Uitvaart Schiphol

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou iets makkelijker willen maken. Ben jij opzoek naar een fijne uitvaartondernemer uit Schiphol die bij jouw wensen past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Schiphol verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Schiphol – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Schiphol gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Schiphol
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Schiphol aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Schiphol, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Luchthaven Schiphol, Schiphol Rijk en Badhoevedorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Schiphol

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Schiphol is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Schiphol vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Schiphol

Er komt veel inspanning kijken bij het inregelen van een begrafenis. Aangezien je ongemakken wilt voorkomen is het aan te raden om dit door een ander te laten regelen. Je kunt dit niet alleen verzoeken aan bekenden of aan familieleden, maar je kunt er ook voor kiezen om een uitvaartondernemer te raadplegen. Dit is de partij die je zal ondersteunen bij het inregelen van de verschillende aangelegenheden. Wat zijn nu echt de stappen die gezet moeten worden? De eerste actie is om melding te doen bij de gemeente. Bij een teraardebestelling organiseren in Schiphol is dit altijd de eerste actie die genomen moet worden. Dankzij deze verklaring zal je beschikken over een verlof voor het begraven of cremeren. Dit verlof is verplicht om de volgende stap te mogen zetten. De verwachte vervolgstap is om het overlijden kenbaar te maken aan anderen. Je kunt ervoor kiezen om iedereen te benaderen die de overledene kende, maar het is vaak gewoon om slechts de directe kring te informeren.

Dan is het ogenblik daar om de teraardebestelling zelf te gaan organiseren. Hier doelen we dus op de uitvaartdiensten en op het bestellen van een rustplaats of asurn. Het is altijd praktisch om in de wilsbeschikking te kijken van de overledene, hier is doorgaans wat in gedocumenteerd omtrent de laatste voorkeuren. Als er geen wilsbeschikking voorhanden is zul je je als familie moeten inlezen: wat zou hij/zij gewild hebben? De uitvaartdiensten kunnen hier dan ook op worden aangepast. Dit geldt voor dingen als:

  • Hoeveel personen nodig je uit voor de plechtigheid?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel mensen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na afloop van de uitvaart is het cruciaal om de resterende zaken te organiseren. Hier kan je bijvoorbeeld denken aan de boekhouding van de overledene of aan de geldelijke dingen. Tot slot is er dan nog de afhandeling van de (mogelijke) nalatenschap. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Schiphol

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Schiphol te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Schiphol contacteren

Als iemand heengaat die je geliefd is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Schiphol Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk regelt. Op deze locatie vindt het finale afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden dierbaren klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het vertrek. Het is ook een optie om iemand in eigen woning op te baren, dit kan vaak worden geregeld met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Schiphol. Een apart koelelement huren behoort ook tot de opties. Hierdoor is het een optie om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Wanneer je verzorging wenst van je dierbare is dit ook mogelijk in de uitvaartcentra in Schiphol. De mogelijkheden zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aandoen van bepaalde kleding. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Ook kun je bij meerdere uitvaartcentra bijstaan met de verzorging voor het vertrek. Voor de begrafenis kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Schiphol met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de geliefde, dan is dit het tijdstip ervoor. Daarna bestaat er vaak de mogelijkheid om gemeenschappelijk een kopje koffie te nuttigen en om het gezamenlijk af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Schiphol. Soms is het een optie om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Schiphol

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Schiphol

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een significante en zeer persoonlijke keuze van personen. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen liever niet mee belasten. Een crematie is gemiddeld genomen minder duur dan een begrafenis. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Schiphol een graf gehuurd moet worden. De tariefstelling daarvoor kunnen hard stijgen. De tarieven voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente afwijken. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even degelijk na te gaan voordat je besluit om een keuze te maken. Je bent naast de prijzen voor het graf zelf ook geld kwijt aan een kist en een steen. Ook hierbij kunnen de prijzen stijgen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Een crematie in Schiphol brengt mindere prijzen met zich mee. Het duurste aan het cremeren is de asurn. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as ook uit laten strooien. Je kunt er uiteraard tevens voor kiezen om het persoonlijk te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Schiphol, is het immer wijs om de tariefstelling tegen elkaar af te wegen. Er bestaan behoorlijk wat prijsverschillen tussen partijen. Je kunt vanzelfsprekend al snel flink besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Schiphol

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Schiphol

Piekeren over een uitvaart kan een naar gevoel geven, met name als je aan de tariefstelling denkt. Jammer genoeg is dit wel noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan behoorlijk in de papieren lopen. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de allerlaatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Tevens is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

  • De plaats van opbaren voor de uitvaart
  • Het transport van de overledene
  • Eventuele dragers
  • Bloemstukken
  • Rouwkaarten
  • Een aankondiging voor melding van overlijden

De kosten na overlijden lopen gemiddeld op tot tenminste 7.000,- euro. Daar zitten weliswaar veel mogelijkheden inbegrepen. De tarieven voor het afscheid kun je afhankelijk van de wensen zelf inschatten. Een koffietafel als voorbeeld, is meestal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Dan zullen de tarieven aanzienlijker zijn. De prijzen zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een alledaags graf zal minder duur zijn dan een privaat graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Schiphol en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Schiphol inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Schiphol inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Schiphol

