Uitvaart Schiphol Rijk

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken dingen graag draaglijker voor je. Heb jij behoefte aan hulp voor de uitvaart in Schiphol Rijk?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Schiphol Rijk verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Schiphol Rijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Schiphol Rijk gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Schiphol Rijk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 77 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Schiphol Rijk aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Schiphol Rijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Schiphol, Luchthaven Schiphol en Badhoevedorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Schiphol Rijk

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Schiphol Rijk is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Schiphol Rijk vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Schiphol Rijk kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Schiphol Rijk

Er komt veel werk kijken bij het inregelen van een teraardebestelling. Aangezien iedere fase van essentieel belang is adviseren wij je aan om hulp te vragen bij het regelen van de teraardebestelling. Je kunt dit niet alleen vragen aan kennissen of aan familieleden, maar je kunt er ook voor kiezen om een uitvaartondernemer te contacteren. Zij ondersteunen je met het inregelen van alles wat er relevant is op deze dag. Welke fasen doorloop je gedurende dit proces? Alles begint bij het melden van heengaan bij de gemeente. Wanneer je een uitvaart in Schiphol Rijk wilt regelen, zul je eerst deze stap te zetten alvorens je verder kunt. Dankzij deze aangifte zal je beschikken over een verlof voor het begraven of cremeren. Buiten dit verlof kun je niet de daaropvolgende stappen ondernemen voor het regelen. Vanzelfsprekend zal je na deze aangifte de naasten op de hoogte moeten brengen rondom het overlijden. Je kunt ervoor kiezen om iedereen te benaderen die de overledene kende, maar het is vaak gewoon om alleen de directe kring op de hoogte te stellen.

Hierna is het moment daar om de uitvaart zelfstandig te gaan organiseren. Daarmee bedoelen we dus het afstemmen van de uitvaartdienst en het uitzoeken van een begraafplaats of strooigebied. Het is altijd slim om in het testament te kijken van de overledene, hier is doorgaans wat in vastgelegd over de laatste wensen. Als er geen testament voorhanden is zul je je als naverwanten moeten inlezen: wat zou hij/zij gewild hebben? De uitvaartdiensten kunnen hier dan ook op worden afgestemd. Denk aan dingen zoals:

  • Hoeveel mensen nodig je uit voor de ceremonie?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel personen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na de ceremonie is het moment voor de praktische afronding. Hier kan je bijvoorbeeld denken aan de boekhouding van de overledene of aan de financiële zaken. Tot slot is er dan nog de afwikkeling van de (mogelijke) nalatenschap. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Schiphol Rijk

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Schiphol Rijk te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Schiphol Rijk contacteren

Bij een uitvaart in Schiphol Rijk kun je kiezen uit een variatie aan uitvaartcentrums die verspreid in de stad aanwezig zijn. Het uitvaartcentra heeft een indrukwekkende invloed op alle zaken voor en na de uitvaart. In elk uitvaartcentrum in Schiphol Rijk zijn schitterende opties om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Tegelijkertijd is hier alles present om de overledene de finale verzorging te kunnen geven.

De belangrijkste rol van een uitvaartcentrum Schiphol Rijk zijn de plekken waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Natuurlijk mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vooraf een ogenblik voor condoleances organiseren voor alle personen die de overledene kenden. Verder kun je het besloten houden voor louter genodigden of naverwanten.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Schiphol Rijk hebben een aula waar de uitvaart georganiseerd kan worden. Als dierbaren van de overledene kun je het afscheid erg sluitend maken. Er is de gelegenheid voor zelf geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle verschillende geloven. Allerlei uitvaartcentra in Schiphol Rijk kun je tevens media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de begrafenis zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt gewoonlijk kiezen voor iets simpels zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide opties. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Schiphol Rijk en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Schiphol Rijk

