Uitvaart Limbricht

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Wil jij een gemoedelijke uitvaartondernemer in Limbricht die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Limbricht verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het beste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Limbricht – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Limbricht gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Limbricht
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Limbricht aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Limbricht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Sittard, Einighausen en Guttecoven bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Limbricht

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Limbricht kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Limbricht vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Limbricht kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Limbricht

Bij het overlijden van een geliefde spelen er verschillende emoties. Denk aan de schok bij een onverwachts overlijden en het daaruit voortkomende leed. Maar een heengaan houdt ook een moeilijke periode in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling geregeld moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Als eerste de administratieve melding bij de gemeente. Daarna moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Limbricht gebracht worden. Daarna moet er over belangrijke zaken een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Aanvullende voorkeuren

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het makkelijker om beslissingen te maken. Wanneer dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer ruimte voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Limbricht.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende tijd enkele dingen over het hoofd zien. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Lees aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Limbricht

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Limbricht te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Limbricht contacteren

Bij een teraardebestelling in Limbricht kun je kiezen uit een verscheidenheid aan uitvaartcentrums die verdeeld over de stad beschikbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een behoorlijke impact op alle aangelegenheden voor en na de begrafenis. In elk uitvaartcentra in Limbricht zijn er goede faciliteiten om de overledene vakkundig en met trots te bewaren tot de dag van de teraardebestelling. Ook is hier alles beschikbaar om de overledene de laatste verzorging te kunnen geven.

De primaire rol van een uitvaartcentrum Limbricht zijn de ruimtes waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Uiteraard kun je de geliefde ook thuis opbaren. Als je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt vooraf een ogenblik voor condoleances inrichten voor alle mensen die de geliefde kenden. Daarnaast kun je het besloten houden voor uitsluitend genodigden of familie.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Limbricht hebben een gehoorzaal waar de uitvaartdienst georganiseerd kan worden. Als dierbaren van de overledene kun je het afscheid erg uniek maken. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Meerdere uitvaartcentra in Limbricht kun je daarnaast media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de teraardebestelling zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt doorgaans kiezen voor iets standaards zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreidere mogelijkheden. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verscheidene uitvaartcentra in Limbricht en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Limbricht

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Limbricht

Een van de eerste beslissingen die achtergeblevenen moeten maken is de selectie tussen een begrafenis of een crematie. Regelmatig heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Alsmede kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is de impact op de teraardebestelling op zichzelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in zo goed als alle uitvaartcentra in Limbricht gehouden kan worden.

Ingeval iemand kiest voor een begrafenis, zal de overledene na afloop naar een kerkhof worden overgebracht. Er zijn uitvaartcentra die gevestigd zijn bij een kerkhof en zo nu en dan moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gekozen, dan is het gebruikelijk om te kiezen voor een crematorium waar ook de gelegenheid is om een uitvaartdienst te organiseren. Dat hoeft trouwens niet. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een extern crematorium te rijden.

Zorg er daarnaast voor dat je de kosten van een begrafenis of crematie in Limbricht in de gaten houdt. Een begrafenis zal prijziger zijn dan een crematie. Dit heeft grotendeels te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en extra kosten voor een grafsteen of monument op het graf. simpelweg is de wens van de overledene immer leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Limbricht

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Limbricht

Het voelt wellicht wat wrang om na een overlijden na te denken over de kosten van een uitvaart in Limbricht. Helaas is dit echt noodzakelijk, want een uitvaart kan best in de kosten lopen. Je gaat hoe dan ook diverse kosten maken, denk hier aan een kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de geliefde en de tarieven van een uitvaartverzorger. Tevens is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Het transport van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een aankondiging voor mededeling van overlijden

Een gemiddelde uitvaartdienst kost momenteel ongeveer € 7.000,-. Hierin zitten wel een aantal opties inbegrepen. De prijzen voor het afscheid kun je afhankelijk van de wensen zelf inschatten. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Denk je aan het laatste, dan zijn de prijzen aanzienlijker dan indien je enkel voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een algemeen graf is namelijk beter geprijsd dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Limbricht en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Limbricht inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Limbricht inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Limbricht

Een uitvaartverzekering in Limbricht uitzoeken is een van de voornaamste keuzes die je maar kunt maken. Wanneer je in Limbricht een uitvaartverzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een flink stuk van de uitgaven zijn gedekt. De meeste uitvaartverzekeringen keren een vastgesteld bedrag uit bij overlijden, wat gebruikt kan worden voor de uitvaart. Bij deze variant spaar je als het ware een bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet gedwongen. Maar, omdat het dingen zoveel eenvoudiger maakt bij een uitvaart regelen, is het absoluut raadzaam.

