wat minder lekker maar verder alles goed gegaan.

- Joyce Willems

Het vertrek van opa was zo mooi!

10 april 2024

Aangezien dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de familie hadden was het behoorlijk spannend. Nu weten we hoe beslissend de juiste persoon voor de uitvaartdienst eigenlijk is.

- Pascal de Vries

Snel in contact met de correcte personen

30 maart 2024

Vlak voor het overlijden kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaart van onze tante. Hierdoor waren we in staat de mogelijkheden en wensen alvast door te nemen. Dit was erg uniek en mogelijk door dat we snel diverse uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken ervan!

- Inge van der Laan

Warme helpende hand

26 maart 2024

Het doodgaan van mijn mama had een forse invloed op mij, enorme rouw en dus niet in staat zaken te bepalen. Via uitvaartplek.nl had ik in 24 uur een gepaste uitvaartverzorgster die mij kon helpen. Ze was zo behulpzaam en begripvol.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Ronald van de Velde

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Riel

8er de wolken

Den Brem 50
5052 RE Goirle
Nederland

013 534 8130
http://8erdewolken.nl/

Nemas Delemarre Uitvaartverzorging

Bergstraat 103
5051 HB Goirle
Nederland

06 33056250
http://www.nemasuitvaartverzorging.nl/

Els Delemarre Uitvaartonderneming

Bergstraat 103
5051 HB Goirle
Nederland

013 204 4693
http://www.nemasuitvaartverzorging.nl/