Uitvaart Woerden

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Zoek jij ondersteuning voor de uitvaart in Woerden?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Woerden verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het belangrijkste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Woerden – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Woerden gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Woerden
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 100 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Woerden aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Woerden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Montfoort, Oudewater en Snelrewaard bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Woerden

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Woerden is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Woerden vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Woerden

Het afhandelen van een overlijden is altijd intens. Er is uiteraard het verdriet en mogelijkerwijs de schrik bij een onvoorzien heengaan. Maar een heengaan houdt ook een drukke periode in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er moet veel georganiseerd worden bij een begrafenis. Ten eerste de administratieve melding bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Woerden gebracht worden. Daarna moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het makkelijker om keuzes te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds vaker mogelijk om bij een uitvaart in Woerden unieke wijzigingen aan een uitvaart aan te brengen.

Zeker zul je in deze hectische periode meerdere zaken over het hoofd zien. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Woerden

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Woerden te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Woerden contacteren

Voor een begrafenis in Woerden heb je de keuze uit allerlei verschillende uitvaartcentra die door de hele plaats zijn gevestigd. Het uitvaartcentra heeft een flinke invloed op alle dingen voor en na de uitvaart. In alle uitvaartcentra in Woerden zijn er adequate faciliteiten om de overledene bekwaam en met aanzien te behouden tot de dag van de begrafenis. Daarnaast is hier alles beschikbaar om de overledene de allerlaatste verzorging te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Woerden zijn de ruimtes waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Zonder twijfel mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een moment kiezen om voorafgaande aan de begrafenis een condoleance te initiëren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor uitsluitend intimi.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Woerden hebben een zaaltje waar de uitvaart georganiseerd kan worden. De dienst is het meest intieme deel van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf invullen. Er is de gelegenheid voor zelf geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle soorten geloofsthema’s. Verscheidene uitvaartcentra in Woerden kun je ook media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de begrafenis zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit kan een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Woerden en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Woerden

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Woerden

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en buitengewoon intieme keuze van personen. Hier wil je jouw nabestaanden het liefste niet mee belasten. Een crematie is doorgaans genomen beter geprijsd dan een begrafenis. Belangrijkste aanleiding hiertoe is dat er bij een begrafenis in Woerden een grafkuil geregeld moet worden. De prijzen kunnen behoorlijk oplopen hiervoor. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen kosten voor een begrafenis. Het is dan wel om eerst wat onderzoek te doen. Behalve de tariefstelling voor de grafkuil zelf zal je eveneens tariefstelling kwijt zijn aan de (graf)steen en een grafkist. Ook hier kunnen de tariefstelling oplopen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Een crematie in Woerden brengt mindere tariefstelling met zich mee. Het duurste aan het cremeren is de asurn. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Het is ook een optie om zelfstandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Woerden, is het immer verstandig om de tariefstelling tegen elkaar af te wegen. Er bestaan tamelijk wat prijsverschillen tussen partijen. Je kunt daarom al snel flink besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Woerden

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Woerden

Het voelt mogelijk wat zuur om na een heengaan na te denken over de prijzen van een uitvaart in Woerden. Jammer genoeg is dit toch echt noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan enorm in de papieren lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de finale verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Ook is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaart
 • Rouwvervoer
 • Mogelijk in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen over het algemeen op tot tenminste 7.000,- euro. Daar zitten wel een aantal opties inbegrepen. De prijzen voor het afscheid kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf bepalen. Een koffietafel onder andere, is normaal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het laatste, dan zijn de prijzen aanzienlijker dan wanneer je slechts voor koffie en cake kiest. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een algemeen graf is namelijk goedkoper dan een particulier graf.

Meestal zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Woerden en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Woerden inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Woerden inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Woerden

Een uitvaartverzekering in Woerden is de belangrijkste keuze van je uitvaart. Door een uitvaartverzekering in Woerden zul je er namelijk niet helemaal afzonderlijk voor staan als het betrekking heeft op de onkosten. De meeste uitvaartverzekeringen betalen een vastgesteld bedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Je spaart bij deze uitvaartverzekering een afgesproken geldbedrag bij elkaar. Het is natuurlijk niet gedwongen om zo’n verzekering af te sluiten. Maar, aangezien het omstandigheden zoveel eenvoudiger maakt bij een uitvaart regelen, is het zeer aan te raden.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Woerden zal steevast afhankelijk zijn van meerdere factoren. Dat is dan eveneens de reden dat de verzekeringspremie voor iedereen zal uiteenlopen. Zo valt een premie lager uit wanneer je deze op een vroegere leeftijd aangaat. Dit is logisch, de verzekeraar neemt anders buitensporig risico. Daarnaast zal de premie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt hebben en van jouw gezondheid. Een aanbieder is niet gedwongen om je te aanvaarden voor een verzekering. Wanneer een uitvaartverzekeraar in Woerden je een te omvangrijk risico vindt, mogen ze je weigeren. Nagenoeg iedere keer zul je dan ook jouw medische verslag moeten overleggen voordat je een verzekering wilt aanvragen. Je kunt er simpelweg daarnaast voor kiezen om zelf een bedrag opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit gedaan wordt, anders komen je nabestaanden later geld tekort bij het financieren van jouw uitvaart. Bij een gebrek zal de gemeente soms jouw familie aansprakelijk stellen om de overige kosten te dekken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Woerden

