Uitvaart Pesse

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Zoek jij hulp voor de uitvaart in Pesse?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Pesse verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Pesse – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Pesse gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Pesse

Uitvaart Pesse
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 68 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Pesse aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Pesse, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Hoogeveen, Fluitenberg en Stuifzand bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Pesse

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Pesse is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Pesse. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Pesse kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Pesse

Bij het overlijden van een naaste spelen er verschillende emoties. Denk aan de schok bij een onverhoeds overlijden en het daaruit voortkomende leed. Het is ook een tijd waarin er heel veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Als eerste de administratieve melding bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Pesse. In de dagen ogenblikkelijk na het overlijden moeten er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Aanvullende voorkeuren

Als de overledene zelf al wensen over de invulling heeft gedocumenteerd, dan is het eenvoudiger om keuzes te maken. Als dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer aandacht voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Pesse.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende periode enkele dingen over het hoofd zien. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Pesse

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Pesse te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Pesse contacteren

Bij een begrafenis in Pesse kun je kiezen uit een verscheidenheid aan uitvaartcentra die verspreid in de stad aanwezig zijn. Het uitvaartcentra heeft een indrukwekkende invloed op alle dingen voor en na de teraardebestelling. In elk uitvaartcentrum in Pesse zijn prachtige mogelijkheden om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Eveneens is hier alles beschikbaar om de overledene de laatste behandeling te kunnen geven.

De zwaarstwegende rol van een uitvaartcentrum Pesse zijn de ruimtes waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Zonder twijfel mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vooraf een moment voor condoleances inrichten voor alle mensen die de overledene kenden. Ook kun je het privé houden voor uitsluitend genodigden of familie.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Pesse hebben een gehoorzaal waar de dienst georganiseerd kan worden. De plechtigheid is het meest intieme stukje van de uitvaart en mag je als nabestaanden zelf indelen. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Allerlei uitvaartcentra in Pesse kun je eveneens media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de uitvaart zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit mag een simpele koffietafel zijn, maar ook overvloedig. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verscheidene uitvaartcentra in Pesse en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Pesse

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Pesse

Een van de eerste beslissingen die achtergeblevenen moeten maken is de keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie. Dikwijls heeft de overledene aan familie of via een wilsbeschikking laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. De keuze kan evenals overgelaten zijn aan de naaste familie.

Wat het onderscheid tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zullen de meesten wel weten. Maar wat is de impact op de uitvaart op zichzelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in zo goed als alle uitvaartcentra in Pesse gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de overledene na de ceremonie naar een kerkhof getransporteerd worden. Er zijn uitvaartcentra die gelocaliseerd zijn bij een kerkhof en af en toe moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Ingeval er voor een crematie wordt gekozen, is het gewoon om te kiezen voor een uitvaartcentrum waar ook gecremeerd kan worden. Dat hoeft overigens niet. Het staat je vrij om vanaf een uitvaartcentrum naar een extern crematorium te rijden.

Wel is het raadzaam om de tarieven van een begrafenis en crematie Pesse in de gaten te houden. Een begrafenis zal duurder zijn dan een crematie. Dit heeft grotendeels te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en extra tariefstelling voor een grafsteen of monument op de gedenkplaats. Overigens is de wil van de gestorvene over het algemeen leidend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Pesse

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Pesse

Het lijkt mogelijk wat naar om na een heengaan na te denken over de tariefstelling van een uitvaart in Pesse. Het is echt noodzakelijk gezien het regelen van een overlijden behoorlijk kostbaar kan zijn. Je gaat sowieso een aantal kosten maken, denk hier aan een grafkist of een asurn. Ook de verzorging van de dierbare en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de behoeften komen daar nog extra kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor kennisgeving van overlijden

De prijzen na overlijden lopen doorgaans op tot tenminste 7.000,- euro. Hierin zitten wel veel mogelijkheden inbegrepen. De tariefstelling voor het afscheid kun je afhankelijk van de behoeften zelf afwegen. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Denk je aan het laatste, dan zijn de tarieven aanzienlijker dan wanneer je enkel voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een algemeen graf is namelijk goedkoper dan een particulier graf.

