Uitvaart Oude Meer

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken het geregel graag behapbaarder voor je. Behoefte aan een gemoedelijke uitvaartondernemer uit Oude Meer die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Oude Meer verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Oude Meer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Oude Meer gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Oude Meer
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Oude Meer aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Oude Meer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Schiphol, Luchthaven Schiphol en Schiphol Rijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Oude Meer

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Oude Meer is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Oude Meer vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Oude Meer kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Oude Meer

Een heengaan is altijd een heftige aangelegenheid. Er is vanzelfsprekend het leed en mogelijkerwijs de shock bij een plotsklaps overlijden. Het is bovendien een periode waarin er enorm veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Ten eerste de administratieve aangifte bij de gemeente. Dan moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Oude Meer. In de dagen direct na het heengaan moeten er meerdere keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Aanvullende voorkeuren

Wanneer er van tevoren duidelijkheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Oude Meer.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende tijd enkele zaken missen. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Oude Meer

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Oude Meer te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Oude Meer contacteren

Voor een teraardebestelling in Oude Meer heb je de opties uit diverse verschillende uitvaartcentra die door de hele stad vindbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een flinke invloed op alle dingen voor en na de teraardebestelling. In elk uitvaartcentrum in Oude Meer zijn prachtige mogelijkheden om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Daarnaast is daar alles in paraatheid om je geliefde netjes te laten verzorgen.

De belangrijkste activiteit van een uitvaartcentrum Oude Meer zijn de plekken waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Vanzelfsprekend mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de dag een condoleance te initiëren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook besloten houden voor uitsluitend familieleden.

In haast alle uitvaartcentra in Oude Meer kun je gebruik maken van een toegespitste aula voor het afscheid. Als nabestaanden van de overledene kun je het afscheid erg persoonlijk maken. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Verscheidene uitvaartcentra in Oude Meer kun je bovendien media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Wanneer het afscheid is genomen kun je daarna vaak nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit mag een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Vergelijk daarom de verschillende uitvaartcentra in Oude Meer met elkaar en maak een afgewogen keus voor een uitvaartcentrum die aan alle verlangens kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Oude Meer

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Oude Meer

Bij een overlijden is een belangrijke keus waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. Dikwijls heeft de overledene aan familie of via een wilsbeschikking laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Ook kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Oude Meer zal bekend zijn, maar wat hebben deze verschillen voor invloed op de uitvaart zelf? Feit is dat de uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in zo goed als alle uitvaartcentra in Oude Meer gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de ceremonie naar een begraafplaats getransporteerd worden. Enige uitvaartcentra zijn gelegen onmiddellijk naast een begraafplaats. Anders moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het gangbaar om te kiezen voor een crematorium waar ook de plaats is om een uitvaartdienst te organiseren. Dat is natuurlijk niet noodzakelijk. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een losgelegen crematorium te rijden.

Wel is het belangrijk om de tarieven van een begrafenis en crematie Oude Meer in de gaten te houden. Een begrafenis zal kostbaarder zijn dan een crematie. Dit heeft in het bijzonder te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en bijomende prijzen voor een (graf)steen of monument op het graf. Uiteraard is de wens van de overledene steevast leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Oude Meer

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Oude Meer

Piekeren over een uitvaart kan een ellendig gevoel geven, vooral als je aan de kosten denkt. Helaas is dit echt noodzakelijk, want een uitvaart kan best in de papieren lopen. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een kist, de finale verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Ook is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het vervoer van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor melding van overlijden

Een doorsnee uitvaartdienst kost tegenwoordig bij benadering € 7.000,-. Daarbij zitten weliswaar veel mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Oude Meer zo duur maken als je zelf wilt. Een koffietafel bijvoorbeeld, is standaard met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de kosten hoger dan indien je uitsluitend voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een alledaags graf is namelijk beter geprijsd dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Oude Meer en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Oude Meer inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Oude Meer inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Oude Meer

Een uitvaartverzekering in Oude Meer is de belangrijkste selectie van je uitvaart. Wanneer je in Oude Meer een uitvaartverzekering afsluit, ben je ervan verzekerd dat een flink gedeelte van de uitgaven zijn afgedekt. De meeste uitvaartverzekeringen compenseren de logische kosten die komen kijken bij een uitvaart. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een vastgesteld bedrag bij elkaar. Het is overigens niet verplicht om zo’n verzekering af te sluiten. Maar, aangezien het omstandigheden zoveel eenvoudiger maakt bij een uitvaart regelen, is het absoluut raadzaam.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Oude Meer zal steevast afhankelijk zijn van een aantal factoren. Daarom wisselt de verzekeringspremie ook per verzekerd bedrag, per mens en per verzekeraar. Zo valt een verzekeringspremie lager uit indien je hem op een jongere leeftijd aangaat. Begrijpelijk, want een ouder persoon overlijdt normaliter gezien eerder dan een jonger iemand. Tevens is de premie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt hebben en van je persoonlijke gezondheid. Het is zo dat een verzekering in Oude Meer geweigerd kan worden als de verzekeraar je een te risicovol geval vindt. Het regelen van een uitvaartverzekering gaat dan ook regelmatig gepaard met het opsturen van een gezondheidsverklaring en in een paar gevallen het opsturen van een medisch dossier. Mocht je het zelf liever doen dan kun je uiteraard ook gewoon geld opzij zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt namelijk wel zeker weten dat de uitvaart betaald kan worden. Indien dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw naasten aansprakelijk stellen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Oude Meer