Hoeveel je aan premie betaalt voor je uitvaartverzekering in Limbricht is afhankelijk van een aantal zaken. Daarom varieert de premie ook per verzekerd geldbedrag, per persoon en per verzekeraar. Zo valt een verzekeringspremie lager uit als je hem op een vroegere leeftijd afsluit. Dit is begrijpelijk, de verzekeraar loopt anders teveel risico. Gelijktijdig zal de premie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt hebben en van jouw welzijn. Een verzekeraar is niet gedwongen om je te aanvaarden voor een uitvaartverzekering. Indien een uitvaartverzekeraar in Limbricht je een te fors gevaar vindt, mogen ze je afslaan. Vrijwel altijd zul je dan ook jouw medische verslag moeten inleveren alvorens je een verzekering wilt afsluiten. Mocht je het zelf wensen te doen dan kun je uiteraard ook zelfstandig geld opzij zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit gedaan wordt, anders komen je nabestaanden later een geldbedrag tekort bij het financieren van jouw uitvaart. Bij een gebrek zal de gemeente misschien jouw familie aanspreken om de overige kosten te betalen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Limbricht

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Limbricht verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Limbricht

Het is een goed idee om een uitvaartondernemer in Limbricht in te huren voor het regelen van een uitvaart in Limbricht. We hebben het al even eerder aangestipt in dit artikel, maar is het verstandig om hier wat langer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaart uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een fantastisch persoonlijke uitvaartdienst waarin alles gesmeerd loopt.

Denk onder meerdere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan het organiseren van de uitvaart op zichzelf. Alvorens je ervoor kiest om meteen in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Limbricht is het iedere keer goed om even via onze website een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het finale afscheid is erg belangrijk en op deze manier heb je meteen een impressie van de mensen die dit voor jou kunnen doen. Tevens is het handig om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Horen bloemen en rouwkaarten onder andere ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Deze persoonlijke wensen kun je meenemen in je zoektocht naar de passende uitvaartondernemer. In deze tijd van rouw wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange pittige zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Limbricht

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Limbricht

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Limbricht. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Limbrichtse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Limbricht. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Limbricht bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Limbricht die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Limbricht

Fijne helpende hand

22 mei 2024

Het heengaan van mijn moeder had een forse impact op mij, flinke rouw en dus niet in staat dingen te regelen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl rap in contact komen met de passende mensen. Ze was zo meegaand en begripvol.
Na de uitvaartdienst heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Enorm gewaardeerd.

- Tim de Jonge

Merci!

17 mei 2024

Vlot waren we in aanraking met diverse uitvaartcentra. Zelf hebben we vrijwel niks alleen hoeven doen.
Super dankbaar!

- Peter Willemsen

Speciale mensen

9 mei 2024

Mensen die opereren in de uitvaartzorg zijn uniek. Zo betrokken zijn bij zoiets persoonlijks en het dan uitvoeren zoals wij wilde hebben… in 1 term fantastisch!

- Pascal Willemsen

Betrokken en behulpzaam

2 mei 2024

Deze uitvaart is memorabel, de uitvaartverzorger was zeer ervaren. Deze was erg nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Jan de Koning

De allerlaatste groet was perfect

23 april 2024

Ik heb eigenlijk niet de geschikte woorden om te definiëren hoe gepast het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al meteen contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan volmaakt. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de voorkeuren van grootvader echt werden gehoord. Hierdoor hebben we een geweldig uitvaart voor onze lieve opa kunnen regelen.

- Angela Sanders

Een uitkomst bij rouw

16 april 2024

Niet verwacht om via uitvaartplek een persoon te vinden die zoveel ondersteuning kon bieden. Chapeau voor de vlotte en persoonlijke begeleiding.

- Maaike Willemsen

Betrouwbaar

7 april 2024

We wilden het bij voorkeur klein en besloten houden en dat is gelukt. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon organiseren. Merci.

- Ellen Kok

Algeheel ontzorgt

3 april 2024

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van het simpel aan mogen vragen van de offertes (en voor mezelf nog even en vergelijk op de verzekering voltooid achteraf) tot de werkelijke uitvaart. Het verliep gemakkelijk en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Fantastisch geregeld.

- Christiaan van de Pol

Uitvaart begeleiding was geweldig

26 maart 2024

Elk moment van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was enorm prettig. Kop koffie kon uitgebreid worden met het lievelingsgebakje van oma. Schitterend.

- Marleen Hoekstra

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Limbricht

Pegasus Uitvaartzorg

Smeetsstraat 46
6171 VD Stein
Nederland

046 435 0688
http://www.pegasusuitvaart.nl/

Uitvaartcentrum Vancleef

Monseigneur Koningsstraat 4
3680 Maaseik
België

+32 89 56 43 59
http://uitvaartvancleef.be/

Peusen Uitvaartzorg

Bellekeweg 37
6101 JZ Echt
Nederland

0475 486 100
http://www.peusen.nl/