Uitvaart Kockengen

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken dingen graag draaglijker voor je. Zoek jij ontzorging voor de uitvaart in Kockengen?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Kockengen verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het beste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Kockengen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Kockengen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Kockengen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Kockengen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Kockengen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Baambrugge, Vinkeveen en Woerden bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Kockengen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Kockengen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Kockengen vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Kockengen

Bij het overlijden van een medemens spelen er verschillende emoties. Er is vanzelfsprekend het verdriet en wellicht de shock bij een onvoorzien overlijden. Maar een heengaan houdt ook een zware periode in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er moet veel besloten worden bij een teraardebestelling. Ten eerste de administratieve aangifte bij de gemeente. Dan moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Kockengen. Daarna moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Wanneer er van tevoren duidelijkheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een teraardebestelling in Kockengen unieke wijzigingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Zeker zul je in deze indrukwekkende periode veel zaken vergeten. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer bepalend? Vindt aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Kockengen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Kockengen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Kockengen contacteren

Indien een geliefde komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in verbinding komen met een uitvaartcentrum in Kockengen. Lang niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de rustplaats voor de overledene voordat de begrafenis zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden dierbaren klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Door de bijzondere koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. Thuis opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je afstellen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Kockengen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Daardoor is het een optie om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Naast het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Kockengen er voor je als het neerkomt op de verzorging van de overledene. Hier kan je denken aan het opmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Bij een paar uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Tegelijkertijd kunt je in uitvaartcentrum Kockengen bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de geliefde. Eveneens kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na het vertrek behoren de bekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de teraardebestelling af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Kockengen kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematiecentrum. Zo nu en dan kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een laatste afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Kockengen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Kockengen

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en buitengewoon persoonlijke keuze van mensen. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen liever niet mee belasten. Een crematie is over het algemeen genomen minder duur dan een begrafenis. Belangrijkste reden hiervoor is dat er bij een begrafenis in Kockengen een rustplaats geregeld moet worden. De tarieven kunnen stevig stijgen hiervoor. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even goed uit te zoeken alvorens je besluit om een keuze te maken. Naast de prijzen voor het graf zelf zal je tevens tariefstelling kwijt zijn aan de steen en een grafkist. Ook hier kunnen de tarieven oplopen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Crematies in Kockengen zijn fors goedkoper. Bij een crematie gaan de meeste prijzen in de urn zitten. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as eveneens uit laten strooien. Je kunt er uiteraard tevens voor kiezen om het zelfstandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Kockengen wilt is het van belang om de tarieven altijd goed te vergelijken. Over en weer zitten er namelijk behoorlijke verschillen tussen de aanbieders. Door dit te bekijken zal je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Kockengen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Kockengen

Piekeren over een uitvaartdienst kan een vervelend gevoel geven, zeker als je aan de kosten denkt. Helaas is dit toch echt noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan behoorlijk in de kosten lopen. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een grafkist, de allerlaatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de voorkeuren komen er nog diverse kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Mogelijk in te huren dragers van de kist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen gemiddeld op tot minimaal 7.000,- euro. Een aantal dingen zitten hier standaard bij in. De kosten voor het afscheid kun je afhankelijk van de behoeften zelf bepalen. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Denk je aan het laatste, dan zijn de kosten aanzienlijker dan indien je enkel voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een alledaags graf zal goedkoper zijn dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Kockengen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Kockengen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Kockengen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Kockengen

Het is voor iedereen in Kockengen slim om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan immers dat je nabestaanden niet voor onverwachte forse tarieven van de uitvaart komen te staan. Bij benadering kun je kiezen tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een permanent dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn opgenomen. Hiermee ben je dan verzekerd van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaartdienst.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarmee een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze optie is volmaakt voor wanneer je bijzondere wensen buiten een dienstenpakket hebt.

Verder is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Kockengen dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijk noodzaak. Zo betaal je niet teveel voor de keuze die het allermeeste aansluit bij jouw voorkeuren.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Kockengen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Kockengen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Kockengen

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in Kockengen in te huren voor het organiseren van een uitvaartdienst in Kockengen. We hebben het al even kort aangestipt in dit artikel, maar is het verstandig om hier wat langer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaart uit handen te nemen. Dit is dan tevens direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte manier zal worden geregeld.

Denk onder meerdere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan het regelen van de dag zelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is handig omdat het een erg persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze internetpagina makkelijk en gauw doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even vluchtig in contact komen en heb je al snel een goed idee door wie jij het liefste de laatste dag van jouw dierbare laat regelen. Eveneens is het een slim idee om altijd even te kijken naar de diensten die er uitgevoerd kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer ook in staat om additionele werkzaamheden te verrichten, zoals het aankopen van bloemen? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Deze persoonlijke ideeën kun je meenemen in je zoektocht naar de geschikte uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze lastige periode, en helpen jou graag met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets simpeler voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Kockengen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Kockengen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Kockengen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Kockengense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Kockengen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Kockengen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Kockengen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Kockengen

Vlot geregelde huiselijke uitvaart

18 april 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was buitengewoon betrokken. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg huiselijk. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar smaakvol en warm.

- Tom de Groot

Het afscheid was prachtig

6 april 2024

Vlot en uitmuntend alles geregeld na de offerteaanvraag. Bovendien nog na de uitvaartdienst even gebeld of we nog vragen hadden.

- Johanna de Vries

Welgemeende betrokkenheid

31 maart 2024

Toen mijn mama overleed was ik erg bedroefd en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een lieve uitvaartverzorgster die mij ondersteunde. Ik heb zoveel hulp gehad van de begeleidster.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Werkelijk heel lief.

- Ilse Hermans

Eerbiedige uitvaartdienst

24 maart 2024

Respectvol afscheid genomen van onze broer. De koffie was wat minder lekker maar verder alles goed gegaan.

- Petrus de Vries

Perfect geregeld

22 maart 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw voorhanden. Vooraf veel gesprekken gehad en hierdoor was de crematie buitengewoon soepel georganiseerd. Direct contact ook.

- Richard Hendriks

Een eigen afscheid georganiseerd

9 maart 2024

Personen die echt meedenken zijn uniek. Wij zijn een prettige ervaring rijker door deze uitvaartdienst, hoe gek dat ook klinkt.

- Claudia van de Brink

Het afscheid was uitstekend georganiseerd

7 maart 2024

Ik heb echt niet de passende woorden om te omschrijven hoe passend het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. We hadden snel de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Daardoor hebben we een geweldig uitvaart voor onze beste opa kunnen regelen.

- Jan Maas

Erg meelevend

26 februari 2024

We waren absoluut radeloos toen we geconfronteerd werden met een overlijden. Dankzij uitvaartplek.nl kwamen we heel vlot in verbinding met een persoon die ons verder kon helpen. We hadden zeer gauw contact en ze heeft ons enorm goed geholpen met het organiseren.

- Erik Kuijpers

Snel en moeiteloos uit handen genomen afscheid

19 februari 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was heel betrokken. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg huiselijk. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar mooi en warm.

- Rutger Molenaar

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Kockengen

Eerbetoon uitvaartbegeleiding Woerden

Leeuwerikstraat 6
3443 AZ Woerden
Nederland

06 24545204
http://www.eerbetoon.nl/

Ametista Uitvaartbegeleiding

Inarimeer 1
3446 JJ Woerden
Nederland

0348 498 129
http://www.ametista.nl/

Funeral Van Dijk BV

Kerkplein 3
3621 BA Breukelen
Nederland

0346 261 636
http://www.vandijkuitvaart.nl/