Uitvaart Ellewoutsdijk

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Ben jij opzoek naar een gemoedelijke uitvaartondernemer in Ellewoutsdijk die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Ellewoutsdijk verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het beste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Ellewoutsdijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Ellewoutsdijk gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Ellewoutsdijk

Uitvaart Ellewoutsdijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Ellewoutsdijk aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ellewoutsdijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Hoedekenskerke, Kwadendamme en Baarland bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Ellewoutsdijk

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Ellewoutsdijk is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Ellewoutsdijk. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Ellewoutsdijk kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Ellewoutsdijk

Een heengaan is immer een heftige aangelegenheid. Denk aan de schok bij een onverwacht heengaan en het daaruit voortkomende leed. Het is ook een periode waarin er zeer veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Ten eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Ellewoutsdijk gebracht worden. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • De executie van het testament

Indien er vooraf helderheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer aandacht voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Ellewoutsdijk.

Ongetwijfeld zul je in deze hectische tijd veel zaken missen. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer relevant? Vindt aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Ellewoutsdijk

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Ellewoutsdijk te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Ellewoutsdijk contacteren

Voor een begrafenis in Ellewoutsdijk heb je de keuze uit allerlei soorten uitvaartcentra die door de hele stad zitten. Een uitvaartcentrum behelst een bijzondere rol bij zowel alle werkzaamheden vooraf aan de begrafenis als de dag zelf. In alle uitvaartcentra in Ellewoutsdijk zijn er belangrijke faciliteiten om de overledene professioneel en met eer te behouden tot de datum van de uitvaart. Tegelijkertijd is hier alles beschikbaar om de overledene de finale verzorging te kunnen geven.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Ellewoutsdijk zijn de plekken waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Uiteraard mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een ogenblik kiezen om voorafgaande aan de uitvaart een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor alleen intimi.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Ellewoutsdijk hebben een zaal waar de uitvaartdienst gehouden kan worden. Als dierbaren van de overledene kun je het afscheid erg persoonlijk maken. De keuze voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In menig uitvaartcentrum Ellewoutsdijk zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto presentaties tijdens de uitvaartdienst.

Na de begrafenis zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt gewoonlijk kiezen voor iets algemeens zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er overvloedige mogelijkheden. Vergelijk daarom de verscheidene uitvaartcentra in Ellewoutsdijk met mekaar en maak een afgewogen keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle verlangens kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Ellewoutsdijk

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Ellewoutsdijk

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en zeer intieme keuze van mensen. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen eigenlijk niet mee belasten. Een crematie is over het algemeen genomen minder prijzig dan een begrafenis. Voornaamste aanleiding hiertoe is dat er bij een begrafenis in Ellewoutsdijk een grafkuil geregeld moet worden. De tariefstelling hiervoor kunnen hard stijgen. De tarieven voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente verschillen. Het is dan zeker om eerst wat onderzoek te doen. Behalve de prijzen voor het graf zelf zal je ook kosten kwijt zijn aan de (graf)steen en een kist. Ook hier kunnen de kosten stijgen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Crematies in Ellewoutsdijk zijn beduidend beter geprijsd. Bij een crematie gaan de meeste tarieven in de asurn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit regelmatig geoorloofd tegen een compensatie. Het is eveneens mogelijk om eigenhandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Ellewoutsdijk, is het immer wijs om de kosten tegen elkaar af te wegen. Er bestaan tamelijk wat prijsverschillen onder partijen. Je kunt vanzelfsprekend al snel stevig besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Ellewoutsdijk

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Ellewoutsdijk

Nadenken over een uitvaart kan een naar gevoel geven, voornamelijk als je aan de tariefstelling denkt. Het is ook noodzakelijk gezien het regelen van een heengaan best kostbaar kan zijn. Je gaat hoe dan ook sommige kosten maken, denk hier aan een grafkist of een (as)urn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de voorkeuren komen er nog extra kosten bij, zoals:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het vervoer van de gestorvene
 • Eventueel in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaartdienst kost momenteel rond de € 7.000,-. Daarbij zitten wel een aantal opties inbegrepen. De prijzen voor de uitvaart kun je afhankelijk van de behoeften zelf vaststellen. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de tarieven hoger zijn. De prijzen zijn dus nogal beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een generaal graf is namelijk goedkoper dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Ellewoutsdijk en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Ellewoutsdijk inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Ellewoutsdijk inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Ellewoutsdijk

Wij advisreren iedereen in Ellewoutsdijk aan om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan immers dat je familie niet voor onverwachte flinke kosten van de uitvaart komen te staan. Vaak kun je een keuze maken uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen diensten zijn opgenomen. Hiermee ben je dan gegarandeerd van een degelijk geregelde uitvaartdienst.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een geldbedrag op waarmee de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering biedt iets uitgebreider onafhankelijkheid, omdat je uitgebreidere keuzemogelijkheden hebt. Dit is een hele verstandige uitvaartverzekering als je specifieke wensen hebt.

