Uitvaart Oudemirdum

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken dingen graag behapbaarder voor je. Ben jij op zoek naar een professional voor de uitvaart in Oudemirdum?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Oudemirdum verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Oudemirdum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Uitvaartondernemer Oudemirdum gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Oudemirdum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 64 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Oudemirdum aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Oudemirdum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Balk, Ruigahuizen en Nijemirdum bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Oudemirdum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Oudemirdum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Oudemirdum. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Oudemirdum

Een overlijden is iedere keer een schokkende aangelegenheid. Denk aan de schok bij een onverwacht heengaan en het daaruit voortkomende leed. Het is daarnaast een periode waarin er zeer veel op je afkomt. Er moet veel geregeld worden bij een begrafenis. Als eerste de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Daarna moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Oudemirdum. In de dagen direct na het heengaan moeten er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft gedocumenteerd, dan is het eenvoudiger om keuzes te maken. Wanneer dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer aandacht voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Oudemirdum.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende tijd veel dingen missen. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer bepalend? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Oudemirdum

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Oudemirdum te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Oudemirdum contacteren

Voor een uitvaart in Oudemirdum heb je de opties uit allerlei soorten uitvaartcentra die door de hele stad zitten. Een uitvaartcentrum speelt een bepalende functie bij zowel alle werkzaamheden voorafgaand aan de teraardebestelling als de uitvaart zelf. In elk uitvaartcentrum in Oudemirdum zijn schitterende opties om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Ook is hier alles present om de overledene de allerlaatste verzorging te kunnen geven.

De zwaarstwegende rol van een uitvaartcentrum Oudemirdum zijn de plekken waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Natuurlijk mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt voorafgaand een moment voor condoleances plannen voor alle personen die de overledene kenden. Eveneens kun je het afgesloten houden voor uitsluitend genodigden of naverwanten.

In zowat alle uitvaartcentra in Oudemirdum kun je gebruik maken van een ingerichte zaal voor het afscheid. Als dierbaren van de overledene kun je het afscheid erg passend maken. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Diverse uitvaartcentra in Oudemirdum kun je eveneens media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Op het moment dat het afscheid is geweest kun je vervolgens dikwijls nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt veelal kiezen voor iets simpels zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide opties. Vergelijk daarom de andere uitvaartcentra in Oudemirdum met elkaar en maak een afgewogen keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle verlangens kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Oudemirdum

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Oudemirdum

Het is belangrijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Graag wil je deze moeilijke keuze niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is doorgaans genomen minder duur dan een begrafenis. Belangrijkste reden hiertoe is dat er bij een begrafenis in Oudemirdum een graf georganiseerd moet worden. De prijzen daarvoor kunnen hard oplopen. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Het is dan wel aan te raden om eerst wat onderzoek te plegen. Je bent naast de tariefstelling voor de rustplaats zelf ook geld kwijt aan een kist en een grafsteen. Afhankelijk van je persoonlijke wensen kunnen de tariefstelling hierin logischerwijs ook weer zeer veel afwijken.

Een crematie in Oudemirdum brengt mindere tariefstelling met zich mee. Bij een crematie gaan de allermeeste tariefstelling in de urn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit dikwijls geoorloofd tegen een kostenvergoeding. Je kunt er vanzelfsprekend daarnaast voor kiezen om het zelfstandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Oudemirdum wilt is het van belang om de kosten altijd goed te vergelijken. Er bestaan behoorlijk wat prijsverschillen tussen partijen. Door dit te signaleren zal je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Oudemirdum

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Oudemirdum

Het lijkt mogelijkerwijs wat zuur om na een heengaan na te denken over de tariefstelling van een uitvaart in Oudemirdum. Helaas is dit wel noodzakelijk, want een uitvaart kan behoorlijk in de papieren lopen. Je gaat sowieso een aantal kosten maken, denk hier aan een grafkist of een (as)urn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Verder is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Mogelijk in te huren dragers van de kist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor mededeling van overlijden

De kosten na overlijden lopen over het algemeen op tot tenminste 7.000,- euro. Hierin zitten weliswaar veel mogelijkheden inbegrepen. De tariefstelling voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de wensen zelf inschatten. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de uitgaven aanzienlijker zijn. De prijzen zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een algemeen graf zal goedkoper zijn dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Oudemirdum en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Oudemirdum inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Oudemirdum inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Oudemirdum

Een uitvaartverzekering in Oudemirdum afsluiten is een van de slimste beslissingen die je zelfstandig kunt maken. Door middel van een uitvaartverzekering in Oudemirdum zal je er tenslotte niet helemaal afzonderlijk voor staan als het aankomt op de kosten. De meeste uitvaartverzekeringen vergoeden de algemene kosten die komen kijken bij een uitvaartdienst. Je spaart bij deze uitvaartverzekering een bepaald geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet gedwongen. Maar, aangezien het omstandigheden zoveel zorgelozer maakt bij een uitvaart regelen, is het absoluut aan te raden.

