Uitvaart Kolham

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Behoefte aan een top uitvaartondernemer uit Kolham die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Kolham verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Kolham – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Kolham gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Kolham

Uitvaart Kolham
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Kolham aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Kolham, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Hoogezand, Kropswolde en Foxhol bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Kolham

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Kolham is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Kolham. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Kolham

Bij het wegvallen van een medemens spelen er diverse emoties. Denk aan de schok bij een plotseling overlijden en het daaruit voortkomende leed. Maar een overlijden houdt ook een zware tijd in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er moet van alles besloten worden bij een teraardebestelling. Als eerste de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Kolham vervoerd worden. Hierna moet er over belangrijke zaken een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Wanneer er vooraf helderheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een begrafenis in Kolham persoonlijke aanpassingen aan een uitvaart aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze hectische tijd een aantal zaken over het hoofd zien. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Lees aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Kolham

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Kolham te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Kolham contacteren

Als een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in aanraking komen met een uitvaartcentrum in Kolham. Lang niet iedereen weet wat de rol is van een dergelijk centrum. Op deze plek vindt het laatste afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden dierbaren voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Door de uitgeruste koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. In eigen woning opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je regelen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Kolham. Zo is het onder andere mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Door deze optie zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Wanneer je verzorging wenst van je dierbare is dit ook mogelijk in de uitvaartcentra in Kolham. De mogelijkheden zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleding. Afbeeldingen aanleveren is wenselijk. Bij sommige uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Eveneens kunt je in uitvaartcentrum Kolham bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de geliefde. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de geliefde, dan is dit het moment ervoor. Na het vertrek behoren de bekende koffie en cake tot de opties om de uitvaart af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Kolham kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematorium. Tenslotte kun je ook na het vertrek samen te komen in het uitvaartcentrum voor een laatste afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Kolham

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Kolham

Het is belangrijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw nabestaanden graag niet mee belasten. Meestal is een begrafenis wat prijziger dan een crematie. Dit heeft grotendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Kolham een graf gehuurd moet worden. De tariefstellingen kunnen aardig stijgen hiervoor. De tarieven voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente afwijken. Het is dan zeker aan te raden om eerst wat onderzoek te doen. Je bent naast de prijzen voor het graf zelf ook geld kwijt aan een (graf)kist en een grafsteen. Ook hier kunnen de tariefstelling oplopen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Een crematie in Kolham brengt lagere tariefstelling met zich mee. Bij een crematie gaan de allermeeste kosten in de urn zitten. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as tevens uit laten strooien. Het is eveneens mogelijk om zelfstandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Kolham, is het altijd verstandig om de kosten tegen elkaar af te wegen. Over en weer zitten er namelijk forse verschillen tussen de aanbieders. Door dit te inspecteren zal je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Kolham

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Kolham

Het voelt wellicht wat zuur om na een heengaan na te denken over de prijzen van een uitvaart in Kolham. Het is tevens noodzakelijk gezien het regelen van een overlijden best duur kan zijn. Hier heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een kist, de allerlaatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Verder is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaartdienst kost momenteel ongeveer € 7.000,-. Daarbij zitten wel allerlei opties inbegrepen. De prijzen voor het afscheid kun je afhankelijk van de wensen zelf vaststellen. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de kosten hoger zijn. De kosten zijn dus nogal beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een alledaags graf is namelijk beter geprijsd dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Kolham en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Kolham inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Kolham inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Kolham

Wij raden iedereen in Kolham aan om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan geheid dat je familie niet voor onverwachte aanzienlijke tarieven van de uitvaart komen te staan. Bij benadering zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vastgesteld dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn opgenomen. Hiermee ben je dan verzekerd van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze versie is ideaal indien je bijzondere voorkeuren buiten een dienstenpakket hebt.