Een uitvaartverzekering in Schiphol afsluiten is een van de voornaamste beslissingen die je zelfstandig kunt maken. Door middel van een uitvaartverzekering in Schiphol zul je er namelijk niet helemaal alleen voor staan als het neerkomt op de kosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen compenseren de logische kosten die komen kijken bij een uitvaart. Je spaart bij deze uitvaartverzekering een bepaald geldbedrag bij elkaar. Het is overigens niet verplicht om een dergelijke uitvaartverzekering af te sluiten. Wel is het te adviseren, het maakt het je wel echt een stuk makkelijker in tijden van de uitvaart.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Schiphol zal steevast afhankelijk zijn van meerdere factoren. Daardoor varieert de verzekeringspremie ook per verzekerd bedrag, per mens en per aanbieder. Een jonger iemand betaalt meestal minder verzekeringspremie dan een mens op latere leeftijd. Logisch, want een ouder persoon overlijdt statistisch gezien eerder dan een jonger individu. Verder zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van het soort verzekering die je wilt hebben en van jouw welzijn. Het is zo dat een uitvaartverzekering in Schiphol niet geaccepteerd kan worden als de verzekeraar je een te gevaarlijk geval vindt. Vrijwel altijd zul je dan wel jouw medische dossier moeten aanleveren als je een verzekering wilt afsluiten. Je kunt er simpelweg bovendien voor kiezen om zelf geld opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker weten dat de uitvaart betaald kan worden. Bij een gebrek zal de gemeente soms jouw naasten benaderen om de overige kosten te dekken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Schiphol

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Schiphol verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Schiphol

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in Schiphol in te huren voor het regelen van een uitvaartdienst in Schiphol. We hebben het al even kort aangestipt in dit artikel, maar is het verstandig om hier wat dieper bij stil te staan. Het regelen van het afscheidsdienst is erg veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij regelen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaartdienst waarin alles soepel verloopt.

Denk onder meerdere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de uitvaart zelf. Als je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Schiphol is het altijd handig om even via onze site een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even snel in contact komen en heb je al snel een helder beeld door wie jij graag de allerlaatste dag van jouw dierbare laat regelen. Tevens is het verstandig om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Horen bloemstukken en kaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Schiphol ook in de gelegenheid om misschien live muziek te regelen als de overledene dit heeft gewenst? Dit zijn allemaal vragen die je eventueel kunt stellen bij het zoeken. In deze periode van verdriet wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange zware zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Schiphol

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Schiphol

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Schiphol. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Schipholse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Schiphol. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Schiphol bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Schiphol die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Schiphol

Persoonlijke steun en toeverlaat

8 juni 2024

Dit gaan we niet gauw vergeten daar de persoon van het crematie centrum was fantastisch. Hij was erg hulpvaardig en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij mogen staan.

- Patricia Driessen

Zeer fijne uitvaartdienst gehad!

5 juni 2024

Exact zoals mijn papa het wilde! Ongelofelijk hoe op maat en relatief voordelig deze uitvaart geregeld is. Niks was apart of te veel voor het afscheid, alle opties die we wilden konden ook. Daarna is er ook nog even gepolst hoe het met ons was en of alles naar wens was geweest.

- Martin Post

Volkomen de zorg uit handen

25 mei 2024

Via uitvaartplek zijn we algeheel ontzorgt. Van het eenvoudig aan kunnen vragen van de offertes (en voor onszelf nog even en vergelijk op de verzekering voltooid naderhand) tot de echte uitvaart. Het verliep gemakkelijk en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Enorm tevreden.

- Catharina van de Veen

Het afscheid van grootvader was zo mooi!

19 mei 2024

Omdat dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de familie hadden was het best spannend. Nu begrijpen wij hoe noodzakelijk de geschikte persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Marloes de Groot

De uitvaart was prachtig

15 mei 2024

Vlot en netjes geregeld. Achteraf nog gebeld of ik nog vragen had.

- Yvonne Bosman

Eerbiedige uitvaart

9 mei 2024

Respectvol afscheid genomen van mijn broer. Het enige minpunt was de koffie, deze was niet zo lekker maar de rest was super geregeld.

- Pascal Timmermans

Verwachtingen zijn overtroffen

1 mei 2024

De veranderingen in inrichting van de dag was geen probleem. De uitvaartverzorgster was enorm meegaand dus dit was vlug georganiseerd.

- Jacob van Wijk

Volkomen de zorg uit handen

22 april 2024

Via uitvaartplek zijn we helemaal ontzorgt. Van het simpel aan kunnen vragen van de offertes (en voor onszelf nog even en vergelijk op de verzekering gedaan naderhand) tot de echte uitvaart. Vlot en simpel kwamen wij in contact met de passende uitvaartcentra. Buitengewoon tevreden.

- Cindy Vink

Snel en gemakkelijk uit handen genomen afscheid

15 april 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was buitengewoon betrokken. Het afscheid (en de plek) voelde enorm relaxed ondanks het leed. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar mooi en warm.

- Bart de Vries

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Schiphol

Ellen Somsen Uitvaartzorg

Knokkestraat 76
1066 WK Amsterdam
Nederland

06 28620820
http://ellensomsen.nl/

PC Uitvaart

Ookmeerweg 273
1067 SP Amsterdam
Nederland

0800 5080
https://www.pc.nl/

Begr.- en Crematieonderneming Finnema B.V.

Zwarteweg 108
1431 VM Aalsmeer
Nederland

0297 325 865
https://www.uitvaartcentrumfinnema.nl/