Uitvaart Ovezande

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken dingen graag draaglijker voor je. Ben jij op zoek naar hulp voor de uitvaart in Ovezande?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Ovezande verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Ovezande – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Ovezande gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Ovezande
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Ovezande aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ovezande, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Oudelande, Ellewoutsdijk en Driewegen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Ovezande

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Ovezande is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Ovezande. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Ovezande

Het afhandelen van een heengaan is immer heftig. Denk aan de schok bij een onverwachts overlijden en het daaruit voortkomende leed. Maar een overlijden houdt ook een moeilijke periode in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Allereerst de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Daarna moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Ovezande. In de dagen ogenblikkelijk na het overlijden dienen er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Aanvullende voorkeuren

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft vastgelegd, dan is het eenvoudiger om keuzes te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een begrafenis in Ovezande persoonlijke wijzigingen aan een begrafenis aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze hectische periode enkele zaken missen. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog bij stil staan? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Ovezande

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Ovezande te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Ovezande contacteren

Voor een begrafenis in Ovezande heb je de keuze uit diverse verschillende uitvaartcentra die door de hele plaats zitten. Een uitvaartcentrum behelst een significante functie bij zowel alle activiteiten vooraf aan de dag als de begrafenis zelf. In ieder uitvaartcentra in Ovezande zijn er toerijkende faciliteiten om de overledene bekwaam en met aanzien te bewaren tot de datum van de teraardebestelling. Bovendien is daar alles in paraatheid om je dierbare zorgvuldig te laten verzorgen.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Ovezande zijn de ruimtes waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Zonder twijfel mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vooraf een ogenblik voor condoleances organiseren voor alle personen die de overledene kenden. Daarnaast kun je het privé houden voor uitsluitend genodigden of naverwanten.

In nagenoeg alle uitvaartcentra in Ovezande kun je gebruik maken van een aparte ruimte voor het afscheid. De plechtigheid is het meest intieme deel van de uitvaart en mag je als nabestaanden zelf indelen. Er is de mogelijkheid voor eigenhandig geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is mogelijkheid voor alle verschillende religies. Meerdere uitvaartcentra in Ovezande kun je daarnaast media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Zodra het afscheid is geweest kun je vervolgens regelmatig nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt gewoonlijk kiezen voor iets eenvoudigs zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er veelomvattende mogelijkheden. Vergelijk daarom de verschillende uitvaartcentra in Ovezande met mekaar en maak een afgewogen keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Ovezande

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Ovezande

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een significante en buitengewoon persoonlijke keuze van personen. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen bij voorkeur niet mee belasten. Gemiddeld genomen is een begrafenis wat kostbaarder dan een crematie. Dit heeft grotendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Ovezande een grafkuil gehuurd moet worden. De tarieven hiervoor kunnen hard stijgen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen kosten voor een begrafenis. Het is dan echt om eerst wat onderzoek te doen. Je bent naast de prijzen voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een kist en een steen. Ook hier kunnen de tariefstelling oplopen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Een crematie in Ovezande brengt lagere prijzen met zich mee. Het duurste aan het cremeren is de asurn. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as eveneens uit laten strooien. Het is eveneens mogelijk om zelfstandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Ovezande, is het altijd verstandig om de tariefstelling tegen elkaar af te wegen. Er bestaan behoorlijk wat prijsverschillen tussen partijen. Door dit te beschouwen zal je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Ovezande

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Ovezande

Piekeren over een uitvaart kan een ellendig gevoel geven, zeker als je aan de tariefstelling denkt. Jammer genoeg is dit echt noodzakelijk, want een uitvaart kan best in de papieren lopen. Je gaat hoe dan ook sommige kosten maken, denk hierbij aan een kist of een urn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Verder is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaart
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een advertentie voor mededeling van overlijden

De prijzen na overlijden lopen doorgaans op tot tenminste 7.000,- euro. Hier zitten weliswaar een aantal mogelijkheden inbegrepen. De kosten voor het afscheid kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf vaststellen. Een koffietafel onder andere, is normaal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het laatste, dan zijn de prijzen aanzienlijker dan wanneer je enkel voor koffie en cake kiest. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een algemeen graf is namelijk goedkoper dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Ovezande en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Ovezande inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Ovezande inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Ovezande

Een uitvaartverzekering in Ovezande is de belangrijkste keuze van je uitvaart. Als je in Ovezande een verzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een flink gedeelte van de uitvaartkosten zijn afgedekt. De meeste uitvaartverzekeringen vergoeden de meest voorkomende kosten die komen kijken bij een uitvaart. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een afgesproken geldbedrag bij elkaar. Het is trouwens niet gedwongen om een dergelijke uitvaartverzekering af te sluiten. Wel is het te adviseren, het maakt het je namelijk echt een stuk zorgelozer ten tijde van de uitvaart.

