Uitvaart De Moer

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Zoek jij een professional voor de uitvaart in De Moer?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart De Moer verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit De Moer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer De Moer gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart De Moer
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 74 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart De Moer aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in De Moer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Rijen, Hulten en Gilze bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart De Moer

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in De Moer kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in De Moer. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen De Moer

Het afhandelen van een overlijden is altijd zwaarwegend. Er is vanzelfsprekend het leed en mogelijkerwijs de schrik bij een plotseling overlijden. Maar een heengaan houdt ook een drukke periode in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Allereerst de administratieve aangifte bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in De Moer. In de dagen direct na het overlijden dienen er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • De executie van het testament

Indien er van tevoren helderheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Indien dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer ruimte voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in De Moer.

Ongetwijfeld zul je in deze hectische tijd veel zaken vergeten. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in De Moer

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit De Moer te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in De Moer contacteren

Als een geliefde komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in aanraking komen met een uitvaartcentrum in De Moer. Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk regelt. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de begrafenis zal plaatsvinden. De overledene wordt in het uitvaartcentrum vaak attractief gemaakt en opgebaard wanneer dit gewenst is door de nabestaanden. Door de speciale koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. Thuis opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je overeenkomen met jouw betreffende uitvaartondernemer in De Moer. Zo is het onder andere mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Hierdoor is het een optie om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Als je verzorging wenst van je geliefde is dit ook een optie in de uitvaartcentra in De Moer. De opties zijn onder andere make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleding. Hiervoor kun je een foto aanleveren. Bij een paar uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Tegelijkertijd kunt je in uitvaartcentrum De Moer bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de persoon. Wil je nog een klein 1 op 1 afscheid met de geliefde, dan is dit het tijdstip hiervoor. Na het vertrek behoren de welbekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de begrafenis af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in De Moer kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematorium. Soms is het geoorloofd om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit De Moer

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie De Moer

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een significante en buitengewoon intieme keuze van mensen. Hier wil je jouw nabestaanden eigenlijk niet mee opzadelen. Doorgaans is een begrafenis wat kostbaarder dan een crematie. Voornaamste aanleiding hiervoor is dat er bij een begrafenis in De Moer een rustplaats geregeld moet worden. De kosten hiervoor kunnen hard oplopen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even degelijk te onderzoeken alvorens je besluit om een keuze te maken. Naast de tarieven voor de rustplaats zelf zal je gelijktijdig kosten kwijt zijn aan de grafsteen en een (graf)kist. Afhankelijk van je eigen wensen kunnen de kosten hierin simpelweg ook weer gigantisch verschillen.

Een crematie in De Moer brengt lagere kosten met zich mee. Bij een crematie gaan de allermeeste tariefstelling in de asurn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit dikwijls een optie tegen een compensatie. Het is ook mogelijk om eigenhandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in De Moer wilt is het van nut om de tariefstelling altijd goed te vergelijken. Over en weer zitten er namelijk behoorlijke verschillen tussen de aanbieders. Je kunt zo al snel behoorlijk besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie De Moer

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in De Moer

Piekeren over een uitvaart kan een naar gevoel geven, met name als je aan de kosten denkt. Het is echt noodzakelijk gezien het regelen van een overlijden aanzienlijk duur kan zijn. Je gaat hoe dan ook een aantal kosten maken, denk hier aan een kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de geliefde en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de voorkeuren komen hier nog allerlei kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Rouwvervoer
 • Mogelijk in te huren dragers van de kist
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een aankondiging voor melding van overlijden

De kosten na overlijden lopen over het algemeen op tot minimaal 7.000,- euro. Hier zitten wel veel opties inbegrepen. De tariefstelling voor de uitvaart kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf afwegen. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de tarieven aanzienlijker dan indien je enkel voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een generaal graf zal goedkoper zijn dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio De Moer en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart De Moer inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart De Moer inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering De Moer

Wij raden iedereen in De Moer aan om een uitvaartverzekering te regelen. Evenzeer jij als je familie hebben dan de opluchting dat zij niet voor flinke tarieven komen te staan. Kort door de bocht kun je kiezen tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn opgenomen en waarmee je gegarandeerd bent van een goed geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een kapitaal op waarvan de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering biedt iets meer vrijheid, omdat je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een hele handige uitvaartverzekering als je specifieke wensen hebt.

