Uitvaart Schiphol Rijk

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken dingen graag draaglijker voor je. Heb jij behoefte aan hulp voor de uitvaart in Schiphol Rijk?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Schiphol Rijk verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Schiphol Rijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Schiphol Rijk gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Schiphol Rijk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Schiphol Rijk aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Schiphol Rijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Schiphol, Luchthaven Schiphol en Badhoevedorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Schiphol Rijk

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Schiphol Rijk is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Schiphol Rijk vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Schiphol Rijk kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Schiphol Rijk

Er komt veel werk kijken bij het inregelen van een teraardebestelling. Aangezien iedere fase van essentieel belang is adviseren wij je aan om hulp te vragen bij het regelen van de teraardebestelling. Je kunt dit niet alleen vragen aan kennissen of aan familieleden, maar je kunt er ook voor kiezen om een uitvaartondernemer te contacteren. Zij ondersteunen je met het inregelen van alles wat er relevant is op deze dag. Welke fasen doorloop je gedurende dit proces? Alles begint bij het melden van heengaan bij de gemeente. Wanneer je een uitvaart in Schiphol Rijk wilt regelen, zul je eerst deze stap te zetten alvorens je verder kunt. Dankzij deze aangifte zal je beschikken over een verlof voor het begraven of cremeren. Buiten dit verlof kun je niet de daaropvolgende stappen ondernemen voor het regelen. Vanzelfsprekend zal je na deze aangifte de naasten op de hoogte moeten brengen rondom het overlijden. Je kunt ervoor kiezen om iedereen te benaderen die de overledene kende, maar het is vaak gewoon om alleen de directe kring op de hoogte te stellen.

Hierna is het moment daar om de uitvaart zelfstandig te gaan organiseren. Daarmee bedoelen we dus het afstemmen van de uitvaartdienst en het uitzoeken van een begraafplaats of strooigebied. Het is altijd slim om in het testament te kijken van de overledene, hier is doorgaans wat in vastgelegd over de laatste wensen. Als er geen testament voorhanden is zul je je als naverwanten moeten inlezen: wat zou hij/zij gewild hebben? De uitvaartdiensten kunnen hier dan ook op worden afgestemd. Denk aan dingen zoals:

  • Hoeveel mensen nodig je uit voor de ceremonie?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel personen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na de ceremonie is het moment voor de praktische afronding. Hier kan je bijvoorbeeld denken aan de boekhouding van de overledene of aan de financiële zaken. Tot slot is er dan nog de afwikkeling van de (mogelijke) nalatenschap. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Schiphol Rijk

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Schiphol Rijk te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Schiphol Rijk contacteren

Bij een uitvaart in Schiphol Rijk kun je kiezen uit een variatie aan uitvaartcentrums die verspreid in de stad aanwezig zijn. Het uitvaartcentra heeft een indrukwekkende invloed op alle zaken voor en na de uitvaart. In elk uitvaartcentrum in Schiphol Rijk zijn schitterende opties om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Tegelijkertijd is hier alles present om de overledene de finale verzorging te kunnen geven.

De belangrijkste rol van een uitvaartcentrum Schiphol Rijk zijn de plekken waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Natuurlijk mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vooraf een ogenblik voor condoleances organiseren voor alle personen die de overledene kenden. Verder kun je het besloten houden voor louter genodigden of naverwanten.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Schiphol Rijk hebben een aula waar de uitvaart georganiseerd kan worden. Als dierbaren van de overledene kun je het afscheid erg sluitend maken. Er is de gelegenheid voor zelf geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle verschillende geloven. Allerlei uitvaartcentra in Schiphol Rijk kun je tevens media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de begrafenis zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt gewoonlijk kiezen voor iets simpels zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide opties. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Schiphol Rijk en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Schiphol Rijk

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Schiphol Rijk

Het is noodzakelijk dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Graag wil je deze vervelende keuze niet aan nabestaanden overlaten. Doorgaans is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Belangrijkste aanleiding hiertoe is dat er bij een begrafenis in Schiphol Rijk een grafkuil geregeld moet worden. De tariefstellingen kunnen aardig oplopen hiervoor. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tariefstelling voor een begrafenis. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even degelijk uit te vogelen voordat je besluit om een keuze te maken. Je bent naast de kosten voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een kist en een grafsteen. Ook hier kunnen de tarieven oplopen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Crematies in Schiphol Rijk zijn fors goedkoper. Het prijzigste aan het cremeren is de asurn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit dikwijls mogelijk tegen een kostenvergoeding. Je kunt er vanzelfsprekend tevens voor kiezen om het zelf te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Schiphol Rijk, is het immer wijs om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Over en weer zitten er namelijk behoorlijke verschillen tussen de aanbieders. Je kunt daarom al snel fiks besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Schiphol Rijk

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Schiphol Rijk

Het lijkt mogelijkerwijs wat zuur om na een heengaan te moeten stilstaan bij de tarieven van een uitvaart in Schiphol Rijk. Jammer genoeg is dit toch echt nodig, want een uitvaartdienst kan behoorlijk in de kosten lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een kist, de laatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de voorkeuren komen daar nog aanvullende kosten bij, zoals:

  • Het opbaren in een uitvaartcentrum
  • Rouwvervoer
  • Eventueel in te huren dragers van de kist
  • Bloemen
  • Overlijdenskaarten
  • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaart kost momenteel rond de € 7.000,-. Een veelheid zaken zitten hier standaard bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Schiphol Rijk zo exclusief maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Dan zullen de kosten hoger zijn. De prijzen zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een regulier graf is namelijk beter geprijsd dan een particulier graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Schiphol Rijk en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Schiphol Rijk inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Schiphol Rijk inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Schiphol Rijk

Een uitvaartverzekering in Schiphol Rijk afsluiten is een van de voornaamste beslissingen die je zelf kunt maken. Met het hebben van een uitvaartverzekering in Schiphol Rijk zul je er namelijk niet helemaal afzonderlijk voor staan als het betrekking heeft op de kosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen keren een afgesproken geldbedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Je spaart bij deze uitvaartverzekering een afgesproken geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet gedwongen. Wel is het aan te raden, het maakt het je immers echt een stuk eenvoudiger in tijden van de uitvaart.