De premie van de uitvaartverzekering in Ovezande zal steevast afhankelijk zijn van bepalende factoren. Daarom verschilt de premie ook per verzekerd bedrag, per individu en per verzekeraar. Een jonger individu betaalt gemiddeld genomen minder verzekeringspremie dan een individu op oudere leeftijd. Dit is vanzelfsprekend, de verzekeraar loopt anders te veel risico. Eveneens zal de premie afhankelijk zijn van het soort verzekering die je wilt afnemen en van jouw welzijn. Het is zo dat een verzekering in Ovezande afgewezen kan worden als de verzekeraar je een te gevaarlijk geval vindt. Het aanvragen van een verzekering gaat dan ook regelmatig gepaard met het meezenden van een gezondheidsverklaring en in sommige gevallen het opsturen van een medisch dossier. Je kunt er natuurlijk bovendien voor kiezen om zelf een bedrag opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit gedaan wordt, anders komen je nabestaanden straks een bedrag tekort bij het bekostigen van jouw uitvaartdienst. Bij een gebrek zal de gemeente misschien jouw familie aanspreken om de overige kosten te voldoen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Ovezande

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Ovezande verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Ovezande

Het is een verstandig idee om een uitvaartondernemer in Ovezande in te huren voor het organiseren van een uitvaartdienst in Ovezande. Even kort nogmaals stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaart uit handen te nemen. Dit is dan daarnaast meteen de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte wijze zal worden georganiseerd.

Denk onder meerdere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de dag zelf. Als je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Ovezande is het iedere keer verstandig om moeiteloos via onze pagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het allerlaatste afscheid is zeer belangrijk en op deze wijze heb je vlug een indruk van de personen die dit voor jou kunnen doen. Bovendien is het slim om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer ook in staat om additionele werkzaamheden te verrichten, zoals het kopen van bloemstukken? Of is deze uitvaartondernemer in Ovezande ook in staat om misschien live muziek te regelen als de gestorvene dit heeft gewild? Deze persoonlijke ideeën kun je meenemen in je zoektocht naar de juiste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze heftige tijd, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets eenvoudiger voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Ovezande

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Ovezande

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Ovezande. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Ovezandese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Ovezande. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Ovezande bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Ovezande die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Ovezande

Betrouwbaar

21 juli 2024

We wilden het graag klein en persoonlijk houden en dat is geslaagd. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon regelen. Dank jullie wel.

- Jessica Meijer

Het vertrek van grootvader was enorm fijn!

16 juli 2024

Aangezien dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de kring hadden was het enorm spannend. Gelukkig hadden we fijne ondersteuning, wat zo doorslaggevend is voor een goede en passende begrafenis!

- Femke Hermans

Warmhartig bijgestaan

11 juli 2024

Het schitterende leven van onze moeder is prachtig omgezet in haar afscheid en de warme opvang was aangrijpend. Alles was een optie en vooral afgestemd op wat wij wilden.

- Karin Timmermans

Het afscheid was geweldig geregeld

3 juli 2024

De woorden ontbreken om te vertellen hoe smaakvol de ervaring met de uitvaartorganisatie was. We hadden vlot de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de wensen van grootpapa echt werden gehoord. Hierdoor hebben we een schitterend uitvaart voor onze liefste opa kunnen regelen.

- Mariska Visser

Een intieme uitvaart

25 juni 2024

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was razendsnel bij ons en hielp ons met alles. De teksten werden ook herschreven met zijn hulp en ook meedenken over alles was klasse.

- Femke de Bruijn

Verwachtingen zijn overtroffen

21 juni 2024

Omdat onze familie het niet volstrekt eens was werden er op het laatste tijdstip dingen gewijzigd. Dit was geen probleem dus heel inschikkelijk deze mensen die ontdekt hebben.

- Chantal Verbeek

Een persoonlijk afscheid

12 juni 2024

Omdat we na de aanvraag vlug contact met een uitvaartbegeleider hadden was er gelegenheid voor alle persoonlijke ideeën. Er waren veel wensen en daarom werd afscheid exact zoals papa dat wilde. Ook vielen de kosten ons alles mee dus erg gelukkig met de prijsopgave van uitvaartplek achteraf!

- Arjan van der Horst

Dank jullie wel!

5 juni 2024

Gauw waren we in aanraking met diverse uitvaartcentra. Zelf hebben we praktisch niks autonoom hoeven doen.
Enorm dankjewel!

- Laura de Graaf

Tot in de puntjes geregeld

25 mei 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw voorhanden. Zo nu en dan werden er vragen en keuzes aan ons voorgelegd waardoor de crematie snel en tot in detail geregeld werd. Tevens hadden we vlot contact met de uitvaartcentra na de aanvraag.

- Ruben Prins

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Ovezande

Uitvaartverzorging J.J.M. de Voogt

Kokkeldreef 1
4533 DD Terneuzen
Nederland

0115 612 937
https://www.uitvaartverzorgingdevoogt.nl/

Uitvaartverzorging Linda van Wingen

Striepseweg 4
4435 RL Baarland
Nederland

0113 639 108
http://www.lindavanwingen.nl/

Uitvaartverzorging De Bevelanden – bijkantoor ‘s-Gravenpolder

Langeweg 9
4431 CE 's-Gravenpolder
Nederland

0113 311 444
http://www.uitvaartzorgcentrum.nl/