Er zijn daarnaast nog vormen waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel aanbieders voor een uitvaartverzekering in De Moer dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijking vereist. Zo kies je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw stijl past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken De Moer

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in De Moer verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer De Moer

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in De Moer in te huren voor een afscheidsdienst in De Moer. Even vluchtig wederom stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Het organiseren van het afscheidsceremonie is veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dat is dan tevens direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste manier zal worden geregeld.

Alle formaliteiten en de smetteloze planning wordt geregeld door hen. Indien je ervoor kiest om rechtstreeks in zee te gaan met een uitvaartondernemer in De Moer is het steevast goed om moeiteloos via onze webpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het finale afscheid is erg belangrijk en op deze wijze heb je meteen een indruk van de mensen die dit voor jou kunnen doen. Bovendien is het slim om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Horen bloemen en kaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of is deze uitvaartondernemer in De Moer ook in staat om mogelijk live muziek te organiseren als de overledene dit heeft verlangd? Deze persoonlijke ideeën kun je meenemen in je zoektocht naar de juiste uitvaartondernemer. In deze tijd van treurnis wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange pittige zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in De Moer

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

De Moer

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio De Moer. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De De Moerse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in De Moer. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in De Moer bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit De Moer die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in De Moer

Uitvaartbegeleider was erg vriendelijk

26 september 2022

Vooraf komt het verdriet en de dreun en dan weet je dat er van alles geregeld moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek gauw mensen inzetten daarvoor. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten regelen en vooral verrast met hoe vriendelijk en persoonlijk deze begeleiding voor ons was. Niets geen nuchter gedoe, gewoon heel persoonlijk en niets was eigenaardig.Niks anders dan respect hiervoor.

- Maarten Molenaar

Volledig ontzorgt

23 september 2022

Via uitvaartplek zijn we compleet ontzorgt. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even vergelijken tot het werkelijke afscheid, alles was overeengekomen. Het verliep gemakkelijk en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Super geregeld.

- Charlotte de Leeuw

Houvast in deze lastige tijd

17 september 2022

Niet verwacht om via uitvaartplek iemand te vinden die zoveel steun kon bieden. Ontzettend prettig en een dikke pluim voor de rappe reacties.

- Marijke Maas

De uitvaart was prachtig

10 september 2022

Rap en uitstekend alles georganiseerd na de aanvraag. Naderhand nog gebeld of ik nog vragen had.

- Vincent Dijkstra

Verwachtingen zijn overtroffen

29 augustus 2022

De veranderingen in inrichting van de dag was geen probleem. De uitvaartverzorgster was erg meegaand dus dit was snel georganiseerd.

- Niels Vink

Volledig ontzorgt

25 augustus 2022

Via uitvaartplek zijn we compleet ontzorgt. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het echte afscheid, alles was besloten . Het verliep soepel en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Zeer tevreden.

- Joris Willems

Warmhartig bijgestaan

16 augustus 2022

Ons mamma stond zelf enorm mooi in het leven dus de liefdevolle opvang was enorm fijn. Niks was te vreemd en het was enorm persoonlijk.

- Sander van Wijk

Erg blij door lieve hulp

10 augustus 2022

De mensen van het uitvaartcentrum hebben mij heel erg geholpen bij de uitvaart van mijn lieve man. Ik stond er niet alleen meer voor. Alles werd voor mij geregeld na het contact zoeken met deze mensen. De volgende dag was het geregeld.

- Guido Scholten

Lage tariefstelling en vredig

1 augustus 2022

Een zowel betaalbare als eervolle uitvaartdienst was meer dan we verwacht hadden. Aangezien ons inkomen beperkt is was dit volmaakt.

- Barbara de Boer

Uitgelichte uitvaartondernemers uit De Moer

Van Gorp Uitvaartzorg

Hoofdstraat 32
5171 DD Kaatsheuvel
Nederland

0416 851 405
http://www.vangorpuitvaartzorg.nl/

crematorium Tilburg

Karel Boddenweg 5
5044 EL Tilburg
Nederland

013 468 6204
http://www.crematoriumtilburg.nl/

Uitvaartverzorging Arie Vrijhof

Mingersbergstraat 48
5045 EN Tilburg
Nederland

06 30185968
http://www.uitvaartverzorgingarievrijhof.com/