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Woerden verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Woerden

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in Woerden in te schakelen voor het organiseren van een uitvaartdienst in Woerden. Even vluchtig wederom stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Zij regelen gelijk voor een schitterend persoonlijke uitvaartdienst waarin alles soepel verloopt.

De meeste plechtigheden en de strakke planning wordt georganiseerd door hen. Voordat je ervoor kiest om meteen in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Woerden is het altijd handig om even via onze internetpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even snel in contact komen en heb je al snel een fatsoenlijk idee door wie jij bij voorkeur de finale dag van jouw geliefde laat verzorgen. Verder is het een goed idee om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Horen bloemen en (rouw)kaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Woerden ook in staat om wellicht live muziek te organiseren als de overledene dit heeft verlangd? Deze persoonlijke wensen kun je meenemen in je zoektocht naar de geschikte uitvaartondernemer. In deze tijd van treurnis wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange pittige zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Woerden

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Woerden

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Woerden. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Woerdense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Woerden. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Woerden bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Woerden die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Woerden

Dankbaar voor warme hulp

25 maart 2023

De personen van het uitvaartcentrum hebben mij enorm geholpen bij de uitvaart van mijn lieve partner. Ik hoefde niets zelfstandig te doen. Ik hoefde uitsluitend de eerste dag te zoeken naar wie mij kon helpen. De opvolgende dag was het geregeld.

- Esther Janssen

Snel in contact met de correcte persoon

17 maart 2023

Vlak voor het overlijden kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaartdienst van onze tante. Daardoor waren we in staat de opties en wensen reeds door te spreken. Dit was erg uniek en mogelijk door dat we snel diverse uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank je wel voor het mogelijk maken daarvan.

- Ramona Timmermans

Formidabel afscheid

10 maart 2023

De uitvaart was erg imponerend. De verslagenheid was groot na het overlijden van grootmoeder maar de uitvaartdienst had niet prettiger georganiseerd kunnen worden. Het tempo van de offerte heeft hier echt aan bijgedragen, hierdoor was er veel tijd om de uitvaart te regelen.

- Eveline Hofman

Enorm betrokken

2 maart 2023

We waren even wanhopig toen we geconfronteerd werden met een overlijden. Door uitvaartplek.nl kwamen we enorm vlug in contact met een persoon die ons verder kon helpen. We hadden enorm snel contact en ze heeft ons fantastisch goed geholpen met het regelen.

- Sylvia van de Veen

Fijne helpende hand

26 februari 2023

Toen mijn mama overleed was ik erg rouwig en had ik geen zin om het uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl snel in aanraking komen met de juiste mensen. Ze was zo attent en begripvol.
Na de uitvaart heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Enorm gewaardeerd.

- Marije van den Bosch

Waardige uitvaart geregeld

14 februari 2023

Vlot en respectvol geregeld. Erg content met hoe dit verlopen is.

- Maria de Graaf

Een fijne uitvaartdienst

8 februari 2023

We hebben een uitermate waardige ondersteuner kunnen vinden. We hebben alleen achteraf niks meer mogen horen, helaas.

- Barry Hendriks

De begrafenis van opa was eerbiedig

31 januari 2023

Aangezien dit de eerste keer was dat we een overlijden in de familie hadden was het behoorlijk indrukwekkend. Nu weten we hoe bepalend de geschikte persoon voor de uitvaartdienst eigenlijk is.

- Karin Schipper

Bedankt!

26 januari 2023

Gauw waren we in contact met diverse uitvaartcentra. Vandaar hoefde we zelf amper iets te organiseren.
Super erkentelijk!

- Anouk Kuijpers

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Woerden

Eerbetoon uitvaartbegeleiding Woerden

Leeuwerikstraat 6
3443 AZ Woerden
Nederland

06 24545204
http://www.eerbetoon.nl/

Uitvaartcentrum Woerden De Laatste Eer

Oudelandseweg 52
3443 AC Woerden
Nederland

0348 418 686
http://www.uitvaartcentrumwoerden.nl/

Amenti Uitvaartverzorging

Wilhelminaweg 10
3441 XC Woerden
Nederland

0348 200 005
http://www.amentiuitvaartverzorging.nl/