Uitvaart Driewegen

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Wil jij een gemoedelijke uitvaartondernemer uit Driewegen die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Driewegen verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het mooiste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Driewegen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Driewegen gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Driewegen

Uitvaart Driewegen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Driewegen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Driewegen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Nisse, s Heerenhoek en Oudelande bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Driewegen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Driewegen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Driewegen. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Driewegen

Er komt veel inspanning kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Omdat elke fase van doorslaggevend belang is raden wij je aan om assistentie te vragen bij het regelen van de uitvaart. Vaak willen familieleden of kennissen je hiermee helpen, maar je kunt dit eveneens aan een uitvaartondernemer over laten. Zij helpen je met het regelen van alles wat er fundamenteel is op deze dag. Wat zijn nu echt de stappen die genomen moeten worden? Alles start bij het melden van overlijden bij de gemeente. Indien je een uitvaart in Driewegen wilt organiseren, moet je allereerst deze stap te zetten alvorens je verder kunt. Van de gemeente ontvang je een verlof, zodat je de begrafenis of crematie in gang kunt zetten. Dit verlof is verplicht om de daaropvolgende stap te mogen zetten. Vanzelfsprekend zal je na deze aangifte de naasten op de hoogte moeten brengen rondom het overlijden. Je kunt ervoor opteren om iedereen te contacteren die de overledene kende, maar het is vaak gebruikelijk om louter de directe kring te verwittigen.

Vervolgens is het tijd voor de concrete uitwerking van de begrafenis. Daarmee bedoelen we dus het afstemmen van de uitvaartdienst en het vinden van een begraafplaats of strooigebied. Raadpleeg altijd de wilsbeschikking om te achterhalen hoe de overledene wil dat de ceremonie ingericht wordt. Als er geen wilsbeschikking beschikbaar is zul je je als familie moeten inlezen: wat zou hij/zij gewild hebben? De uitvaartdiensten kunnen hier dan ook op worden aangepast. Denk aan zaken zoals:

  • Hoeveel mensen nodig je uit voor de plechtigheid?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel mensen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na de ceremonie is het tijd voor de concrete afronding. Normaal is dit de fase waarin financiëel de balans wordt opgesteld en de laatste facturen worden voldaan. Tot slot is er dan nog de afwikkeling van de (potentiële) nalatenschap. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Driewegen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Driewegen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Driewegen contacteren

Als iemand heengaat die je dierbaar is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Driewegen Lang niet iedereen weet wat de rol is van een dergelijk centrum. Op deze plek vindt het finale afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden dierbaren voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het afscheid. Thuis opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je overeenkomen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Driewegen. Een apart koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Daardoor is het een optie om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Als je verzorging wenst van je geliefde is dit ook mogelijk in de uitvaartcentra in Driewegen. De mogelijkheden zijn onder andere make-up en ook het aandoen van bepaalde kleren. Plaatjes aanleveren is aan te raden. Ook kun je bij verschillende uitvaartcentra bijstaan met de verzorging voor het vertrek. Voor de teraardebestelling kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Driewegen met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de geliefde, dan is dit het tijdstip ervoor. Na het vertrek behoren de welbekende koffie en cake tot de opties om de uitvaart af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Driewegen kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar de begraafplaats of het crematiecentrum. Tenslotte kun je ook na het vertrek samen te komen in het uitvaartcentrum voor een finale afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Driewegen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Driewegen

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en zeer intieme keuze van personen. Graag wil je deze intieme keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is doorgaans genomen beter geprijsd dan een begrafenis. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Driewegen een rustplaats gehuurd moet worden. De tariefstelling kunnen aardig stijgen hiervoor. De tariefstellingen voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente afwijken. Het is dan zeker om eerst wat onderzoek te doen. Behalve de tarieven voor het graf zelf zal je eveneens tariefstelling kwijt zijn aan de steen en een (graf)kist. Afhankelijk van je persoonlijke wensen kunnen de prijzen hierin overigens ook weer gigantisch afwijken.

Een crematie in Driewegen brengt lagere kosten met zich mee. Bij een crematie gaan de allermeeste kosten in de urn zitten. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Het is eveneens geoorloofd om zelfstandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Driewegen, is het immer wijs om de tariefstelling tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk stevige verschillen tussen de aanbieders. Door dit te inspecteren zal je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Driewegen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Driewegen

Het voelt mogelijkerwijs wat zuur om na een heengaan na te denken over de tarieven van een uitvaart in Driewegen. Het is ook noodzaak gezien het organiseren van een overlijden best duur kan zijn. Je gaat überhaupt diverse kosten maken, denk hier aan een kist of een urn. Ook de verzorging van de geliefde en de tarieven van een uitvaartverzorger. Ook is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

  • Het opbaren in een uitvaartcentrum
  • Het transport van de gestorvene
  • Mogelijk in te huren dragers van de (graf)kist
  • Bloemstukken
  • Overlijdenskaarten
  • Een aankondiging voor mededeling van overlijden

De kosten na overlijden lopen gemiddeld op tot tenminste 7.000,- euro. Een veelheid dingen zitten hier gebruikelijk bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Driewegen zo exclusief maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de tarieven aanzienlijker zijn. De prijzen zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een alledaags graf zal minder duur zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Driewegen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Driewegen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Driewegen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Driewegen

Een uitvaartverzekering in Driewegen is de belangrijkste keuze rondom je uitvaart. Wanneer je in Driewegen een uitvaartverzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een fors deel van de kosten zijn gedekt. De meeste uitvaartverzekeringen vergoeden de logische kosten die komen kijken bij een uitvaart. Bij genoemde versie spaar je als het ware een bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet verplicht. Maar, omdat het omstandigheden zoveel makkelijker maakt bij een uitvaart organiseren, is het zeer raadzaam.