De premie van de uitvaartverzekering in Oudemirdum zal steevast afhankelijk zijn van bepalende factoren. Daarom verschilt de verzekeringspremie ook per verzekerd geldbedrag, per individu en per verzekeraar. Een jonger individu betaalt doorgaans minder premie dan een individu op latere leeftijd. Logisch, want een ouder mens overlijdt statistisch gezien eerder dan een jonger persoon. Eveneens zal de premie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt vastleggen en van jouw gezondheid. Een aanbieder is niet gedwongen om je te aanvaarden voor een uitvaartverzekering. Wanneer een uitvaartverzekeraar in Oudemirdum je een te omvangrijk gevaar vindt, kunnen ze je afslaan. Bijna iedere keer zul je dan ook jouw medische dossier moeten aanleveren voordat je een uitvaartverzekering wilt afsluiten. Mocht je het zelf liever doen dan kun je natuurlijk ook gewoon geld apart zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit wordt gerealiseerd, anders komen de achtergeblevenen later geld tekort bij het betalen van jouw uitvaart. Als dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw familie aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Oudemirdum

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Oudemirdum verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Oudemirdum

Het is goed om meteen na het heengaan een uitvaartondernemer in Oudemirdum te bellen. Na een overlijden zul je niet in de sfeer zijn om meteen al zaken te regelen. Indien dit de allereerste keer is dat je hiermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die meteen na een overlijden geregeld moeten worden, uit handen te nemen van de familie. De nabestaande kan dan stilstaan bij het rouwproces. Tegelijkertijd zal de uitvaartondernemer aangifte doen bij de gemeente en de laatste verzorging en vervoer naar een rouwcentrum regelen. Aansluitend zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel gaan over het uitwerken van de uitvaartdienst en alle voorkeuren hieromtrent doorspreken.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme toegevoegde waarde bij een overlijden. Vergelijk vandaar een aantal uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Oudemirdum zal er een prachtige uitvaart plaatsvinden voor een prettige allerlaatste herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Oudemirdum

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Oudemirdum

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Oudemirdum. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Oudemirdumse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Oudemirdum. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Oudemirdum bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Oudemirdum die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Oudemirdum

Een uitkomst bij verdriet

9 november 2021

Zomaar hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo goed kon helpen Zeer fijn en een enorme pluim voor de rappe reacties.

- Jacob Bosch

Liefdevol opgevangen

3 november 2021

Het schitterende leven van onze moeder is prachtig omgezet in haar afscheid en de liefdevolle opvang was aangrijpend. Niks was te eigenaardig en het was zeer persoonlijk.

- Patrick Maas

Uitermate handige begeleiding

25 oktober 2021

Enkel heel bijzondere mensen kunnen werken in de uitvaartzorg. Wat een fijne ervaring hebben wij gehad, zo persoonlijk dat was echt heel wenselijk in deze lastige tijd.

- Margaretha van de Berg

Dank jullie wel!

17 oktober 2021

Snel waren we in aanraking met diverse uitvaartcentra. Dus hoefde we zelf amper iets te regelen.
Enorm bedankt!

- Danny van der Linden

De uitvaart was geweldig

14 oktober 2021

Gauw en uitstekend alles geregeld na de aanvraag. Achteraf nog gebeld of ik nog vragen had.

- David Sanders

Persoonlijke uitvaartdienst

7 oktober 2021

Na het snelle eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke wensen in het afscheid opnemen. Omdat dit er nogal wat waren was het een zeer persoonlijke uitvaartdienst zoals onze vader dat bij voorkeur wilde. Ook vielen de kosten ons alles mee dus erg blijgestemd met de aanbieding van uitvaartplek achteraf!

- Annemieke de Vries

Bedankt!

20 september 2021

We hadden binnen een paar uur de belangrijkste offertes in huis. Vandaar hoefde we zelf amper iets te regelen.
Mega bedankt!

- Ivo Vink

Uitvaart begeleiding was top

18 september 2021

Dag en nacht bereikbaarheid was zeer prettig. De lievelings lekkernij van oma stond gedurende de uitvaart (bij de koffie) centraal. Prachtig.

- Adriaan Gerritsen

Wel betrokken bij de uitvaart

10 september 2021

Personen die echt meedenken zijn zeldzaam. Wij zijn een prettige ervaring rijker door deze uitvaartdienst, hoe gek dat ook klinkt.

- Astrid Martens

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Oudemirdum

Begrafenis- & Crematieverzorging J AE de Boer & Zn

Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek
Nederland

0515 416 114
http://www.deboeruitvaart.nl/

Uitvaartcentrum & Crematorium Sneek

Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek
Nederland

0515 428 700
http://www.crematoriumsneek.nl/

Draagt Elkanders Lasten

De Noord 6
8321 BA Urk
Nederland

0527 683 435
https://www.del-urk.nl/