Uitvaart Kats

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken het geregel graag draaglijker voor je. Ben jij op zoek naar ondersteuning voor de uitvaart in Kats?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Kats verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Kats – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Kats gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Kats
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Kats aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Kats, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit s Heer Abtskerke, Heinkenszand en s Heer Arendskerke bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Kats

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Kats kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Kats vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Kats kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Kats

Een overlijden is iedere keer een heftige aangelegenheid. Denk aan de schok bij een onverwacht overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een overlijden houdt ook een zware periode in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling geregeld moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Als eerste de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Later moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Kats. Daarna moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft vastgelegd, dan is het makkelijker om beslissingen te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Kats.

Zeker zul je in deze hectische tijd meerdere dingen vergeten. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer belangrijk? Lees aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Kats

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Kats te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Kats contacteren

Voor een uitvaart in Kats heb je de keuze uit diverse soorten uitvaartcentra die door de hele stad vindbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een significante invloed op alle aangelegenheden voor en na de teraardebestelling. In elk uitvaartcentrum in Kats zijn indrukwekkende opties om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de begrafenis is. Tevens is daar alles in gereedheid om je geliefde proper te laten verzorgen.

De zwaarstwegende activiteit van een uitvaartcentrum Kats zijn de ruimtes waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Zonder twijfel mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vantevoren een ogenblik voor condoleances plannen voor alle personen die de dierbare kenden. Daarnaast kun je het besloten houden voor alleen genodigden of familie.

In zowat alle uitvaartcentra in Kats kun je gebruik maken van een ingerichte zaal voor het uitleiden. De plechtigheid is het meest intieme deel van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf indelen. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Diverse uitvaartcentra in Kats kun je tevens media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de uitvaart zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit mag een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Kats en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Kats

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Kats

Het is noodzakelijk dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Het liefste wil je deze complexe keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Meestal is een begrafenis wat prijziger dan een crematie. Belangrijkste aanleiding hiervoor is dat er bij een begrafenis in Kats een rustplaats geregeld moet worden. De tarieven kunnen aardig stijgen hiervoor. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Het is dan zeker aan te raden om eerst wat onderzoek te plegen. Je bent naast de kosten voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een (graf)kist en een grafsteen. Ook hierbij kunnen de tariefstelling oplopen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Een crematie in Kats brengt mindere tariefstelling met zich mee. Bij een crematie gaan de meeste tariefstelling in de asurn zitten. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as eveneens uit laten strooien. Het is ook een optie om zelf de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Kats wilt is het van waarde om de tarieven altijd goed te vergelijken. Onderling zitten er namelijk omvangrijke afwijkingen tussen de aanbieders. Door dit te bekijken zul je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Kats

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Kats

Het voelt misschien wat bitter om na een heengaan te moeten stilstaan bij de tariefstelling van een uitvaart in Kats. Het is echt noodzaak gezien het organiseren van een heengaan enorm kostbaar kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een grafkist, de finale verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Ook is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de gestorvene
 • Mogelijk in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een advertentie voor mededeling van overlijden

Een doorsnee uitvaart kost tegenwoordig circa € 7.000,-. Daar zitten wel flink wat mogelijkheden inbegrepen. De tarieven voor de uitvaart kun je afhankelijk van de wensen zelf inschatten. Een koffietafel bijvoorbeeld, is meestal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Dan zullen de uitgaven aanzienlijker zijn. De tariefstellingen zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet volledig. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een alledaags graf is namelijk goedkoper dan een particulier graf.

Vaak zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Kats en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Kats inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Kats inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Kats

Een uitvaartverzekering in Kats vergelijken is een van de beste keuzes die je maar kunt maken. Indien je in Kats een uitvaartverzekering afsluit, ben je ervan verzekerd dat een groot onderdeel van de uitvaartkosten zijn gedekt. De meeste uitvaartverzekeringen keren een vaststaand geldbedrag uit bij overlijden, wat gebruikt kan worden voor de uitvaart. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een afgesproken bedrag bij elkaar. Het is natuurlijk niet gedwongen om een dergelijke uitvaartverzekering af te sluiten. Maar, omdat het omstandigheden zoveel makkelijker maakt bij een uitvaart organiseren, is het absoluut aan te raden.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Kats zal altijd afhankelijk zijn van bepalende factoren. Dit is dan zeker de oorzaak dat de verzekeringspremie voor iedereen zal afwijken. Zo valt een verzekeringspremie lager uit als je die op een vroegere leeftijd afsluit. Dit is logisch, de verzekeraar neemt anders buitensporig risico. Verder zal de premie afhankelijk zijn van het soort verzekering die je wilt afnemen en van jouw welzijn. Een aanbieder is niet geforceerd om je te accepteren voor een verzekering. Als een uitvaartverzekeraar in Kats je een te groot risico vindt, zullen ze je afwijzen. Vrijwel altijd zul je dan ook jouw medische verslag moeten inleveren alvorens je een uitvaartverzekering wilt afsluiten. Mocht je het zelf willen doen dan kun je uiteraard ook gewoon geld apart zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit gebeurt, anders komen je nabestaanden straks geld tekort bij het financieren van jouw uitvaart. Wanneer dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw naasten aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Kats