Tot slot is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel aanbieders voor een uitvaartverzekering in Kolham dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijking vereist. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw leven past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Kolham

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Kolham verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Kolham

Het is een verstandig idee om een uitvaartondernemer in Kolham in te huren voor het organiseren van een uitvaartdienst in Kolham. We hebben het al even beknopt vermeld in dit artikel, echter is het verstandig om hier wat meer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaart uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een fantastisch persoonlijke uitvaartdienst waarin alles gesmeerd loopt.

Denk onder meerdere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het regelen van de dag op zichzelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is verstandig daar het een erg persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze site eenvoudig en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even kort in contact komen en heb je direct een helder beeld door wie jij graag de finale dag van jouw dierbare laat verzorgen. Verder is het goed om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Horen bloemstukken en (rouw)kaarten bijvoorbeeld ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Dit zijn allemaal vragen die je wellicht kunt stellen tijdens je zoektocht. We wensen jou sterkte in deze lastige periode, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets eenvoudiger voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Kolham

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Kolham

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Kolham. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Kolhamse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Kolham. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Kolham bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Kolham die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Kolham

Merci!

16 mei 2023

Vlot waren we in aanraking met diverse uitvaartcentra. Dus hoefde we zelf amper iets te regelen.
Enorm dankjewel!

- Natasja Prins

Persoonlijke uitvaart

7 mei 2023

Na het vlotte eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke wensen in het afscheid opnemen. Er waren veel behoeften en daarom werd afscheid inderdaad zoals pap dat wilde. De prijs was goed dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen helpen.

- Franciscus van de Velde

Een steun in deze heftige tijd

4 mei 2023

Onverwacht hebben wij via uitvaartplek.nl de geschikte persoon gevonden die ons zo fijn kon helpen Chapeau voor de snelle en persoonlijke begeleiding.

- Cornelia Koning

Uitvaartdienst begeleiding was top

25 april 2023

Dag en nacht bereikbaarheid was heel erg aangenaam. Kop koffie kon uitgebreid worden met het lievelingsgebakje van oma. Werkelijk fantastisch georganiseerd.

- Jan Brouwer

Op verzoek zowat onmiddellijk een waardige begeleider

22 april 2023

Voor het werkelijke overlijden van onze tante zochten wij al contact met verschillende uitvaartcentra. Hierdoor waren we in staat de mogelijkheden en wensen alvast door te nemen. Dit was erg bijzonder en denkbaar door dat we snel meerdere uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank jullie wel voor het mede mogelijk maken ervan.

- Franciscus Smit

Een intieme begrafenis

10 april 2023

Onze man van de uitvaart begeleiding was vlot bij ons en hielp ons met alles. De teksten werden ook herschreven met zijn steun en ook meedenken over alles was klasse.

- Jacqueline de Koning

Een steun in deze moeilijke tijd

2 april 2023

Onverwacht hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo fatsoenlijk kon helpen Chapeau voor de snelle en persoonlijke begeleiding.

- Kelly Scholten

Dank jullie wel!

21 maart 2023

Vlug waren we in aanraking met diverse uitvaartcentra. Zelf hebben we vrijwel niks zelfstandig hoeven doen.
Mega dankjewel!

- Linda van de Wal

Mooie uitvaart

13 maart 2023

Het was zo smaakvol! Ondanks het verdriet na het heengaan van grootmoeder hadden we geen fijner afscheid geregeld kunnen krijgen. Het tempo van de offerte heeft hier oprecht aan bijgedragen, hierdoor was er flink wat tijd om de uitvaartdienst te regelen.

- Cornelia van de Velden

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Kolham

Peter Dijkstra Uitvrt.verzorg.

Rozenlaan 5
9648 LG Wildervank
Nederland

0598 470 371
http://www.dijkstra-uitvaartverzorging.nl/

Uitvaartzorg BijZonder

Berkenlaan 20
9482 RL Tynaarlo
Nederland

0592 853 435
http://www.uitvaartzorg-bijzonder.nl/

Van Bergen Uitvaartassistentie

Industrieweg 20
9482 TT Tynaarlo
Nederland

0592 544 066
http://www.vanbergenuitvaart.nl/