Uitvaart Eursinge De Wolden

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Zoek jij een professional voor de uitvaart in Eursinge De Wolden?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Eursinge De Wolden verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Eursinge De Wolden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Eursinge De Wolden gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Eursinge De Wolden vinden

Uitvaart Eursinge De Wolden
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 135 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Eursinge De Wolden aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Eursinge De Wolden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Hollandscheveld, Noordscheschut en Alteveer Hoogeveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Eursinge De Wolden

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Eursinge De Wolden is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Eursinge De Wolden. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Eursinge De Wolden

Het regelen van een overlijden is iedere keer zwaarwegend. Denk aan de schrik bij een plotseling heengaan en het daaruit voortkomende leed. Maar een heengaan houdt ook een zware tijd in, waarin in een korte tijd de uitvaart geregeld moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Daarna moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Eursinge De Wolden. In de dagen direct na het heengaan dienen er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • De uitvoering van het testament

Indien er vooraf helderheid is over de voorkeuren van de overledene, helpt dit enorm. Indien dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een begrafenis in Eursinge De Wolden unieke aanpassingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Geheid zul je in deze drukke periode veel dingen over het hoofd zien. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer belangrijk? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Eursinge De Wolden

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Eursinge De Wolden te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Eursinge De Wolden contacteren

Als iemand overlijdt die je dierbaar is moet je op korte termijn contact opnemen met een uitvaartcentrum in Eursinge De Wolden Lang niet iedereen weet wat de rol is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de uitvaart zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden dierbaren klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewild is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het vertrek. In eigen woning opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je regelen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Eursinge De Wolden. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de opties. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Indien je verzorging wenst van je dierbare is dit ook mogelijk in de uitvaartcentra in Eursinge De Wolden. De opties zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aandoen van bepaalde kleren. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Ook kun je bij diverse uitvaartcentra assisteren met de verzorging voor het afscheid. Ook kunt je in uitvaartcentrum Eursinge De Wolden samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de persoon. Bovendien kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na het afscheid behoren de welbekende koffie en cake tot de opties om de begrafenis af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Eursinge De Wolden kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematiecentrum. Af en toe kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een finale afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Eursinge De Wolden

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Eursinge De Wolden

Het is raadzaam dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hier wil je jouw achtergeblevenen liever niet mee belasten. Een crematie is over het algemeen genomen beter geprijsd dan een begrafenis. Belangrijkste reden hiervoor is dat er bij een begrafenis in Eursinge De Wolden een grafkuil georganiseerd moet worden. De tarieven kunnen fiks stijgen hiervoor. De tariefstellingen voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even degelijk te onderzoeken alvorens je besluit om een keuze te maken. Behalve de prijzen voor de grafkuil zelf zal je tevens prijzen kwijt zijn aan de grafsteen en een (graf)kist. Afhankelijk van je eigen voorkeuren kunnen de tariefstelling hierin natuurlijk ook weer zeer veel afwijken.

Crematies in Eursinge De Wolden zijn aanmerkelijk beter geprijsd. Bij een crematie gaan de meeste tariefstelling in de urn zitten. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as ook uit laten strooien. Het is eveneens geoorloofd om zelfstandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Eursinge De Wolden, is het altijd verstandig om de tariefstelling tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk omvangrijke afwijkingen tussen de aanbieders. Je kunt vanzelfsprekend al snel stevig besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Eursinge De Wolden

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Eursinge De Wolden

Nadenken over een uitvaart kan een naar gevoel geven, vooral als je aan de kosten denkt. Het is toch echt noodzakelijk gezien het regelen van een heengaan behoorlijk duur kan zijn. Hier heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een kist, de finale verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Ook is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor aangifte van overlijden

Een gemiddelde uitvaart kost tegenwoordig bij benadering € 7.000,-. Een aantal zaken zitten hier gebruikelijk bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Eursinge De Wolden zo duur maken als je zelf wilt. Een koffietafel bijvoorbeeld, is gebruikelijk met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de kosten hoger dan wanneer je alleen voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een regulier graf is namelijk goedkoper dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Eursinge De Wolden en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Eursinge De Wolden inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Eursinge De Wolden inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Eursinge De Wolden

Een uitvaartverzekering in Eursinge De Wolden vergelijken is een van de voornaamste beslissingen die je zelf kunt maken. Als je in Eursinge De Wolden een verzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een flink onderdeel van de uitvaartkosten zijn gedekt. De allermeeste uitvaartverzekeringen compenseren de meest voorkomende kosten die komen kijken bij een uitvaart. Bij deze versie spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Het is natuurlijk niet verplicht om zo’n uitvaartverzekering af te sluiten. Maar, aangezien het dingen zoveel zorgelozer maakt bij een uitvaart regelen, is het zeer raadzaam.