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Kats verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Kats

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Kats in te zetten voor een afscheidsdienst in Kats. We hebben het al even vluchtig aangestipt in dit artikel, maar is het belangrijk om hier wat meer bij stil te staan. Het organiseren van het afscheidsceremonie is erg veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dit is dan tevens gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte manier zal worden georganiseerd.

Denk onder meerdere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan het organiseren van de uitvaartdienst op zichzelf. Alvorens je ervoor kiest om direct in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Kats is het steevast slim om even via onze internetpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het allerlaatste afscheid is erg belangrijk en op deze wijze heb je snel een impressie van degene die dit voor jou kunnen doen. Ook is het slim om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Behoren bloemen en (rouw)kaarten bijvoorbeeld ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Dit zijn allemaal vragen die je mogelijk kunt stellen bij het zoeken. In deze tijd van verdriet wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige moeizame zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Kats

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Kats

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Kats. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Katsse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Kats. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Kats bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Kats die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Kats

Welgemeende interesse

28 mei 2024

Het overlijden van mijn mama had een forse invloed op mij, diepe rouw en dus niet in staat zaken te regelen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl snel in contact komen met de passende mensen. Ze was zo vriendelijk en begripvol.
Ze was heel hartelijk en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Werkelijk heel lief.

- Marc Hermans

Enorme steun gehad

23 mei 2024

Vrijblijvend eerst kunnen bestuderen wie er bij ons paste. We vonden iemand die ons erg steunde en die dingen direct voor ons regelde. Zelfs het melden bij de gemeente (van het sterven van mijn zus) was geregeld.

- Johan Hendriks

Heel fijn opgevangen

17 mei 2024

Ons mamma stond zelf heel kleurrijk in het leven dus de liefdevolle opvang was enorm welkom. Niks was te eigenaardig en het was zeer persoonlijk.

- Martinus Vink

Persoonlijke begeleiding afscheid

9 mei 2024

De uitvaart is vlot, onbezorgd en persoonlijk begeleid.

- Laura Blom

Uitvaartdienst prachtig zoals gehoopt

28 april 2024

Het is exact gegaan zoals pappa het het liefste had gewild. Echt bizar mooi (en met relatief beperkte onkosten) hoe we dit vertrek hebben kunnen vormgeven. Het was enorm mooi met alle ‘gekke’ voorkeuren die we hadden en dit kon ook allemaal. Achteraf is er ook nog even gebeld hoe het met ons ging en of alles naar wens was geweest.

- Jacqueline Jacobs

Eervol afscheid begeleid

26 april 2024

Vlot en respectvol geregeld. Erg content met hoe dit verlopen is.

- Hanneke Hofman

Erkentelijk voor een eigen afscheid

18 april 2024

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was razendsnel bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het ondersteunen met de persoonlijke teksten was niet te veel en de hulp was erg gewaardeerd.

- Petra Jonker

Uitvaartdienst ondersteuning was geweldig

8 april 2024

Elk moment van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was heel erg aangenaam. Kop koffie kon aangevuld worden met het lievelingsgebakje van oma. Schitterend.

- Nienke Blom

Persoonlijke uitvaartdienst

1 april 2024

Na het vlotte eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke voorkeuren in de plechtigheid opnemen. Omdat dit er behoorlijk wat waren was het een geweldig persoonlijke uitvaart zoals onze vader dat het liefste wilde. De prijs was goed dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen bijstaan.

- Richard Bosch

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Kats

Afscheidshuis de Omarming

Emil Sandströmweg 2a
4301 NW Zierikzee
Nederland

0111 745 111
http://www.uitvaartsd.nl/

Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland

Emil Sandströmweg 2a
4301 NW Zierikzee
Nederland

0111 450 717
https://www.uitvaartschouwenduiveland.nl/

Begrafenisverzorging Janssen

Havikskruid 10
4421 MN Kapelle
Nederland

0113 330 936
http://www.begrafenisverzorging-janssen.nl/