Daarnaast is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Ellewoutsdijk enorm omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het allermeeste aansluit bij jouw leven.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Ellewoutsdijk

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Ellewoutsdijk verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Ellewoutsdijk

Vlak na het heengaan van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Ellewoutsdijk De rouw overheerst nadat een individu overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is zaken organiseren. Wanneer je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je ook geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken georganiseerd moeten worden. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

Om flink wat zaken uit je handen te nemen in een periode van treurnis zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle zaken rondom een uitvaart. De nabestaande kan dan stilstaan bij het rouwproces. Intussen zal de uitvaartondernemer aangifte doen bij de gemeente en de allerlaatste verzorging en rouwvervoer naar een rouwcentrum regelen. Dan zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel gaan over het uitwerken van de uitvaartdienst en alle voorkeuren hieromtrent doorspreken.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een flinke hulp bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Ellewoutsdijk zorgen voor een fijne finale groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Ellewoutsdijk

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Ellewoutsdijk

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Ellewoutsdijk. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Ellewoutsdijkse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Ellewoutsdijk. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Ellewoutsdijk bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Ellewoutsdijk die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Ellewoutsdijk

Flinke hulp gehad

23 mei 2024

Vrijblijvend eerst kunnen kijken wie er bij ons paste. We vonden een persoon die ons erg steunde en die dingen vlug voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zus aan te geven.

- Ivo Scholten

Formidabele uitvaart

14 mei 2024

Het was zo mooi! Ondanks het verdriet na het heengaan van grootmoeder hadden we geen fijner afscheid geregeld kunnen krijgen. De snelheid van de offerte heeft hier oprecht aan bijgedragen, daardoor was er veel tijd om de uitvaart te organiseren.

- Simon van Dam

De allerlaatste groet was perfect

8 mei 2024

Ik heb echt niet de geschikte woorden om te omschrijven hoe bijpassend het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al direct contact met deze personen en het was vanaf begin af aan prima. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie laatste groet kunnen houden aan onze beste opa.

- Mark Peeters

Snel in contact met de correcte persoon

2 mei 2024

Voor het echte overlijden van onze tante zochten wij al contact met diverse uitvaartcentra. Aan het sterfbed konden de voorkeuren al besproken worden. Dit was erg bijzonder en mogelijk door dat we snel een aantal uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken ervan!

- Ingrid Dekker

Betrouwbaar

26 april 2024

We wilden het bij voorkeur klein en besloten houden en dat is geslaagd. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we vlot de begrafenis regelen. Dank jullie wel.

- Gerrit Bakker

De uitvaartdienst van grootvader was ontzagwekkend

14 april 2024

Dit was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten organiseren. Gelukkig hadden we zorgzame ondersteuning, wat zo belangrijk is voor een goede en passende uitvaart!

- Martin Janssen

Erkentelijk voor een eigen afscheid

12 april 2024

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was vlot bij ons en hielp ons met alles. De teksten werden ook herschreven met zijn assistentie en ook meedenken over alles was goed.

- Patrick Hoekstra

Prachtig afscheid

2 april 2024

De uitvaart was erg imponerend. Ondanks de rouw na het heengaan van oma hadden we geen mooier afscheid georganiseerd kunnen krijgen. De snelheid van de offerte heeft hier echt aan bijgedragen, daardoor was er veel ruimte om de uitvaart te organiseren.

- Anne van der Meulen

Een intieme teraardebestelling

25 maart 2024

Het uitvaart centrum van onze voorkeur was handig en erg behulpzaam. De teksten werden ook herschreven met zijn hulp en ook meedenken over alles was goed.

- Nathalie de Vries

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Ellewoutsdijk

Uitvaartverzorging J.J.M. de Voogt

Kokkeldreef 1
4533 DD Terneuzen
Nederland

0115 612 937
https://www.uitvaartverzorgingdevoogt.nl/

Uitvaartcentrum ‘De Ridder’

Hughersluys 22
4536 HM Terneuzen
Nederland

0115 565 100
http://www.deridder-uitvaart.nl/

Uitvaartverzorging Linda van Wingen

Striepseweg 4
4435 RL Baarland
Nederland

0113 639 108
http://www.lindavanwingen.nl/