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Oude Meer verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Oude Meer

Het is slim om een uitvaartverzorger in Oude Meer in de arm te nemen voor een afscheidsceremonie in Oude Meer. We hebben het al even vluchtig vermeld in dit artikel, echter is het handig om hier wat meer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Dat is dan ook direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste manier zal worden georganiseerd.

Denk onder andere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de uitvaart op zichzelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is goed aangezien het een hele persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze site makkelijk en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het laatste afscheid is heel erg belangrijk en op deze manier heb je meteen een impressie van degene die dit voor jou kunnen doen. Doorgaans is het goed om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Horen bloemen en (rouw)kaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Dit zijn allemaal vragen die je eventueel kunt stellen tijdens je zoektocht. We wensen jou sterkte in deze kritieke tijd, en helpen jou liever met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets eenvoudiger voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Oude Meer

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Oude Meer

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Oude Meer. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Oude Meerse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Oude Meer. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Oude Meer bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Oude Meer die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Oude Meer

Grote steun gehad

20 juli 2024

Vrijblijvend eerst kunnen kijken wie er bij ons paste. Al snel waren we met iemand in contact die ons zelf benaderde en dingen uit handen nam. Zelfs het melden bij de gemeente (van het sterven van mijn zusje) was geregeld.

- Anita Kuijpers

Volledig ontzorgt

15 juli 2024

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij amper aan iets hoeven denken. Van het simpel aan kunnen vragen van de offertes (en voor mezelf nog even en vergelijking op de verzekering voltooid naderhand) tot de echte uitvaart. Vlug en eenvoudig kwamen wij in contact met de juiste uitvaartcentra. Erg tevreden.

- Annemieke Bos

Boven verwachting flexibel

10 juli 2024

De veranderingen in organisatie van de dag was geen probleem. Dit was geen probleem dus heel inschikkelijk deze mensen die gevonden hebben.

- Marcel van de Berg

Persoonlijke hulp en toeverlaat

2 juli 2024

Dit gaan we niet snel vergeten daar de persoon van het crematie centrum was fantastisch. Hij was erg behulpzaam en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij mogen staan.

- Nicole van Dongen

Fijne helpende hand

28 juni 2024

Toen mijn mama overleed was ik erg zwaarmoedig en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl vlug in contact komen met de juiste mensen. Ik heb zoveel bijstand gehad van de begeleidster.
Ze was heel hartelijk en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Eigenlijk heel vriendelijk.

- Diana Willemsen

Het afscheid was geweldig geregeld

19 juni 2024

De woorden ontbreken om te beschrijven hoe fijn de ervaring met de uitvaartorganisatie was. We hadden vlot de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Hierdoor hebben we een prachtig uitvaart voor onze lieve opa kunnen organiseren.

- Manon Molenaar

Persoonlijke uitvaartdienst

9 juni 2024

Aangezien we na de aanvraag vlot contact met een uitvaartbegeleider hadden was er ruimte voor alle persoonlijke ideeën. Er waren meerdere voorkeuren en daarom werd afscheid exact zoals papa dat wilde. Ook vielen de kosten ons alles mee dus erg blijgestemd met de aanbieding van uitvaartplek achteraf!

- Tim Jonker

Grote hulp gehad

5 juni 2024

We konden eerst goed voelen wie wij prettig vonden. We vonden iemand die ons erg steunde en die zaken vlug voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zus aan te geven.

- Rob Bos

Tot in de puntjes verzorgd

27 mei 2024

Nagenoeg onzichtbare hulp op de dag van de uitvaartdienst gehad. Zo nu en dan werden er vragen en keuzes aan ons voorgelegd waardoor de crematie snel en tot in de puntjes geregeld werd. Verder hadden we vlot contact met de uitvaartcentra na de aanvraag.

- Kelly de Lange

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Oude Meer

Crematorium Bouwens

Noorddammerweg 40
1424 NX De Kwakel
Nederland

0297 563 455
http://www.uitvaartcentrumbouwens.nl/

Uitvaartverzorging Mooij

Herman Hoebehof 2
1187 TG Amstelveen
Nederland

020 645 0309
http://www.mooijuitvaartverzorging.nl/

Begr.- en Crematieonderneming Finnema B.V.

Zwarteweg 108
1431 VM Aalsmeer
Nederland

0297 325 865
https://www.uitvaartcentrumfinnema.nl/