Wat je aan verzekeringspremie betaalt voor je uitvaartverzekering in Eursinge De Wolden is afhankelijk van meerdere zaken. Daardoor verschilt de premie ook per verzekerd geldbedrag, per individu en per aanbieder. Een jonger individu betaalt gemiddeld lagere premie dan een persoon op latere leeftijd. Verklaarbaar, want een ouder iemand overlijdt normaliter gezien sneller dan een jonger persoon. Ook is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort verzekering wat je wilt uitzoeken en van je persoonlijke gezondheid. Het is zo dat een uitvaartverzekering in Eursinge De Wolden geweigerd kan worden als de verzekeraar je een te riskant geval vindt. Het aanvragen van een uitvaartverzekering gaat dan ook vaak samen met het meezenden van een gezondheidsverklaring en in een aantal gevallen het meesturen van een medisch dossier. Je kunt er overigens bovendien voor kiezen om zelf een bedrag opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit wordt gerealiseerd, anders komen je nabestaanden straks een bedrag tekort bij het financieren van jouw uitvaart. Indien dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw naasten aansprakelijk stellen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Eursinge De Wolden

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Eursinge De Wolden verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Eursinge De Wolden

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in Eursinge De Wolden in te huren voor het regelen van een uitvaartdienst in Eursinge De Wolden. Even kort nogmaals stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Het regelen van het afscheid is een hoop werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dit is dan ook direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte manier zal worden geregeld.

De meeste plechtigheden en de smetteloze planning wordt geregeld door hen. Wanneer je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Eursinge De Wolden is het steevast slim om moeiteloos via onze webpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het allerlaatste afscheid is heel erg belangrijk en op deze wijze heb je vlug een impressie van degene die dit voor jou kunnen doen. Eveneens is het een goed plan om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer daarnaast in staat om persoonlijke werkzaamheden te verrichten, zoals het aankopen van bloemen? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Deze persoonlijke behoeften kun je meenemen in je zoektocht naar de beste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze zware tijd, en helpen jou liever met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets eenvoudiger voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Eursinge De Wolden

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Eursinge De Wolden

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Eursinge De Wolden. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Eursinge De Woldense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Eursinge De Wolden. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Eursinge De Wolden bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Eursinge De Wolden die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Eursinge De Wolden

Heel fijn opgevangen

15 juni 2024

Het mooie leven van onze mamma is prachtig omgezet in haar afscheid en de warme opvang was aangrijpend. Niks was te eigenaardig en het was geweldig persoonlijk.

- Erik Driessen

Een respectvol vertrek

14 juni 2024

Er is geen enkele uitvaartverzorger te bedenken die meer hulpverlenend is dan de onze. Alleen de nazorg kon misschien wat beter.

- Anouk Mol

Uitmuntend geregeld

2 juni 2024

Bijna onzichtbare hulp op de dag van de uitvaartdienst gehad. Vooraf veel gesprekken gehad en hierdoor was de crematie zeer soepel geregeld. Direct contact ook.

- Bas van Vliet

Persoonlijke uitvaartdienst

27 mei 2024

Na het vlotte eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke wensen in het afscheid verwerken. Er waren veel voorkeuren en daarom werd afscheid exact zoals vader dat wilde. Ook vielen de kosten ons alles mee dus erg blijgestemd met de prijsopgave van uitvaartplek achteraf!

- Peter van Doorn

Een integere uitvaartdienst

20 mei 2024

We wilden het liever klein en persoonlijk houden en dat is gelukt. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we snel de teraardebestelling regelen. Dank jullie wel.

- Robin de Haan

Boven verwachting meegaand

15 mei 2024

Omdat onze familie het niet helemaal eens was werden er op het laatste ogenblik zaken gewijzigd. Dit was geen probleem dus heel inschikkelijk deze mensen die gevonden hebben.

- Adrianus van der Laan

Vlug en gemakkelijk uit handen genomen uitvaart

9 mei 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was zeer betrokken. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg huiselijk. Doordat het ook vlot geregeld was en niet in een koude ambiance vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Marijke Smit

Hele fijne dienst gehad!

30 april 2024

Het is exact gegaan zoals vader het het liefste had gewild. Ongelofelijk hoe persoonlijk en relatief goedkoop deze uitvaartdienst georganiseerd is. Niets was apart of teveel voor de uitvaart, alle opties die we wilden konden ook. Ook na de plechtigheid was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Angela Maas

Uitvaartverzorger erg lief

21 april 2024

Na de schrik van het ineens sterven van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inschakelen (via uitvaartplek.nl) om ons te helpen. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten regelen en vooral verbaasd met hoe lief en persoonlijk deze begeleiding voor ons was. Niets geen nuchter gedoe, oprecht heel eigen en niets was raar.Petje af.

- Niels Jansen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Eursinge De Wolden

UGNA Uitvaartzorg – Adviespunt Hoogeveen

A.G. Bellstraat 23
7903 AD Hoogeveen
Nederland

0524 515 899
https://www.ugna.nl/

Aalders Uitvaartverzorging

Industrieweg 96
7903 AK Hoogeveen
Nederland

0528 356 701
https://www.reneaaldersuitvaartverzorging.nl/

Draagt Elkanders Lasten Uitvaartverzekeringen N.V.

Het Haagje 169
7902 LG Hoogeveen
Nederland

0528 264 158
http://www.delu.nl/