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Schiphol Rijk

Het is noodzakelijk dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Graag wil je deze vervelende keuze niet aan nabestaanden overlaten. Doorgaans is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Belangrijkste aanleiding hiertoe is dat er bij een begrafenis in Schiphol Rijk een grafkuil geregeld moet worden. De tariefstellingen kunnen aardig oplopen hiervoor. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tariefstelling voor een begrafenis. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even degelijk uit te vogelen voordat je besluit om een keuze te maken. Je bent naast de kosten voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een kist en een grafsteen. Ook hier kunnen de tarieven oplopen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Crematies in Schiphol Rijk zijn fors goedkoper. Het prijzigste aan het cremeren is de asurn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit dikwijls mogelijk tegen een kostenvergoeding. Je kunt er vanzelfsprekend tevens voor kiezen om het zelf te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Schiphol Rijk, is het immer wijs om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Over en weer zitten er namelijk behoorlijke verschillen tussen de aanbieders. Je kunt daarom al snel fiks besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Schiphol Rijk

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Schiphol Rijk

Het lijkt mogelijkerwijs wat zuur om na een heengaan te moeten stilstaan bij de tarieven van een uitvaart in Schiphol Rijk. Jammer genoeg is dit toch echt nodig, want een uitvaartdienst kan behoorlijk in de kosten lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een kist, de laatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de voorkeuren komen daar nog aanvullende kosten bij, zoals:

  • Het opbaren in een uitvaartcentrum
  • Rouwvervoer
  • Eventueel in te huren dragers van de kist
  • Bloemen
  • Overlijdenskaarten
  • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaart kost momenteel rond de € 7.000,-. Een veelheid zaken zitten hier standaard bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Schiphol Rijk zo exclusief maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Dan zullen de kosten hoger zijn. De prijzen zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een regulier graf is namelijk beter geprijsd dan een particulier graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Schiphol Rijk en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Schiphol Rijk inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Schiphol Rijk inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Schiphol Rijk

Een uitvaartverzekering in Schiphol Rijk afsluiten is een van de voornaamste beslissingen die je zelf kunt maken. Met het hebben van een uitvaartverzekering in Schiphol Rijk zul je er namelijk niet helemaal afzonderlijk voor staan als het betrekking heeft op de kosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen keren een afgesproken geldbedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Je spaart bij deze uitvaartverzekering een afgesproken geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet gedwongen. Wel is het aan te raden, het maakt het je immers echt een stuk eenvoudiger in tijden van de uitvaart.

Wat je aan verzekeringspremie kwijt bent voor je uitvaartverzekering in Schiphol Rijk is afhankelijk van meerdere zaken. Daarom verschilt de verzekeringspremie ook per verzekerd geldbedrag, per individu en per verzekeraar. Een jonger mens betaalt gemiddeld lagere premie dan een persoon op latere leeftijd. Verstandig, want een ouder iemand overlijdt statistisch gezien sneller dan een jonger mens. Tevens is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt hebben en van je persoonlijke welzijn. Een verzekeraar is niet verplicht om je te accepteren voor een verzekering. Wanneer een uitvaartverzekeraar in Schiphol Rijk je een te groot risico vindt, zullen ze je afslaan. Het afsluiten van een verzekering gaat dan ook meestal gepaard met het aanleveren van een gezondheidsverklaring en in een aantal gevallen het meesturen van een medisch dossier. Mocht je het zelf wensen te doen dan kun je natuurlijk ook gewoon een geldbedrag opzij zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt namelijk wel zeker weten dat de uitvaart betaald kan worden. Wanneer dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw familie aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Schiphol Rijk

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Schiphol Rijk verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Schiphol Rijk

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Schiphol Rijk in te huren voor een afscheidsdienst in Schiphol Rijk. Even kort opnieuw stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaart uit handen te nemen. Dat is dan doorgaans gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste manier zal worden georganiseerd.

Denk onder andere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan het regelen van de uitvaart zelf. Indien je ervoor kiest om direct in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Schiphol Rijk is het steevast handig om even via onze website een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even snel in contact komen en heb je al snel een fatsoenlijk beeld door wie jij bij voorkeur de laatste dag van jouw dierbare laat verzorgen. Tevens is het een goed idee om altijd even te kijken naar de diensten die er verricht kunnen worden.