Wat je aan verzekeringspremie kwijt bent voor je uitvaartverzekering in Schiphol Rijk is afhankelijk van meerdere zaken. Daarom verschilt de verzekeringspremie ook per verzekerd geldbedrag, per individu en per verzekeraar. Een jonger mens betaalt gemiddeld lagere premie dan een persoon op latere leeftijd. Verstandig, want een ouder iemand overlijdt statistisch gezien sneller dan een jonger mens. Tevens is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt hebben en van je persoonlijke welzijn. Een verzekeraar is niet verplicht om je te accepteren voor een verzekering. Wanneer een uitvaartverzekeraar in Schiphol Rijk je een te groot risico vindt, zullen ze je afslaan. Het afsluiten van een verzekering gaat dan ook meestal gepaard met het aanleveren van een gezondheidsverklaring en in een aantal gevallen het meesturen van een medisch dossier. Mocht je het zelf wensen te doen dan kun je natuurlijk ook gewoon een geldbedrag opzij zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt namelijk wel zeker weten dat de uitvaart betaald kan worden. Wanneer dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw familie aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Schiphol Rijk

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Schiphol Rijk verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Schiphol Rijk

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Schiphol Rijk in te huren voor een afscheidsdienst in Schiphol Rijk. Even kort opnieuw stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaart uit handen te nemen. Dat is dan doorgaans gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste manier zal worden georganiseerd.

Denk onder andere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan het regelen van de uitvaart zelf. Indien je ervoor kiest om direct in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Schiphol Rijk is het steevast handig om even via onze website een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even snel in contact komen en heb je al snel een fatsoenlijk beeld door wie jij bij voorkeur de laatste dag van jouw dierbare laat verzorgen. Tevens is het een goed idee om altijd even te kijken naar de diensten die er verricht kunnen worden.

Horen bloemstukken en (rouw)kaarten bijvoorbeeld ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of is deze uitvaartondernemer in Schiphol Rijk ook in de gelegenheid om misschien live muziek te regelen als de gestorvene dit heeft gewild? Deze persoonlijke ideeën kun je meenemen in je zoektocht naar de juiste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze lastige periode, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets makkelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Schiphol Rijk

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Schiphol Rijk

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Schiphol Rijk. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Schiphol Rijkse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Schiphol Rijk. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Schiphol Rijk bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Schiphol Rijk die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Schiphol Rijk

Fijne mensen voor de begrafenis

5 september 2023

Fijne mensen die alles vlot en betrouwbaar regelen gevonden.

- Nienke Veenstra

Blij met warme hulp

1 september 2023

Ik heb zeer liefdevolle hulp gehad toen ik het overlijden van mijn man moest regelen. Ik hoefde niks afzonderlijk te doen. Ik hoefde alleen de eerste dag te zoeken naar wie mij kon helpen. De volgende dag was dat geregeld.

- Cornelis de Haan

Een integere uitvaartdienst

26 augustus 2023

Vertrouwelijk en alleen met familie was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon organiseren. Dank jullie wel.

- Matthijs Vermeulen

Fijne helpende hand

16 augustus 2023

Het overlijden van mijn mama had een flinke invloed op mij, enorme rouw en dus niet in staat zaakjes te organiseren. Dus kon ik via uitvaartplek.nl vlot in aanraking komen met de passende mensen. Ik heb zoveel steun gehad van de begeleidster.
Na de uitvaartdienst heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Werkelijk heel vriendelijk.

- Joyce van Dijk

Het afscheid van grootvader was erg fijn!

12 augustus 2023

Omdat dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de kring hadden was het behoorlijk indrukwekkend. Voortaan begrijpen we hoe belangrijk de juiste persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Albert Jacobs

Volkomen de zorg uit handen

4 augustus 2023

Via uitvaartplek zijn we compleet ontzorgt. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het werkelijke afscheid, alles was georganiseerd. Het verliep gesmeerd en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Zeer tevreden.

- Saskia van Leeuwen

De uitvaartdienst van opa was eerbiedig

24 juli 2023

Dit was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Gelukkig hadden we zorgzame ondersteuning, wat zo bepalend is voor een goede en passende begrafenis!

- Wilhelmus de Wit

Dank jullie wel!

19 juli 2023

Snel waren we in aanraking met diverse uitvaartcentra. Dus hoefde we zelf nauwelijks iets te organiseren.
Super dankbaar!

- Martinus Jansen

Een persoonlijk afscheid georganiseerd

11 juli 2023

Mensen die echt meedenken zijn zeldzaam. Wij zijn een prettige ervaring rijker door deze uitvaart, hoe gek dat misschien klinkt.

- Maria Evers

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Schiphol Rijk

Crematorium Bouwens

Noorddammerweg 40
1424 NX De Kwakel
Nederland

0297 563 455
http://www.uitvaartcentrumbouwens.nl/

Kooreman Uitvaartverzorging

Bernard Zweershof 16
2132 KJ Hoofddorp
Nederland

06 22893080
http://www.kooremanuitvaartverzorging.nl/

Begr.- en Crematieonderneming Finnema B.V.

Zwarteweg 108
1431 VM Aalsmeer
Nederland

0297 325 865
https://www.uitvaartcentrumfinnema.nl/