Wat je aan premie kwijt bent voor je uitvaartverzekering in Driewegen is afhankelijk van meerdere zaken. Daardoor wisselt de premie ook per verzekerd bedrag, per individu en per verzekeraar. Zo valt een verzekeringspremie minder hoog uit indien je deze op een vroegere leeftijd afsluit. Dit is vanzelfsprekend, de verzekeraar neemt anders een te groot risico. Eveneens zal de premie afhankelijk zijn van het soort verzekering die je wilt vastleggen en van jouw gezondheid. Het is zo dat een uitvaartverzekering in Driewegen geweigerd kan worden als de verzekeraar je een te gevaarlijk geval vindt. Bijna iedere keer zul je dan ook jouw medische dossier moeten overleggen alvorens je een uitvaartverzekering wilt afsluiten. Je kunt er overigens daarnaast voor kiezen om zelf een bedrag opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker weten dat de uitvaart bekostigd kan worden. Bij een tekort zal de gemeente soms jouw familie aanspreken om de overige kosten te dekken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Driewegen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Driewegen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Driewegen

Het is slim om een uitvaartverzorger in Driewegen in te huren voor een afscheid in Driewegen. We hebben het al even beknopt benoemd in dit artikel, echter is het handig om hier wat langer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaart uit handen te nemen. Zij regelen gelijk voor een schitterend persoonlijke uitvaartdienst waarin alles soepel verloopt.

De meeste formaliteiten en de smetteloze planning wordt geregeld door hen. Alvorens je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Driewegen is het iedere keer handig om moeiteloos via onze webpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het laatste afscheid is zeer belangrijk en op deze manier heb je gauw een impressie van degene die dit voor jou kunnen doen. Eveneens is het een slim idee om altijd even te kijken naar de diensten die er verricht kunnen worden.

Behoren bloemen en kaarten bijvoorbeeld ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Dit zijn allemaal vragen die je misschien kunt stellen tijdens je zoektocht. We wensen jou sterkte in deze zware tijd, en helpen jou graag met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets makkelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Driewegen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Driewegen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Driewegen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Driewegense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Driewegen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Driewegen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Driewegen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Driewegen

Een bijzonder afscheid

18 april 2024

Na het snelle eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke wensen in het afscheid opnemen. Er waren veel behoeften en daarom werd afscheid net zoals papa dat wilde. De prijs was eerlijk dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen bijstaan.

- Erik Brouwer

Uitermate geschikte hulp

12 april 2024

Mensen die opereren in de uitvaartzorg zijn bijzonder. Wat een fijne belevenis hebben wij gehad, zo persoonlijk dat was echt heel wenselijk in deze lastige tijd.

- Bastiaan de Graaf

Een intieme teraardebestelling

4 april 2024

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was snel bij ons en hielp ons met alles. De teksten werden ook herschreven met zijn steun en ook meedenken over alles was goed.

- Natascha Driessen

Een integere begrafenis

23 maart 2024

We wilden het bij voorkeur klein en besloten houden en dat is geslaagd. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we vlug de begrafenis regelen. Dank jullie wel.

- Richard van de Wal

Respectvol en sober afscheid

17 maart 2024

We hebben onze broer een eerbiedige en indrukwekkende uitvaartdienst kunnen geven. De koffie was iets minder lekker maar verder alles goed geweest.

- Hendrika de Ruiter

Blij met warme hulp

14 maart 2024

De personen van het uitvaartcentrum hebben mij heel erg geholpen bij de uitvaart van mijn lieve man. Ik hoefde niks zelfstandig te doen. Ik hoefde alleen de eerste dag te zoeken naar wie mij kon helpen. De opvolgende dag was dat geregeld.

- Sanne van der Heijden

Een eigen afscheid geregeld

8 maart 2024

Zelden in het leven kom je mensen tegen die werkelijk met je betrokken zijn. We zijn een prettige ervaring rijker door deze uitvaart, hoe gek dat ook klinkt.

- Mariska van de Velden

Direct in contact met de correcte persoon

27 februari 2024

Voor het werkelijke overlijden van mijn tante zochten wij al contact met allerlei uitvaartcentra. Aan het sterfbed konden de wensen al besproken worden. Om dit samen zo te doen was het een indrukwekkende ervaring dankzij deze uitvaartbegeleiders waarmee we vlot in contact waren. Dank jullie wel voor het mogelijk maken daarvan.

- Janneke Smeets

Schitterend afscheid

18 februari 2024

Het was zo smaakvol! Ondanks het verdriet na het overlijden van grootmoeder hadden we geen fijner afscheid georganiseerd kunnen krijgen. Het tempo van de offerte heeft hier oprecht aan bijgedragen, daardoor was er veel tijd om de uitvaartdienst te organiseren.

- Ilona Groen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Driewegen

Uitvaartverzorging J.J.M. de Voogt

Kokkeldreef 1
4533 DD Terneuzen
Nederland

0115 612 937
https://www.uitvaartverzorgingdevoogt.nl/

Uitvaartverzorging Linda van Wingen

Striepseweg 4
4435 RL Baarland
Nederland

0113 639 108
http://www.lindavanwingen.nl/

Uitvaartverzorging Janny van Gentevoort

Verrijn Stuartweg 28
4462 GE Goes
Nederland

0113 216 815
http://www.uitvaart.vg/