Meestal zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Pesse en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Pesse inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Pesse inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Pesse

Wij advisreren iedereen in Pesse aan om een uitvaartverzekering te regelen. Evenzeer jij als je achtergeblevenen hebben dan de zekerheid dat zij niet voor forse prijzen komen te staan. Bij benadering kun je een keuze maken uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn geïntegreerd en waardoor je verzekerd bent van een degelijk georganiseerde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitbetaald krijgt waarmee een uitvaart kan worden geregeld. Deze variant is perfect indien je bijzondere wensen uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Tenslotte is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Pesse enorm omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw situatie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Pesse

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Pesse verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Pesse

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Pesse in te zetten voor een afscheidsceremonie in Pesse. We hebben het al even vluchtig aangestipt in dit artikel, maar is het handig om hier wat langer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaart uit handen te nemen. Dit is dan doorgaans meteen de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte wijze zal worden geregeld.

De meeste plechtigheden en de strakke planning wordt geregeld door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is handig omdat het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze site eenvoudig en snel doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even vluchtig in contact komen en heb je al snel een fatsoenlijk idee door wie jij het liefste de finale dag van jouw dierbare laat verzorgen. Ook is het een slim plan om altijd even te kijken naar de diensten die er verricht kunnen worden.

Horen bloemen en kaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Pesse ook in staat om wellicht live muziek te organiseren als de overledene dit heeft gewenst? Deze persoonlijke voorkeuren kun je meenemen in je zoektocht naar de beste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze kritieke periode, en helpen jou graag met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets eenvoudiger voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Pesse

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Pesse

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Pesse. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Pessese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Pesse. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Pesse bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Pesse die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Pesse

Lage prijzen en sereen

18 juli 2022

Een zowel goedkope als eervolle uitvaart was uitgebreider dan we verwacht hadden. We hebben niet zoveel geld dus was noodzakelijk.

- Angela Prins

Betaalbaar en eervol

16 juli 2022

Lage prijzen en een vredig afscheid was wat we wensten. We hebben niet zo veel geld dus was noodzakelijk.

- Jolanda Visser

Persoonlijke hulp was geweldig!

7 juli 2022

Dag en nacht bereikbaar was zeer prettig. Kopje koffie kon aangevuld worden met het lievelingsgebakje van grootmoeder. Prachtig.

- Jacob van Dam

Een eigen afscheid

2 juli 2022

Omdat we na de aanvraag razendsnel contact met een uitvaartbegeleider hadden was er plaats voor alle persoonlijke ideeën. Er waren allerlei behoeften en daarom werd afscheid exact zoals pap dat wilde. De prijs was goed dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen bijstaan.

- Manon Sanders

Op maat begeleiding was geweldig!

19 juni 2022

Ongeacht het moment van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was enorm prettig. De lievelings lekkernij van grootmoeder stond gedurende de uitvaart (bij de koffie) centraal. Werkelijk fantastisch georganiseerd.

- Eveline Hofman

Een intieme teraardebestelling

14 juni 2022

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was razendsnel bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het assisteren met de persoonlijke teksten was niet te veel en de assistentie was zeer gewaardeerd.

- Arjan de Jong

Betrouwbaar

8 juni 2022

Intiem en alleen met genodigden was de wens. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we vlug de teraardebestelling regelen. Merci.

- Sander van Vliet

Boven verwachting soepel

29 mei 2022

Omdat onze familie het niet volstrekt eens was werden er op het laatste moment dingen gewijzigd. Dit was geen probleem dus heel flexibel deze mensen die gevonden hebben.

- Marco van der Meer

Echt betrokken bij de uitvaartdienst

27 mei 2022

Mensen die echt meedenken zijn uniek. Wij zijn een fijne ervaring rijker door deze uitvaart, hoe gek dat misschien klinkt.

- Deborah Koster

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Pesse

UGNA Uitvaartzorg – Adviespunt Hoogeveen

A.G. Bellstraat 23
7903 AD Hoogeveen
Nederland

0524 515 899
https://www.ugna.nl/

Aalders Uitvaartverzorging

Industrieweg 96
7903 AK Hoogeveen
Nederland

0528 356 701
https://www.reneaaldersuitvaartverzorging.nl/

Draagt Elkanders Lasten Uitvaartverzekeringen N.V.

Het Haagje 169
7902 LG Hoogeveen
Nederland

0528 264 158
http://www.delu.nl/