Horen bloemstukken en (rouw)kaarten bijvoorbeeld ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of is deze uitvaartondernemer in Schiphol Rijk ook in de gelegenheid om misschien live muziek te regelen als de gestorvene dit heeft gewild? Deze persoonlijke ideeën kun je meenemen in je zoektocht naar de juiste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze lastige periode, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets makkelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Schiphol Rijk

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Schiphol Rijk

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Schiphol Rijk. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Schiphol Rijkse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Schiphol Rijk. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Schiphol Rijk bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Schiphol Rijk die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Schiphol Rijk

Uitermate geschikte hulp

25 september 2022

Mensen die werken in de uitvaartzorg zijn speciaal. Zo betrokken zijn bij zoiets prive’s en het dan doen zoals wij wilde hebben… in 1 woord geweldig!

- Willem Smit

Persoonlijke uitvaartdienst

24 september 2022

Aangezien we na de aanvraag razendsnel contact met een uitvaartbegeleider hadden was er gelegenheid voor alle eigen ideeën. Omdat dit er redelijk wat waren was het een enorm persoonlijke uitvaartdienst zoals onze pappa dat het liefste wilde. Ook vielen de prijzen ons alles mee dus erg blij met de offerte van uitvaartplek achteraf!

- Anouk van der Heijden

Perfect geregeld

17 september 2022

Haast onzichtbare hulp op de dag van de uitvaart gehad. Vooraf veel gesprekken gehad en daarom was de crematie behoorlijk soepel georganiseerd. Snel contact ook.

- Pieter de Wit

Houvast in deze heftige tijd

6 september 2022

Onverwachts hebben wij via uitvaartplek.nl de geschikte persoon gevonden die ons zo fijn kon helpen Chapeau voor de snelle en persoonlijke begeleiding.

- Manon de Groot

Op maat hulp was fantastisch!

29 augustus 2022

Dag en nacht bereikbaar was zeer aangenaam. De favoriete lekkernij van grootmoeder stond tijdens de uitvaart (bij de koffie) centraal. Echt schitterend geregeld.

- Stefan van der Horst

Flinke steun gehad

23 augustus 2022

Vrijblijvend eerst kunnen kijken wie er bij ons paste. Al vlug waren we met iemand in gesprek die ons persoonlijk benaderde en dingen uit handen wilde nemen. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zus aan te geven.

- Marjolein van der Heijden

Snel en moeiteloos uit handen genomen afscheid

16 augustus 2022

De uitvaartorganisatie van onze keuze was heel erg betrokken. Het afscheid (en de locatie) voelde volstrekt ontspannen ondanks het verdriet. Omdat het ook vlot geregeld was en niet in een koude ambiance vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Kim de Haan

Heel fijn opgevangen

9 augustus 2022

Het schitterende bestaan van onze mamma is prachtig omgezet in haar afscheid en de liefdevolle opvang was ontroerend. Alles was een optie en speciaal afgestemd op wat wij wilden.

- Adriaan van de Wal

Erg medelevend

6 augustus 2022

Na het overlijden wisten we even niet wat we exact moesten doen. Dankzij uitvaartplek.nl kwamen we heel snel in aanraking met iemand die ons verder kon helpen. We hadden enorm vlug contact en ze heeft ons enorm goed geholpen met het organiseren.

- Arie Prins

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Schiphol Rijk

Crematorium Bouwens

Noorddammerweg 40
1424 NX De Kwakel
Nederland

0297 563 455
http://www.uitvaartcentrumbouwens.nl/

Kooreman Uitvaartverzorging

Bernard Zweershof 16
2132 KJ Hoofddorp
Nederland

06 22893080
http://www.kooremanuitvaartverzorging.nl/

Begr.- en Crematieonderneming Finnema B.V.

Zwarteweg 108
1431 VM Aalsmeer
Nederland

0297 325 865
https://www.uitvaartcentrumfinnema.nl/